astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 triple ...sem vesela zate, da tolk uspevaš, pa mal žalostna, ker najboljši odhajajo... jaz pa danes 300-tič v boj z birokracijo.. samo sem se odločila, da je danes tisti x dan, ko bom zmagala... ne vem, zakaj od današnjega dneva toliko pričakujem ..že ko sem se zbudila, sem pomislila, hah, danes bo pa dan... x!x No, pa se prepustimo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 morda zarad venere? men je tud dons ful lep dan, ceprav sem bila zjutraj ze zalostna nekaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mogla bi se zmigat mal pa kej po fletu porihtat, k sm doma slučajn sam nekak mi ni glih da bi se gospodinjo šla dans bi rabla enga da me v rit mal nasuva pa moj me fehta dab kako pecivo spekla pa se kr zmotavam neki, sam bluzim, sram me bilo ma sej bo bolš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 lep dan je ja. jz sem potelovadla... zdej pa še laufat.pol pa cajt za plonkce. morm par besed napisat za vsak slučaj... krasen dan se dela. pol bom šla pa kr mal ven... čeprov bl mraz dons kaže... nič hudega spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>... čeprov bl mraz dons kaže... nič hudega Sem glih hotla pritrdit, pa opazim, da je 'ze' 13 stopinj.No ker pred 10 minutami jih je bilo se 10.Torej, najbrz bo se toplo, lohk pa celo da vroce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 aja? no men je v obeh primerih prov... sam da ne bi deževalo, ker bi se rada sprehajala. na tvju sem gledala so napovedal sam do 16... kšna stopinja več bi res lahk bla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 a tko?Hm, dvomim, ce bo sonce, ki ima ze moc, ni sans da bi slo sam do 16, ce je ze3 zdaj 13.No morda, ce bi kaksni blazni vetrovi mrzli pihal. Jaz sem zdajle ugotovila, da me totalno v koleno zebe, ko mam luknjo na hlacah,... in poslatam svoj kolencek zdajle, in je bogi cist leden, si mroam ene hlace oblect druge.Mislim halo? aprila me je sonce opeklo kot cevapcic, junija moram met pa volnene hlace al kaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mogla bi se zmigat mal pa kej po fletu porihtat, k sm doma slučajn sam nekak mi ni glih da bi se gospodinjo šla dans bi rabla enga da me v rit mal nasuva pa moj me fehta dab kako pecivo spekla pa se kr zmotavam neki, sam bluzim, sram me bilo ma sej bo bolš Evo, te suvam v rit... Nared kako preprosto pecivo al pa sadno kupo...pa je! <{POST_SNAPBACK}>aja? no men je v obeh primerih prov... sam da ne bi deževalo, ker bi se rada sprehajala. na tvju sem gledala so napovedal sam do 16... kšna stopinja več bi res lahk bla Joj, m,orm si it kej iskat za oblečt pred sprehodom, da nom zmrznla pol, k greva....brrrrrrrrrrr :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Jaz sem se komaj s postle spravla, ko mi je tko nekak mrzlo delovalo... Pa sem res v jopci volneni zdaj tlele pri zajtrku.. Ej, jaz mam ful cudn metabolizem Ko vsi ze svicajo in v kratkih rokavih, jaz grem po en pulovercek, da se mal pogrejem.. sem opazla zdaj na morju.. jaz v kavbojkah in majcki z dolgimi rokavi, folk pa v kopalkah.. ok, sicer sem res bla v senci... Nos me boli Tko, ce se primem za nos in ga gor dvignem nekak, me ful zaboli.. Kr neki Po moje se mi je kak ogaben podkozni mozolj naredil, sam ga se nisem locirala... Se 10 minut bluzenja, pol pa zacnem kaj pametnega... jutro WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Joj kakega mačka mam dans...po dveh letih sem se ga včer nalila in z mano še vsa žlahta, začeli smo v Ljubljani - moja dva sta mi čestitala, mami me je celo objela!! mi2 sva sam po en kozarček savignona, ker smo šibali domov (a sta nadaljevala sama - pridružila sta se jima kasneje še brat in punca), ob pol desetih zvečer smo taščo zbudil in še sestro moža z družino dol pripodil (vsi so bili že v piđamah ) in odprli buteljko Refoška - pa sem najprej sam en požirkec, ma pol sem si pa rekla ja Mili, če pa TO ni za proslavt!!! In sem se ga veselo nažlokala, v posteljo je odnesel mož mene in hčerkico, menda je še ona meni Miškolina brala - ne vem, vem samo, da se mi je vrtelo ko sem utonila v spanec, ampak dejstvo je zdaj to, kar je še včeraj bila iluzija--- IZPIT SEM NAREDILA!!!! No da se pohvalim - inštruktor je rekel, da nikoli še nisem bolje vozila, pa parkirala med dva avta, ljudje moji, kot profi!!! na začetku mi je skor želodec ven zabrisal, čeprav sem požrla forte persen, pa popila metin čaj. Kar bruhat sem hotla v ocenjevalca. No pa me je trema minila za prvim ovinkom in pol sem se počutla kot frajerka in že hotla sam z eno roko vozit skratka, v denarnici imam sveže zapečeno vozniško dovoljenje, torej tudi meni je uspelo!!! juhuhuuuuu!! hvala za vse, ki ste verjeli vame in za čestitke. !!!!! Zdaj pa takoj za volan pa hajd pohajkovat!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 iiiii.... zdej pa brum brum ja pikec kr vzam kej za obleč spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Prosim uporabnike LPP, da uporabljajo vodo in milo.Danes sem se peljala z busom, vonjave :xx!: Ljudje so res svinje, svinjske, a se je tok težko umit? Da jih ni sram, pri današnjih pogojih, ko je voda dostopna vsakomur smrad, smradski, sem se peljala samo eno postajo in potem izstopila, ker ni bilo za zdržat. Drgač pa lep dan vsem skupaj.Vidim, ful dogaja, meni tudi , pa ne vse rožnato upam, da bo čimprej za menoj, vse neprijetnosti in komplikacije. Ful se mi ponavlja, zakaj jaz, čeprav vem, da ni smisla in da v tem ni nobene exluzive, pač, jeba.Grem mal traumirat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 cosmica, kljukico na nosek! (sorry, hecam se.. se strinjam s tabo, da bi se ljudje naj vsak dan umival, sploh če je letni čas tak, da se vonjave še hitreje širijo in švic hitro razkraja, bljakk..) Aja,.. zdej ko je skor mal zimsko vreme, mogoč se pa ne umivajo, ko jih zebeeeee!!!!!!! jst si pa kalorifer zalaufam zjutri... pa swim swim.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Shit... sem bla prepricana, da mam se en teden za seminarsko oddat, pa zdajle ugotovim, da ze dva dni zamujam OK, jo danes koncam, pa upam, da mi bo zenska sprejela jo.. ne morem na izpit brez tega... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 sem bila pri šivilji-mi je nardila ful lep komplet-hlače pa top. samo KATASTROFA-mere mi je vzela pred več kot mesecem-jaz pa sem se zredila za 3kg in mi kar buhti masa izpo oblekce :xx!: fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, jaz tudi upam, da bo dan naklonjen izpitom,ker imam popoldan zagovor.Drzi se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Mystica, zooprni dnevi... Saj bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Busy as hell hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 A dej no, dama, če ti je nesprejemljivo, da nekdo smrdi. A to ti je damsko al kaj? Al čist počloveško? A teb bi blo pa fino, k ne hodiš v waldorf astorio al kamorkoli že? Mene smrad moti tudi v NY al pa Dubai-u ali pa na boljšaku v Ljubljani. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Sem rekla, da bom danes uredila zadeve z birokracijo...sam pozabila, da so včasih vseen močnejši od mene. 100x sem preverila, če res imam vse, potrdila, obrazce, osebni dokument...pa še delovni čas preverila... Hja, in mi je kaj pomagalo? Ne, ni.. :xx!: po enem fajn čakanju pridem na vrsto, ponosno vse nastavim na pult..potem pa.. ..ja, gospa, vi pa imate stare obrazce, zdaj smo izdali nove... ...nemočno se zvijam tam, kako, če pa so prejšnji teden še veljali..?..ihh, seveda, ko smo do prejšnjega tedna sprejemali še oboje, stare in nove, zdaj pa ne več... mala malca, si rečem, pa grem pač nove kupiti...malo morgen, nikjer jih ni za dobiti, ker so jih izdali v premajhni nakladi... :xx!: :xx!: kdaj pridejo?..Enkrat naslednje dni... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 A kdo ve za privat dermatologa????NUJNO!!!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 morgen..... no....dons sm se pa naspanchkal...... zdele pa kavica.....jutranja...... pol pa u trgovinco..... mal nabave....obiski zvecher....pa kuham..... po vecherjici pa na party..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo ve za privat dermatologa????NUJNO!!!! heheuno mickovo prjatlco uprashi..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Astra nea se sekiraj, meni se to stalno dogaja.Včeraj klicala na kliniko in se pozanimala a je vse ok, blabla vse krasno, moram imeti kaj s seboj... ne nič, samo pridite. A je treba kaj čakat, ne ste naročena ob uri, nič čakat.Se slavno prikažem, pred menoj stoji ene 30 osebkov ... kwa zdej to ... računalniki so se jim sesuli .... no pol smo čakal, pa čakal, pa čakal.... .... končno začne delat, pridem celo v ordinacijo in reče dr. kje so slike... ja saj mi jih sploh noben ni dal, samo izvid... ja, kako vam niso dal... ja niso, so rekli, da pri njih ostane.Pol pa reče, ja jaz brez tega ne morem nič, vas bomo še enkrat operirali... glp, fino se že veselim, kr mrk mi je padel na oči... Pol sm pa še enga dolgoletnega frenda skenslala za forever, ma dost mi je teh lapačev. Če je pa skos neki, pa pol ni neki....pa kr neki, pol pa brezveze.... danes samo režem, kirurško. CK! Surangeni ...zdaj si lahko zapoješ...šta če nama šoferima kuča Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sploh ne morem ničesar dati od sebe. kaj pa za zachetek.....VSE SHTIRI zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts