Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Dobro jutro, ljudje!!! :2src:

ZAKAJ MI NOBEN NI PREJ POVEDAL, DA JE TOK FAJN AVTO VOZIT?!?!

KAJ SEM ČAKALA DOLGIH 7 LET - ZDAJ RES NE VEM!!

Vem le to, da sem se ravnokar prvič pripeljala sama v službo (saj ne da so 3km neka relacija no, pa vseen) in moram rečt, da je občutek samostojnosti fantastičen!!

Želim vam lep sončen dan, vsem voznikom pa SREČNO in PAZLJIVO na cestah!!!

Pi-biiip! x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro!

Sveže jutro-meni paše x^x .Sonček sije, da se živet x8Dx

včeraj sem uspešno položila še predzadnji izpit x:)x .Ne vem kaj naj počnem zdaj, ko se nimam kaj za učit xscratchx ..se bom že nekako prebila čez dan :switz: x:Dx Lep dan vsem xsrcx

aiwa ,aliana in bobnar čestitam :palec: xsrcx

Mateja, upam, da je z mamo boljše xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Pozdrav za pujsiko tud od mene Mick!!

In vsej ostali družbi želim uspešen dan!

Mateja ne vem točno kaj glede mame, ampak naj se izteče gladko in dobro!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>tole sem jaz ponoč razmišljala kaj sem prebrala, pa mi ni čisto jasno, a greš ti na kakšno operacijo :eek:

Koliko časa imaš ti ponoči? :OoO: hmmmm zdaj sem bolj v fazi, ko študiram, kako bo vse čudežno izginilo in mi ne bi bilo treba. Bodo kar dve stvari naenkrat opedenal so rekli, ker da sem že v narokozi in v soseščini... two in one, me je spomnilo na reklamo wash and go.

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro, ljudje!!! :2src:

x:Dx :palec: modelka

Julijana, pridna in čestitke tudi vsem sotalim, ki so bili pridni na izpitih.

In seveda za Matejino mami, upam, da je noč prinesla olajšanje xupx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jutro.......sonce se nekej sili tule, sam je mrzl da se mi še nosa ne da pomolit vn :o|o:

sm se včeri čez černevc pelala pa ful ena gužva rata, kolona grozna...pa to ni lih normal za tiste rovte, pa sm misla evo, je mogla bit ena nesreča al kej, pa se pol počas premikamo in pridem čez ovink in kaj vidim......krave :eek: na cesti polno krav x:Dx tam je ena ograja, vmes je pa luft in pastir električn, pa je videt crknlo al ka, krave so tm vn pršle pa se po cesti nagužvale in niso mele kam.....svašta

drgač pa ne vem ka je s folku te dni al sam jaz na take kretene natrofim......pa se mam drgač za zlo strpnega šoferja, sam to kar se mi pa zadnje dni dogaja na cesti je pa tumač :xx!: pol se pa pizdim neki v avtu pa zmerjam cepce, če me gdo vidi si verjetn misli da sm ubrisana x:Dx sam ka ko so se nedelski vozniki očitno čez cev teden razlezli x:Dx u glavnem pestro, pa sploh se ne čudim da je tolk nesreč, glede na to kaki hapani dobijo izpit v roke :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro, ljudje!!! :2src:

KAJ SEM ČAKALA DOLGIH 7 LET - ZDAJ RES NE VEM!!

Vem le to, da sem se ravnokar prvič pripeljala sama v službo (saj ne da so 3km neka relacija no, pa vseen) in moram rečt, da je občutek samostojnosti fantastičen!!

Želim vam lep sončen dan, vsem voznikom pa SREČNO in PAZLJIVO na cestah!!!

ooooo hudo!!! kwa si carica!!! čestitke!! :palec: fuuul te je blo dobr prebrat za dobro jutro. tak naspidiran post... poln energije. me je kr prjel, da se usedem u avto in odpelem mal recmo staro mamo obiskat. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Slišal sem se s pujsiko xsrcx , zlo vesel sem je bil xDDx , pogrešam najine nagajive pogovore.  x:)x

:2src: moja prasička x:px men je pa tok kul k je toook pozorna, lih včeri sem dobila pošto od nje. zmer ko prebere kje kej kar jo name spomne (ve da bi meni prov prišlo) mi pošlje xsrcx :palec:

aja! pa dobar jutrar vsem skupej. x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>

včeraj sem uspešno položila še predzadnji izpit x:)x .

x8Dx :palec: cestitke, Julijana!

<{POST_SNAPBACK}>

Slišal sem se s pujsiko xsrcx , zlo vesel sem je bil xDDx , pogrešam najine nagajive pogovore.  x:)x

lepo da sta se na zvezi, me veseli. x:)x

Saj bo, Mick, vceraj smo bili vsi cist cudni nekam, ocitno. :vio: xupx

*

Upam, da so Matejini ok, da so imeli mirno noc, predvsem mama in da cimprej uleti s kakimi prijetnimi novicami. :vio: :detelca:

*

Jaz mam pa dons se krajse lase. :eek:

Kar nekak so 'skup skochili'. x:o)x

Tko da nisem nic kaj fajn (videz), sam pocutim se pa mega, ker nimam vec vsega tega shavja na glav. :)

*

Cakam da se mi nekaj (dobrega) zgodi.

Imam nekaksen filing neopredeljiv.

Mejte se! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

včeraj definitvno neki blo u zraku x:Dx

uuu jz bi tud da se dons neki finga zgodi... x:px in mam neki v mislih... k že od včeri čakam, da mi tulifon bipne x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Čestitke za opravljene izpite :palec:

Surangeni, smo vedelida bo tako x^x , uživaj v svoji novi samostojnosti...

Mick, kam hitiš??? zakaj misliš, da se mora vse zgoditi DANES... x?x

Mateja xsrcx

jaz sem se včeraj pravilno odločila, čeprav sem dolgo oklevala..povabljen abila na en sprejem, pa sem se zadnji trenutek prav brcnila, da sem šla...sem imela že čist varianto..."ostani doma in beri" pripravljeno... :o|o:

no, se je poznalo, da sem imela tranz venera konj natal luna... :palec: prav sijala sem... x^x ..huh, kolk dobro sem se počutila...in ugotovila, da so moški lahki x:Dx ..če štejem uspešnost večera po številu vizitk s prošnjo, da pokličem...potem je ocena čista desetka... x:Dx

zdaj pa back to reality... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

morm po staro mamo dans v konjice spet.....sam na terenu sm neki skoz x:Dx

ona je taka prsmoda, ni nkol recimo avta vozla, nima izpita pa to, pa stargafotra zmeri neki šimfa pa to, kok da vozi, pripombe skoz.....in ko sm jo js enkrat pelala nekam, je tud začela neki težit, js sm pa ustavla avto, ugasnla, šla ven ji odprla vrata in ji dala kluče: ajd, pelji...ona pa :eek: ja.....kak, sej nimam izpita, pa sm ji rekla glede na to da bolš veš od vseh nas k vozmo, bo to zatebe šala mala x:Dx pa je kr mutit začela neki, pa sm ji rekla da nočm ene besede več čut, če se ji zdi da bo on bolš vozla, naj kr, js bom čist tih sedela zravn.....in od takrat mi res nč več ne reče.....stargafotra pa še zmeri sekira x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>.....in ko sm jo js enkrat pelala nekam, je tud začela neki težit, js sm pa ustavla avto, ugasnla, šla ven ji odprla vrata in ji dala kluče: ajd, pelji...ona pa :eek:  ja.....kak, sej nimam izpita, pa sm ji rekla glede na to da bolš veš od vseh nas k vozmo, bo to zatebe šala mala x:Dx 

:palec: x8Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx Evo, to pa je vzgojno, Todika x;)x

Jaz pa sibam na faks, oddat seminarsko... Pa nekak sem si danes dala v plan najavit se pri zdravnici, za napotnico za nogo, pa h ginekologu, pa se zobar ne bi blo slabo, ce me kaj vidi po 2 letih.. pa se na zavarovalnico nekaj za avto poskusat uredit.. :o|o: Pa me je ze navsezgodaj minilo.. da bi se sploh lotevala.. saj lahko vse skup se kak teden pocaka... Ma zakaj mi je to tko smotano se dogovarjat.. Pol pa sam visi nad mano.. Ma smotka sem x:o)x

Kak je pa kaj vreme? bom zmrznila, ce grem z motorjem po mestu? ker ce ze mislim it tole urejat, se vsaj ne bi se s parkiranjem zafrkavala :o|o:

Joooj, jaz bi tud en telefonski klic danes.. enga tazga, cist konkretnega, za dan polepsat. :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Todika...ti s taka faca! :palec: Kdaj greva na kofe? :lol:

Matejči...kako je z mamo? :palec: xsrcx

Mick...zgleda, da maš tako obdobje trenutno...jst mam tud kdaj in si mislm, zakaj sem sploh na svetu, a je kaka korist od mene, a bom sploh kej dosegla, izkoristla do fula vse potenciale, ki jih imam, ker vem, da jih ne...tko da.... :xx!: x:Xx

Aiwa, Aliana, Bobnar...pridni ste x;)x

Mystica...ti si taka pridna bejba, da niti malo ne dvomim, da boš razturala na diplomi in se 3/4 preveč sekiraš...verejmi!!!!! x:Xx

Marsa, a dons bojo pa kr čudeži? Al to sam pr teb? :inocent: x:Dx

Astra, ja bo treba tele ponudbe preštudirat in naprej živet pravljico? xsrcx

Jst se pa dons z mojo nosečo sestrco dobim, da me na frišn pobarva...juhu, da bom lepa za rd. x:)x Pa kkšno bomo rekl...fajn...drgač pa upam, da se bom spravla sobo pospravt pol, pa posteljnino zamenjat, ker hočm tko. x:Dx

Včer sm misnla, da bom kej pospravla, pa me je Aiwa tok zmučla na sprehodu, da sm kr dol padla... x:Dx zzzzzzzzzzzzzz...

No, lupčki, enga lepga dančka vam želim.... x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>gdaj boš pršla v naše konce :8):  no sm pa tud js skor vsak dan v lj, tok da bi se res lohk zmenle enkrat x;)x

vejšde, jst ne vem, kdaj bom kej gor, če pa bom, greva v 902 na pico, k so tok dooooobreeeeeeee! ti pošljem mojo cifro na os... x;)x

Pa če bo smrkla (beri Aiwa) pridna, jo s sabo prpelem...sej, mogoče bi pa šlo to nedeljo, da vaju za rd pelem?

Aiwa pa tiho, ja....nemogoče! :vragec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...