Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 morm tole napisat sm poštudirala prejle da tkole ko gruntam kej, recimo ono k ti misli šibajo kaj boš oz bi komu povedu, ko recimo nameravam koga poklicat pol pa študiram ka mu morm povedat, u mislih zmeri smeške zravn lepim, tk kt tule gor mater sm čudna....... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 nisi edina spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 to noc ful dober koncert bil v mkc-ju-d'aqui dub iz francije.zurali skupi do jutra,svirali in plesali,pol sli pa se z bandom naprej zurat. in cigumigu bil mal pjan....joj joj...en dan me bo mozh zaprl v hiso ni kej ,je moje obdobje zuranja zdej na vrsti in hormoni cist norijo.prezivela noro noc in zdej v sluzbi bluzim in se mackasto smejim. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>party biu nepozaben.........Pih. Pol jaz vse partyje zmer zamudim... :|||jaz pa v torek okol rinla, pa vse zaprt pa prazno...vceraj pa se mislila se kam rolat, sam pol se mi pa ni dal.No, fajn slisat tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih. Pol jaz vse partyje zmer zamudim... :|||jaz pa v torek okol rinla, pa vse zaprt pa prazno...vceraj pa se mislila se kam rolat, sam pol se mi pa ni dal.No, fajn slisat tole. sorchi....biu private bi te drgach s sabo zvleku... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 hoj, samo, da se pofockam. grem kar spat, nisem ze od sobote nic in me pri tehle tezavah z ledvicami utrujenost malo zdeluje.mami je danes res majcekno bolje. menda je lahko celo malo zaspala in na obisku je spregovorila nekaj besed in se nasmehnila. pa se celo pohecala se je, ker je tam slecena in je nekaj komentirala svoje prsi, kot, saj niso bokvekaj, a res morajo ves cas tule viset na ogled. upam, da ji nikoli vec ne bo treba tako trpeti lepo se imejte in hvala vsem za podporo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Razmisljam, da bi sel ju3 kri dat. Pa me zanima, ce kdo ve kolko ti jo vzamejo, ce gres 1.č in kaj vse ti povejo o tvoji krvi-te samo uvrstijo v eno od 4 skupin pa konec, al cisto vse??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 450mL krvi, traja cca 10 minut... sej to mislis krvodajalsko akcijo? al navaden pregled krvi pac? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Na zavod za transfuzijo krvi ja. A pol tut 1.č ze 450ml?? A ti si sla ze velikoX? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ne, enkrat Bom sla pa se. Evo tukaj sem ti nasla stran: http://www.ztm.si/php/grid.php/krvodajalst...vo.html?Lang=si Ti vse pise. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sorchi....biu private bi te drgach s sabo zvleku... zlomk ah... saj... privat je vcas bolj razvrat, orgije me (vec) ne zanimajo... rajs mam outdoor sceno... pa ne maram pri moskih doma povisevat. Ne rabis met slabe vesti, ampak thanx da bi se spomnil name...saj se ze 'urajmamo', ce je tako prav.se spomnis kamene strelce? Nisem pozabila, se vedno imas slikco v dobrem... sele zdaj sem jo spucala in jo zacela nosit spet (ce si morda clo opazil) - prej sem pa par mescev moldavit namest kremena. mi pa slednji tolk blazno sede. Cist taka pure energija... barv ne rabim, gostote ne rabim, to je pa cisti kristal, lepo SiO2... glih zame. Padem k frendi, ko mi z navdusenjem kaze kamne, ki jih pritrocka z ene od poti, glih se odloca, kateri rubin, turkiz ali na vsak nacin nekak nekaj divjega in posebnega bo zame izbrala... jaz pa navalim na 'obicni' kar se le da - mlecni kremen recimo. al pa... zeleni kalcit... krizopras... same take... brezbarvne ali nezhne... ce pa ze posebne, pa opal. Ki je spet lohk bel in v tem smislu 'navaden'... hocem rect, ni divji... sam je pa cist tekoc in neulovljiv in prilagodljiv in vse... opal bi imela kaksen dzazen!nimam novega priliva kamnov... ... prej so skoz uletaval... razne kompenzacije za lk itd., pol sem pa vse nekak... razdala pa tko... sam se par teh D, svojih mam... <{POST_SNAPBACK}>hoj, samo, da se pofockam. grem kar spat, nisem ze od sobote nic in me pri tehle tezavah z ledvicami utrujenost malo zdeluje.mami je danes res majcekno bolje. menda je lahko celo malo zaspala in na obisku je spregovorila nekaj besed in se nasmehnila. pa se celo pohecala se je, ker je tam slecena in je nekaj komentirala svoje prsi, kot, saj niso bokvekaj, a res morajo ves cas tule viset na ogled. upam, da ji nikoli vec ne bo treba tako trpeti lepo se imejte in hvala vsem za podporo vecino besed sem ze izcrpala... men je bilo vceraj ze cist tumach... jaz ce sem prevec custvena, se pocutim pateticno in se ne znajdem... hocem rect, kar mocno je bilo tole s tvojo mamo, mateja... pa se nisem ziher da nima na isti dan rd kot moja mama, ce pa ni to (ker morda je to bila sanjalicina ), je pa vsaj to skor ziher dejstvo, da je bik...In bilo je se vse zivo...in jaz sem pa happy, ker... je ena *korist* od mene...saj veste, 'nikol nisem nic *pametnega* pocela' v lajfu. <{POST_SNAPBACK}>Razmisljam, da bi sel ju3 kri dat. Pa me zanima, ce kdo ve kolko ti jo vzamejo, ce gres 1.č in kaj vse ti povejo o tvoji krvi-te samo uvrstijo v eno od 4 skupin pa konec, al cisto vse???Joj tu sem pa jaz tko... kaj jaz vem... *saj mamo temo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zgleda, da bo jutri padal sneg vsaj mrzlo je kot pri norcih :xx!: se bo treba pogret v kakšni savni Drugače bom zmrznila Dajmo sonce, daj kaj od sebe! Kak škoda, da sn tok dalč! Se mi tok Lublana lušta zadne cajte, le zakva? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Žalost in toliko sem jokala, včeraj so mi drle krokodilje solze cel dan. In kar je najhujše:dogajajo se mi tudi čudovite stvari. Vendar pri njih ni zraven osebe, katero sem do sedaj najbolj ljubila v svojem življenju in vedno postavljala na prvo mesto. In to po mojem izboru. ku.. kuruz držim pesti, da se izteče v tvoje dobro Carica, smeh in solze pašeta nekako skupaj včasih <{POST_SNAPBACK}>ja, pa cosme sem se zdajle spomnila, spet hoče bit nekaj posebnega.. itak...vsak ma ENO operacijo,ona pa kr dve naenkrat, sam da ni tako kot pri drugih... AstraČitaš moje misli isto sem si jaz mislila. Pol me sestra ni hotla naročit za oboje, kao da to treba posebi....sem rekla, gospa, k se grem jest, se grem ornk vse. Je šla pol dr. vprašat, če je res tko, no pol je pa mogla napisat tko kot sm jest rekla. Škoda k zraven nisem še kako glazbeno željo izrekla, ali pa medtem ko bom tam glumila na mizi, da mi lahko še piercing v popek naredijo, pa morebit mal zategnejo kožo, tm k bi blo potrebno, pa morebit kak tatoo, k bom glih na mizi, pa igle sterilne...to bi lahko imeli, kot dodatne storitve, tele bolnice jamrajo, da nimajo keša, tole bi lahko zraven delal <{POST_SNAPBACK}>in cigumigu bil mal pjan....joj joj...en dan me bo mozh zaprl v hiso ni kej modelka <{POST_SNAPBACK}>hoj,mami je danes res majcekno bolje. <{POST_SNAPBACK}>Razmisljam, da bi sel ju3 kri dat. Pa me zanima, ce kdo ve kolko ti jo vzamejo, ce gres 1.č in kaj vse ti povejo o tvoji krvi-te samo uvrstijo v eno od 4 skupin pa konec, al cisto vse??? kako plemenito. Občudujem ljudi, ki to počnejo. Zebe me brrrr Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Čeprav se mi dogajajo pravzaprav izredne in zelo dobre stvari, pa ne najdem nobenega zadovoljstva v ničemer. :xx!: Prejšnji teden sem položila izpit za drugi pas (rumeni) pri taekwondoju. Pazite se me odslej Neverjetno, tudi formo sem se uspela naučiti , in jo izvedla s sicer mehkimi koleni. Za vikend sem se končno videla z osebo, ki mi več pomeni, kot si zaslužim. Prijateljstvo čutim do nje in totalni filing . In sočasno se ne odrolam na obisk. Se bom poboljšala . Tale mlaj, pa klinčeva Luna v Raku sta me totalno dotolkla. Žalost in toliko sem jokala, včeraj so mi drle krokodilje solze cel dan. In kar je najhujše:dogajajo se mi tudi čudovite stvari. Vendar pri njih ni zraven osebe, katero sem do sedaj najbolj ljubila v svojem življenju in vedno postavljala na prvo mesto. In to po mojem izboru. ku.. kuruz Heeej, Ruby, , glih vceraj sem se nate spomnila (pa se dons, nekaj v zvezi z nekaksno NH3 al kaksno ze sceno ). Sva spet na podobni valovni kot kazhe. Posiljam ljubece energije in pozdravcke v 'sestrski' trst. Na zvezi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 mateja.... čestitke za vse izpite...šolske, šoferske in življenske tudi.... cosmična.... selene, mick, ruby72...& co....naj vam posije... ma skoz se nekaj dogaja...včeraj ubitačen dan in sploh nimam pojma zakaj...."ma za se ubit" je nekje en refren....dans pa akcija ves dan...pa na sto koncih bla pa skoz nekaj...heh...za uravnavo včerajšnjega dne ...menda.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Hvala Prijatelji, za vse dobre želje, za vaše dobronamerne namige med vrsticami. Hvala za vse vaše pozitivne in ljubeče (thanks Mars )vibracije . Včasih, ko mi je hudo, se še bolj hermetično zaprem v svoj svet, tako da zlepa ne opazim, koliko čudovitih oseb imam okoli sebe , katerim pravzaprav delam krivico, ker jih zanemarjam, namenoma izločam iz vseh svojih zadev in podobno. Življenje nas pogosto postavi pred hude skušnjave in razpotja, pa se ne počutimo dovolj pametni. Upam, da se bom prav odločila, ko bo zato čas, da bom dovolj močna, dovolj modra. Tokrat zase. Vsaj enkrat. P.s. Pa tudi krokodilje solze sem morala na brzaka vrnit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 ma skoz se nekaj dogaja...včeraj ubitačen dan in sploh nimam pojma zakaj...."ma za se ubit" je nekje en refren.... Ma naš Oliver Mlakar, ne? Monade in štroncade, bi še na vse to rekel on. Tnx Amiska Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz pa kr vztrajam dan 2 na postu. sem mela prele ful krizo... v glavi že nardila solato... mmmm.... pol sem si pa rekla, da ja nam čist na konc pokvarla... do zjutri bom pa že zdržala tko da grem zdej laufat.vse super duper... edino glava me pa fuuul boli... pritisk al kwa Kupi javorjev sirup Madal bal , naredi napitek z limonovim sokom in boš post z lahkoto furala cel teden. jaz sem zdržala 6 dni in sem se odlično počutila, le zebsti me je začelo na koncu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Jaz pa z obiska pri prijateljici, kjer je njen oče pripravil kulsko ribjo večerjico (brodet in lista na žaru) iz zjutraj ulovljenih rib , ki jih je privlekel popoldan s Paga. Mater je bilo fajn, na koncu pa še belo vince in sladoled...Nič mi ni žal, da sem namesto randija raje izbrala to družbo. Upam, da spet kaj ponovimo. Preostanek dneva bolj beden: triurno rezanje žive meje okoli parcele, rok sploh ne čutim zaradi tiste mašine, so se mi pa bi-in tricepsi malo ojačali najbrž. Če nimate vrtnarja pri hiši močno odsvetujem nasaditev žive meje!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 čestitke vsem k grejo komu sem po 4rih straneh že pozabu Surangeni, volan je droga sam to so ti pozabl povedat! Zlomkov, se štulmo na gest listo?, punci prvo čestitat za diplomo, pa spit 1,2,3,4,5,.,.. pijačk pa pol : A lahko ... Me je mal zdelal, jagodna vodka s kiwijem, pa z juicom, pa z jagodnim sokom, ...vso to sadje me je zdelalo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma naš Oliver Mlakar, ne? Monade in štroncade, bi še na vse to rekel on. Tnx Amiska ?iztok mlakar KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 jutro hvala k.... da je petek :xx!: moram pogledat v napoved, če je kakšno preperljivo stanje na vidiku, amter sem se spičla z mojim... kolk sem sita takšnega lajfa :xx!: evo spet jamram, kr grem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Lep in uspešen dan ter vikend Selene FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kupi javorjev sirup Madal bal , naredi napitek z limonovim sokom in boš post z lahkoto furala cel teden. jaz sem zdržala 6 dni in sem se odlično počutila, le zebsti me je začelo na koncu...primavera tenks... mam to doma... sam mi je took zanič. enkrat sem mela post s tem... in zdej ne morm več povohat. tko zdej se pa zrihtam pa grem na razgovor. držte pesti, če bo treba koga na gobc ewo uštimam se pa čajčk spijem... pa tibetančke, da se bom sploh lahk premikala... lep dan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 Drz se na razgovoru, aiwa! * Jaz grem pa k zobarju zdajle. Mejte se, lep petek zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts