Piko 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, ljudje.. berem zadnje dva dni tele stvari po forumu.. in mi gre kar na jok.. od ganjenosti.. kaj se dogaja.. a vidte? Tko fajn je z vami... Hehe, mene gani samo še taka reč, kako je nekdo ganjen nad forumom in pisanjem tu notri! Nakladam, nič nisem ganjen, hehe. A so eni pisali, kako bo snežilo? Ne pomnim, kdaj bi se mi zgodilo to, kar sem doživel včeraj. Namreč veter je pritegnil v sunkih okoli 100 na uro, da me je glava bolela od mraza. Premišljujem, zakaj me do sedaj ni nikdar bolela. Sedaj pa je bolela, kot bi imel ledene obkladke na njej. Začnem vleči kapuco, ko ugotovim, da imam res na glavi led. Nekaj ur sneženja v vetru je naredil bel oklep...Ja, slikce ne bom dajal v Fotke, ker jo bom tako kmalu brisal... ko bo izginil ta sneg v gorah. Ne pozabit, to je bilo včeraj. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 morgen...... ....heherana ura slovenskih fantou grob..... :xx!: spet eni jebeni opravki..... :xx!: sicer shele ob 12ih....sam jst rabm dve uri de se k seb spravim vsaka shalca kave ena ura.... ONIX....nch ne bo z gesto...ker sm she sebe komi gor spravu... ....tko da clo razmishljam, de bi se ga shu raj na metelkovo prbit.....je blizhi do doma zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 aiwa, dobro opravi Glede vremena nikomur nič jasno Po novem bomo očitno morali istočasno imeti v avtu kopalke in budno, nikoli ne veš, kaj boš čez 2 uri potreboval Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 jaaa iz mojga okna se tkooo lepo vidjo zasnezhene kamnishke.... juhuhu....zima je she vedno tuuuu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Yeeeeeeeeehaaaaa! Še en izpit sm nardila!!! Še enga, pa mam pogoje za 3. letnik! Pa po moje bo tale angla šla...sam bo trajal še kake 10 dni, da bo prfoksa popravla...pol pa še Ekonomija in Javno mnenje ...cela jeba :xx!: ....sam bom probala kej skp spacat, da ne bom mela nasledn let obveznosti za nazaj! Rabm inštrukcije...hehe U, zraven mi pa še Cetinski poje...Da bi dao Bog....trenutno mi ful daje....kdorkoli že je....ful sm vesela! Pa zadnje čase se mi same lepe stvari dogajajo in kr ne morm verjet, ker se mi nikol ne dogaja tok lepga hkrati...mogoče je pa le prišel moj čas? Joj, kr vse bi vas objela! LJUBIM ŽIVLJENJE! Mejte se, pa lep vikend vam vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 piksonka.... bi te kr nazaj objel.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> piksonka.... bi te kr nazaj objel.... zlomk Hehe...boš mogu za dovoljenje vprašat...jst se ne objemam kr tko, z vsakim ...sploh pa takim ne, k drugim puncam slastne večerje kuha... Virtualni objemček ti pa dam...kadar češ! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe...boš mogu za dovoljenje vprašat...jst se ne objemam kr tko, z vsakim ...sploh pa takim ne, k drugim puncam slastne večerje kuha... Virtualni objemček ti pa dam...kadar češ! bemu....normaln, de sam virtualnga sej me kuj hospitalizira.....za kazen zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Hladno... Vceraj dobil darilo od necaka (on je zbral), je tako fino, se moram malo pohvalit, Zabce Pocivajo na bani, mraza sploh ne cutijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Hihi, ful lustkani zaboni, Kroki Yes, dobila koncno ta glavno knjigo za izpit. Pa se tanka je Morala bi si lase oprat.. pa me zebe :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 tenkju evribadi! aiwa razturala! me pokličejo pa mi povejo. matr so me še testiral... sam... kaj k obvladam... misljo da me bojo z latinščino kej zjebal... hehe nau šlo, moja best frendica študira tole in ji jz pišem seminarske pa diplomske. hehe... šlo k namazano... tko zdej pa se bom mal poslovila... grem s pikico na romantičen vikend... tk da... se beremo k nazaj prideva spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Bravo aiwa Uzivajta na vikendu! Jaz sem danes bolj slabo. Ful me je zagrablo pri levi lopatici in zdaj tako skrceno sedim. Prav bedno. Pa ze nekaj ur je tako. Sploh ne stekam zakaj, kar med spanjem. Zato sem spet ful zgodaj ustala, tako da je za mano ene 4 ure pa pol ucenja v cudnem polozaju. Najboljs, da nalgesin ( al kva je tist) uzamem. Ma bedno. Popoldne pa cuvam eno dete Sem mislila, da se bova sla kopat, ampak jaz dans bolj tezko... Lep dan. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kulsko!! ------------Yeeeeeeeeehaaaaa! Še en izpit sm nardila!!! Še enga, pa mam pogoje za 3. letnik! Pa po moje bo tale angla šla...sam bo trajal še kake 10 dni, da bo prfoksa popravla...pol pa še Ekonomija in Javno mnenje ...cela jeba :xx!: ....sam bom probala kej skp spacat, da ne bom mela nasledn let obveznosti za nazaj! Rabm inštrukcije...hehe U, zraven mi pa še Cetinski poje...Da bi dao Bog....trenutno mi ful daje....kdorkoli že je....ful sm vesela! Pa zadnje čase se mi same lepe stvari dogajajo in kr ne morm verjet, ker se mi nikol ne dogaja tok lepga hkrati...mogoče je pa le prišel moj čas? Joj, kr vse bi vas objela! LJUBIM ŽIVLJENJE! Mejte se, pa lep vikend vam vsem! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 jst temu pravm: MUV MUV MUV.... pa nau vec zebl! sicer pa so za ogrevanje zlo fajkn morda zabji poskoki!! kroko kulske zaboslave, ke jih je dobo? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 zakaj med smeshki ni tegale: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kroko kulske zaboslave, ke jih je dobo?Valjda v trgovini aakhnut: nimas pravega smeskota.Spodnji mora imeti ocala.Pa se pol rece: je*em te coravog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 praši marsko spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 a dej, sm mislu da v rudniku zeleza... pa me je zanimal kerem keri trgovini torej?--------Valjda v trgovini free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a dej, sm mislu da v rudniku zeleza... pa me je zanimal kerem keri trgovini torej?--------Mali je svaba (beri v Nemciji) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 tko jz grem pa na stepr... da mal soseda ob živce spravm pol sem pa očimu rekla da mu kosilo skuham... kwa sm jz pridna. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 a dej... jst sm cist podobno kupu v 300 tolarjev shop; ma cist isto na izgled no, sam da je sam 1. pa sm mislu, da majo zdej se tavecjo kolekcijo. kolk je bla pa cena?--------Mali je svaba (beri v Nemciji) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 kolk je bla pa cena?--------Ce dobim nekaj v dar, tega ama bas nkol ne vprasam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj med smeshki ni tegale:zato ker je urednistvo tko konzervativno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 daaaannn vsem skupaj....čestitke vsem....prebrala da se skoz nekaj dogaja...pa ne morem naštevat vsega posebej...se mi lohk še zrola na dopustu sem, pa skoz sama akcija...se bom srečala še kje ....tolk je vsega, da glih ugotavljam, da se mi ne da opisovat....noro.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Naužij se Amis , še za nazaj!!....spomni se dni, ko si dobila v službi že številko, pa ko te doma niso več videvali ....torej, kar na OFF sedaj preklopi, lep dan in vikend... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts