Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Vstala 15 do 10h. Ob desetih šla na Kriško goro... Ob pol enih bila nazaj... Potem tuš, kosilo... :) vse glavno tega dne pa še pride. :D
Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mal prej koncala varstvo. Hja no, tud kul, bom se se za eno urco vsedla in tri poglavja obdelala...

Igrala fuzbal s tamalim, zdaj me pa spet ful noga boli :xx!:

Sem se zadnjo minuto ujela odprto trgovino.. sem dobila idejo, da si bom pico spekla x:o)x Glede na to, da ni blo nobenih navodil na testu (uno od Pecjaka, zmrznjeno..), nimam pojma kaj bo nastalo.. A bi blo to stvar treba se vzhajat al kaj :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

mislim svašta :eek: sm šla dons iz lj pa v unmu križišču vn iz btc-ja ko sm na rdeči čalala, se mi kr ena ženska v avto zbaše :eek: k je vidla da mam celsko tablco pa polno enih vreč je mela pa vsega, kr usedla se mi je not, sploh nism vedla kaj me je doletelo, pa kam grem č bi jo pelala nevem kam, pol sm ji pa rekla da grem čez črnevc v mozirje mi je pa ful zatežila naj jo peljem po avtocesti sam boh ve kam, no pol sm šla čez tuhinsko, sm jo misla tam do avtoceste pelat da bi se tam enmu drugmu uštulila, pa je kr na enkrat iz avta vn šla :eek: smo stali glih k je bla kolona, pa je kr smuknla vn.....mislim kake stvari se men dogajajo :eek: :inocent: to u filmu ne vidiš

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

gledam milijonarja. kwa je hecna ena nuna in je ze 5 milijonov zadela! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>mislim svašta :eek: sm šla dons iz lj pa v unmu križišču vn iz btc-ja ko sm na rdeči čalala, se mi kr ena ženska v avto zbaše :eek: k je vidla da mam celsko tablco pa polno enih vreč je mela pa vsega, kr usedla se mi je not, sploh nism vedla kaj me je doletelo, pa kam grem č bi jo pelala nevem kam, pol sm ji pa rekla da grem čez črnevc v mozirje mi je pa ful zatežila naj jo peljem po avtocesti sam boh ve kam, no pol sm šla čez tuhinsko, sm jo misla tam do avtoceste pelat da bi se tam enmu drugmu uštulila, pa je kr na enkrat iz avta vn šla :eek: smo stali glih k je bla kolona, pa je kr smuknla vn.....mislim kake stvari se men dogajajo :eek:  :inocent: to u filmu ne vidiš

:eek: :eek: :eek: x:Dx x:Dx ma ne mors verjet...

joj, si sploh ne predstavljam kaj bi nardila.. zivcn zlom fasala..

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:  x:Dx  x:Dx  ma ne mors verjet...

pa hec k se mi zdi da sm to žensko ž vidla enkrat, k sm tu pr nas zavijala v šentrupertu na avtocesto je tud štopala kao, pa sm ji ustavla, ji povem da grm do celja ona pa če bi jo pelala v šentjur :eek: pa ji povem da nimam cajta k se mi fulllll mudi, je pa kr zaprla vrata pa šla onmu uzad težit x:Dx sm skor zihr da je ista x:)x očitno ji je to redna praksa x:Dx

Bora

Sem mislila zakaj sem tako prazna, osamljena, razočarana..pa sem prebrala napoved(še enkrat),,,pa je vse jasno. Zdaj pa pozitivne afirmacije pa spat. xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

ma sej pravim da sploh nism vedla ka me je utroflo, ko sm se zavedla je bla pa že zelena pa je blo treba it, pol pa res nism mela srca jo vn vržt, je pa hecn ta njen način mal x:Dx ful sm bla šokirana, pa me malokej iz tira sprav :o|o:

od zdej naprej bom mela strogo zaklenjen avto x:Dx

Bora

he ti bi že urihtala x:Dx

pa sej večkrat poberem koga, sam to je moja odločitev da bom, tole pa tumač

sm že hotla vozit kt norc da bi se prestršila, pa je bla gužva pa se ni dalo :o|o: x:Dx

Bora

Guest sstane
Na take štose so Poljaki kradli avte v križiščih. Zbezat te hočejo iz avta in to tako, da pustiš avto prižgan, potem pa sede za volan in adijo. Mene so probali trikrat tako zajeb.t, na srečo pa sem poznal ta štos in nisem nasedel :vragec:

Ja, men so tud za v tujini zabical, da moram povsod met vrata zaklenjena...

Pol se ti pa sred Ljubljane neki v tem stilu zgodi.. Odstekano..

Kok me zebe.. Ven bi sla, pa ne vem kako naj se oblecem tko, da me ne bo zeblo, pa da ne bo zgledal, kot da sem sred zime.. :o|o:

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Hehe,verjamem :o|o: ob petkih je taka gneča,da se ti zmeša. Pri meni bi oglušela ali pa umrla od strahu! x:px  x:Dx  x;)x  :vragec:

x:Dx js sm pa iz uvidevnosti še muzko bol na tih dala :O: x:Dx sm kr krempl taprav x:Dx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>mislim svašta :eek: sm šla dons iz lj pa v unmu križišču vn iz btc-ja ko sm na rdeči čalala, se mi kr ena ženska v avto zbaše :eek:

x:Dx kok sem se zdele narežala, k sem tole brala, čist adio scena...modelsko. Saj res ne veš kaj bi naredil :vragec: Na Černivc bi jo zapelala, da bi vsaj kaj dobrega pojedla x:px

Aiwa :palec: za službo , faca

Drugače pa varnost je zelo subjektiven pojem kjerkoli. Znanci so živeli v Venezueli, imeli so svoje bodygarde, blindirane avte, vsak dan različen urnik za v službo, vse kot v filmih, preživeli venezuelsko obdobje brez praske. Se preselijo v Slovenijo, jim vlomijo v hišo, čez nekaj časa v avto, potem ukradejo še kolo. In zdaj pravijo, da jih prijatelji iz Venezuele stalno zafarkavajo v kako varno deželo so se preselili, Slovenija oaza miru x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kje pa...ravno danes prebrala naslov, da se Lončarič seli iz SLO, ker so ga bojda napadli :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hallo,2 dni nazaj en dec je šel v rondoju z gasom v rikverc direkt vame,BUM!Niti pogledal ni,če je kdo za njim.Avto je fino stolčen.Prekleti dedec.Al sem mu mislila eno prisolit.

<{POST_SNAPBACK}>Hallo,2 dni nazaj en dec je šel v rondoju  z gasom v rikverc direkt vame

V rondoju? Groza :eek:

Todika, oprosti, ful sem se smejala tvojemu postu. x:Dx Ampak priznam, da bi me kap, če bi se meni to zgodilo. Pojma nimam, kako bi reagirala.

Aiwa, čestitke za službo :palec:

:eek: he he,.. to pa res dogaja ja!!! shvastha!! :eek:

-----------

mislim svašta :eek: sm šla dons iz lj pa v unmu križišču vn iz btc-ja ko sm na rdeči čalala, se mi kr ena ženska v avto zbaše :eek: k je vidla da mam celsko tablco pa polno enih vreč je mela pa vsega, kr usedla se mi je not, sploh nism vedla kaj me je doletelo, pa kam grem č bi jo pelala nevem kam, pol sm ji pa rekla da grem čez črnevc v mozirje mi je pa ful zatežila naj jo peljem po avtocesti sam boh ve kam, no pol sm šla čez tuhinsko, sm jo misla tam do avtoceste pelat da bi se tam enmu drugmu uštulila, pa je kr na enkrat iz avta vn šla :eek: smo stali glih k je bla kolona, pa je kr smuknla vn.....mislim kake stvari se men dogajajo :eek:  :inocent: to u filmu ne vidiš

Hah haha hah ha x:Dx x:Dx

jst se te sploh en pretstavlam... x:Dx x:Dx sam pomoje, k bi ti unga tvojga leva uklopla, pa zarjovela ornk, nebi una sploh nkol vec u avto sedla x;)x :inocent: x:o)x

----------

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...