julijana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mystica in Aliana Vsem en lep in vesel dan. fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Jutro! hvala! ..do 1h zjutraj gledala TV Espana, so mel eno oddajo o spolnosti... Ful zanimivo blo, pa fajn se mi je zdel, da sem bolj ali manj vse razumela.. kljub temu, da so normalno (hitro!) govoril Na internetu pravjo, da je cist toplo zunaj.. grem se do garaze sprehodit... Lep dan si naredite! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Aliana Aiwa, Pikica je lepo na Štajerskem ane, grem počet običajne stvari, birokracija... mejte se x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mitičnost Luninega foruma(Mit – pozitivna, a nerealna predstava o določenih dogodkih, pojavih, ljudeh: ohranjati, podirati, ustvarjati mite o čem - SSKJ) Vsake toliko berem vzhičene stavke, kako super da je ta forum. Tudi meni se dozdeva, da tu srečujem povečini prijetne ljudi. Če kdo preklinja, preklinja dvojno, a taki so v manjšini. Mogoče ima zato vso podporo. Kaj je na forumu, da zahajam nanj, so tu ljudje boljši od tistih »v resničnosti«? Ni verjetno. Svet je en sam, vsakega lahko srečam na ulici, pa sploh ne bi vedel, da je forumovec. Samo znati moram videti, da so vsepovsod okoli mene tudi prijazni in dobri ljudje. Da je svet tudi lep… Lahko iz tega zaključim, da je lepo tudi na forumu? Je, a le ko del tega lepega sveta. Mitičen je kvečjemu svet v celoti, ne pa kak forum. Forum smo ljudje. Oblikujejo ga naše misli, besede, črke, če jim le sem ter tja prevelika količina smeškov ne skrije pomena. Ljudje smo se navadili izpovedovati čustva, ker je to na forumu bolj preprosto kot v neposrednem pogovoru, predvsem pa varno v navidezni anonimnosti in navidezni oddaljenosti od bralcev. Včasih komu prija potarnati, ker se zdi, da so na forumu bolj sočutni kot v neposredni okolici. Hkrati ne vidimo forumskih obrazov, neverbalna komunikacija je tu izključena, nadomeščajo jo smeški, ki pa ni enako pristna, kot reakcije telesnih mišic. Kateri smeško kliknem, je vedno stvar razuma. Smeško je lahko z lahkoto le zaigran. Vsi ljudje smo rojeni igralci, čeprav igramo svojo življenjsko vlogo različno dobro ali slabo. Nemogoče je, da bi jo tu, na forumu, prenehali igrati. Igramo jo samo na drugačen način, a jo še vedno igramo. Na forumu spoznal nekaj dobrih igralcev. Ali sem se jih naučil spoznati tudi med sosedi, prijatelji, sodelavci, znanci in predvsem neznanci; vsepovsod okoli mene? Velike večine forumovcev nisem niti mislil spoznati, jih srečati, slišati po telefonu, videti na pikniku, ob torticah. S tem, ko ga srečam ali slišim, postane del moje okolice, predvsem pa postane demitiziran. Kakšnega že, tako za spremembo, je vseeno zanimivo srečati, verjetno subjektivno »izboljšujem« dojemanje svoje okolice. Obenem pa tudi Lahko spoznam, da je okoli mene veliko prijetnih ljudi, lepih punc, če hočete, prijaznih, pa tudi dojemljivih za ljubezen, sočutje, besedno pomoč, samo pravo družbo moram izbrati, tako kot izberem ta forum izmed mnogih drugih. Prijetno je reševati tuje zagate, dajati nasvete, ker počasi pozabim na svoje probleme, kar potopim se v nadrobno opisane situacije. Vprašanje je, koliko se realno naučim iz vsega tega sam, koliko bo to pomagalo meni samemu, dajanje razno raznih pripomb in kvazi nasvetov. Če je odgovor pravi, nič, saj ga že vem. Tisto, česar se moram naučiti, ta hip še ne more biti med mojim znanjem. Če prebran nasvet ne poenotim s svojim vedenjem, mi težko pomaga. Težko bi v komu videl učitelja, zame je forum razred učencev, le da so eni boljši, drugi pa slabši. Le kdo je potem učitelj? Se je kdo že javil? Kdo ve, kaj kakšno pomoč si želim na tem forumu. Sploh znam prositi za pomoč? Na forumu ne. Pomeni, da je ne znam tudi sicer. Forum je lahko moje ogledalo, če sem enak kot v resnici, lahko pa povsem izmaliči mojo sliko, če nisem. Saj v konkavnih ali konveksnih ogledalih ni mitičnosti. V ravnih še manj. To le polovica zgodbe, ker druge še ne poznam. Kako jo boste sprejeli, je odvisno od vas samih. Tudi do polovice napolnjeno steklenico vidite ali napol prazno ali napol polno. Pa oprostite, ker nisem uporabil nobenega smeška. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 vzemi si fraj dan Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, a če Melodie ne teži, pol se napoved za naslednji teden nikjer ne omenja? Ha ha hecam se, upam, da kaj pozitivnega spesniš Pretekli teden je bil dober Lep začetek tedna vsem ja, kar kul, sam nisem dokoncala, pa nisem dala gor.Pa nisem s tako tezavo klanfala, pa nisem nic omenjala.Kar kul za izpite, dom gospodinjstvo, ljubezen, pa tudi zglajevanje sporov in podobnega. Mah ne, marsa s tezavo pise tole z ali pa brez (tezenja melodie ali kogarkoli ).No s tezavo... mislila sem - tedni grejo tko hitro naokol... * Ahoj folk, lep zacetek tedna zelim! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah ne, marsa s tezavo pise tole z ali pa brez (tezenja melodie ali kogarkoli ).No s tezavo... mislila sem - tedni grejo tko hitro naokol... Jaz te itak že od začetka občudujem, da to napoved vsak teden napišeš, ker sama bi mogoče vztrajala kakšne 3 tedne, več si pa ne predstavljam Mislim, da je moje teženje samo posledica neučakanosti Držimo pesti za Mystico Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mislim svašta sm šla dons iz lj pa v unmu križišču vn iz btc-ja ko sm na rdeči čalala, se mi kr ena ženska v avto zbaše k je vidla da mam celsko tablco pa polno enih vreč je mela pa vsega, kr usedla se mi je not, sploh nism vedla kaj me je doletelo, pa kam grem č bi jo pelala nevem kam, pol sm ji pa rekla da grem čez črnevc v mozirje mi je pa ful zatežila naj jo peljem po avtocesti sam boh ve kam, no pol sm šla čez tuhinsko, sm jo misla tam do avtoceste pelat da bi se tam enmu drugmu uštulila, pa je kr na enkrat iz avta vn šla smo stali glih k je bla kolona, pa je kr smuknla vn.....mislim kake stvari se men dogajajo to u filmu ne vidiš jst mam pa en tak fajni gumbek na avtu... ko vsa vrata zaklene.. so men tud že po kluki grebl.. zdej pa je peace.. pa tud če bi, ko neb not pršli.. svašta ja! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Thanx Melodie! mah saj je hecno ves, ker jo v bistvu rada pisem... saj je lustno tkole mal carat tele besede na kup, ko kar nastaja... razen vcasih, ko mi je res cist odvec. ves kaj - tud ti bi pisala dlje... folk se navadi, ful jih bere, pa jih ne morem razocarat (iz istega razloga sva vsak let furala LK -razen letos, ko se pac nisva mogla razpocit-, kljub temu da totalna shtala, tezave, frke...)... bere tisoce folka tole...tud zato je ne dam kar gor, glih zato meckam, ker se ipak podpisem, vcasih je pac slabsa, bog pomagaj, sam vedno se podpisem, vedno to berejo in lohk dobim tak al drugacen fidbek - tud javen pac.In v bistvu je bila 'Lunina' ze napisana vceraj, ne pa tud nasvet in ostalo do konca, ne morem pa po delcih dajati al pa nepopolne.... pol pa predno vse sestavim, traja.Mah... kolk vedno govora, namest da bi jo sla napisat pac do konca. ja, jaz sem tud pomislila ze na Mystico. Pa na mojo frendico, ki je danes prvi dan v sluzbi. saj res, dons smo 13., kvadratek torej na stelij moj, morda se mi bo pa kaj vznemirljivega zgodilo.. aja pa Seal ima dons rojstni dan - vse najboljse Seal! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Jutro jaz se pa tako veselo vozim na šiht in ko parkiram in hočem ugasnit luči, ugotovim, da jih ne morem, ker sploh niso bile prižgane!! Pa to se mi nonstop dogaja. Sem šla po samolepilni listek in na šipo nalimala PRIŽGI LUČI boljš to kot pa plačat policajom. Sem v soboto klicala moja2 starša, sta šla na Hrvaško, pa mi mami pravi, da ravno kazen plačujeta - 35tisoč za 12 km prekoračitve, nekje pri Ptuju, ironija pa je ta, da smo tam že 3x plačali, od tega 2x v roku 20 minut!!!! Matr da ga ne izuči!!!! (mojga očeta mislim). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Marsa, si kar prestavljam to, feedback toliko močen, da te kar žene naprej.Tudi jaz bom morala celo življenje pisat ena poročila, ki mi niti malo ne dišijo, so pa pomembna za druge. Ker vem, da so koristna in ker so nekateri "odvisni" od teh poročil, mi bo verjetno kdaj malo manj težko, čeprav ko sedim pred praznim listom bi najraje počela vse drugo Važno, da smo koristni Surangeni, tista cesta se preveč vleče, če voziš po omejitvah, zato popolnoma razumem tvojega očeta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Važno, da smo koristni sam saj je res. nekdo je napisal nekaj tacga: 'pomembno je v zivljenju najbolj ravno tisto, kar naredimo za druge.'ce bi vsak sam zase pacal svoje zadeve.....folk ima premalo tega - da bi se kaj za druge naredili...se jim morda zdi, da bodo imeli sami kaj manj... al kaj jaz vem...skoda v bistvu, tko ful dobr rastes, pa se fajn se pocutis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mystica držim pesti, heheh.. pa tiste NAPAKE "HUDEEE" da ne vid noben! pa Aiwek čestitke za novo službo! pa za vse mamice da bi ble ok... pa Mili da bi si luči pržigala.. jst grem pa homeopatu danes.. upam da bo kej pametnega pogruntu.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>folk ima premalo tega - da bi se kaj za druge naredili...Res, preveč jih poznam, ki delajo samo zase. Itak vse kroži - mi naredimo nekaj za nekoga, ta naredi za nekoga drugega... in nekdo naredi nekaj za nas Včasih sicer pride kje do kakšnega kratkega stika, ampak v končni fazi smo vsi odvisni drug od drugega. Zdaj je pa že čas, da neham modrovat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 zame tud velja zelo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zame tud velja zelo... Tebe je fajn brat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 ja tko kot tebe ocitno. saj sva obe se tu. saj ze finishiram, sam se mal, pa vmes 5 telefonov, to mi mal narobe hodi, ampak ok, tko je...dobro delaj! In dobr delajte sploh vsi oz. pocnite dobro kar pac pocnete! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> In dobr delajte sploh vsi oz. pocnite dobro kar pac pocnete! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Pofock Spet je bila cudna noc, da nisem mogla zaspat, zato ze od pol sestih bulim v knjige Po moje bom celo poletje spala. Mislim pa na Mysti, je bila revca tolk napsihirana, sam zihr ji bo ratal Danes zvecer bom spet nanny Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 včeraj sem preležala večino dneva in zdravla svojga mačka,dobr da sm šele učer zvedla,da je bil šnops mešan v vin.boga moja glava,kaj sm ji nardila.zvečer je sprehod ful sedu,da sm se mal prezračlaonix in aakhut sta bla prov simpatična družba v sob.nism hotla nč zamorit,sj je blo vseen fajn Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Šnops, vino in shark v eni flaši, pol se pa čudš da maš mačka (to je lev al pa tiger) Še dobr da sm ti šele na koncu mal pomagu Sam sm tud jaz preležu nedeljo Kolk to paše, izležavanje in počivanje Končno umit, obrit in stuširan in namesto da bi se tko zrihtu za žur, grem delat :xx!: Človek se je razvil zaradi dela in ne iz nuje do jelaJani Kovačič(s čem se jaz budim, ni čudn da mi je vse čudn) Childy, bomo ponovil še s tvojim Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Šnops, vino in shark v eni flašibljek kwa to zrete! :OO!:Jaoooojjj... jaz imam ze od toplega pira macka...tele meshance ubitacne... so pa konc, razzre ti jetra tole, da ne bi ta teden kaj tacga zrli, boste imel dinozavra ne sam tigra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 ubistvu sm vedla,da je not šnops pol sm pa pozabla spet.men je bil pa prow dobr shark notr,sam nevem al zarad tega k sm bla prbita,sam sej je bil dobr ane onix ja še z mojim mormo ponovit,da ne bo zaostaju morm zobarja poklicat sm se spomnla Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 En rebus: Vdnevni x!x kumanj kasamoš ekol ikopa pirčkovje kdora bilzaobr isattaz adnjoinzak ajjihj edane sdvave čkotvčer ajpapot rebujenas x!x vetdaprs tobtemne biperfor iralpap irjahi hehi Pomembno navodilo pri reševanju rebusa: na začetku odstranite vse smeške, potem pa ga rešujte dalje. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Uf... kaksen dane, ej Kr naenkrat en kup stvari dogaja.. Noro V glavnem, odpisala izpit, recimo da bo fajn.. Mogoce zacnem na eni TV delat, v sredo sestank.. Pa risanke bodo verjetno spet Ze ful pogresam.. Kul, vse kaze, da se bo julija ful dogajal in mi mogoce celo uspe motor odplacat Zdajle pa en obiskec... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts