aakhut 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 morgen.... bemu.....mislu ucheri lepo prezhvet vecher v miru.....japajade :xx!: me klichejo iz TIFLA ( )....luch porihtat... jah...RYDEL rolu.... ....hehe....pol sm pa tam ostal..... glava in razpolozhenje primerna popitim slemerjem..... zhurka bla pa huda....pet pedrou, tri lezbe pa dvejst normalnih.... jasno edina EDINA odprta stvar na metelkovi.....ne morsh verjet.... dons pa hvalabogu NIKJER NI NICH ODPRTEGA.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 EN VELIK TENKJU EVRIBADI!!! tko zdej sn končno doma... tota štajerska je super dons dohodnina pršla... morm it na pošto dvignt. jutr me pokličejo iz nove službe in mi povejo kako pa kaj in kdaj pa registracijo mam toti teden vse bomo pošlihtal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 Pha!!! a je kdo videl oz. porajtal tole: Največ obiskovalcev naenkrat (632) je bilo na Forumu 8. Jun 2005 ob 09:50. Zdajle sem nenadoma opazila... ker vidim da je nov datum (pa mensezdi je bil prej rekord 605). Pih a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, v glavnem desetka ni padla :xx!: skregana, kaj se nis bolj potrudla pa me zdaj na laz postavljas! x:Dx Heeeej, iskrene cesitke!!!!!!!!!!!!!!! :onfire: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 vse dopoldne sem mislila nate (pa na frendo, ki je prvi dan joba bila, ima ful povezav s 13.ico, btw je rojena 1.12. in ko sem jo spoznala je zivela na xx 113 in tel. st. je imela - xxx 113 ).da kako pa kaj. No vidis, itak. me res zelo veseli, ker... sem se pikrich celo *vpletla* - mi je se tolk bolj bilo pomembno.teb se pa mesha zdajle. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 saj ti pravim da je najlepsa in najpopolnejsa cifra...PRASTEVILO. a ves da je lnf 1.3.? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 misti nej panike. drugič!!! kašno soboto!!! ali petek... sej veš ... morm delat med tednom drugač pa še tukaj čestitke do mene!!!! sem fuuuuul vesela. pa itak smo verjel vate in vedl da ne gre drugač kokr da nardiš spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Na hitro: Bravoooooooooo! Ful sem vesela zate, zdaj si diplomiranka ( kako bi bla rada na tvojem mestu ). Skratka super!!!!!!!!! Kmal na pjaco, da nazdravimo! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 aja! LNF versus LF... mislim saj ne da me tolk moti..sam... kratica je pac kratica - in je kratica tega, kar skrajsuje.In ce recemo, da je to Lunin net forum, a bo kaj lazje napisat lnf? ker je tud Lunin magazin - lnm.ce je pa lf (kao 'pravilno' - 'vsi bolj vejo' varianta) pa je lohk linearna frekvenca al pa se kaj hujsga. Tud jaz sem marsa in ne marsha - pa ce se vam se tolk boljs zdi marsha in ne sljivite da mi je ime pac tko. A ni hecn, da vedno vsi vse boljs vejo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 tolk boljs za VSE. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 se strinjam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Čestitke Misti Marsa, fajn, da si napisala, nisem opazila cifre, je pa blazna... mal meli show program doma, sem takoj skočila do stropa, ko je gospod omenil, da mal "frlim okol" zadnje čase... Čist narobe reagirala, na kar me je seveda takoj opozoril, pravi, očitno maš slabo vest, če si tko skočila... ja, res mi paše zadnje čase pohajat okol, pa saj ej bil že čas... grem na eno večerjico v dobro družbi... se že veselim Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mystica WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, fajn, da si napisala, nisem opazila cifre, je pa blazna... a nisi vedla?LN - 1. maj, asc sco, LNF 1. marc, asc sco. vse klapne.celo - LN je v prvi formi bil na netu, torej prvic (vendar z drugim imenom, neke zastonjske kajjazvemsempozabila variante) novembra? Blagorcek - za vecerjico... (*sam pazi, kaj jes!!!!! mislim saj vem, to itak pocnes, sam... nicesar ne sme bit prevec, pa nic... tveganega ne sme bit). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Čestitke Mystica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Ma ne, to sem vedla, sam cifra obiska je Ja, saj mikro jem, sam z alkotom sem bl tko... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Serbus! Mystca.....faconarka moja! Aiwa, a s kej zaspana? Jst sm zdeke zategnla za 1,5h...da mal k seb pridem po tem vikendu... Sej se mi ne da kej preveč pisat....bl vas berem. Se jutr kej več razpišm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Danes sem se za vedno poslovila od svojga ljubčka, Nikol več ga ne bom vidla, al pa tud, po naključju, srce se mi trga, upam, da ga kmal nov nadomesti, boljši od njega, sam prvega pa nikol ne pozabiš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem se za vedno poslovila od svojga ljubčka, Nikol več ga ne bom vidla, al pa tud, po naključju, srce se mi trga, upam, da ga kmal nov nadomesti, boljši od njega, sam prvega pa nikol ne pozabiš. bo že bolš,sj veš čas celi rane Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 no v tem trenutku se pa sama sebi smejem... kolk sem jaz trapa. ma ja - nujni sestanek, dej pejt ti nazaj pa uredi s tipom, sej obvladaš, če ne se pa znajdeš... nujni sestanek - upam, da si ni kdo gležnja zvil na košarki in men tole sedajle prikaplja, da je ponedeljek joooj, kolk bi bla jst jutri mal zlobcena, pa rekla, kako je bilo pa na košarki :xx!: s tem, da imam 37,7 vročine ter želodec v totalni frki....mah, sem res trapica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Selene pobož Mačky tudi tebi pobož What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Serbus! Aiwa, a s kej zaspana? Jst sm zdeke zategnla za 1,5h...da mal k seb pridem po tem vikendu... mhm... sem šla pred tabo. pršla domov... jedla in šla spat... zdej pa nadaljujemo... se že menmo za petek... ampak tokrat žur v lj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Mysti čestitke bejbi za odlično opravljeno Selene, pobožko Mačky tudi tebi en velik pobožko Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 mystica.....čestitkeeeee.... selene.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Kaj zdaj, si jo vohal al gledal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts