Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

bemu.....mislu ucheri lepo prezhvet vecher v miru.....japajade :xx!:

me klichejo iz TIFLA ( :eek: )....luch porihtat... xrolleyesx xrolleyesx

jah...RYDEL rolu.... x:)x ....hehe....pol sm pa tam ostal..... x:o)x x8Dx

glava in razpolozhenje primerna popitim slemerjem..... :o|o: :o|o: :o|o:

zhurka bla pa huda....pet pedrou, tri lezbe pa dvejst normalnih.... x:o)x x8Dx :vio:

jasno edina EDINA odprta stvar na metelkovi.....ne morsh verjet.... x:o)x

dons pa hvalabogu NIKJER NI NICH ODPRTEGA.... x:)x x:)x x:)x

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

EN VELIK TENKJU EVRIBADI!!!

tko zdej sn končno doma... tota štajerska je super :palec:

dons dohodnina pršla... morm it na pošto dvignt. jutr me pokličejo iz nove službe in mi povejo kako pa kaj in kdaj x:Dx x:Dx

pa registracijo mam toti teden x:Dx vse bomo pošlihtal :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pha!!! :eek:

a je kdo videl oz. porajtal tole:

Največ obiskovalcev naenkrat (632) je bilo na Forumu 8. Jun 2005 ob 09:50.

:2src:

Zdajle sem nenadoma opazila... ker vidim da je nov datum (pa mensezdi je bil prej rekord 605).

Pih a ne! x^x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, v glavnem desetka ni padla

:sori: :V:

:xx!: skregana, kaj se nis bolj potrudla pa me zdaj na laz postavljas! :mad2:

x;)x x:Dx x:Dx x:o)x

Heeeej, iskrene cesitke!!!!!!!!!!!!!!! :onfire: :onfire: :onfire:

:vtz: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vse dopoldne sem mislila nate (pa na frendo, ki je prvi dan joba bila, ima ful povezav s 13.ico, btw je rojena 1.12. in ko sem jo spoznala je zivela na xx 113 in tel. st. je imela - xxx 113 xDDx).

da kako pa kaj.

No vidis, itak. x:Xx

me res zelo veseli, ker... sem se pikrich celo *vpletla* - mi je se tolk bolj bilo pomembno.

teb se pa mesha zdajle. xDDx x:px

xcheersx

Picasso

saj ti pravim da je najlepsa in najpopolnejsa cifra...

PRASTEVILO. xyesx x^x x;)x

a ves da je lnf 1.3.? xDDx

Picasso

misti nej panike. drugič!!! kašno soboto!!! ali petek... sej veš ... morm delat med tednom x:Dx x:Dx x:Dx drugač pa še tukaj čestitke do mene!!!! sem fuuuuul vesela. :palec: :onfire: :onfire:

pa itak smo verjel vate in vedl da ne gre drugač kokr da nardiš :palec: xsuperx

Na hitro: Bravoooooooooo! :hepko: :hepko: :hepko:

Ful sem vesela zate, zdaj si diplomiranka xyesx xyesx xyesx ( kako bi bla rada na tvojem mestu x:o)x x:o)x x:o)x ). Skratka super!!!!!!!!! Kmal na pjaco, da nazdravimo! :palec: :palec: x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

aja!

LNF versus LF... xrolleyesx

mislim saj ne da me tolk moti..

sam... kratica je pac kratica - in je kratica tega, kar skrajsuje.

In ce recemo, da je to Lunin net forum, a bo kaj lazje napisat lnf? xrolleyesx x:o)x

ker je tud Lunin magazin - lnm.

ce je pa lf (kao 'pravilno' x:o)x xrolleyesx - 'vsi bolj vejo' varianta) pa je lohk linearna frekvenca al pa se kaj hujsga. x:o)x

Tud jaz sem marsa in ne marsha - pa ce se vam se tolk boljs zdi marsha in ne sljivite da mi je ime pac tko. x:o)x

A ni hecn, da vedno vsi vse boljs vejo?

Picasso

Čestitke Misti x:Xx

Marsa, fajn, da si napisala, nisem opazila cifre, je pa blazna... :palec: :palec: :palec:

mal meli show program doma, sem takoj skočila do stropa, ko je gospod omenil, da mal "frlim okol" zadnje čase... :o|o:

Čist narobe reagirala, na kar me je seveda takoj opozoril, pravi, očitno maš slabo vest, če si tko skočila... xrolleyesx

ja, res mi paše zadnje čase pohajat okol, pa saj ej bil že čas... x^x

grem na eno večerjico v dobro družbi... x^x se že veselim

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Marsa, fajn, da si napisala, nisem opazila cifre, je pa blazna... :palec:  :palec:  :palec:

:eek: a nisi vedla?

LN - 1. maj, asc sco, LNF 1. marc, asc sco. :D

vse klapne.

celo - LN je v prvi formi bil na netu, torej prvic (vendar z drugim imenom, neke zastonjske kajjazvemsempozabila variante) novembra? :)

Blagorcek - za vecerjico... :palec: x8Dx

(*sam pazi, kaj jes!!!!! mislim saj vem, to itak pocnes, sam... nicesar ne sme bit prevec, pa nic... tveganega ne sme bit). x:Xx :palec:

Picasso

Serbus! x:Dx

Mystca.....faconarka moja! :palec: x:Xx

Aiwa, a s kej zaspana? Jst sm zdeke zategnla za 1,5h...da mal k seb pridem po tem vikendu... x:Dx

Sej se mi ne da kej preveč pisat....bl vas berem.

Se jutr kej več razpišm.... x:Ix x;)x

Danes sem se za vedno poslovila od svojga ljubčka, :C: Nikol več ga ne bom vidla, al pa tud, po naključju, srce se mi trga, upam, da ga kmal nov nadomesti, boljši od njega, sam prvega pa nikol ne pozabiš. x:Dx xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem se za vedno poslovila od svojga ljubčka,  :C: Nikol več ga ne bom vidla, al pa tud, po naključju, srce se mi trga, upam, da ga kmal nov nadomesti, boljši od njega, sam prvega pa nikol ne pozabiš.  x:Dx  xsrcx

bo že bolš,sj veš čas celi rane x;)x

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

no v tem trenutku se pa sama sebi smejem... kolk sem jaz trapa. ma ja - nujni sestanek, dej pejt ti nazaj pa uredi s tipom, sej obvladaš, če ne se pa znajdeš... nujni sestanek - upam, da si ni kdo gležnja zvil na košarki :) in men tole sedajle prikaplja, da je ponedeljek x:o)x joooj, kolk bi bla jst jutri mal zlobcena, pa rekla, kako je bilo pa na košarki :xx!: x:o)x s tem, da imam 37,7 vročine ter želodec v totalni frki....mah, sem res trapica

<{POST_SNAPBACK}>Serbus! x:Dx

Aiwa, a s kej zaspana? Jst sm zdeke zategnla za 1,5h...da mal k seb pridem po tem vikendu... x:Dx

x:Dx x:Dx mhm... sem šla pred tabo. pršla domov... jedla in šla spat... zdej pa nadaljujemo... se že menmo za petek... ampak tokrat žur v lj x;)x

Mysti :palec: x:Xx čestitke bejbi za odlično opravljeno x:Xx

Selene, pobožko xupx x:Xx

Mačky tudi tebi en velik pobožko xupx x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...