Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Pa kaj je zdaj to - sredi poletja mene boli grlo! Resda sem v soboto požlokala pol litra kakava direkt iz hladilnika ampak zdaj b moralo bit že boljš, pa ni. Kar boli me in mandlji mi hočejo ven pogledat :xx!:

včeraj sem peljala do Obija, jeeeee

pa na semaforju sem klepetala z možom pa mi začne en za mano trobit, živčno in če bi pogledi ubijali mene več ne bi bilo, nooo

potem se je pa moj mož razpištolil in ko smo bili vštric na drugem semaforju sta se čez šipe djala in meni se je tok fajn zdelo (čeprav totalno primitivno) kok se moj možek zame zavzame čeprav se je un dec čist upravičeno jezil name kaj pa čepim pri zelenem semaforju

no tko

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>...potem se je pa moj mož razpištolil in ko smo bili vštric na drugem semaforju sta se čez šipe djala ... no tko

Šele po xyz letih (28-ih letih) in precej stotisoč kilometrih vožnje sem se naučil nove strategije. Še vedno rad pohupam in poblendam, tega se ne bom še mogel tako na hitro odvaditi, ampak če se kdo jezi name, upravičeno ali ne, mu z roko pošljem poljub skozi avtomobilska stekla. Verjemi, da dobro deluje za oba!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:vragec:

morgen...... x:)x

ucheri tko zgodi zginu u drimofornijo...dons ergo ne morm ke do srede popoldneva spat.....shkoda xnckrivx :inocent:

pa tko fino je unim k so zhe ceu dan na shihtu recht ob treh morgen.... x:Dx :vio: x:Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

O, Pikči, isto idejo sem dobila od svakinje. To bi znalo še bolj koga razkurit. Isto foro moj oče uporablja pri mami - če ga kaj napizdeva, ji samo lupčka vrže - kako se pol lahko jeziš, ko visiš da ni učinka x:Dx

I.N.D.I.V.I.D.I.A.

Old School Psy & Goa Trance Blllassssterrrr

....Heya !

Indoor sezono Channel Zera zakljuchuje razpaljotka z Individio, sinonim za OldSkul-Goa&Psy Trance . Old Skul !? Yep, cajti ,ko je Psihedelichni trens she imel dusho in jaja oz. jajchnike in s tem harmonijo in spektralijo, ko se je she (pletlo) in ne shtancalo ,in nenazadnje , to je bilo takrat, ko se je s pomochjo te glasbe potovalo..

....

.shtoparji,legende in tisti ,ki utegnete to she postati, 'SEE YA HERE' !

-=Teazers:

TeaZzzer 1

TeaZzzer 1

TeaZzzer 1

-=DJs :

SkokniPaLokni (Kranj)

Bojan (Goa / Kranj

Togetherness *Individia* (Zvuk & Naveen) (Kranj)

-=Dekoracija:

I.n.d.i.v.i.d.i.a. & GoaShop Bazaar

-=Vse ostalo:

Vi & Channel Zero

-=Vstop:

z letechim al' pa kadechim = 1000sit / 5€

..............................................sEE yAA!

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Šele po xyz letih (28-ih letih) in precej stotisoč kilometrih vožnje sem se naučil nove strategije. Še vedno rad pohupam in poblendam, tega se ne bom še mogel tako na hitro odvaditi, ampak če se kdo jezi name, upravičeno ali ne, mu z roko pošljem poljub skozi avtomobilska stekla. Verjemi, da dobro deluje za oba!

Jaz tud tko.Če mi kakšen izsili prednost ali pa sanja pred zelenim semaforjem,poblendam.Ne morem bit flegma x^x

O Panda, ti nežno bitjece... tudi če poslan poljub koga še bolj razkuri, glavno da sem vsaj jaz na boljšem. Dolgoročno pa bi moralo biti tudi za onega bolje. Ampak kot pravim, nisem še povsem uvežban. Zato vsake toliko uvežbavam.

Včeraj sem na primer s kolesom zapeljal čez dvojno zelenico med njima pa še čez trojni prometni pas, pa mi je en voznik avtobusa mahal. Verjetno se mu je zdelo da sem zapeljal čez cesto preveč tvegano pred njim. Dva semaforja naprej sem ga slučajno dohitel in prehitel, ker je skipal ene rodjake. Pri zavijanju v desno bi se moral tlačiti mimo mene, ker mu je že gorela zelena puščica v desno, meni pa za naravnost še gorela rdeča. S kolesom sem se prestavil na pločnik, mu dvignil roko v pozdrav in ne samo, da mi je pomahal nazaj, tudi na obrazu sem mu videl nasmešek.

Aaakhut, thanx, se dobr da mam tebe! x:)x x:Xx

Saj nic ne vem, kaj dogaja - tko sem vsaj na tekocem. :palec:

*

A ne Astra! :o|o:

No jaz ful niham... sem super, pol pa cist of. :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kako je danes en blesav dan... :xx!:

Astra

:( sem ful žalostna

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Šele po xyz letih (28-ih letih) in precej stotisoč kilometrih vožnje sem se naučil nove strategije. Še vedno rad pohupam in poblendam, tega se ne bom še mogel tako na hitro odvaditi, ampak če se kdo jezi name, upravičeno ali ne, mu z roko pošljem poljub skozi avtomobilska stekla. Verjemi, da dobro deluje za oba!

a pol si bil tiiiiii... ko me je en v škarje prehiteval pa tole delal.. :eek:

full ne prenesem poljubov.. :vragec: , takrat...

:sniky: bi ga lahk narezala djeda... če bi se kej ustavli vmes.. al pa če bi se trčli pa bi bla še v hodnem stanju..

marsa men tud pol ure, sam do 13-tega.. :madpro:

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>a pol si bil tiiiiii... ko me je en v škarje prehiteval pa tole delal..  :eek:

full ne prenesem poljubov.. :vragec: , takrat...

Tak zaključek je pa preveč enostaven!

- poljubčkov ne pošiljam zgolj zato, ker prehitevam v škarje. x:Dx

- v škarje sploh ne prehitevam x;)x

- lahko da sem se rinil kje po mestnih ulicah mimo tvojega avta, lahko da si se obenem vidno gestikulirano jezila, šele potem odgovorim s pošiljanjem poljubčkov. x^x Pomisli. Kakšen avtoček pa je bil, se še spomniš tipa in barve in v katerem mestu?

In zakaj ne maraš lubčkov? :eek: i

Pa sej jih mara, sicer! Daj bl natančno ber x:Dx

jaz bi se pa mal prtožila čez moj temperament oziroma ne-temperament, ker včasih bi tudi jaz rada imela killer-look, včasih bi tudi jaz rada zgledala jezno in delovala hladno, pizda, zakaj tega ne znam??!!

Tud če se najbolj razjezim, iz mene nič usranga ne prleti, pa tko rada bi kdaj bila zaj***** baba ne pa skos poslušat samo joj tebe je sama nežnost in milina!!!

Klinc!!!

Jaz se tudi znam razpočit!!!

A tega očitno ne znam pokazat oziroma se mi zdi kot da sem ena mala mravljica ki se v tri pirovske repenči brez haska.

Smo meli obisk ene "mlade" (42 let) mamice z bebico 3 mesce, žensko sem sam gledala, to je tak karakter, porodnišnici je razturila vse osebje, ker nekaj ni bilo tako kot bi moralo bit, matr so se ji na konc opravičevali, evo, jaz bi pa verjetno požrla vse skup in tiho trpela...

KLINC!!!!!

DOST MAM!!!!

TE DRŽAVE KI LJUBI SAMO POSLUŠNE DRŽAVLJANE!!!!!

SAM NAJ MI KDO DANES TROBI, MATR MED VOŽNJO SKOZ OKNO ZLEZEM V NJEGOV AVTO IN GA ZA VRAT POTEGNEM VEN, SKOS KLIMO!!!! :!!: :angry2: :angry2:

<{POST_SNAPBACK}>

KLINC!!!!!

DOST MAM!!!!

TE DRŽAVE KI LJUBI SAMO POSLUŠNE DRŽAVLJANE!!!!!

SAM NAJ MI KDO DANES TROBI, MATR MED VOŽNJO SKOZ OKNO ZLEZEM V NJEGOV AVTO IN GA ZA VRAT POTEGNEM VEN, SKOS KLIMO!!!! :!!:  :angry2:  :angry2:

no....zdej se pa zhe odloch....a chesh met TROBECHE al NETROBECHE DRZHAVLJANE

drzhava s fukjenim folkom nima nch

sploh je pa bohinka rekla de ga dons she ni drzhawa x:px

zlomk x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Pa sej jih mara, sicer! Daj bl natančno ber x:Dx

jaz bi ...

Hvala, hvala. Veš, nisem pismen, kar se tiče psihologije, pa tudi uvida v stvar nimam, kot sem že bral tu gor. Enostavno je mimo mene priplavala taka misel - tale Pandica je eno nežno bitjece - samo pobral sem jo mimogrede. Čisto verjetno bi se lahko zgodilo, da bi to misel nerodno zgrabil in ob tem pomečkal, zmaličil in bi ne bila več prava sličica.

Verjemi, tudi take ženske, kot si ti, so všeč moškim. Ne vsem, pa kaj potem. Vprašaj svojega, če ne verjameš. Drugo je, če ne verjameš njemu v teh rečeh. Ti še kar naprej bodi taka, kot si. No, izboljšaj kar misliš, da lahko in moraš, le pazi, da pri tem ostajaš TI. Za vsak slučaj ti pošiljam trojni x:Xx x:Xx x:Xx in od danes si postala moja stalna stranka.

Ops, še mojim stalnim strankam mnogo tega x:Xx z okusom jagodne torte.

Pa verjamem ti, da imaš prav glede Muši, zato še njej enga x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Tak zaključek je pa preveč enostaven!

- poljubčkov ne pošiljam zgolj zato, ker prehitevam v škarje. x:Dx

- v škarje sploh ne prehitevam x;)x

- lahko da sem se rinil kje po mestnih ulicah mimo tvojega avta, lahko da si se obenem vidno gestikulirano jezila, šele potem odgovorim s pošiljanjem poljubčkov.  x^x Pomisli. Kakšen avtoček pa je bil, se še spomniš tipa in barve in v katerem mestu?

In zakaj ne maraš lubčkov? :eek: i

Pikec... x:o)x pol pa nis bil ti. :wOOt:

ooo.. prebrala do konca zdle, pa še Mili vmes...

x:Dx jst pa mislim da majo tipi radi take kot si ti Mili, pa ne takih ko sem jst v večini, čeprav ktermu se pa včasih uči full svetjo, pa si menda misl kak bi on men hudiča vn zbijal.. pa nisem feministka, sam preveč sem emancipirana, pa to je že hudo, ko na kak moški štos odgovorim z ženskim.. heeh...

Recimo:

> >> Majhna siva celica se sluèajno znajde v mozganih

> >> moskega.

> >>

> >> Vse je temno, prazno in brez zivljenja.

> >>

> >> "Huhuu!" klièe mala siva celica.

> >> Ni odgovora.

> >> Ponovno klice: "Huhuu!",

> >> Se vedno je vse tiho.

> >>

> >> Nenadoma se prikaze druga siva celica in vprasa:

> >> "Kaj pa ti tukaj delas tako sama.

> >> Pridi z menoj, mi smo vsi spodaj."

Ampak to izven konteksta zdej.. ne provociram drgač, sam na tiste vedno une fore pa žena gor, pa ah.. ko je žena enkrat.. pa tko pol pa kej takega, ne..

sam emancipacija, pa tisto ko so babe na kupu da bo dež in to..

ne morem tih bit, sej zato ga pa mam x:px (jezik).

Aja Piko x:Xx nazaj. xzobkox

Mushi

cosma.... xsrcx x:Xx

jaz pa zdajle :vragec: :bomb:

...imam pa še bolj divje ideje od počutja: evo, pogruntala idealno rešitev za vse s prenizkim krvnim pritiskom, pa za tiste, ki jim padanje pritiska ob spremembah vremena dela probleme. imamo ene take specialne poslovne partnerje, da mi vsakič dvignejo pritisk na normalo. če jih pošljem v destilacijski oddelek kakšne fabrke z alkoholom bodo iz njih glanc idealne kapljice za zviševanje pritiska :vragec: :vragec: :vragec:

kolk sm js genialna..... x:Dx :vragec: x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...