Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 pa saj sem ze zdavnaj skenslala ime? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Marsa.... se ti globoko opravičujem .... zdej sem videla .....HVALA BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 malenkost - nisem mogla not, totalne frke sva imela.sam da je ok zdaj. se kaksnega napis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 O, candle, javi se x!x Grem mal ven danes...pa se prejle pogledam v ogledalo...barabeeeeee, kdo mi je narisal te gube na obraz Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pa se prejle pogledam v ogledalo...barabeeeeee, kdo mi je narisal te gube na obraz ejjj, glih prejle se pogledam v spegu in me kap zadane - - cist gubasta! to je free kriv, ko me je prej tolk v smeh spravljal. :|||krivca pa to se rabi, saj ves, ribe pa to. In TI bos govorila, ki jih sploh nimas! :xx!: ampak ves kwa... kl*** gleda. saj bodo zginle. saj mal znamo pa tud charat, hvalabogu. Kok dobro muzko poslusam... cist se mi mescha... dbest ko je koncno varianta, ne pa ono.... (prejsnji cd player). Hotla sem nekaj zalaufat mal, sem pa se v nekaksnem vakuumu zaenkrat... Kok mam rada take nenavadne dneve, ko sem cist offffffff, a pol ratam nekak... kaj jaz vem, taf... nad vsem... si mislim - ko j***.Glavn da zivim, saj je cist kul. Me klice frend po... nekem cajtu, pove svasta, tolk shtal... da sem se morala kar smejat..Pravi da se vedno javim na telefon 'skorpijonsko' - reci! povej!, kwa hocs! pa tak... (za razliko od mitje, asc tehtnica, ki polajt rece haloooo, in tko).In jaz se danes namenoma oglasim spevno, skoraj zapojem, hallooo - kaj bo dobrega? :D In sem ga cist presenetila.... No in mu na konc recem, sam pismu, po vsem kar si mi povedal, je se dobro, da si se ziv!In pol sva se tolk smejala, jaz s takim pochenim kadilskim glasom carovniskim, da je nekaj gub slo se na ta racun danes. :DIn sem rekla - sto ne ubija, jaca...Pa se mu je fajn zdel, ker je glih mene poklical. Pismu, lohk bi pa hotel ramo pa ujckanje, kaj bi blo pa pol???? :OO!: ( )no saj zato sem pa preventivno ze ubodla haloooo... - tko simpaticno, skor kot da bi bila tehtnica kaksna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Poglej, poglej mačke....Marsa, danes pa tebi ful dogaja .... Candle, pri nas doma vse pod kontrolo, dragi shujšal 20 dag in je čist navdušen, k zdej lahko več je Ostali del ekipe baje tudi ok...sem slišala po telefonu.Bownovo terapijo sem tudi preživela, še ni bilo kakih večjih pretresov, kot jih je Kroko opisal. Astra, ka so to gube? Dej nehi s takimi popadki. Drgač pa čez kak dober teden sem v MB imamo spet žure napovedane, one pod mus! Danes falila Štormanovo oštarijo k smo bili na onem koncu, pol smo šli pa kar k mami na regrat, je bilo tudi dobro. Mickeni, upam, da si se pocajtal. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 evo...šla v lj, zrihtala, zmagala....me je zadnji moment brat klico da gre zravn, pa sm ga naložla in sma šla......tist kar sm mogla jaz zrihtat ni blo panike, najdla takuj....pol je še po on šov nekam...kam že...?mislim da čufarjeva....no...tam sma pa petkrat obračala, ni čudn ko sma se pa skoz neki režala pa kozle strelala....u glavnem cel dan bluzla po lj, blo je približno tko:kad seljak dođe u grad ..mal prej pršla domov, čist fertik KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 heheehe a na čefurjevi sta bla? hehheehesem zdele domov pršla in prec laufala gledat če si se varno vrnila. sem se res spomnila nate in upala, da si vse najdla in je blo vse okej.jz sem bla dons na telefonu. blo ful zanimiu, kej preveč ne mislim razlagat. zdele pa spat... sem čist zmatrana.lahko nočko! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ja sej ni blo take panike, rada mal potenciram pa si norca iz sebe delam kar se takih reči tiče.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>(za razliko od mitje, asc tehtnica, ki polajt rece haloooo, in tko). Jaz tud skor vedno, 'prosim?' al pa 'halo?'.. Razen tistim, ki se res vsak dan slismo, pa pol kaj bolj osebnega.. Hudo.. se vedno mam lece noter.. Ze cel dan, pa me nic kaj prevec ne mucijo oci.. OK, zgleda, da bom tud tisti denar raskirala, ker tole je pac Sem sla zdajle se mal sestricno in mamo in ata obiskat.. Tko, ko jih ze nisem dolg vidla.. Dobila spet cel paket domace hrane - strukelj skutni, klobaso... ... Bil bratec tlele, mi prinesel listek za popust za ocala za jutri... Kaj sem ze hotla povedat?? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Ful sem smotana zadnje dni... imam dopust (saj se vidi po vremenu ), pa kar nekaj bluzim... nimam volje za nič... ne da se mi delati (nič novega ), niti pisati (to tudi ni nič posebej čudnega), celo brati ne (to je pa že kriza )... Še dobro, da se mi vsaj med ljudi še da... sem danes "morala" oddelati še en turnir (in ja, tudi kegljati se mi ni ljubilo ), pa sem se vsaj malo načvekala... in to ni bilo prvič ta teden. Že skoraj 2 tedna zaman čakam na en mail in sem tudi zato verjetno malo na trnih (kaj že sporoča Saturn )... upam, da se bo zdaj, ko gre Merkur spet direktno, stvar premaknila... Mejte se vsi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Candle , pozdravljena, ki te ti hodiš? Spal do mal prej . Cel sm zblojen . Blo pričakovano, da me bo slej k prej mal zvilo, prevelik dilem pa obremenitev v lajfu zadnje čase. :xx!: Ne maram preveč, ko ne vem kam grem. No, mačkon pa me ni več naskoču. Grem spat naprej. Nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Mick, pocajti se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Thx tripl Še dober, da si ti tu in ok, če neb blo bejbam živ dolgčas Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Lia ... da ti se reči pozatile ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Evo, dala lece ven, brez ocal sem, ker se popravljajo.. tko da zdaj od 10 cm v ekran bulim.. Ne bom dolgo... Mick, pocajti se... tko in drugac.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thx tripl Še dober, da si ti tu in ok, če neb blo bejbam živ dolgčas Veš da morm pazt, da je ogn dost močn, pa vroč! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Bo boljše enkrat Eee danes me opela kukavica - popolnoma razkuštrano, neumito in kaj je najbolj žalostno - brez vsakega cvenka v žepu..pa bom celo leto brez keša( tole je stara vraža), ki kar se mene tiče vedno drži. Ne..ni me mogla opeti zjutraj, ko sem prišibala z banke(s ful keša)ampak potem, ko sem kot prava gospodinja ugotovila, da nima smisla, neko pospravljanje se iti, če me pa postelja kliče..in odspala naslenjih nekaj uric.(z mačko med nogami ) pes pa stražil pred vrati..potem okrog enajstih pa je le bil čas za vstajanje moje..pomolim glavo ven...kuku..pismo..pa še v gatah bila Jutri se grem malo prepirat na komunalno podjetje..nimam pojma kako se jim je lahko zgodilo, da so pozabili prišteti celotno lanskoletno akontacijo vode in mi zdaj pošljejo oring velik znesek..kao za plačilo v celoti..po mojem sem jim še preplačala..no saj.. Lepo noč vsem in zjutraj lep dan Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Veš da morm pazt, da je ogn dost močn, pa vroč! Nat ..si me nasmejala. Mogoč pa to po drug stran pomen, da boš gola in bosa....pa tako velik cartana. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Tooo -pozlatile se ti besede Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hihi Nataly.... kaj pa mi tu, mestne srajce :xx!:, ki sploh ne slišimo kukavic..... Joj grozna sem, spet ponočujem, se načvekala.... a bo jutri spet dež?? Bil kar ok dan.... prespala dopoldne... ....potem NET DELAL!! Ja, spet bluzila.... če pa je treba izkoristit, ko se da... z mojim pol šla v City park, šla na manikuro, ko sem mela še od božiča bon.... pampered all the way, kok mi je pasala masaža prstov in dlani, pa pol so mi roke še tko lepo dišale. Drgač pa ne vem no, dost zoprno tisto odstranjevanje obnohtne kožice, mal au, pa ko mi je pilila nohte, mal tko zoprn feeling... bom že raje sama doma..... Sem si kupla eno ful lepo posteljnino, za dušco. Pršla domov, me je že moja lubica klicala, če mam cajt za kavo.... neke ljubavne težave... doma sem se pol celo nekaj učila, ma joj, bi me blo treba res pretepst, pa še to ne vem, če bi koristlo.... če pa sem net dobila (bomo vidli če bo zdej to ok al bo spet frka). Lahko noč. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 dobr jutrčk k putrčk. tkole. dons sm komi ustala, k sem premau spala. ampak sm nardila vse kar sem mela za narest. dons bo tud en še zelo zanimiu dan. klele u službi se bomo potrudl, pa mal enih bednih zadevc dal za sabo... vlaganje papirjev personalne mape najbl nezanimiu in križutrujajoč deu. tkolele najbolš da se kr mal lotim. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 jutroooo...prejle napisala tak daljši post...pol mi ga je pa požrlo...no zdej se mi pa ne da več ponavlat...se nekam zgubi trenutek, pa ni več isto....pa saj pozdrave ste vseen dobili....vesolje tako deluje.... mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Dobro jutro! Mick upam, da še spiš spanje pravičnega, brez vročine, seveda. Jaz bom pa danes kar pred klavirjem večji del dopoldneva, ker mi sploh ni jasno, kako se bom naučila vse kar se imam za naučit.Popoldan bom verjetno kaj v zemljo dajala.Včeraj sem posejala korenje, redkvico, peteršilj in pastinak ,pa s hčerko sva naredili zanimiv zeliščni vrtiček.No, v glavnem-delovni dan fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> smeeeeeeeeeeeeh ti jih je...... Lia, zdaj si me pa potolažila... ..jaz sem namreč mislila, da so mi jih naredili ponočevanje, alko, čiki... Hvala Vsemogočnemu, me je mal čuval včeraj, lahko bi padla v opasno zmešnjavo... Cosma, kakih 20 dag manj bi tut men prav prišlo... ..sicer pa vidim, da pravi naval lunatkov na Štajer ...se vidimo.. Mick, en pobož Sonceeeee, ste opazili? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts