Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ful je fajn. k najdeš še tko frende... pa ne sam za kratek čas... ampak smo že kr skor od začetka... kšno leto odkar sem gor...saj to, ves kok je men to fajn videt! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne sam da je vroce, je se soparno, v bistvu se kar ..... 31 stopinj!!!! kaj sele bo, ko se po 16. uri stopnjuje, ker smo nekak JZ. mi mamo pa tliintlideset teta Malsa, ahaaaaaa! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 a grozota!!Sem rekla Mitji vceraj evo eno poletje takole me bo pa kap zadela kot onega reveza, cerkovnika.Lani sem morala si dat obkladke, ker nisem mogla dihat, pa srce mi je nabijalo 1500/h. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 morgen.... pochas me tale tempo zdeluje......pa she zob zram ucheri dve stvari zaporedoma.... pridem domou ob petih....pa zachne zob kljuvat :xx!: skratka spat NE.... pol si nardim koktajl vseh mozhnih protibolechinskih tablet.... zaspim k ubit....in jasno prespim dopoldanski ivent no ja...sej so sfural....sam neodgovorjenih klicou sm meu pa 16 mogoche se bo pa navelichal.....bolet zvecher pa pekarna PSIAAKHUT zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 kera pekarna, kaksen psi? kaksen dop. event? jaz sem cist out al kaj... In kako je ZDAJ zob? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 evo točno, cerkovnik, prejšnje leto je to blo, a ne? Pa tako mlad, no sej smo se že svašta navadli, samo prej bi rekla za kakega zašpehanega in sploh nezdravo živečega tipsona, da se to nrdi.. Pa tud to že ne mislim več, odkar poznam enega, ki je full zdravo živel in ma limfnega.. Pač, odraz današnjega časa, razmer, ne samo kaj ti notr vnašaš, tud kaj se vnaša vate brez tvoje privolitve.... okolje..... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kera pekarna, kaksen psi? kaksen dop. event? jaz sem cist out al kaj... In kako je ZDAJ zob? 1. jah dons se iz masla kukiji pechejo....(PSIaakhut kot PSITRANCE... )2. dopoldan bi moral delat eno predstavitev na gospodarcu....pa sm ochitno zadevo prespal 3. ZOB nepopisno boli....prouzaprou ni zob ampak dlesen4. aakhut se na smrt boji zobarjev....pa raj trpi (to je itaq pol zvelichanja) zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 aja... ... hm, dlesen? a mas paragin, to kar pomaga al pa H2O2, oboje majo v lekarni in je okol 500, 600 sit.Sicer pa tud zajbljev caj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja... ... hm, dlesen? a mas paragin, to kar pomaga al pa H2O2, oboje majo v lekarni in je okol 500, 600 sit.Sicer pa tud zajbljev caj. pa sej k nam mogu par dni spat....pa k bom blesau okol letal....se bom spoku k zoboderu zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>En utrinek iz Julijcev(bivša karavla, ki jo zdaj rentajo za zaključene družbe). sam vse kar je okoli je lepše od karavle ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Lia se strinjam, zato sm spal zunaj zidove mam v mestu, gore so moja . Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 romantička ljubav torej, gore pa ti , glede na tvoj belouškast hrbtišče, bi rekla., da te prav poredko vidijo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Poredko vidijo hrbet, pa ne maram sončenja :xx!: plavooki blondinc, pa še moji bujni kodrasti lasje sm bolj nočno bitje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 jaz tud, sam: od lune se ne porjavi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> sm bolj nočno bitje <{POST_SNAPBACK}>jaz tud, sam: od lune se ne porjavi. od UV lighta se pa da zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Zato pa sm v K4 zgoraj brez , pa ne dela :xx!: sm celo zimo snežno bel Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato pa sm v K4 zgoraj brez , pa ne dela :xx!: sm celo zimo snežno bel to zato, k si na vishji duhovni stopnji.....pa notranje porjavish na zunaj pa nedolzhna belina zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> to zato, k si na vishji duhovni stopnji.....pa notranje porjavish na zunaj pa nedolzhna belina zlomk nedolzhen to mi deli Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 In kaj je pol z menoj k sem od zuni čist black pa ni sonce, pa ne uv light, taka sem se rodila ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>taka sem se rodila aja jaj..... bed karma zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Helou folk Danes je bil en vroč dan. Najprej faks, ok...tam je vsaj klima. Potem shoping v City Park, pa v mest, pa sokec z eno prijateljico, pa malica z drugo Potem pa sms od aiwe in hitro do nje, pa spet v shoping Je fajn hodit okol z nekom, k rad hodi po stacunah Skoda, da je nisem ze prej sabo uzela Potem mi je pa se aiwa pokazala njene slike iz najstnistva...skoraj nikjer je nisem spoznala....10000 pricesk Potem je pa koncno mat prisla iz morja ( so se dolgo vozili, ker je zaprta napol cesta pri Kopru). Je rekla, da bo ob enih, je pa ob treh Mi je pa prinesla polno nekega kica...I like kič No zdej bo spet normaln use aiwek, morva kmal ponovit Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts