lia 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 boljš kraftig, k pa vse meglen .... vsaj veš da živiš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> boljš kraftig, k pa vse meglen .... vsaj veš da živiš to razlozh tem anemikom kle zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwek, morva kmal ponovit absolutno sm se jz tud mela finoooo zdej sm pa mau zmatrana... sam morm it še mal vn... da bom pol ponoč dobr spala... če mi bo ratal... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 aiwa, nč piva! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma, tule smo še druge, ki bi se rade dokazale z znanjem, pa tko hitiš... Astra3 dni že čičam in čakam, da bo kdo postavil vprašanje iz slovnice in ko ga dobim, se še ti hočeš grebst a se res ne morem enkrat jaz ven metat kok sem se pa bla pridna ....(upam, da nisem krive vere učila in me bo kaka slavistka ) <{POST_SNAPBACK}>Dbest, bravo Ursa!!!!!!!!!! mater je pridna tamala! (riba/dvojcek/dvojcek) <{POST_SNAPBACK}> pa sej k nam mogu par dni spat....pa k bom blesau okol letal....se bom spoku k zoboderuzlomk Spokaj se takoj!!!!!! Drgač pa zunaj je za guznit, sem se po tanajvečji vročini šetala od Poljan do Centra in nazaj, vmes pa še urco počakala, da je dete odplesalo. Ljubljana je čisto zagrajena in zastražena od policije, samo da dogaja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Ljubljana je čisto zagrajena in zastražena od policije, samo da dogaja a daj!!! kaj pa dogaja?sem napisala (mensezdi, upam!) v napovedi tole, no nekaj tacga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Neke Nato fore, delegacije iz pol sveta, celo Kazahstana. Saj je samo center zagrajen.Očitno se bodo sprehajali. Ampak sirene pri nas tulijo že od nedelje.... stalno jih vozijo gor in dol. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Astra, Aliana! x:Xx.. res, tolk je pridna, da ne mors verjet. In kul oseba, pozrtvovalna, prijazna, prava ribica. poleg studija je delala po dva joba, zdaj je tud zato na tenerifih, ker dela tam; se nekaj cajta bo v LJ, pol se pa vrne. prejsnja leta pa je cez poletje delala na Ibizi. Skoz je v glavnem ful aktivna. Ko pride, prinese ful enih daril, reva se se s tem obremenjuje, pa ko nima casha, ona je res taka fajn ribica... Ej, jaz ful spostujem folk, ki tkole dela kombinira studij, job, potovanja.. in konec koncev IMA nekaj od lajfa.. <{POST_SNAPBACK}>ne sam da je vroce, je se soparno, v bistvu se kar potim, sam ne tko... ono od vrocine, ko ti je vroce, ampak tko... zamolklo, kot da mam premal zraka, kisika... ni svezhine nobene eto zato sovrazim vrocino. 31 stopinj!!!! kaj sele bo, ko se po 16. uri stopnjuje, ker smo nekak JZ. Prisla ven in bla cist shokirana, ker je dejansko blo vroce ampak men to tolk paaaseeee Ej, saj se je sele zacelo, no, ne ze zdej jamrat... <{POST_SNAPBACK}>3 dni že čičam in čakam, da bo kdo postavil vprašanje iz slovnice in ko ga dobim, se še ti hočeš grebst a se res ne morem enkrat jaz ven metat kok sem se pa bla pridna ....(upam, da nisem krive vere učila in me bo kaka slavistka ) Spokaj se takoj!!!!!! Drgač pa zunaj je za guznit, sem se po tanajvečji vročini šetala od Poljan do Centra in nazaj, vmes pa še urco počakala, da je dete odplesalo. Ljubljana je čisto zagrajena in zastražena od policije, samo da dogaja Sej lahko brez problema se kaksno vprasanje postavim Ga verjetno tud bom, sam da se zdajle mal skuliram in grem nazaj ucit.. Sej to so v bistvu iz spanscine fore, sam kaj ko sem jih pa tud v slovenscini ze cist pozabla.. Ej, prav sramota no, da v bistvu teh osnovnih stvari ne vem.. in jaz se grem nek faks al kaj Sam po drugi stani pa.. ma kdaj sem nazadnje to uporabljala.. takrat, ko mi je blo tko vseeno a obstajajo clenki in vezniki al ne obstajajo... Hehe, sem na Presercu parkirala.. pa ravno speljem,ko se mim dva policaja na motorjih pripelta. Pa en ful bremza in me pozdravlja neki.. Pol sem se pa direkt za njima zapeljala.. Je skor ustavu ob robu ceste, da sem se vstric pripeljala in da me je vprasal:''a gre, a gre?'' Sm rekla, gre, in ga prehitela Kjut WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Joj, saj res, se dobr da sem se spomnila.. Zdajle bo moja macka po TV WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Huh, zdele mi gospod pove, da je treba it zabavat enga njegovega klienta, se je odločil, da prespi v Lj. Moramo mal po mestu razkazat, da se lahko kosamo z Zagrebom in njihovim night lifeom (malo morgen-ampak poskusim pa lahko)Skratka, se bo treba zmuvat Kak dober predlog, razen centra? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neke Nato fore, delegacije iz pol sveta, celo Kazahstana. Saj je samo center zagrajen.Očitno se bodo sprehajali. Ampak sirene pri nas tulijo že od nedelje.... stalno jih vozijo gor in dol.AJA, seveda, nisme vedela da se traja, saj to je mensezdi ze od prejsnjega tedna, ko vem ko je bilo zagrajeno sem morala 1x po drugi poti. <{POST_SNAPBACK}>Ej, jaz ful spostujem folk, ki tkole dela kombinira studij, job, potovanja.. in konec koncev IMA nekaj od lajfa.. Ja, pa ce ni iz nekaksne sam zagrebenosti al pa sam zarad casha, pac pa tko, iz veselja, recimo.pa se super oseba je, zlo lep znacaj ima. Pa fajn smisel za humor ima (77 letnik drugac)sem prav ponosna nanjo. Thanx, bo zlo vesela, ko ji bom povedala, da ste se clo tle odzvali. Ko si nekje dalec, ti vec pomeni tole. ja, vem, sele zacelo, SAJ! ti si lev, jasno da ti sede. hm, RAZEN centra, Cosma? moram mal razmislit... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ne center? hmm... Shoping v BTC... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 a ni neka jezica prenovljena pa da je tko, da je vso noc odprto? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dbest, bravo Ursa!!!!!!!!!! mater je pridna tamala! (riba/dvojcek/dvojcek) prisla s tenerifov naredit diplomo.nasa tamala (*moja necakinja).naredila z 10!!! jes, kok ji privoscim, ker je tko pridna. o, vau, krasno, cestitam funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 30. maj 2005 O Mateja, tebe pa ze tolk cajta nisem videla v dnevniku!!! ja, a ni mega, tamala je tud riba (27.2.77), thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 jooj, kaj je lustna tamala nasa NMK gledam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jooj, kaj je lustna tamala nasa NMK gledam Dobra mačka, čist blont Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>aiwa, nč piva! sm bla pridna. sm brezzer. tko zdej sm pa zmatrana in grem ajat.... nočko... jutr bo en fajn dan!!!!! povablena v tržič na drink, spoznat nove ljudeke hudoooookok men fajn dogaja u tej ribi... aj lov ribaaaa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Kok noro lep dan. Sem bla dost pridna tam do ene petih, pol pa sem se z mojim dobila... sva šla mal pogledat v eno štacuno za majčke... sem si kupla 4, ful poceni... ....pol sva pa uživala drug v drugem... ....pa na gyros sva šla (sicer je bil bolj mali, v Grčiji je veliiiiiiiko boljši, pa ok... ).... Wibika se ma ful lepo.... xrosex What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ....wibika si zlo zasluži se imet ful lepo. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sm se skor zhe odlochu it do zobodera....glede na "hude" argumente s strani "slashchicharke".....pa nehal bolet hihi sej....verjetno posledica kukijeu....ampak....jebiga....boli pa ne zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Kukiji al pa analgetiki sam da dela. Pol pa spet eno soboto ponoč ... Lia, ti si črna od zunaj in čista belina v sebi, pr men je glih kontra Ka čmo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 kuku... jutrčk... matr jz ful nč ne spim... mislim glede na to da bi lahk po 10 ur na dan spala... pa jih ene 6 mogoče spacam skup. mah ni problema... sej z veseljem ustanem če me lepe stvari čakajo. me je tinčk dons razveselu z enim smsom... sicer mi ga je poslala včeri, sam očitno je mene pobral... sem pa za spremembo dobr spala. očitno je bil brezzer dobr. dosegel svoj namen. pr postu sem se mal prekršila, ampak ni krize... kwa je črno zunej! sam sej paše en tak danček za spremembo. xrosex da se mal ohladimo, damo gor še kšne bl oreng cunje. no sej dons mam tko ful za okol skakat... morm do trudija, k mi je pujsa eno fajno knjigo pustila, da se bom jz mal učila o stvareh k me zanimajo. zdej pa muzko nabit... pa en čajček. pol pa tibet in stepr (+ moje lepe nove utežke), da se zmatram. joj sem dala včeri uteži za 5 min gor... pa so meže roke bolele... kjuuuulll da jih mau natreneramo, če bo treba kšnga na gobc takulele... lep svež dan vsem skupaj... sploh pa enmu k ga pogrešam ampak kaj čem... prot zvezdam sm nemočna spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 jutroooo...še dobro, da se je stemnilo kot v rogu šele potem, ko sem vstala...drugač se mi niti pod točko razno ne bi dalo s posle ven spravt ...pol pa jutranja telovadba, pa čaj, pa en čik obvezno ....na poti v službo pa tako pralo, da sem komaj cesto videla....pa vozila lepo počasi in skladno z razmerami....pa eno okno sem doma založila z brisačami...ker pušča...in če bo nosilo dež dež iz prave smeri, pol je lahko poplava in ode vse u.....tri pike aiwa.... cosma, a zato je blo že v petek celo mesto v vzgojnomodri men se še kar pohaja...pa hec je, da v službi vse nardim in brez problema....če pa sebe vprašam, kaj bi počela, je odgovor vse prej kot služba... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts