Aliana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 A shit no, a to nekaj kaplja zunaj? folk z dezniki hodi...Bo treba z avtom na faks... To se mi pa cist nic ne da... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 amissss sestrčk... midve se morva spoznat. včeri sem spoznala tinoL, k je tud naša (196)... zaštek totaln ne morš verjamt. res. tko da morm enkrat tud tebe. sej ne mislm zdej prec. ampak enkrat pa TREBA. grem na stepr... tibetanci za nami.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ni problema...spljoh.... se zmenva... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 A ni en fajn dan? Škoda, da pri nas ne dežuje bolj, tista vročina zadnjih dni me je čist uničila. danes se mi vse zdi tako komplicirano... , mal bi se šla noja in tiščala glavo v pesek, pa naj se reši samo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja noooo!!! men tud ful sede tale vremenček... sam upam, da bo pol za vikend sonček... da lahk uživamo na morju. amis bove enkrat. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>cosma, a zato je blo že v petek celo mesto v vzgojnomodri ma ja, samo včeraj jih je bilo pa še mal več. Nazorjeva, zagrajena, Miklošičeva tudi pri hotelu Union, tam na oni strani kjer je par ambasad in naše zunanje ministrstvo, čista tema, vse na pozor. Včeraj v mestu sem imela občutek, da so vse punčke slečene in ne oblečene , madonca poletje je že tuDobila občutek, da so žrtve raznih Cosmo in Elle zapovedi. Vse enako oblečene, ni kake originalnosti. Vse krdelo nekako isto zgleda, pa ni važno a ima čez tazadnjo 90cm ali pa 120cm....samo da je tko, kot imajo vsi. A ni fajn no k je dons dež??? Sicer mal tmurno, amapak se ne damo zmesti. Grem mal telovadkat za zdrav duh in telo. Potem se pa lotimo branja, stvari, ki jih je treba predelat. Naj vam bo čaroben dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 morgen..... ....hehe ma sej vem de je ura za sam....dons mam 1.000.000 stvari za narest.... popoldan pa she zhur....sm chist pozabu....zhur zavoda K4/6... tak...adrenalinski.....nek na barju s hoowerji......zna bit hec...sploh k je dezh zob se pa nekje umes pochuti... nekak se she ni chist odlochu a bi bolel al ne bi upimo de tadrugo kava pa zhe na pol mimo....blo poshte tolk....bemu kake bedarije mi poshiljajo na sluzhben mail zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zob se pa nekje umes pochuti... Dobro jutro! kaksen dan odstekan, mislim s tem predvsem vreme. ampak men cist sede. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja....prou simpa vreme je jst sm se tko lepo zbudu ob grmenju.... sm prec meu asocjacijo na martulk ne vem zakaj zmeri povezujem to dvoje ampak verjetno da za to, ker mi je tam fletno ...no....bolj fletno ...no...sej mi je kle tut no skratka....lezhim zavit v rjuho....zuni grmi....dezh udarja na shipo....zob ne ve kaj bi sam s sabo...men je fletno....vem, de me chaka kava...kulski dan zna bit tole tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 pha kaka glupa noč sm misla da bom guznla tk je blo vroče, pa je blo okno odpreto, pa vrata, pa vseen za crknt. tk mi tole vreme dans prov paše, se je shladilo fajn pa celo dihat se da, gdo bi si mislu. ne vem če bom preživela to vročino, sploh če bo tk kt napovedujejo....včeri smo mel 36 stopinj groza......to res ni za mene KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 ja, vreme kr fajn, mislim če ga gledaš za šipo....... če pa maš za prevažat okol stvari k se ne smejo zmočit, pa ni fajn....bl k paziš, slabš je cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 aha, Todika, ti si bl za mrzle kraje? Škoda, sm te mislu lih povabit v Tanzanijo (unga avstralopiteka pogledat ) cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 no aiwek je ready... zdej pa u ekšn... ful enih opravkov... bom kr peš opravla... lep deževen dan.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 tle pa nic ne udarja, ravno ne dezuje, tu sosed zhaga z motorko in me mal zivcno dela, kot bi nekdo, zobar pac, pedenal en gromozanski zob z blazotansko mashino. no tko se slis. ja cist kul dancek, sam mam velik za naredit, tole vreme pa me cist skulira in se mi pol nic ne da kaj dost. pa se ven moram, pa se mi ne da. nekaj tolk dobrega se mi je sanjal, pa se ne morem spomnit kaj. morda mi v hipu prileti v glavo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kot bi nekdo, zobar pac, pedenal en gromozanski zob z blazotansko mashino. no tko se slis. ti ne da, de ne bi....ne? zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 x:o)x ej sory!!!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 mal me nosek boli, ker sm si ga vceraj preluknala ko mi je pa prepiknila je blo pa :xx!: pa kaco majo tam v studiju , je rekla da mora ocistiti terarij, ja kam pa kaco das ta cas? ja kr na pult, da gre malo po svoje ... brrrr :xx!: mi kr ne gre iz glave. ne vem zakaj mam tako fobijo do teh zivali? , cim manj jih vidim bolje je. Mogoce bi mogla kako v roke prijet matr bi zveseljem nekaj napisala eni tukaj na forum, sem vceraj ze parkrat sestavila pa zbrisala, ker se mi zdi brez veze ... sam sprejemanje, pa ljubezen ... ja mam se velik dela.Bo treba na malco, pa sploh ne vem kaj naj jem? Vecno vprasanje pisarniskih dellavkic Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> x:o)x ej sory!!!!!!! ja....ja.......che te neb zhe tolk cajta poznal.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj v mestu sem imela občutek, da so vse punčke slečene in ne oblečene , madonca poletje je že tuDobila občutek, da so žrtve raznih Cosmo in Elle zapovedi. Vse enako oblečene, ni kake originalnosti. Vse krdelo nekako isto zgleda, pa ni važno a ima čez tazadnjo 90cm ali pa 120cm....samo da je tko, kot imajo vsi.Mislim ej tocno to, kaksna zalost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>matr bi zveseljem nekaj napisala eni tukaj na forum, sem vceraj ze parkrat sestavila pa zbrisala, ker se mi zdi brez veze ... sam sprejemanje, pa ljubezen ... ja mam se velik dela.ampak TOLE pa si vseen napisala. Sej je ena taka tema nekje - povej, kar ti lezi na dusi al nekaj tacga... morda je v crni luknji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim ej tocno to, kaksna zalost. zhalost gor, zhalost dol....glavn, de so slechene zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Helou.Kaj imam za porocat? da sem sla vceraj ob osmih zvecer spat in sem spala do desetih zjutri Zdaj pa pocas...delat...al kaj bom Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz sem tud dons podobno, kar zgodaj sla spat, pa spala do pol desetih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem tud dons podobno, kar zgodaj sla spat, pa spala do pol desetih. srecnica , jst pa mogla vstat pa tko bi se spala Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2005 verjamem, socustvujem, vekcrat pomislim, kaksno sreco imam in kako mroajo eni vstati ne vem kdaj ze. Sam komot pa vstanem, ce moram, leta sem vstajala ob sedmih oz. se mal prej. * Sam da so slecene, aakhut?ja, saj... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts