stankaa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Z možem iščeva stanovanje-premostitveno, če se le da v okolici Domžal, Ljubljane. Kupka najinega stanovanja ne želi več počakati, novo stanovanje pa še ni v vseljivem stanju. Predvidoma za cel mesec maj bi rabila garsonjero. Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 zoprno, Stanka, upam da zrihtata cimbolj dbest! Mick si nekaj bolehen al kako, a mas med pa limone? Jaz grem pa gledat za kolo..aja saj res, moram vprasat nekaj... Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 no zdaj maš detajle....kupec je fizična oseba, tisti k pa njej dela stanovanje pa pravna....kdo bo zaj tu nasrkal..... razen če se bodo z revolverji šli, je po moji kmečki boljš da prtisneta da bosta čimprej dobila svoj flat, eh sej je brez veze....da karkoli pričam, nimam kompetenc.... boš ti verjetno boljš svetoval k si iz foha ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 mick kako fajn pikantno hrano da ti bacile pobije pa eno bejbiko da te fajn prešvica pa boš kot nov KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Mick - potem pa mal.... bolj zdoziraj, vecX dnevno pa tko, kar intenzivno, pa bo ZIHER pomagalo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dober, daj se hiter pridevaj sem.... joj...sej sm ti že povedala...sej bi pa..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Pa? Kva že.... ............... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 no.....znebit se te neb mogla če bi te enkrat spustila zravn KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Vredu: kriza. Ampak-če grem v detalje, ni 80 str. tu dovolj... Že sedaj sva najemnika v "lastnem" stanovanju. Kupka nama je šla na roko že zelo! Kaj čem razlagat, glede penalov za najino novo-hočejo uveljavljat višjo silo (vreme), toda sedaj izgleda, da je strokovni izvedenec to ovrgel in bomo kupci do penalov upravičeni. Dolga zgodba in če bi vedela kaj naju čaka ne bi šla v to. Boriti se je treba vsak dan sproti. Vsak dan po 3x preverjati kaj delajo v tvojem stanovanju in še takrat so napake, da o kvaliteti del ne govorim. Vlaga. Nočeva, da bi prej bil položen parket dokler ni zagotovljenih kvalitetnih pogojev in da se odpravijo prej napake, ki jih je za dve A4 strani na zapisniku... in še in še. Hvala Mick - so mi jasne te zadeve in moram priznati, da sem se že hotela na tebe obrniti-ali plačati vse obv. ali ne (glede na pog.penale za zamudo). Nato sva se vseeno odločila, da sva iz najine strani vse poravnala, namesto da bi se prepirala in uveljavljala zadnje plačilo znižano za penale. Ah, bolje, da ne govorim. Tudi o tem, da sem tako navezana na sedanje stanovanje, da ... imam cmok v grlu čim pomislim. Sončni zahodi. Pogled iz balkona. Sladke male podrobnosti, spomini spomini spomini. Pohištvo, ki ga je naredil mož in sem mu ponoči pomagala, ko je v delavnici delal razrez... Torej vsekakor bi bilo dobrodošlo, da najdeva nekaj za premostitev. Ena garsonjera v bližini Domžal bi bilo najboljše. Nekako se bova morala znajdit. Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 dan... mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oblubm, da se me ne boš htela. Ne obljubim pa, da se te jaz ne bom htel.... mam slabe izkušnje ko enkrat probaš...ne morš nehat..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>mam slabe izkušnje ko enkrat probaš...ne morš nehat..... Hehehe...to zato, k se z malinovci dol daješ..... Še prosla bi me.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Lia, hvala za nasvet, sam da mi nisi svetovala naj opustim čike, alko in ponočevanje... Danes sem si mal privoščila... bila na Habakuku na eni fajn masažici... moj obrazek speglan, gubic nikjer.. Do naslednje krize... danes zjutraj naša tamala (16 let) objavila x!x , ne vprašala recimo, da gre poleti za 14 dni na počitnice v Dubrovnik s frendicami... Jah, to bo še veselo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Lepo, rozce! Jaz mam tud rada roze, sam sem speh za taksno, zal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 O, ful lepo... Jaz si moram pa najprej kaksno lepo vazo kupit, pol bom pa se rozice.. Sem zadnjic dobila ful lepo vrtnico, pa je pristala v flasi od refoska Bla ful pridna zdajle, uredila neko dokumentacijo za celo leto nazaj, zdaj pa vidim, da je ze ful ura in sibam na faks.. hmm.. preoblect se se moram.. v pizami bla od zdajle Uzivajte!! Soncek je! Yes!!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 mah jz pa zvedla eno ful šoking novico. sam bom jz vse to popedenala... ne morjo oni k so čist not pa pol odreagirajo tko čustveno zdej neki srat. bom jz vse poštimala, da bojo uni k morjo bit skupi spet skup. sam mal jih je treba pomirit. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, ful lepo... Jaz si moram pa najprej kaksno lepo vazo kupit, pol bom pa se rozice.. Sem zadnjic dobila ful lepo vrtnico, pa je pristala v flasi od refoska Uzivajte!! Soncek je! Yes!!!! aliana, pa sej to je zapovedana kombinacija vendar ...itak da gre najbolš skup (flaša pa vrtnica).... aiwa v akciji.... ...ti itak obvladaš.... zmer sem si želela tak ful velik šopek tulipanov....sam bi rumeno-zelene....njami.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 na danasnji dan se je pa Titanik potopil... sam je bila luna v ribah, dons je pa v raku... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ...kakorkol obrneš...sama voda.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jedla jagode s smetano... Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 FAAAKKKKK! to ni res.Je hotu gospd ZVEN zdele še mojo prjatlco okol prnest!!!!!!!!!!!!!!!! aaaa!!! zdele bi ga sfaširala prasca. dobr da mi je povedala. sem prec vn padla. :OO!: :OO!: spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 morgen..... vidm...ttkole skoz rulete....zuni sonchek.... kr nej bo....hehekava....pol pa mogoche mal na sprehod pol bo pa hvalabogu zhe tema.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>FAAAKKKKK! to ni res.Je hotu gospd ZVEN zdele še mojo prjatlco okol prnest!!!!!!!!!!!!!!!! aaaa!!! zdele bi ga sfaširala prasca. dobr da mi je povedala. sem prec vn padla. :OO!: :OO!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> cirkus...hm...jst neb šla ven dokler vajino ni fertik...bemu...vsepovsod vse zamuja.....pa ne se jim pustit...a se boš v enem mesecu 2x selila.... Ne daj se Ines , pokaži jim zobke pa rogove če je treba Odvisno od pogodbe, kolkr sem seznanjena x!x Pa ko itak misliš da se bo izšlo, sam pol pa pride še kej vmes.. Pa nasprotna stran verjetno tud neki nekje mora izpraznit.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>na danasnji dan se je pa Titanik potopil... sam je bila luna v ribah, dons je pa v raku... ... danes so pa ribe v Titaniku... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts