Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

glavn, de so slechene x:px  x:px  x:Dx

x:Dx

ja saj res, kot eni objekti, ki jih je treba cimprej poloziti ... to me spominja na psa, ko gre mimo ena psicka, pa jo sam naskoci.

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Deli na socialnih omrežjih

Kva je zdej to? A bojo res rusili Metelkovo???

"Po dvanajstih letih boja z mlini na veter - ne glede na to, katera politična opcija jih je poganjala - smo spet tam, kjer ni muh. Uradna informacija se glasi: v sredo, 1. 6. 2005 se začne rušenje AKC Metelkove mesta. "

Najbrz to ze veste...jaz nisem spremjala.....ampak vseen :O: :O: :xx!: :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sem tud jaz nekaj slisala, sam sploh ne stekam!!

Kako ce so pa glih hostle napedenal pa vse???

Morda sam kake objekte, ki so stari oz. ki nicemur ne sluzijo... upam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V Kp že dežuje, tu pri nas pa tudi kaže da bo-bi sedel dež, ker je ful nizek pritisk, meni se zdi, kot da imam glavo zabetonirano..škoda da nimam napravice za merjenje pritiska xscratchx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

jaz sem pa se kar kul, razen da sem cist of. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mene pa fajn daje zadnje čase, pa sploh ne vem od česa-sem že naštudirala, da mam mogoče sladkorno :inocent: -mam podobne simptome...zdaj mi pa že dva dni glavo tišči dol-en tak top občutek, pa slabo mi je (malo)...v glavnem :xx!: , samo poskušam premagat to :vtz:

aiwa gre h frizerju. sicer je luna v mojih srčkanih ribkah... ampak men ful pašejo... tko da odplavam zdele....
spet se mi je na bolš poslabšal

dobr se postriz oz. pofarbaj, karkoli ze bos! :palec:

Picasso

Aiwa, fajn zrihtaj... :palec:

jaz sem danes tut mal ribco izkoristila, sem si privoščila Habakuk..in zdaj sem spet vsa gladka in lepa... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Fajn dan....zjutri dežek, sveže ozračje...iiiiii, kok to paše, ne pa da kumi dihaš, vse se lep nate...bi kr prenosn tuš s sabo nosila, da bi blo skos sveže....

Nardila sm en izpit....še mčkn....potrud se, bejba...

Zvečer mam še pevske...lalalalalalalala...sej mi paše mal, za dušo...

Pr ns na faksu majo tud ene nato fake...sop prnesl cflo detektor za kovine sabo pa še uno stalažo, k morš čez it in piska, pa un, k vidjo, kaj maš u torbi...madona, jst pa že cew dan z mitraljesko v žepu okol hodm! :O: Da me mama vidi... x:Dx

Kr neki...pa eni varnostniki v oblekah se ful pomembne delajo...pa tok so si všeč, da te kr na rt vrže... :o|o: zalublena na frišn v vse tri.... :2src: x:Dx x:Dx x:Dx

No, kosiwčk sm pojedla, zdej sm pa žejna k sto mater....pa it morm delat angleščine za nalogo....

Jutr sm pa dopoldne frej in grem na drinko z aiwo in mystico...kumi čakam...mystica, prprav se, da novš do besede pršla...k pr aiwi...ni šans! x:Dx Pol sm pa še jst zravn...groza! :eek: x:Dx x:Xx

Lep dan... x;)x

x?x x:Xx Mega!!!!!! :palec: :palec:

Sicer nisem cist ziher kaj tocno, ampak si mislim... ker sem imela vsega boga v planu. :8):

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Grem po vrsti.

1. čestitam za izpit.  :palec:

2. hehehe ... kolk si hecna. A so dobri varnostniki?  x:px  x:px  Pridm v inšpekcijo.  :vragec:  Uh, da moj  xsrcx  tega ne vidi. Hec, hec x;)x

3. Ok, sem pripravljena.  x:Dx  Čeprow aiwo že poznam, morm ugotovit kakšna čveka si ti.  x:Dx  x:Dx

Komaj čakam, da opravim s faksom ... mam v planu spoznat še eno zelo zanimivo osebico.  x;)x

Grem še jest po vrsti:

1. Hvala

2. Svašta... :o|o: xrolleyesx x:Dx

3. Čveka čvekasta ... x:Dx včas sm pa sumljivo tiho.... :inocent:

4. Aja??? Boš poročala... x;)x

Shit :sori: poskusala updatat antivirusni program, zdaj mi pa vsakih 20 sekund mece sporocila, da mam neke fatal errorje na windowsih in ne vem kaj se :sori:

Sem bratca klicala, se ze pelje sem.. Kriza, sam da mi ne crkne zdajle kaj... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Shit  :sori:  poskusala updatat antivirusni program, zdaj mi pa vsakih 20 sekund mece sporocila, da mam neke fatal errorje na windowsih in ne vem kaj se  :sori:

Sem bratca klicala, se ze pelje sem.. Kriza, sam da mi ne crkne zdajle kaj...  :sori:

Držimo pesti, bejba! :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Shit  :sori:  poskusala updatat antivirusni program, zdaj mi pa vsakih 20 sekund mece sporocila, da mam neke fatal errorje na windowsih in ne vem kaj se  :sori:

Sem bratca klicala, se ze pelje sem.. Kriza, sam da mi ne crkne zdajle kaj...  :sori:

Klikni križce, da se jih znebiš, zalaufaj antivirus, da jih polovi,zbriš, pol takoj updejtaj pa kukije vsak dan briši- meni to ful pomaga. je pa nujno vsak dan takoj , ko net zalaufaš updejtat (jaz mam ta novga nortona).

Ma jaz mam tud nortona, in ko sem ga updatala se mi je resetiral, zdaj so mi pa windowsi (ne norton) zacel errorje ven metat.. Nc jasno :cry: Sej pride cez 10 minut tamal, bo zrihtal... Grem mu kavo kuhat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

s frizuro fuuul zadovoljna. spet sn tak cukr k morm bit. tkole zdele sem se spet našetala in načvekala... še dobre pol ure pa sem že s tinčiko zmenjena.... uuuuu pa spet nov folk spoznavat... i love it...

vreme! :sori:

no ja, mam frendico ki jo je tudi dobila, lazjo obliko... bila zelo izcrpana in tako... na koncu ugotovili ,da je pila prevec vode (cca. 4 litre dnevno).. :O: mi ni jasn kam jih je dala. :o|o: in s tem odplaknila prevec mineralov iz telesa, kot je povedala :inocent:

no, sedaj ne pije vec toliko vode in se ze bolje pocuti! x^x x;)x

-----------

Mene pa fajn daje zadnje čase, pa sploh ne vem od česa-sem že naštudirala, da mam mogoče sladkorno :inocent: -mam podobne simptome...zdaj mi pa že dva dni glavo tišči dol-en tak top občutek, pa slabo mi je (malo)...v glavnem :xx!: , samo poskušam premagat to :vtz:

<{POST_SNAPBACK}>vreme!  :sori: 

no ja, mam frendico ki jo je tudi dobila, lazjo obliko... bila zelo izcrpana in tako... na koncu ugotovili ,da je pila prevec vode (cca. 4 litre dnevno)..  :O:  mi ni jasn kam jih je dala.  :o|o:  in s tem odplaknila prevec mineralov iz telesa, kot je povedala  :inocent:

no, sedaj ne pije vec toliko vode in se ze bolje pocuti!  x^x  x;)x

-----------

Saj je vse v redu, če se pije toliko (jaz popijem okoli 3 litre vode na dan), ampak moraš zraven še Isostar pit, da ohraniš elektrolite in minerale.

jaz imam prav POTREBO, da popijem toliko H20...je pa problem, ker nobena preizkušena varianta ne zaleže-nč boljš se ne počutim :o|o:

včasi me deci tko razpiiiiii....

no ja... sej bo bolš.

pršla dam. blo luštn... midve bi lahk kr skup visele pa klepetale u nedogled. no sej se jutr spet vidva...

no sej jz tud počas u posla...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...