Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro x:)x

Prijeten žur z Marso na Metelkovi, nočna dežurna ekipa obranila trdnjavo subkulture, jutranja pa pred novinarje in fotografe.

xegox  lačen,  xegox  papu

ves kok me glava boli pa cist sem off.

A ti si bil tud jutranja?

Hvala za druzbo, si prijeten so...whatever. x:o)x x:Xx

Je blo lustn.

Nobenga rushenja, tud baje so nekak... 'prestavil' al kaj, skratka, naj ne bi rusili ob 7h (jaz nisem mogla zdrzat, sem sla ob kakih 5h, 6h dam).

:ill:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

uf... žurerji :wOOt: :palec:

tko jz pršla domov iz prijetnega druženja. zdej pa mal pospravt pol pa na vaje.

lep dan. x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

:vragec:

morgen..... :o|o:

zhur minil....brez vechjih zapletou.... x:)x

prskakljal skor vsi DJ-i....umanjkal le ATA KROF (UMEK) x:Dx

vzdushje blo prijetno...hehe....okolje tako tako.... :vio: x:)x

pijacha...pijacha...malo jedache pa spet pijacha....klasika torej x:)x

za metelkovo ni bilo vech chasa...zhal...pa naslednjich...hehe....zih bojo hotl she kdaj rushit x:Dx :vio:

zob boli....boli pa boli....pochas se strah umka bolechini....zoboder je vedno blizhji... :o|o: :o|o: :wOOt:

mal me zhe blesavost napada....boli k s pizde.....mal vrtoglavice pa tko....hehe...de vidm, kak mam bolechinski prag :eek: x:px x:Dx

postajam zoprn, zajedljiv, sarkastichen....she bl kot smo vajeni x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk :o|o:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>heh, dans se vlečem skozi dan, pač prejšnjemu dnevu primerno xDDx

so me v službi vprašali ko sn prišo eno uro kasneje "a si malo potegnil danes..." x:o)x  x:Dx

heh, ko bi tile mamini sinkoti kravatarski vedli x:o)x

:vragec:

boljsh prit iz shihta kregan.....kokr zmatran x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>ves kok me glava boli pa cist sem off.

mene je vceraj tudi, sem mislila da bom kr umrla :xx!: ... pa sem pogruntala, da od klime v avtu, ker en dan prej je blo ful vroce in sem valjda dala na ful, moj avto je crn pa je noter 100 stopinj ziher :O: o boze, kaj sem ga namrdala poleti.

komaj cakam, ker ob petih grem spet plesat :onfire: :onfire: kolk uzivam, sam kaj ko mamo sam se trikrat pol pa konec. Bom pa vadla cez poletje x:Dx x:Dx .

Zanimivo mi je ker je v tem plesu zdruzeno vse ... gibanje-roke, noge, boke, prsa, glavo, oci, pozornost maš na center, tud duhovno in to dejansko delas na celi svoji zenskosti ... res sem najdla to kar sem iskala.

en lep dan vsem x:)x :vio: x^x x8Dx xDDx

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Tai-chi, a maš mogoče pr Teji indijske? x:)x

Men pa ni treba plačat še enkrat tistih 40000 SIT!!! :wOOt: :wOOt: x8Dx :palec: Bla na govorilnih pr dekanu, smo ga čakali.... xrolleyesx x:Dx Mah tko butasto ma napisano na netu, da ma ob 12h, sem bla tam 11.20 da bom pač počakala... na vratih pa piše 12h ALI 13h.... valda je blo potem ob enih. x^x x:o)x Ampak je blo ok, sem se s sotrpini in sotrpinkami pogovarjala, pa so še mal v hujšem nekateri kot jaz (upam, da ne bom šla v isto smer kjer so zdej oni :sori: ) No zdej bom pa počasi mela kosilo.

Aja pa ena teta iz občine me je klicala, da naj pridem jutri podpisat pogodbo... ko mi niso dali štipendije, pa so naknadno ugotovili, da si jo zaslužim. x^x In bom dobila izplačano za eno leto. x^x :palec: :palec: x:px xcivx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:wOOt: JA! x:px xDDx x^x

Teja je pravi sonček. xsrcx Sem hodila na njen tečaj neki časa, pol pa nisem mogla več zaradi časovne stiske. Dej jo pozdravi, boš? Če bo vedla, kdo sploh sem... x:Ix ....reč da jo pozdravlja Katja, frendica od Anje ok? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: JA! x:px  xDDx  x^x

Teja je pravi sonček. xsrcx Sem hodila na njen tečaj neki časa, pol pa nisem mogla več zaradi časovne stiske. Dej jo pozdravi, boš? Če bo vedla, kdo sploh sem... x:Ix ....reč da jo pozdravlja Katja, frendica od Anje ok? x:)x

seveda, danes ji bom rekla x:)x . Ja prav res je super punca. Kolk casa si pa hodila?

A ni super?

Neresnično ne obstaja.

Mah niti nisem dolg hodila tja, eno jesen... predlani. Sej sem razmišljala, da bi spet... samo dokler se mam tolk za učit... treningi pa po dve ure... pa preden pridem do mesta (sej ne vem, kje mate zdej, takrat je blo v mestu, za Bežigradom pa je še 15-20 min dlje).... mogoče pa še kdaj pridem, ker mi je pa totalno d best trening.... x^x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Mah niti nisem dolg hodila tja, eno jesen... predlani. Sej sem razmišljala, da bi spet... samo dokler se mam tolk za učit... treningi pa po dve ure... pa preden pridem do mesta (sej ne vem, kje mate zdej, takrat je blo v mestu, za Bežigradom pa je še 15-20 min dlje).... mogoče pa še kdaj pridem, ker mi je pa totalno d best trening.... x^x  :palec:

za bezigradom, kurilniska pa nekaj. se strinjam :palec: :palec: x;)x

Neresnično ne obstaja.

Fajn dan...

Zjutri mal poležavala...

Pol šla na drinko z mojo čveko Aiwo in pa z Mystico, k sm jo dons prvič vidla in morm rečt, da je izpolnila moja pričakovanja...ful najs, topla osebica...prjazna....kul.... x:Xx

Pol šla delat, šla na kosilo, zdej pa zabušavam na faksu na računalniku, namest, da bi se učila....sej se bom, no! xrolleyesx x:Dx

Same fajne stvari...

ob 7h mam odbojko da se mal naskačem in znorim...juhu...

No, še dva dni morm bit ornk pridna, da si bom zaslužla en lep vikend... x:px x:Dx x:Xx

Čavči... x;)x

<{POST_SNAPBACK}>iiii Pikica  x:Xx  x:Xx  x:Xx

Tudi ti si ena taka fajn osebica. Mormo ponovit srečanje.  x;)x  :palec:

Sm pa čist crknjena. prišla iz Ljubljane, izčrpana ob birokracije na faksu.  :xx!:  Mislim, če je kater faks pod nivojem, je to prav gotovo Filozofska fakulteta.  :o|o:

Vejšde, da bomo ponovil! :palec: x;)x

Ti sam še teh par dni zdrž, pol ti pa nitreba več prestopit praga FF! :vragec: x:Dx

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Tai-chi, a maš mogoče pr Teji indijske? x:)x

Aja pa ena teta iz občine me je klicala, da naj pridem jutri podpisat pogodbo... ko mi niso dali štipendije, pa so naknadno ugotovili, da si jo zaslužim. x^x In bom dobila izplačano za eno leto. x^x  :palec:  :palec:  x:px  xcivx

Jaz sem pa dobila pošto, da jim moram poslato obvestilo o opravljeni maturi, češ da jim ga nisem, sicer mi ukinejo štipendijo! Debilkoti - kako pa bi se sicer brez mature vpisala na univerzitetni študij?! In da to ugotovijo pa več kot pol leta - so pa res neinteligentni. :o|o:

Ribica, fajn tole.. :palec:

jaz pa danes imela napad kupovanja...še dobro, da se to redko dogaja...gospod je sam komentiral, če res vse to rabim... xrolleyesx

izredno malo stvari si kupujem, včasih tut po celo leto nič...potem pač naenkrat kupim par cunjic, da vse paše skupaj in lahko kombiniram... x^x ..eh, pa saj moški tega ne bodo nikoli razumeli... :xx!:

zdaj pa utrujena... :xx!: kolk tako nakupovanje zdela...

Astra

Per aspera ad astra

Prisla dam.

Bili smo pri Skofu, super gostilnica (al kaj je, okrepcevalnica al kaj) v cast Ursine diplome in v petek ponoci ze potuje nazaj.

Ful smo se imel dobro, totalno smo se smejal vec ur, ampak ono, totalno, prav rezgetanje in to, crkaval smo od smeha, vice smo si pravil, no! x:o)x

Tko da smo se mel blazno lusten.

Hrana je dbest, ambient tud, bom 'porocala' se v gostilnah kaj vec.

Ursi sem podarila za diplomo Kandelar. Ni mogla verjet, ful je bila vesela. x:Xx

Sem rekla, da ste ji nekateri cestital, pa se ji je ful lepo zdel in se vam vsem najlepse zahvaljuje. x:Xx

sem kar mal zalostna, ko gre ze nazaj. :(

sem mislila se do metelkove en giro narest, da vidim, kaj dogaja, pa sem v bistvu prevec sesuta.

Tko da grem mal bluzit, kaj prckat al pa gledat tv (najbrz).

Lep vecercek! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dost mam :switz: Grem spat. Saj recmo da znam nekaj.. Itak bom najbolj prav naredila, ce po posluhu delam, ne pa ce se poskusam nekih pravil spomnit..

Aja, dobila dans prvo oceno na tem faksu - 9 x^x ce bi le slo v tej smeri naprej...

Jutr bo spet naspidirano.. ob 10h izpit, ob 3h pa naj bi ze sibala v Vodice.. Pa je treba se umit si lase, zdepilirat se, ribam vodo zamenjat, spakirat, it domov verigo namazat in po kopalke in ta velko brisaco (se ni bilo poletja, pa mam se pri starsih vse tele poletne..)... Uf.. kr kriza bo...

Pa noga me danes ful boli :xx!: Sem si dala glino gor, se eno uro pustim.. Kar tko, kljuva me not.. vremensko mogoce.. verjetno bi blo res pametno it slikat.. pa ni casa :o|o:

OK, grem se naspat.. Nocko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Alianca xcrossfingx x:Xx xDDx :detelca:

Pika Pikica, Aiwek pa Mystica.... pa en dan še Wibica zravn! x^x xsrcx K ste tolk fajn babe, sem ziher, da bo potem scal še cel mesec.... :vragec: :vragec: x:Dx x;)x xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Zdej sm šele tole vidla!

Wibika!!! čestitam! Super, da so sprevideli. Ti privoščim.  xsrcx

Tnx.... x:Xx xsrcx xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Ribica, fajn tole.. :palec:

Astra

x:Xx xsrcx x:)x ...pismu Astra, ful si fajn veš? x:)x Ne vem, všeč mi je ta energija, ki jo oddajaš... x:Xx x^x

Jaz pa sem se učila, pa z mojim srčkom sem bla... :wub: ...sicer veliko manj časa kot bi si želela xrolleyesx ampak ne morem drugače, ko pa je tolk snovi... :V: No, do konca junija bom mogla zdržat. :o|o:

Zdej grem pa spat, da ne bom (upam da ne! :O: ) zjutraj zaspala (tok tok tok po lesu x:Ix x:Dx )... Lahko noč Lunatiki! :sleeping:

jutroooooooo...še vedno piha....drugač pa včeraj brala en članek....pa ugotovila, da je v bistvu ful enostavno si nardit reklamo za alternativne zadeve...zmer se najde dovolj folka da nasede. pa to ni res, kakšni prijemi. opisuje, kako je pomembno zdravo in temeljito spanje, pa kako je nevarno, če človek ponoči ne diha prav in se zbuja zarad tega (prekinitev dihanja, smrčanje....itd)...pol pa o tem, kako mora biti spalnica urejena pa take reči....mislim, haloooo....vsak, ki površno bere, bi lahko sklepal, da zdej pa kr nehaš smrčat, če si le spalnico prav urediš.... saj se strinjam, da recimo pomaga, če je vse urejeno tako, kot človeku odgovarja, pa da swe po določenem času lahko tud zdravje izboljša....ampak namigovati na to, da bo taka ureditev kar takoj neke čudeže nardila, mi je pa skor tu mač....

no, včasih je zdravo biti skeptičen... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro, dober dan vsem, zdaj pride na vrsto ena dobra mala kavica!

In potem na delo veselo...

Ja in še ena moja zabeležka plus klicaj

RABIM DOPUST ČIMPREJ

!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Jutro x!x

Kolk ste pridne bejbe, Ribica in Aliana, fajn se mi zdi, ko berem, kako študirata.. :palec: ... :detelca:

Tolj sem zagnjavila doma, da hočem klimo, da sem jo dobila... x^x cela hiša je drugače klimatizirana, samo moj kotiček je pod streho in se je vsa vročina zbirala pri meni... :switz:

Samo malo drugače sem si jaz tole predstavljala... :o|o: zdaj pa imam baje najmanjšo prenosno klimo, samo meni se zdi kot velika peč xrolleyesx ..pa še cev za odvajanje vročega zraka ima.In kam naj zdaj s to cevjo???? če jo hočem speljati ven, moram imeti odprto okno ali pa narediti luknjo v zunanji zid, kar ni enostavno...pa še velik je ta hudič, da se po sobi komaj premikam...

ne upam si povedati, da morda pa raje ne bi te klime... x:Ix xrolleyesx , mal sem jezna, ker sem tolk hitela s tem...ok, saj ko pride vročina, se bom verjetno s tem sprijaznila... :o|o:

Včeraj zvečer imala srečo, dobili obisk, pa sem naredila modno revijo z novimi cotami...heh, kak znam gospoda obdelat... x:Dx ..mu ni preostalo drugega, kot da izjavi, da sem dobro kupila in da mi paše... x:Dx ...potem pa sem na dan potegnila še stare stvari, ki jih lahko odlično kombiniram z novimi, pa smo družno ugotovili, da sem celo šparovna, ko tako premišljeno kupujem... x:Dx :palec:

Eh, danes pa spet dan za birokracijo... :xx!:

mejte se, men tule pred oknom tko lepo ptički pojejo... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Boh lonaj x:o)x .....aja.....raaastaaaa x:o)x

Aaaaaa :U: ....zaspan, bemu. Včeri šel na rege. Že predksupina je začela namest ob desetih ob enajstih špilat.......Siti Hlapci :palec: ......čist dober naš rege bend, mi je vedn fajn rege v slovenščini poslušat x:px .....dober nastop, tud scenski, nimam pripomb.......No Mr. J. Marley se je prideval na oder okrog enih :o|o: ....rastafarijevci pač x:o)x .....Je pa blo fajn.....odšpilal približn pol svojih pol fotrovih komadov.........Folka blo glih prav, ravn tolk, da se je dalo brez težav pozibavat v rege ritmih.....back vokalistki sta bli sam za poslušat x:o)x , saksofonist mi je bil zlo vešč :palec: .......ma dober so odšpilal, kr neki improvizacije in to zlo solidne.....po celi dvorani vonj po ganji x8Dx ....no, zaključeval je s takimi k so Get up stand up, Exidas pa je bil moj zadnji, ne vem če tud njihov, k je bla ura pol tri in sem šel domov......če je bil še ben is ne vem. Bemu, dans je blo treba it delat...... tak sm koma. x:o)x No, ne tolk, so bli zadnji drinki pollitrkse vode x:px , pa naplesal sem se končn mal x:)x ........ma gre vun dok še ne spim.... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mick, fajn, da si šel :palec:

jaz sem že nekaj časa vedela za ta koncert, sam sem očitno mal preresna ratala kar se obveznosti tiče... :o|o: ...sem vedela, da moram ob petih vstati, pa danes cel kup stvari narediti in se modro odločila, da me koncert ne zanima... x:px

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...