Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Folk :wOOt: :wOOt: sem bla čist utrujena in brez energije... ko sem se učila, sem mogla parkrat prebrat za sabo, ker nisem niti več vedla kaj berem... in sem šla pol IGRAT KLAVIR!!! :wOOt: x^x x^x x^x x^x x^x x^x x^x Tko ko ga nisem igrala 4 leta že recimo... (ajde, sem mela vmes 1 dan preblisk pred dvema letoma)... mislim, tko sem pomirjena, tko fajn mi je blo igrat.... :hepko: :flower: :P :kulgreen:

Surageni, ne bodi huda na mamo... je težko, ko si cel lajf samostojen, naenkrat pa odvisen od drugih... pa ni še čas, da bi bla odvisna od vas... je že prav, da gre sama, če gre lahko x:Xx :palec: :vio:

Michelle in Mystica... streljanje ja, sm neki slišala... :sori: xrolleyesx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Kwa sm smotana zadne cajte xcivx

Saj vas kar spremljam, tudi v mislih sem kar pogosto z vami, pisati pa se mi kar ne ljubi :o|o:

V glavnem, dosti aktivno obdobje (še vedno) tako v službi kot izven...

Ta vikend me čakajo še šp. igre v okolici Poreča, potem pa se bo situacija menda malo umirila... no, v službi bo junij še napet, potem pa itak dopusti in več dela za 'žalujoče ostale'. Prav mi je, kaj pa hodim na dopust šele v septembru (samo ne menjam za polno sezono)!

Ful me ima, da bi nekam izginila, ko pa imam razlog in možnost, se mi pa ne ljubi :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

jutrooooo...

včerajšnji bes je izpuhtel...na vso srečo...ker res ni na človeku, da je v vlogi vulkana....

dans pa en žur ...ne vem še, če se mi da....no, če bomo malo balinali vmes, bo znalo bit zanimivo....če bo pa samo posedanje, bo pa :xx!:

...he he...jutri pa lj...v bistvu se skoz nek dogaja x^x

:palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

oooo...dobro jutro, borism...to je pa redka prilika, da si ob taki uri na netu.....en skrajno lep dan tud tebi.... xwizardx :flower:

Jutro, tudi jaz danes med zgodnjimi.Vstala ob 5h, ker pa grem spet na Kras, nisem šla nazaj spat.

Splanirala cel kup sestankov, upam, da bo šlo vse po načrtih... :detelca:

Uživajte x!x

Cocci, poznam takšne dneve... :o|o: , drž se bejba xsrcx

Amis, fajn zabavo x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Kwa zdej a smo danes vsi na auf pa tko zgodnji? Nas mal nespečnost daje.

Se moram danes še spokat in popedenat triljon stvari preden se premaknem v dolgi koloni proti obali.

Amiska, lepo se imej na zabavi, pa dobro balince zbijaj x;)x

Cocci x:Xx a veš kaj je dobro? Da vedno mine x;)x moramo skočit na eno žlico cukra na stalno mesto x;)x

Astra, i tebi dobar jutar sine.

Boris, želim ti fajne vilince, čez vikend x:Xx

Mačky, vzbujaš slabo vest :vragec: x;)x

Želim vam en vremensko lep vikend x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

madonca no...kaj razsaja danes :eek: xcivx ...vse že budno.... x:Dx ...najbrž kakšen poseben dan...al pa petek... x^x x;)x

cosma, packa, a ti tud na lepše :C: x:o)x ...ej, držim pesti, da ne bo kolona predolga pa to....in jasno: uživanje na max :palec:

mačky :palec:

astra, ti se boš pa navozila danes....veliko uspeha pri prenovi in vsem, kar zraven sodi x!x

mystica....mi skomine delaš ....pri nas moramo po novem neke listke pisat...pol, ko jih šef podpiše, je šele odobreno za dopust, koriščenje ur in take fore....no, čakam, da mi podpišejo en del...pol pa še 7 dni starga dopusta...upam, da mi uspe izkoristit, preden mi poteče :o|o:

borism kontrolor.... xsurprisex xscratchx ..... x;)x

Kumi čakam, da bo konc današnjega dneva....pa sej ni slab, samo...glava boli, pa za natipkat mam ene 20 strani nalog....sej ni celostranski tekst..mogoče jih bo samo 15....pa v špara morm nabavt neke stvari...jao...mogoče si bom šla french manicure nardit...nism še nikol, sm si zmer sama nardila in to lepo, dons bi pa, da me en drug spedena...bom še vidla... x:Ix

Lep vikend vsem.... x:Xx

Mačona x:Xx

Pozabila prej napisat, tisti, ki greste na celjski sejem, Candlelight bo tudi tam na štantu 29, na enem izmed izhodov. Lahko se ustavite pri njej.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ojla, selene xwizardx

sonce sije sto na uro in meni se spi s podobno al pa še večjo brzino....menda pada pritisk....pa tri dni zaporedoma ful zasedene...bolš, da mi dajo dopust drug teden, ker tako ne bo kakšnega posebnega efekta...bo treba mal spanje uštukat.... x:Dx

Helou xsrcx

Danes sem ze odtekla svoje ( koleno je OK :palec: ) sem morala ven spravit dolocene zadeve, ceprav sem kar utrujena, ker sem prisla domov ob pol petih zjutri.

Bila na "dejtu" :wub: Zaskrbljajoce, ker mi je vsec :sori: :farb: Ampak OK.

Aja, pa eni zenski sem pomagala gumo na avto zamenjat x:o)x Sama je s tistimi dolgimi nohtki in belim kostimckom komaj vedela, kje ima rezervno x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Naša Tinka ima poletne škorenjce, oz. si je modno omislila enega iz gipsa.

Izležava se na ležalniku....

:detelca: xcrossfingx xgoldfishx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

a kar tako :sniky: ...no, višek nesramnosti...izležavat se poleti, kje je to še kdo vidu... :vragec: x:o)x x;)x

sam srčno upam, da nima kake take poškodbe, da bo mela celo poletje škorenjce....ker to bi bilo pa prehudo :sori: ...za tinko: xwizardx ...pa eno veliko dozo :fool: zraven, ker pravjo da se hitrej okreva s tem.... :palec:

Jutro

Lep, prijeten in sončen vikend vsem :flowerface:

Tinka :detelca: xcrossfingx

Ta teden so pa nastradale kosti na vseh koncih (Tinka je tretja) xrolleyesx nevarni časi :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...