ribica Katja 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Folk :wOOt: sem bla čist utrujena in brez energije... ko sem se učila, sem mogla parkrat prebrat za sabo, ker nisem niti več vedla kaj berem... in sem šla pol IGRAT KLAVIR!!! Tko ko ga nisem igrala 4 leta že recimo... (ajde, sem mela vmes 1 dan preblisk pred dvema letoma)... mislim, tko sem pomirjena, tko fajn mi je blo igrat.... Surageni, ne bodi huda na mamo... je težko, ko si cel lajf samostojen, naenkrat pa odvisen od drugih... pa ni še čas, da bi bla odvisna od vas... je že prav, da gre sama, če gre lahko Michelle in Mystica... streljanje ja, sm neki slišala... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Kwa sm smotana zadne cajte Saj vas kar spremljam, tudi v mislih sem kar pogosto z vami, pisati pa se mi kar ne ljubi V glavnem, dosti aktivno obdobje (še vedno) tako v službi kot izven...Ta vikend me čakajo še šp. igre v okolici Poreča, potem pa se bo situacija menda malo umirila... no, v službi bo junij še napet, potem pa itak dopusti in več dela za 'žalujoče ostale'. Prav mi je, kaj pa hodim na dopust šele v septembru (samo ne menjam za polno sezono)! Ful me ima, da bi nekam izginila, ko pa imam razlog in možnost, se mi pa ne ljubi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 to pane razumem?? povezave... -------...Popoldan pa s kolegico na rolerje, sam se po mojem med spanjem bolj mučiš... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 jutrooooo... včerajšnji bes je izpuhtel...na vso srečo...ker res ni na človeku, da je v vlogi vulkana.... dans pa en žur ...ne vem še, če se mi da....no, če bomo malo balinali vmes, bo znalo bit zanimivo....če bo pa samo posedanje, bo pa :xx!: ...he he...jutri pa lj...v bistvu se skoz nek dogaja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Dobro Jutro! Saj je prav, da se dogaja, kaj bi bilo, če se ne bi.... Lep petek in vikend VSEM FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 oooo...dobro jutro, borism...to je pa redka prilika, da si ob taki uri na netu.....en skrajno lep dan tud tebi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Dobro Jutro Amis Pa je res praznik takole zjutraj, čeprav vstal že pred tremi Včasih je pa treba pridit v kontrolo Želje za lep dan še naprej>>> FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Jutro, tudi jaz danes med zgodnjimi.Vstala ob 5h, ker pa grem spet na Kras, nisem šla nazaj spat. Splanirala cel kup sestankov, upam, da bo šlo vse po načrtih... Uživajte x!x Cocci, poznam takšne dneve... , drž se bejba Amis, fajn zabavo Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Jaz pa ravnokar končala moj jutranji kardio Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Kwa zdej a smo danes vsi na auf pa tko zgodnji? Nas mal nespečnost daje.Se moram danes še spokat in popedenat triljon stvari preden se premaknem v dolgi koloni proti obali.Amiska, lepo se imej na zabavi, pa dobro balince zbijaj Cocci a veš kaj je dobro? Da vedno mine moramo skočit na eno žlico cukra na stalno mesto Astra, i tebi dobar jutar sine.Boris, želim ti fajne vilince, čez vikend Mačky, vzbujaš slabo vest Želim vam en vremensko lep vikend Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 madonca no...kaj razsaja danes ...vse že budno.... ...najbrž kakšen poseben dan...al pa petek... cosma, packa, a ti tud na lepše ...ej, držim pesti, da ne bo kolona predolga pa to....in jasno: uživanje na max mačky astra, ti se boš pa navozila danes....veliko uspeha pri prenovi in vsem, kar zraven sodi x!x mystica....mi skomine delaš ....pri nas moramo po novem neke listke pisat...pol, ko jih šef podpiše, je šele odobreno za dopust, koriščenje ur in take fore....no, čakam, da mi podpišejo en del...pol pa še 7 dni starga dopusta...upam, da mi uspe izkoristit, preden mi poteče borism kontrolor.... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa zdej a smo danes vsi na auf pa tko zgodnji? Boris, želim ti fajne vilince, čez vikend Želim vam en vremensko lep vikend Tudi tebi Cosma fajne Vilinčke poleg, naužij se na obali Amis, nič bat, ti kar piši prosto FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Kumi čakam, da bo konc današnjega dneva....pa sej ni slab, samo...glava boli, pa za natipkat mam ene 20 strani nalog....sej ni celostranski tekst..mogoče jih bo samo 15....pa v špara morm nabavt neke stvari...jao...mogoče si bom šla french manicure nardit...nism še nikol, sm si zmer sama nardila in to lepo, dons bi pa, da me en drug spedena...bom še vidla... Lep vikend vsem.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Mačona Pozabila prej napisat, tisti, ki greste na celjski sejem, Candlelight bo tudi tam na štantu 29, na enem izmed izhodov. Lahko se ustavite pri njej. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dan Dan Selene FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 ojla, selene sonce sije sto na uro in meni se spi s podobno al pa še večjo brzino....menda pada pritisk....pa tri dni zaporedoma ful zasedene...bolš, da mi dajo dopust drug teden, ker tako ne bo kakšnega posebnega efekta...bo treba mal spanje uštukat.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Helou Danes sem ze odtekla svoje ( koleno je OK ) sem morala ven spravit dolocene zadeve, ceprav sem kar utrujena, ker sem prisla domov ob pol petih zjutri. Bila na "dejtu" Zaskrbljajoce, ker mi je vsec Ampak OK. Aja, pa eni zenski sem pomagala gumo na avto zamenjat Sama je s tistimi dolgimi nohtki in belim kostimckom komaj vedela, kje ima rezervno Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>koleno je OK Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da nisem bila jaz? (se hecam, danes sem v rdečem) Sej to je bilo vceraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Naša Tinka ima poletne škorenjce, oz. si je modno omislila enega iz gipsa.Izležava se na ležalniku.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 a kar tako ...no, višek nesramnosti...izležavat se poleti, kje je to še kdo vidu... sam srčno upam, da nima kake take poškodbe, da bo mela celo poletje škorenjce....ker to bi bilo pa prehudo ...za tinko: ...pa eno veliko dozo zraven, ker pravjo da se hitrej okreva s tem.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2005 Za Tinko! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 JutroLep, prijeten in sončen vikend vsem Tinka Ta teden so pa nastradale kosti na vseh koncih (Tinka je tretja) nevarni časi :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts