Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Zbudim se in najprej slišim novice o hudi prometni nesreči v Ljubljani xrolleyesx  :sori:  Kr stisne me ob takih novicah  :C:

Zelo bom vesela, če bo ta nedelja mirna in dolgočasna  x;)x  x:Dx

Lep dan vsem  :palec:

Baje jih je bilo v enem avtu 7. :o|o: :V: :C:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

Jutro

Vsak vikend je poln "najboljših" šoferjev, 3 mrtvi, 4 na reanimaciji, oba šoferja nepoškodovana in OBA kriva, Vectra izsilila prednost (pa 6 potnikov not), Golf pa neprilagojena hitrost. :xx!: Pa verjetno niso niti opazil, da je cesta mokra :xx!: Kolk me take zadeve raz...dijo, če te že boli k...c za okolico pomisli na sopotnike, z njihovimi starši se moraš srečat če se kaj zgodi. :xx!: :xx!: :xx!:

Sicer pa noč minila super, z Marso, Child, Aakhutom, ... po službi na Metelkovi dočakal dež :) prijetna ohladitev.

Končno sva z Marso kakšno rekla, ponavadi je muska tolk naglas, da je verbalna komunikacija minimalna, nocoj pa kramljanje in posedanje namesto norenja in žuranja, prijetna sprememba s prijetnimi ljudmi. :)

Zdaj pa pod tuš pa delat, sej bo kmal polnoč in konec službe :rolleyes: to sebe prepričujem, da 11 ur ni tolk :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Slišm babico gor od sosedov...govorila pa že okol 2 leti nisem z njo. In tud nimam nobenega namena, želje, potrebe... x:)x x:Ix

hmmm včeri ponoč sm se še kopal v morju...pršou zgodi zjutri domov, mal zadremal in že sm pokonci-poln energije xDDx hmmmmmm upam, da me nau popoldne zmankal x:Ix v glavnem, pashe tale vreme dones :inocent: x:)x
honor and respect

Fotr v soboto praznuje 50. RD. Smo mu danes naročile torto, pa je rekla tista punca k jih peče, da jo mormo s karavanom pridt iskat :eek: :palec: x:Dx

70 povabljenih + mami, sestra, jaz + prkolici od mene in sestre

cist se premrazla na rakitni.

Prisla pa do rib. x^x

Vcer bla na metelkovi, enkrat za spremembo bla cist izi (pa se vseen se me je baje ze s ceste videlo, kolk maham okol pa vse x:Dx). Je blo prav lustno, smo se mal zgovarjal, pa srecala sem enga frenda po 10. letih. Drugac pa smo bli z aakhutom in onixom.

Pa spoznala Child. x8Dx

Se dobr da sem sla prej dam, da nisem na kako nesreco strasno naletela.

Blazota!!!!! 7 folka v vectri!!! :xx!: pa kaj je s folkom, pa se pichevajo in izsiljujejo prednost!!!!

grozno zalostno, to me vedno razzalosti. :V:

Mal sem sesuta.

Na Rakitni je bilo 14 al kolk stopinj in bili smo zunaj...

Oh kolk se mi ne da napovedi pisat, pa se zivcen teden bo spet. :||

Nisem mogla prit do Celja.

sem se pomislila dons, joj saj res, ko smo se prot Rakitni peljal, pa pol pomislila... ja, OK, sam - saj NIC ne prodajam. x:o)x

Kaj cem? Zijala past?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Oh kolk se mi ne da napovedi pisat, pa se zivcen teden bo spet. :||

Ja ampak vseeno daj prosim :palec: Tistih 20% viška (pri komunikaciji) prejšnji teden mi je zelo prav prišlo. Vse se je poklopilo, kot se je moralo. Celo nekaj lepega doživela (nepričakovano x:Dx ).

x;)x xDDx

OK, pol jo pa ze moram a ne. x:o)x x;)x

Super za nekaj lepega! x8Dx :palec:

Jaz tud, v bistvu. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

s sestro in bratom smo sli obiskat mamo na golnik in jo nasli na intenzivni... samo skozi sipo smo ji lahko pomahali :C: :V: ... tko je boga, tolk se matra, da sploh lohk diha ... sporocimo ocetu med potjo, kako je z njo in cez petnajst minut klice in komaj govori... da mu je slabo, da ga tisci pri srcu... smo klicali spet resillca se za oceta :sori: :V: ... kaksen dan... tko bi rada pomagala mami, da ne bi tolk trpela... kaksen zalosten dan :C: :C: :C:

<{POST_SNAPBACK}>x;)x xDDx

OK, pol jo pa ze moram a ne. x:o)x x;)x

Zmoreš, zmoreš :palec: Juhej! :onfire:

Ja pretekli teden se mi je zdelo, kot da bi nekaj dni imela čarobno palčko v rokah x:Ix Sej sem jo pravzaprav imela, samo tiste nepojasnjene ugodne okoliščine so bile na pravih "mestih" x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>s sestro in bratom smo sli obiskat mamo na golnik in jo nasli na intenzivni... samo skozi sipo smo ji lahko pomahali  :C:  :V: ... tko je boga, tolk se matra, da sploh lohk diha ... sporocimo ocetu med potjo, kako je z njo in cez petnajst minut klice in komaj govori... da mu je slabo, da ga tisci pri srcu... smo klicali spet resillca se za oceta  :sori:  :V: ... kaksen dan... tko bi rada pomagala mami, da ne bi tolk trpela... kaksen zalosten dan  :C:  :C:  :C:

O fak... :V: :sori:

Hitr pejt mal v zlato ribico. xsrcx

xwizardx xwizardx xwizardx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zmoreš, zmoreš  :palec: Juhej!  :onfire:

Ja pretekli teden se mi je zdelo, kot da bi nekaj dni imela čarobno palčko v rokah x:Ix Sej sem jo pravzaprav imela, samo tiste nepojasnjene ugodne okoliščine so bile na pravih "mestih"  x:Dx

ma saj ne gre tolk za to, da ne zmorem.

Bolj je vprasanje, ali se mi da. :P ;)

Jaz sem imela tud velik stvari 'na pravih mestih'.

Ja, men je bil tud kul teden, ful odstekan, velik stvari se mi je zgodilo.

Picasso

Dons sm totalno zjebana, zjahana, izpraznjena, izcuzana, za en kurc, sfukana, zbita, zgojena, utrujena, brez energije, brez volje, ne vidim smisla v nicemer, vse mi gre na k..., zalostna, izpraznjena, sama....

Uh, je ze boljs x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Mateja, bod mocna.... :palec: :detelca: xcrossfingx xsrcbumx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Lia, ko citiras, mora bit ukaz na zacetku in koncu citata.

Tkole:

[citat]blablablablabla[/citat]

TO JE VES KUJNST.

*sam uporabit moras obliko quote (ne citat, sam ce bi napisala to, ne bi videla ukaza, pac pa lep primercek citiranja).

Ker - prihaja do nesporazumov lohk, poleg tega pa se mora tud morebitni komentator bolj matrat.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...