Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

caka nas vznemirjen in tezek teden, predvsem zacetek bo grozen... naprej pa se nismo pogledal niti sploh. :o|o:

...and I think to myself: What a wonderfull world... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

x:Xx lepo spi aiwa, pa srecno na izpitu v sredo. xcrossfingx

*

jaz sem pa tolk nekam cudno zalostna... kot bi imela nekaksno slutnjo... kot da bo kaj cudnega se zgodilo...

ne znam opredelit... al se tice mene al kaj sploh dogaja...

sam cudna sem zelo... prazna in nekak... zalostna... ne najdem primernejse besede, ni cist 100% prava.

In preseneceno sem ugotovila prejle, da ze vse popoldne skrtam z zobmi... kot bi bila cist zivcna... pa sploh nisem zivcna... sam cist cudna... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Xx lepo spi aiwa, pa srecno na izpitu v sredo. xcrossfingx

*

jaz sem pa tolk nekam cudno zalostna... kot bi imela nekaksno slutnjo... kot da bo kaj cudnega se zgodilo...

ne znam opredelit... al se tice mene al kaj sploh dogaja...

sam cudna sem zelo... prazna in nekak... zalostna... ne najdem primernejse besede,  ni cist 100% prava.

In preseneceno sem ugotovila prejle, da ze vse popoldne skrtam z zobmi... kot bi bila cist zivcna... pa sploh nisem zivcna... sam cist cudna... :8):

hwala marsa.

poznam tvoje občutke :sori: upam, da tvoji tud minejo ko se naspiš xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Marsa, nehaj s takimi... xrolleyesx ...jaz

že ves dan nekak mrzlična, kot da bi hotela do konca užiti ves ta smeh in zabavo, ker tega potem...ne vem kdaj, ampak potem ne bo več...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, nehaj s takimi... xrolleyesx
saj bom, itak... saj sem v naslednjem trenutku ze drugje (hvalabogu za ribo vcasih :))... sam... nekak tko cutim... saj v bistvu sploh nisem slabe volje... pravzaprav dalec od tega... sem cist v svojem bistvu, sam nekak... ne morem reci glih negotova... pac pa... cudna no, pa konc. xDDx

Odlocila sem se, da grem spat. ne bom napisala napovedi.

sory melody. :||| (x;)x)

Jutri. xyesx

S cimer se lohk ukvarjas jutri, se ne pretrgaj ze dons. :) :D :P

(Ich xDDx)

Bonne nuit. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>fak.

bluzim namest da bi skljocala tule napoved: caka nas vznemirjen in tezek teden, predvsem zacetek bo grozen...

Ne ne ravno začetek mora biti super in fajn :palec:

Če to, da je ne boš napisala napovedi, pomeni, da boš jutri videla kaj bolj pozitivnega, potem super x;)x Ponedeljek in torek morata biti odlična in sploh pozitivna :palec:

Marsa, mogoče pa slutiš rušilni potres, ki ga vsi tako napovedujejo?

Lahko noč in jutri uspešen dan (vsem, ki greste spat) x:)x

<{POST_SNAPBACK}>

Če to, da je ne boš napisala napovedi, pomeni, da boš jutri videla kaj bolj pozitivnega, potem super

imas point. xDDx :palec:

saj moje pocutje nima zveze z ogledom pozicije planetov - da ne bi koga prestrasila. :)

ces, da kao zato ker bo kaj groznega al cudnega.

nikol ne vpletam kakih svojih filmov in osebnih slutenj v napovedi, pac pa sam asociiram iz podatkov, ki jih tedaj obdelujem.

Nima zveze skratka z mano - napoved.

razen da jo pisem. x:o)x

Picasso

:vragec:

tole pa morm napisat...... x:)x

klele se zhe ceu vecher jebem z enim glupim nachrtom za luchke, pa skos me neki v levem uchu mot.....pol pa prejle vstanem izza xracx ....de si grem po perchek v frizhider (de splaknem antibiotik x:Dx )......in lej ga .....KRESNICHKA v predsobi x:)x x:)x x:)x ......hihi....taka kulska trancy farbca......pa sm jop jeu....pa skoz okno na "prostost" poslal x:)x x:)x x:)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x;)x xDDx :palec:

hvala za razumevanje... :vio:

nekdo pa bo pisal besno na urednistvo, da halo!!! x:o)x

kar naj se mal shvica. x:o)x x:Dx x;)x

in itak - kaj pa misli da bo dobil? x:o)x

caka nas super presrecen teden, ko bomo cudezno razresili vse svoje tezave... x:px

in vse bo dbest. xyesx

a cem enkrat kaj tacga napisat, da bom dobila kup besnih mailov, da kolk sem zakfrknila enih situacij! x:px

tko je to. TUD zato je pol tkole kdaj ne napisem... oz. s taksno 'tezavo'.

se pac podpisem pod to... bluzit verbalno si ze 'upam', vendar... bluzit v globalu?

Cist sam bluzit?

ces, 'uporaba besed', 'nekaj bomo ze sklanfali'?

to pa ne. :)

Picasso

Napišeš tako kot vidiš, ampak recimo namesto "napol prezno" napišeš "napol polno" Pač bolj pozitiven pogled na zadeve. Sej veš, da imajo tvoje napovedi tudi velik placebo učinek x:Dx

Ne bluzit pa ne, je preveč odgovorna ta napoved. Se mi zdi da tudi zaradi placebo učinka, ki sem ga omenila.

Če mi bo nekdo, ki mu verjamem, rekel, da se bom jutri zagotovo urezala pri rezanju kruha, se bom, pa čeprav zelo redko jem kruh x;)x

Mateja :detelca: xcrossfingx

Aiwa :sori: :V:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

onix x:Xx

jutro.... x:)x jz bi šwa kr še mau nazaj... pa ne morm mam prijetne opravke. bom šla pol štukat če bo treba x;)x

prijeten dan vsem skupaj xrosex

Dobro jutro! Koala, hvala ti za tisti forum - ravnokar sem ga prebrala in se do solz narežala! Veš da bom šla kar malo lažje na izpit. Pač, jebiga, sem ena od unih, ki jim to ni v malem prstu. Danes grem po persene - vodke ne upam, ker me sicer ne pijem alkohola in me ful zadane (izkušnje). Persenčič ali dva - hm morda me tudi to zadane, tudi še nisem probala.. mogoče bom pa samo metin čaj spila z deci medu pa dve banani pa bo.

Včeraj ob okoli osmih zvečer me je spet začela grabit trema. Kepa v želodcu in furjavost. Madona, kako so ubogi ljudje, ki imajo tremo!! Še pred nobeno stvarjo v življenju nisem imela take treme!! Če bi imela pred izpiti na faksu, bog m ije priča,da bi pustila faks!!!

Ma saj kar bo pa bo. Če mi je namenjeno, bom naredila, če pa ne, pa naslednjič. Danes ima še dve uri, čeprav napredujem že dolgo nič. Bolj zato, da mam boljši filing. Matr, psiholog pa tak, pih!

brez panike... persen nč ne zadane. tko da kr kšnga. mičken te mogoče pomiri če boš mela srečo... hehe... al pa še kšne kamilce si skuhi. so tud super xokx pa vso srečo xsrcx

kul! dej! xokx

tko jz mam pa zdej mal preveč časa... pa lahk bi zjutri dle spala. jao... pa ustajam sred noči.

grem preštudirat neki k me firbca. xideax

Surangeni :detelca:.Pa ne se nafilat s perseni, mogoče sam enga, bo dovolj..

Že čutim težo dneva.. xrolleyesx ...v postelji, še napol v snu sem začela razmišljati, kaj vse moram...

Astra

Per aspera ad astra

o micki žurov? edin prov.

sem šla u četrtek vn... hehe... tud blo ful dobr. no v petek pol ni blo tko fajn... hehe... sam tok grozn pa spet ne... se mi zdi, da sem bla še skor cel dan nalita... skoz sm se režala...

bo treba ponovit.

pa same škorpjone sem srečvala...

daaannn vsem

mateja in aiwa... :V: x:Xx

pa za vse dogajanje sploh ni besed....

doma pa računalnik konjske probleme (trojanc), pa ga bo treba k veterinarju pelat. kot že večkrat letos, bi vikend podaljšala s faktorjem najmanj 3. pa upam, da mi ta teden šef podpiše koriščenje lanskega dopusta in nadur....ker imam poln kufer vsega in hočem odklop!

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>:V:

Veliki latino laver v soju nočnih luči nataka slastno, sladko vino in grofica sedijo vzravnano v očeh milina in nad glavo angelski sij.Bože sačuvaj, tudi angeli v človeški podobi uživajo v vročih malinah, sladki smetani in vanilijevim sladoledom

x:Dx

Pazi nase vsemogočni ceste so polne policajev, ne veš kje ti bodo dali za pihat!

Lia x:)x Ti si faca, veš x:Xx x:o)x

Ja, res, sm bonus čez vikend izkoristu, sicer vozm ful previdn pa to, sam nema veze. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...