Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

boga stankica, prebrala, sej bosta vse spedenala.. :palec:

tale zven aiwa opasn goljuf.. :vragec:

mickeni pa se doma zdrav, jst pa v službi.. x:Dx šla včeri na pir, pa blo mal boljš, bo treba še danes, pa jutr mogoč grlo v redu, no zdej že kiham kot da kej cveti zuni.. :inocent:

conti se opremla s tulipani my favorite colour trenutno :2src: , jst mam pa take barve lučk pa teglcu v novom stanu pa full kaktusov not.. x:px v teglcih, ne v lučkah.. x:o)x

Včeri prišli od Hobbyja Šempeter (vgradne omare) omare končno montirat, zmenjen bli v pondelk ob 14 uri, sva tri tedne nazaj skor dol padla.. uau profesionalac.. tko se zmenmo kaj kako.. pa pol potegne beležnco vn, pa reče v pondelk tega in tega ob 14-tih, naj je čist impress.. Bi mogla vedet, da ziher tko ne bo.. so bli pr nas že ob 8-mih zjutraj.. šla iz službe, preden bi B. prišu iz KR bi trajal 2 ure... jst bla totalno v gužvi... pridem rečem, kako da ste že tle je reku da so glih cajt mel, sem rekla fino, no mi ga pa nimamo boste pa prišli ob 14-tih monitrat, je reku da on pa ne bo popoldan nazaj hodu, pol so ble pa itak sprednje stene napačne barve (pa čaku mal, če bi jih mogoče vseen hotl, pa probu uturavat, da ene stranke si pa premisljo pa se naknadno kej pogovarjajo pa spremembe delajo xrolleyesx ), pa mogu spokat, pol bi me najraj pa z kombijem kr zrinl ko sem jih zaparkirala.. pa da pridejo v sredo ob 8-mih.. zdej mam dovoljenje od moža, če se kdo takle nosi, pa da jst moram kej kam skakat, da jih lahk kr odfukam, prej sem si to dovolila, v kolikor sem jst kej naročila.. skratka pol smo se z onim menil, k je pršu omare mert, pa je reku če se je B. kej z ženo menu, je reku da ne, x:Dx , pa da popoldne mamo čas, pa sta se zmenla v sredo ob 14 h. Pol so pa ob treh klical, ko me je že čist penast klicu da bo odpovedu, pa jim pa omar nazaj ne damo, pač sprednje stene ni, al pa da se nov predračun sestavi pa se stroške odbije, ko mormo mi iz službe hodit.. prišli so pa 15 do 16-ih. Mene pa ni blo doma, šla si v delovno k. vpisat izobrazbo, pa dvignt keš za zavarovanje za avto, 16-tega morm nalepko gor dat, ukinejo jih pa 20.4. mislim tooo much..

pol pa gremo s kolegico na kofe... pridem domu pa rečem, ka še niso zmontiral.. mulota totalna.. pa pol B. tko fajn meru vse, jih nadziru pa vse, pa še njegovi starši gor pršl jim kri pit, aaa... zdej pa je to ta prava barva, ja... v Avstriji pa nč ne režejo več, po meri nrdijo pa zmontirajo.. x:Dx x:Dx x:Dx un ta pametn je pa pičoza menda mela rojstn dan, pa ga kr klicarla, pa reku da mora po šopek it.. se opraviču prej, ker da oni sicer ne delajo popoldne (me ne briga, kak majo s šefi zmenjen, en big unterhund) no pa si je sredo zasru.. bil pr naj do 20-tih.. pol pa jst mojga povabla na pico pa zaherco pa črn pir.. ne glih v tem zaporedju, ko jih je tak fajn pasel tam.. :vragec:

Z drugimi besedami HOBBY so KURAC! :shuriken: eno se meniš, drugo delajo, če pa ne bi prišl, bi pa mi ne vzel njihovega pohištva niti slučajno. Ej kam pa prideš da vsakega kurčevega obrtnika čakaš ko se bo on spomnil... sej ti dopust gre ves.. al pa da bajto delaš... a jst sem pa zastonj.. moj čas.. kaj pa reklo kupec je car.. bojo vidl vsi k majo opravka z nama, da bojo stranke začel mal bolj resno jemat, al jih bo pa sej želodec matrat začel.. :vragec: nč si ne zmišljujem, sam da te bi čist vsak neki nategval.. aaa men pa to ni, da bi me vsak.. x8Dx

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Seveda bo Stanka spedenala...sam mene malo ta ribji mehek način moti....treba roge tud včasih pokazat...pa ne morjo s človekom, kuj pometat.... x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

bila pri frizerju, hm, sej ne vem... sva se s tipom dogovorila, da če se ne sprejmem takšne kot sem sedaj, da lahko v naslednjih dneh pridem tole popravit... mam neki drugače, pa vidim da sem ful kva zadrta al kaj da ne sprejmem nič novega... no bom videla...drugim je všečno, men pa tuje (kot bi tujka zrla iz ogledala vame). Pravi prijateljica - tko ti vidiš, ker si razpoloženja takšnega... ja sej, mogoče pa res...

in prav mogoče da bom čez nekaj tednov jaz iskala stanovanje za nas...

aja pa danes končno uspeli vse papirje zrihtat (me ni moj poslušal pa počakal do konc retro). Sedaj pa upam, da bo tole šlo...

Juhu moja 9.999 objava ;) no tale je direkt za aakhuta :D k sem že 6666 zamudil :P hihi :D evo priden bodi hudiček.... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Seveda bo Stanka spedenala...sam mene malo ta ribji mehek način moti....treba roge tud včasih pokazat...pa ne morjo s človekom, kuj pometat.... x8Dx

ka pa si ti lia? maš roge.. mislim v horoskopu? :inocent: nea vem če kje že zasledila..

Mushi

Evo, sem se ravno vrnila iz sprehoda.... je pasalo it.... glava me boli... :sori:

Sem šla do mostu čez Ljubljanico, je širša kot sem imela v spominu, veter je ful pihal. Sem dolgo gledala v vodo (se mimogrede spomnila, da dobro, da nisem v San Franciscu x:o)x ), šla na drugo stran, prišla skoraj do Štepanjskega naselja, pa se obrnila. Na mostu spet gledala Ljubljanico, pa ena račka je bla... xsrcx ....drugače pa povsod polno smeti x:Ox :sori: :V: .... potem sem šla čez Fužine, pa do Fužinskega gradu (so mi ga čisto zasrali s tistimi Sanjskimi moškimi in ženskami >_> x:Dx ) in je v bistvu v precej bogem stanju, spredaj še nekako izgleda, zadaj pa vse propada... pa noter na dvorišču tudi.... :sori: Potem pa nazaj domov, mimo OŠ (sem postala malo nostalgična x:o)x ), pa mimo vrtca (kok majo mali dobro narejena plezala! :wOOt: Še dobro, da je zagrajeno, da nisem mogla not... x:o)x x:Dx ), šla pokukat malo vhod šestnajstke x;)x , pa sem bla že doma. Sem pa opazla, da sem precej odmaknjena od "centra" Fužin, mamo svojo travico in kot nek parkec, prav lepo.... tam pri Sladkem grehu se mi zdi, da je že preveč ljudi.... :8):

.....težka mi je ta pomlad..... :xx!:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

...se prezračila na biciklu danes..."moje" poljske poti so vse razrite...so neke jarke kopali pred časom, zdej je pa totalen kažin...kotr bi uro in pol na kobri sedela... :vragec: ...pa saj je bil hec....mi je po moje vse celice totalka zvibriralo x:Dx

...sonce, oblaki, pa še mal me je opralo vmes....sam sem se uspela kar med vožnjo posušit....jp, sej pravjo, da dež čisti avro...pol je moja zdej dobro spucana...

ribica...sej bo pomladi tud konc....mogoč bo pa poletje kej bolš...sicer pa se lahko jutri vse spremeni...nikol ne veš :palec:

silver...čestitke x:)x

mushi...z orožnim listom x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz pa cist zmatrana od vsega, ko zamizim, imam v glavi kolesa... tko zlozena, na tleh, pa gor, pa dol, s tolk in tolk prestavami, za 479 jurjev, za 139 (ko sem rekla, evo tale je fajn, tak cist izi pa simpl, pa je bila cena nekam smesna, najprej sem mislila, da je 13.900, pol pa vidim da je 139.000)... ehhh.. in mam dost koles in vsega...

drugac pa - veter dela zame dons... v shubu mi bo posushil cote (thanx, veter) in tko...

Kok se hitr obnavljam, to mi je tolk vsec pr men. x^x

Gledam zdajle svoje nohte namrec (sicer nikakve, mislim niso dolgi pa vse, a so... zdravi, taki rozhnati in tko... fajn, tko jaz vidim vse, preprosto...)...

... sicer pa... sam se programe dobim....

... sam blazno zoprno mi je pisat texte... ne morejo bit drugacni kot osebni v bistvu.... tko da ne vem.... pa itak ne maram prevec vokala, rajs sam 'muzka'. ...

... en frend mi snema cd-je, 'klasiko' (whatever si pod to pac predstavljam, jaz, laik xDDx) - in nekak... ne znese, na mac sceno snema al kako ze, da ne pridem do tega... 'bad disc' pa to... :o|o:

No in na to pa cist shizim... (npr. albinoni oni adagio, joooooj, mravljinci, mesche, pa kljub temu, da so ga ze 'vsi' uporabili - mdr tud orson welles v procesu, hudo!!! cist pasal!! - pa tud te 'zlajnane' so mi vsec, npr. sonata v mesecini, ko sem skoz gnjavila frendico/sosolko, daj pliz zaigraj moonlight sonato xDDx).

Npr. ce pisem napoved, tega (oz. kaj tacga) ze ne morem poslusat; me prevec prevzame, moram... dozivljat, sem cist not prec...

ker - kdor je povsod, ni nikjer (seneka)... in ce je tko popolno, kot so nekatere *klasike* (xDDx :8):), je konc... ne mors nc (druzga). x:Ix

krneki, skratka, ampak saj je dnevnik (haha, defolt izgovorcek pa to x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Helou!

Da se malo javim. Doma so posvetili dan meni x:o)x Bilo prav prijetno, pa lepo vreme smo imeli :palec: Koncno dobila iPOD in zdaj stvar sprobavam x;)x

Vceraj sem pa prezivela lep vecer s prijateljicami v francoski restavraciji ( morem it v forum "Hrana", da jo priporocam). Dobila veliko sportne opreme ( ali mi s tem hocejo kaj povedat x:o)x ). V glavnem, teli dnevi bodo bolj ali ne, uzivanje x;)x Vesela sem,da se je veliko ljudi spomnilo name, to je pa vse. Najboljse sele pride xsrcx

Hvala misty za lep sms x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:palec: :palec: :palec: x8Dx

Dbest vecercek ti zelim, Michelle!!! x8Dx x:Xx xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj, jaz pa danes imela ubijalsko kosilo :inocent: x:o)x :eek: Frendica klice:''a si za junk food kosilo?'' Hja, no, pa naj bo, enkrat za spremembo.. In sva imele cist amerisko varianto - McDonalds solato in Big Mac x:Dx x:Dx x:Dx Ze nisem jedla tega.. uf, se ne spomnim... Cocacola je sicer manjkala, ampak se tega ne bi prezivela.. x:o)x

Bla na kavici na soncku, ful lep dan bi spet... Pa kratka kiklca in to, mi ful pase letos v kikli hodit, ne vem kaj mi to dogaja x:)x Pa spet blo ful zanimivo predavanje iz knjizevnosti.. Zdaj bi morala imet 1 teden cist frej, da bi lahko vse te knjige, ki smo jih omenili prebrala.. pa da bi me ze kar tule doma na mizi cakale, da ne bi blo treba sploh v knjiznico hodit.. x:o)x

Mislim, da sem si uspela garazo za motor zrihtat.. par 100m od stanovanja ... upam, da uspe cist zares :palec:

Marsa, imam zdaj zbirko filmov - Amarcord, tri od Bunuela.. :palec: Mogoce danes zvecer kaksnega pogledam.. Ja, pa Emanuelle sem si posnela eno.. ko smo se zadnjic nekaj pogovarjali, pa me je firbec matral..

Zbrskala na internetu - lece lahko nabavim za 50% ceneje, kot jih pri nas hocejo prodat :palec: To bo pa ze slo.. saj se gre za moje ucke..

Lep vecer si naredite...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jezusmarija gsm mi je v wc padu :wOOt: :OO!: pa sej to ne morš verjet....če je še kje kak večji štor babji kt sm jaz...kapo dol :blink: sm razstavla pa dala sušit vraga pa bomo vidli....sej je že marsikej preživu tud to mogoč bo....

drgač sm se pa cel popdne rolala, mi je kr šlo, mogoč pa bo kej iz tega, sam noge me zdej svinsko bolijo.... me je sam enkrat usulo, ob vseh možnih ščitnikih k mi jih je moj namontirov, me je glih na rit vrglo....drugič si bom povštr gor prvezala pa bo.... x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa cist zmatrana od vsega, ko zamizim, imam v glavi kolesa... tko zlozena, na tleh, pa gor, pa dol, s tolk in tolk prestavami, za 479 jurjev, za 139 (ko sem rekla, evo tale je fajn, tak cist izi pa simpl, pa je bila cena nekam smesna, najprej sem mislila, da je 13.900, pol pa vidim da je 139.000)... ehhh.. in mam dost koles in vsega...

x:Dx To je vedno tako...Če ga res nujno ne rabiš, počakaj na pozno jesen ali zimo...takrat so cene koles vedno nižje.

ooo ful sm ti fovš x:Dx men je bil tabolš koncert od jethro tullov, pa zz top so tud žurko nardil, bla pa ful razočarana nad purpli, tist tanov kitarist je do kurca :xx!: ful fajn da ti je blo všeč :palec: na toto-je b tud jaz šla, maidni me pa ne ganejo, sm že bla pa ni blo kej prida :o|o: bi pa ful uriah heep-e rada čula, sam žal ni izvedlivo več, v oni tapravi zasedbi :cry:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>... uigranost odlična.....
:palec: :palec: x8Dx x^x

*kok fajn, bobi, kaksno dobro porocilo, mega!!! sem si cist predstavljala vse. xDDx

Hudo! x8Dx

Picasso

Jest sm bla pa pri atiju,.... je mel tolk svečk, pa rožice :cry:

In velikokrat se mi sanja, da mi prihaja na obiske v sanjah in se o vsem pogovarjava, ampak tudi ti obiski vsebujejo :cry:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Helou!

Da se malo javim. Doma so posvetili dan meni  x:o)x Bilo prav prijetno, pa lepo vreme smo imeli  :palec: Koncno dobila iPOD in zdaj stvar sprobavam  x;)x

Vceraj sem pa prezivela lep vecer s prijateljicami v francoski restavraciji ( morem it v forum "Hrana", da jo priporocam). Dobila veliko sportne opreme ( ali mi s tem hocejo kaj povedat  x:o)x ). V glavnem, teli dnevi bodo bolj ali ne, uzivanje  x;)x  Vesela sem,da se je veliko ljudi spomnilo name, to je pa vse. Najboljse sele pride  xsrcx

Hvala misty za lep sms  x:Xx

Da ne zaglaviš x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jest sm bla pa pri atiju,.... je mel tolk svečk, pa rožice  :cry:

In velikokrat se mi sanja, da mi prihaja na obiske v sanjah in se o vsem pogovarjava, ampak tudi ti obiski vsebujejo :cry:

:sori: ne več jokat....s tem je samo še huje...bodi hvaležna za vse kar sta lepega preživela in misli naprej....kako je bil žalosten, če si bila ti nesrečna....

s hvaležnostjo in mirom se poslovi xsrcx vem da je težko ampak to je edina pot naprej

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Bela vrtnica... to

no vem, kaj prezivljas...glavo gor... jutri je nov dan...za njim pride nov, pa potem spet nov...lepi spomini bodo pocasi izpodrinili bolecino...verjemi... in spet bo lepo :detelca: xcrossfingx xrainbowx xsrcbumx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...