aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, nimam niti moči za spanje. Ajaj, lažem, saj sem kar nekaj postov že objavila danes. Mogoče pa me forum spravi v boljšo voljo? pa sej ni treba spat.....dash si fajn glasbo gor, se fuknesh na postlo....pol pa po izbiri: knjigica, pjachka, chohanje..... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Macona, vzam si en dan frej, odmisli ves sranje in se crkljaj mal. Pa pozab na tranzite... ce se ze vnaprej sekiras... Ja, en pogoj mam narejen, se dva.. pa se kaj za zraven... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Macona, vzam si en dan frej, odmisli ves sranje in se crkljaj mal. . no vish aliana tut prau de se chohi.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Dokler pa traja, se nima smisla upirati. Ma ne vem.. mal se ma pa smisel upirat.. vsaj en mal.. drugac tonis vedno globje in globje in se lahko zgodi, da ne znas vec ven splezat... Ce se pa poskusas vsaj mal nad gladino obdrzat.. Al pa vsaj poskusat se spomnit vsake tolko, da bo mimo.. prej ali slej... Ej... cudni dnevi so.. bomo preziveli, pa bo pol tolk leps WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ful sem fajn samo utrujena. no zdele šibam na izpit. pol pa pikico vim pa smo u četrtku... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 .....edini komentar današnjega dneva: čist zmešan dan....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dokler pa traja, se nima smisla upirati. Napačno razmišljaš Mačona! Najdi izvor svoje moči v sebi, vsi odgovori so v tebi, takole pisati o sebi, je pa res skregano, začni se imeti rada, ljubiti-SEBE najprej, ampak to ne more drugi namesto tebe, ampak samo TI, no vsak zase, iz tranzitov pa potegni poduke, pa boš bogata notranje, uživaj življenje, LP FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Napačno razmišljaš Mačona! od kje ti jajca, de nekomu rechesh da napachno razmishlja :xx!: :xx!: :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jajca? mah, to je predrznost!!!! joke cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>.....edini komentar današnjega dneva: čist zmešan dan....... A že dolgo, je pa še upanje... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana, kako pa naj pozabim na tranzite, če se jim ne da izognit. Na ene stvari nimaš nič vpliva, pa se lahko matraš, bolje je popustiti.'Neumno je bati se tistega, cemur se ne mores izogniti.' * Ahoj, sprememba. od danes sem skor fantek. Bla pri frizotu, mi je dojadila ta chupa pismeuhovska, sam cash sem cakala pa se narocila in ze kar dons me je vzel. In imam cist kratke lase in svojo lustno majhno glavco ful lahko. Me je dal na nek aparat, neka hidracija al kaj...Tko da zdaj imam pa koncno 'resheno' frizuro, no ampak pa zato cist kratko.sam seb sem vsec s kratkimi.Tim je rekel da sem hecna. Mitja je pa sam pokimal. Mitja je bolan, je prisel dam, pol sva sla pa na kosilo, ker si je zazell kaj tacga in rpedno bi jaz nabavila in spackarila...Zdaj grem pa kavico spit, izjemoma se eno (sicer jo ze par mescev pijem sam zjutraj al pa se to ne). lep dancek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj grem pa kavico spit, izjemoma se eno (sicer jo ze par mescev pijem sam zjutraj al pa se to ne). lep dancek. to verjetno posledica tega, ker si SKOR fantek.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 najbrz bo res to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jst tud fantek kolk sem utrujena, jem avokado in razmišljam, a bi šla tečt al bi šla v banjo se umirjat... Mačona, ne glej tako, pridejo dnevi, prav mogoče pa je kje takšen dober tranzit, da vse slabe omili. in vedi, da boš prišla iz vseh teh tranzitov močnejša (tko tolažijo emne ) če bi ti videla mojo karto zdejle bi rabila eno konjsko zadevo da bi spala do jutri... nič ne spim nič, danes še mala ni nič spala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Mami me je klicala z Golnika in prosi naj vprasam ce pozna kdo koga ki je zdravnik na golniku, da bi se zavzel za mojo babico.Je nujno in pomoc potrebujemo se danes.hvala dasa funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 odpri novo temo, Mateja, da se tule ne izgubi, ce je nujno. x!x Jaz poznam eno, ki bi lohk kaj vedla, jo bom klicala. *Je ne dobim, jo se poklicem.Mal se razmisljam.... ce mi kaj v glavo pade, se koga zvrcnem. Upam, da vidi kdo Pravi tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Daša, držim pesti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 aja sory, dasa, nisem porajtala.. Ja, jaz tudi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 tud moja prijateljica, med. sestra, ne pozna nikogar tam... upam, da se javi kdo ki tole pozna... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Najlepsa hvala vsem! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ma saj nismo se nic. Naj vidi se vec folka to!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Mystica... Mačona... Daša...vso srečo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ne vem, ce ti bo to kej dost pomenilo, toda mama mi je povedala, da je golniska bolnica ena najboljsih v slo. , seveda sem jo prosil, da ce koga pozna, da mi sporoci. mislim, pa da ne pozna.v kaksnem smislu potrebuje pomoc?? kirurg, pozornost, ljubezen, kwa...???----------Mami me je klicala z Golnika in prosi naj vprasam ce pozna kdo koga ki je zdravnik na golniku, da bi se zavzel za mojo babico.Je nujno in pomoc potrebujemo se danes.hvala dasa free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 tole bi mogl bit 10... še za ustnega se pripravim malo... aiwa carica spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Marsa, Selene, Free Ne bi prosila Dase, da napise tole prosnjo, ce tega ne bi prosila mama sama. Do zdaj se ni nikoli prosila cesa takega, tudi vse stiri dni, kar prezivlja to agonijo ne, danes pa je zbrala celo toliko moci, da je klicala domov in rekla, naj takoj pridemo k njej. Kaksna voznja je to bila, raje ne bi, ko smo prisli tja, pa je cisto izmucena napisala na listek, da ne zmore vec, da se ene noci ne bo zmogla takole in da prosi, da poiscemo kaksno vezo, da bi se nekdo malo zavzel zanjo in ji pomagal... vse stiri dni (in noci) je prezivela sede, naslonjena na pomicno mizico, hlastajoc za zrakom... rada bi ji izpolnila to zeljo, ce zdaj potrebuje obcutek varnosti ali kaj vem, zakaj je to prosila... hvala vsem, ki zelite pomagat funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts