Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Joj, kok mi je hudo da ti ne morem povedat. Tule se ful enih dr. pozna, pa nikogar na golniku. :|||nobenih zvez pravih z moje strani zal... ja, seveda, kot nemocen otrok je najbrz zdaj, je nazaj v puncki svoji najbrz... pol si tak ubog, ti tko pomeni da te pedenajo... ko si cist nemocen in ranljiv...zato se je obrnila s temle nate... pa ker omenjas, pa ker mi posiljamo zdravilno energy, pa cuti in se je povezala s tem... zelo lepo v bistvu, ceprav grozno in zalostno... Morda se zgodi kak cudez, se kaj premakne. Zelim mir in veliko svezega zraka tvoji mami, Mateja in tvoji babici, Dasa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hvala Marsa, ne znam niti povedat, kako zelo pomagas s svojim socutjem in kako hvalezna sem ti ... in Selene, tudi tebi iz srca hvala zdravnica nam je danes povedala, da ce mami poidejo moci in ji ne bo uspelo cez tole akutno stanje, jo bodo priklopili na umetna pljuca in ji dali morfij... morda je mama prosila zaradi tega, ker si se vedno zeli, da bi ji uspelo, pa potrebuje pri tem nekaj pomoci... lepo je, ker dobiva toliko podpore od meni dragih lunatkov in vseh, ki jo imamo radi funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 morda se zgodi 'preboj', cudez...zrak gre morda na roko mami, ni tezhek, ni vroce, soparno...vendar aspekti pa kazejo na dihalne tezhave...Morda je to se dodatno pospesilo in ko bo tole najhujse mimo, da se umiri.Srcno upamo. sem odprla v sporocilih se, da bo bolj vidno, pa kar skopirala post, ker nisem vedla, kaj naj pisem jaz. Upam da je vse kul, ker sem jaz odpirala v vasem imenu.magari pol (ko kaj zrihtamo ) zbrisemo, ce mal cudno zgleda, nisem se mogla boljse spomnit naslova teme. Mislimo na vas, skratka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Mateja, Dasa, mami... mislimo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Mateja, daša .,naj se najde rešitev fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 si predstavljate, da ne bi bilo interneta?ja, jasno, bi ze pac kaj. hudega nam ze ne bi bilo nic.Sam - zdaj JE. A ni mega? sem razmisljala, da kok fajn pravzaprav, da smo ubodli tale forumcek... spejsich na netu... kar kao tam nekje... 'a sploh obstaja' pa to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ja, fajn je . Jaz se počutim kot da pridem med stare znance in vem, da bom nekje našla odgovor, tolažbo, razumevanje, pomoč xrosex fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 saj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mateja no tkole. jz pa ne vem kaj bi sama s sabo. zadnji izpit za mano (sam še ustni drug teden).... zdej bi šla pa ven na drink če mam že danes tak odbit dan... sam zgleda da nau nč... k so vse penzionistične frendice doma pre tvji une k pa niso penzionistične morjo pa zjutri delat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ja, jantar je tud ok. kak citrincek, tigrov uch... kalcedon. kar mas pac, sam ne kakega rubina al cesa tacga, lohk je oranzen, boljs pa da ni rdec.jaz bi si izbrala oniksa v kombinaciji s kalcedonom, komot je zraven jantar, se boljs pa tigrov uch... ce ga nimas, ti ga dam, enga mickenega se mensezdi nekje imam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 sem rekla posojala? dala sem rekla, ampak ok, se boljs, mi ne bo treba na posto pa tak, pa recimo prelomit kaksne obljube al kaj tacga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 kaj voham kle en pondelk zjutri ? škoda da nisi u ljubljani... matr bi ga dons ulivala... sam sej zato prov da ga ne... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 jaz sem si pa pivo natocila... sem vesela za nekaj... vcasih so lajf sam eni *brezvezni* trenutki... ne saj so vseen fajn... ampak hocem rect; sem bil mal na pijacki, grem mal laufat, dons hujsam, kaj bos delala dons, dons sem naredila eno dobro delo, dons sem se prehladila, dons sem mela drisko...vcasih pa so tezhki; dons so mi povedali, da imam raka, dons so mi povedali, da je moj frend naredil samomor... *aja, zdaj bo kdo preletel in dobesedno vzel in cela zbrka - NIC TACGA NIMAM...sam razmisljam, da LAJF je vse to. LAJF NI MACJI KASELJ. Kdo pa ZNA zivet? Mislim res zna? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 no vidis kolk je treba enih razlag - pa VSE si ze povedal in uporabil si ze besede vse zive... pa se vedno nekdo prebere tako... kot recimo ni treba da prebere. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 marsa... pivo... jz tuuud... mmm... grem u hladilnik... enga iskat... jaja dan D... pol po Dju... pa dan ... za sprostitev spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 čestitke jz tud dons enga... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Cestitke obema! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>te pa se ga vlijema skup Se pridruzim 9 Pa dokoncala seminarsko zdajle, pa porabla 5 post-it listkov, da sem sestavla eno kul opravicilo zakaj zamujam za dva dni Upam, da bo... bi res sla rada ze zdaj delat, ne pa da me v septembru caka... Ej, cel dan prezdela za racunalnikom, ampak se zdaj prav fajn pocutim Pridna bla Aiwa.. a je ze prepozn za en drink nekje v mestu? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>te pa se ga vlijema skup kokr se men zdi si ti lih ne želiš škorpjonske družbe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 Danes sem zelo *v srcu*. Mi je kar mal skor tumach. Tko da se poslavljam. grem spat... mam cist nasponano srcno cakro.en bioenergetik (pa ena vjestica se pol tud kasnej) mi je rekel, da imam blazotno srcno cakro... pac... moj prevod. in recem - se dobr! kako bi sicer prenesla vse. sem kul.danes sem dala vse od sebe, torej sem ravnala brezhibno. pac v moji moci - do tam kjer sem.To je res ok filing.lohk jutri umrem recimo, pa bom imela dober filing.Tko kot un iz magne purge: 'ah kurc, zwel sem pa le'- ciao ciao! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 noben ne zna, sicer se ne bi reinkarniral; razen morda kakega mojstra, ki sluzi clovestvu ----------...LAJF NI MACJI KASELJ.Kdo pa ZNA zivet? Mislim res zna? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 dans k sm o seb razmisljal, sem se spomnu na LNF, in ugotavljal, das ti full dober urednik!!! kr, ce mene prenasas z vso 'mojo' raznoliko (vse zive...) , energijo, mors bit kr faca!! sploh pa, hvala za pomoc Matejini family!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2005 ce lohk sebe prenasam, lohk vse. 'nic cloveskega mi ni tuje'.(mensezdi wilde] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Mateja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pol pa reče, ja jaz brez tega ne morem nič, vas bomo še enkrat operirali... glp, fino se že veselim, kr mrk mi je padel na oči...tole sem jaz ponoč razmišljala kaj sem prebrala, pa mi ni čisto jasno, a greš ti na kakšno operacijo Dobro jutro vsem, Mateja, upam, da je mami dobro preživela noč.Zanimivo, da se mi vsako noč v sanjah (kolikor spim) pojavljajo osebe iz peteklosti, vsak dan druga oseba, ki mi je nekaj nekoč pomenila... le kaj je zdaj to? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts