Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 a še darilo bi rada moja drušna je najlepš darilo k ga lohk gdo dobi KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a še darilo bi rada moja drušna je najlepš darilo k ga lohk gdo dobi Če naw mercedesa, raj ne hod! Bom mela mitraljesko sabo...ratatatatatatatata Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ja taka sm...pogoltna mrha! Ti sam svojo rt prdevi, pa bom presrečna! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 hehehe mudelke. vada da grem... zakaj mislš da sem vsa prjazna mercedeza pa od mene ne dobiš... si boš mogla kšnga druzga zmislt... sam mrzedza pa ne spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe mudelke. vada da grem... zakaj mislš da sem vsa prjazna mercedeza pa od mene ne dobiš... si boš mogla kšnga druzga zmislt... sam mrzedza pa ne Sam zdej boš mogla bit še 3 dni vsa prjazna, če ne naw nč! Ma, klinc gleda mercedesa...ti bod sam tih pow ure gor, da se s Todiko lohk kej pomenma, pa bo vse jolly! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Astra, ja bo treba tele ponudbe preštudirat in naprej živet pravljico? Eh ne,saj jaz živim v pravljici ...tole je blo sam mal hrane za ego...v smislu, poglej, kaj vse bi lahko, če bi hotela... pa seveda nočem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh ne,saj jaz živim v pravljici ...tole je blo sam mal hrane za ego...v smislu, poglej, kaj vse bi lahko, če bi hotela... pa seveda nočem... Astra Eh, kaj se zdej neki šparaš? :xx!: Če je pa že tko pravljica, pol lohk pa men vizitke daš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 hudooo. dons sem dubla pošto da mam jutr razgovor!!! boh ne dej kšn dan prej poslat. đizs... pa sploh ne vem kam morm to pridt... da nam zdej zamudila.... uuu... kaj pa če že kr zdej službico dobim? u bistvu se ne bi prtožvala... i love to work... sam kaj pa pol morje jz bi šla vsaj še za 2 tedna ležat na plažo hmmm... kaj mi več pomen.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koala 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ej,zdaj berem časopise in tudi po teletekstu sem brala in ,piz****ja!Prometna nesreča v Lj(trije mrtvi)Kaj se je pa točno zgodilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hudooo. dons sem dubla pošto da mam jutr razgovor!!! boh ne dej kšn dan prej poslat. đizs... pa sploh ne vem kam morm to pridt... da nam zdej zamudila.... uuu... kaj pa če že kr zdej službico dobim? u bistvu se ne bi prtožvala... i love to work... sam kaj pa pol morje jz bi šla vsaj še za 2 tedna ležat na plažo hmmm... kaj mi več pomen.... Marš na razgovor ...vsaj probaš lahko...če ti je namenjeno, boš dobila, če ne boš šla pa pač poležavat...najbrž itak nisi edina, ki je bla povabljena! Itak ti pa še vikendi ostanejo...jst bom tud delala celo poletje! Klinc gleda...treba zaslužit za faks..noben mi ga nov plaču... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Hojla! samo trenutek, preden letim naprej, po 16 dnevih vidim nekaj zanivivosti, pa ene imajo v ikoncah lepše fotke, prav vse na tej strani, ja Todika je našla eno globinsko, tapravo, Pika Pikica se je sama potrudila zanjo, predpostavljam, hihi, Aiwa se tudi stalno trudi okoli tega, aja, kdo je že ta Trudi? Pa ene tudi izgledajo čedalje bolj ženske, bravo! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 itak MORM it, tud če neb hotla... zdej se sam odločam a si želim delat al ne. k ni od unih odvisn ampak od mene. k uni se bojo verjetno odločl tud na podlagi tega kok bom jz kej zagreta pa kok bom kej pokazala, da bi rada delala. xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Nisem spregledal, samo pozabil napisati. Surangeni, kolk sem zadovoljen, ker si naredila tisti izpit! (Pa uredništvo -vovo nas spet -etet hipnotizira -rara s florescentnimi -mimi očmi, -mimi hihi) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla! samo trenutek, preden letim naprej, po 16 dnevih vidim nekaj zanivivosti, pa ene imajo v ikoncah lepše fotke, prav vse na tej strani, ja Todika je našla eno globinsko, tapravo, Pika Pikica se je sama potrudila zanjo, predpostavljam, hihi, Aiwa se tudi stalno trudi okoli tega, aja, kdo je že ta Trudi? Pa ene tudi izgledajo čedalje bolj ženske, bravo! Hehe...ker fajn komentar! <{POST_SNAPBACK}>itak MORM it, tud če neb hotla... zdej se sam odločam a si želim delat al ne. k ni od unih odvisn ampak od mene. Ja, želiš! A ti morm res sikat klele? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Ej... cudni dnevi so.. bomo preziveli se strinjam DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej,zdaj berem časopise in tudi po teletekstu sem brala in ,piz****ja!Prometna nesreča v Lj(trije mrtvi)Kaj se je pa točno zgodilo a ze spet? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> našeškala te bom! a zdej že veš, da si želiš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 a kdo ve poštno število od semiča? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kdo ve poštno število od semiča? 8333 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 kok je naš kroki priden.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>8333fuul hvala. nekje sem založila knjigco s poštnimi številkami. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 jaz tud upam.... vendar se bojim da je res, tud ta teden je gorzljiv za promet... pa folk cist zblojeno vozi, spet bolj opazam to in se jezim... 30% folka je brez luci, kar ustavi se pred mano, zmedo dela ko levo zavija v kriziscu (vceraj se je zarad enga na konc celovske za par minut promet ustavil, bebota)...kwa bi takim izpit vzela, joj bi bla kak inspektor vcasih z uzitkom... daj sem izpit, bi rekla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2005 grozno, eni znanki pa je pocilo nekaj not in ima cist okrvavljeno oko baje.Tumach, me kar v ocesu zaboli, ko pomislim... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts