Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>jaz tud upam.... vendar se bojim da je res, tud ta teden je gorzljiv za promet... pa folk cist zblojeno vozi, spet bolj opazam to in se jezim... 30% folka je brez luci, kar ustavi se pred mano, zmedo dela ko levo zavija v kriziscu (vceraj se je zarad enga na konc celovske za par minut promet ustavil, bebota)...kwa bi takim izpit vzela, joj bi bla kak inspektor vcasih z uzitkom... daj sem izpit, bi rekla. :att: :vragec: x:Dx

midve bi bli odlični partnerki v tem poklicu! Jst bi klela zravn, k str dec! Že tko v avtu vedno pizdim, k morm vse živo sranje prenašat! :vragec: :vragec: :vragec: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

bejbike relax je treba bit za volanom... če boste ve živčne pa napete pa se drle... bo še kšna nesreča x:o)x

ja u bistvu me je čist zmedu ta vabilo na razgovor... ampak zdej sem pa že čist navdušena x:Dx x:Dx grem pokazat da sem the one and only for the job x;)x x8Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>jaz tud upam.... vendar se bojim da je res, tud ta teden je gorzljiv za promet... pa folk cist zblojeno vozi, spet bolj opazam to in se jezim... 30% folka je brez luci, kar ustavi se pred mano, zmedo dela ko levo zavija v kriziscu (vceraj se je zarad enga na konc celovske za par minut promet ustavil, bebota)...kwa bi takim izpit vzela, joj bi bla kak inspektor vcasih z uzitkom... daj sem izpit, bi rekla. :att: :vragec: x:Dx

js se tud skoz kurčim neki zarad tega, mislim svašta kaj počne folk po cesti......

kar se pa teh mladih k se pobijejo.....se je grozno res to, sam me pa najbol razpizdi to, k en smrkovc nardi izpit pa se mu zdi da je boga za jajce zagrabu zdej, pol mu pa tastari en fajn avto kupjo, k njihov sine se pa ž ne bo vozo z eno kripo okol, bi blo vseen č bi mu kr trugo kupli pa ga lastnoročno frderbali, sam to bi čudn zgledal, kt da nimajo otroka radi pa v zapor bi blo treba pol :vragec:

bi js dala smrkovcu fajn avto....na njuško eno :vragec: taprvo eno kripo k ne gre več kt 70, pol pa k se boš dokazov da se znaš v prometu odgovorno nost, mi pa lohk prideš vn z idejo o fajnimu avtu....če bom zlo dobre volje seveda :vragec:

mislim 7 ljudi v avtu......šofer je verjetno biv zelo zrela in odgovorna oseba takrat

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>bejbike relax je treba bit za volanom... če boste ve živčne pa napete pa se drle... bo še kšna nesreča x:o)x

brez kaksne histerije bi rekla - daj sem izpit. x:o)x x;)x

Imam eno lastnost, ki sme nanjo morda skoraj najbolj ponosna: namrec, NITI MALO nisem panik.

Niti niti. vedno odreagiram hitro in sem v centru, imam izvrstne reflekse.

To me preseneca clo pri sebi, ker sem sicer v bistvu... vcasih res kot kura...

A ne pa v prometu... Tud da se pizdim, nikogar nic ne ovira, se mene ne, ker dam jezo pac ven. trobim pa taksno pa ne oz. zelo izjemoma. Glih zato - pol bo oni bebo, ce ze v normalnih pogojih ne zna vozit, se bolj zivcen, mislis da mi pase za takim vozit, ko te cist zivcnega naredi?

Sam 1x smo takega prehiteli... zdaj pa zberem vso hladnokrvnost da grem lepo pocasi za njim. jasno cim se da varno, ga prehitim. da bi mu sla pa trobit?

razen ce se sto ur ne zgane na semaforju in mu je treba prosnjo napisat, da spelje, al pa ce letim 80, oni se pa kao hoce konektat s kako kripo, se pravi bo direkt pred mano se pojavil z 20. :OO!: Pol pa jasno besno trobim.

Drugac pa ne,

ker uzivam ko vozim. se pac prilagodim.

V prometu sem riba. xyesx (kot v morju, ki sem tud res prava riba)

A se ribe zaletavajo v morju, kljub temu da jih je tisoce ki skup plavajo? x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

e al pa tole....sm bla v križišču, zavijala levo, čakam one k grejo naravnost, nasproti prpiči ena baba na pasu k je izklučno samo za desno...se prav da si nisma napot, k sta tam pol dva pasa, en č prideš z leve in drug za desne....u glavnem baba pržge, na pasu za desno z žmigavcem pa kr naravsnost :O: dobr da se mi je sumljiva zdela, k je prehitr pelala glede na to da b nej zavijala, če bi si pa js misla ok, sej ti greš desno, js komot grem, bi pa svinsko poknlo :xx!:

me zanima kje je v takem primeru kak policaj....verjetno gnjavi koga k ni biv prpasan :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>e al pa tole....sm bla v križišču, zavijala levo, čakam one k grejo naravnost, nasproti prpiči ena baba na pasu k je izklučno samo za desno...se prav da si nisma napot, k sta tam pol dva pasa, en č prideš z leve in drug za desne....u glavnem baba pržge, na pasu za desno z žmigavcem pa kr naravsnost :O:  dobr da se mi je sumljiva zdela, k je prehitr pelala glede na to da b nej zavijala, če bi si pa js misla ok, sej ti greš desno, js komot grem, bi pa svinsko poknlo :xx!:

me zanima kje je v takem primeru kak policaj....verjetno gnjavi koga k ni biv prpasan :vragec:

Kakšne se ti dogajajo,tumač :wOOt:

No ja, neki pa sem nardila.. prelozila na druge x:o)x bo mami klicala ginekologinjo, k ma neke veze.. Pa seminarsko sem oddala, zdej sam drzim pesti, da bo sprejela zenska.. Zdele racune placam, zvecer grem tisto kupit, pa sem ze pol stvari s seznama oddelala x^x

Bratec dans pisal maturo.. ponavljal.. sem ga povabla na kosilo, upam, da pride.. da mal pocvekava..

Pa kupla sem neke gobice v trgovini, bom scarala neko omakco za spagete...

Ej, ljudje.. berem zadnje dva dni tele stvari po forumu.. in mi gre kar na jok.. od ganjenosti.. kaj se dogaja.. a vidte? Tko fajn je z vami... x:Xx

bratec klice! x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

JOJ bolš da neham brat za dans poste, prej sem od Marse prebrala, in razumela takole: nekaj je počilo noter in je bilo oko(li) vse okrvavljeno - torej krvavo stanovanje - ma za crknt x:Dx

kok se pol lahko narežiš ko vidiš da ni nič tazga hudga x:Dx

Kolk mene zebe :eek: pa to ni res...

pa ful mi je ena osebica energije spila :xx!:

aja Cosma, upam, da se ti tole uredi... če bi ti v dela kaj jaz vse razmišljam ponoč x:Dx :vragec: x:px :2src: xsrcx ... mislim, da bi bil čas, da jaz poskrbim vsaj za eno noč spanja, ker če ne, bom kr dol padla ;)

<{POST_SNAPBACK}>JOJ bolš da neham brat za dans poste, prej sem od Marse prebrala, in razumela takole: nekaj je počilo noter in je bilo oko(li) vse okrvavljeno - torej krvavo stanovanje - ma za crknt x:Dx

kok se pol lahko narežiš ko vidiš da ni nič tazga hudga x:Dx

:onfire: xokx xokkx xinnox xflowx,čestitam za izpit,bravo.Zdaj pa guraj po cesti.Samo previdno :!: :!: :!:

grozljivka, mene tud zebe (pa tolk sem se pritozevala nad vrocino a ne x:o)x, sam tole je pa vseen mal tumach, saj imam vijolicaste ustnice in ledene prste :OO!:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

če so jutranje temperature napovedane oko 1 - 7 :sniky: a je res spet zima kle???

mene je pa sosed tko raz***** zdele ... sej sem se šla u tapravo temo zdret... :!!:

spet se mi je na bolš poslabšal

Lep pozdrav vsem skupaj! :palec: xsrcx xsrcx

Kako je z Matejino mami? A imate kakšen podatek? :sori: :sori: :palec:

Držim pesti, hudo mi je.

Čoby, dobro, pilić moj mili, kaj je stabo? :C: :O:

---------------------------------------------------------------------------------------

Čeprav se mi dogajajo pravzaprav izredne in zelo dobre stvari, pa ne najdem nobenega zadovoljstva v ničemer. :C: :xx!:

Prejšnji teden sem položila izpit za drugi pas (rumeni) pri taekwondoju. Pazite se me odslej :inocent: x:px :vragec: Neverjetno, tudi formo sem se uspela naučiti :eek: , in jo izvedla s sicer mehkimi koleni. xrolleyesx

Za vikend sem se končno videla z osebo, ki mi več pomeni, kot si zaslužim. Prijateljstvo čutim do nje in totalni filing xsrcx . In sočasno se ne odrolam na obisk. Se bom poboljšala x:Ix :vio: .

Tale mlaj, pa klinčeva Luna v Raku sta me totalno dotolkla. Žalost in toliko sem jokala, včeraj so mi drle krokodilje solze cel dan. :sori: :cry: :cry:

In kar je najhujše:dogajajo se mi tudi čudovite stvari. Vendar pri njih ni zraven osebe, katero sem do sedaj najbolj ljubila v svojem življenju in vedno postavljala na prvo mesto. In to po mojem izboru. :cry: :C: :cry:

ku.. kuruz :OoO: :madpro: :madpro: :OoO:

:vragec:

bohdej..... x:)x

lih prskakljal domou.....tralala...... x:)x x:)x x:)x

party biu nepozaben......... :vio: x:o)x x8Dx

20 folka....privat klub....pr unmu tam k sm zhe rolu..... x8Dx

vse skupi neki med orgijami, partyjem pa klubskim vecherom..... :vio:

kulsko.... :vio:

tist k se je hotu zhvalt....je shu pach v enoi izmed sob....ostali so me pa mir...pa uzhival v muski... x:)x

skratka....model (lastnik) se je odlochu narest klub....in to v centru mesta....(ne povem kje, ker ne smem she)....za 1000 folka.....kr velka zadevshna....z najmodernejsho light in DJ opremo.... :hepko: ......zlomk zachne drug teden predrachune skupi spraulat x:)x .....sva ucheri ugotovila, de sva nekak prblizhn isto stara pa tut nekje isto odpichena :farb: xegox .....tko de sva kr team x;)x ......skratka....obeta se nou zhur v ljubljani x:o)x x8Dx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>e al pa tole....sm bla v križišču, zavijala levo, čakam one k grejo naravnost, nasproti prpiči ena baba na pasu k je izklučno samo za desno...se prav da si nisma napot, k sta tam pol dva pasa, en č prideš z leve in drug za desne....u glavnem baba pržge, na pasu za desno z žmigavcem pa kr naravsnost :O:  dobr da se mi je sumljiva zdela, k je prehitr pelala glede na to da b nej zavijala, če bi si pa js misla ok, sej ti greš desno, js komot grem, bi pa svinsko poknlo :xx!:

Pr men podobna situacija zanč...jst zavijam levo, nasprot gre mama, k ma tud žmigovc za levo in jst začnem zavijat in vidm uno zgroženo faco pr njej :"Kaj hudiča si pa mislš, smrkla????" :vragec: ...je mela pa sam tko, mal za foro žmigovc pržgan! Baba zmešana!!!!!!! :vragec: :vragec: :vragec: Jebemo! Tok bi jo prtisnla.... x:Dx

Ruby x!x fajn, da se včasih še pojaviš, mal manjkaš tule... xsrcx

Hja, taki smo pač, včasih potegnemo odločitve, potem zarad njih sicer :C: , sam že ma smisel...

ja, pa cosme sem se zdajle spomnila, spet hoče bit nekaj posebnega.. xrolleyesx itak...vsak ma ENO operacijo,ona pa kr dve naenkrat, sam da ni tako kot pri drugih... x:Dx

matejčula :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...