Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx

ker je urednistvo konzerva-tivno

konzerva-inovativno;

torej predvidevam, da je ta beseda prisla od takrat, ko je nekdo izumil konzervo!! hahah hah ah a x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x

--------

zato ker je urednistvo tko konzervativno. x:o)x
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aiwa :palec: x:Xx in Pikica prav tako :palec: x:Xx bejbe razturate.

Krokodil, da ne boš snedel žabic x;)x

Marsa, spet zob? :sori:

Amis, naspidiranka x:Xx

Hvala, vsem za OS, sms, emaile x:Xx xsrcx . Da pa ne bi pisala samo bedov, lahko napišem, da me je zelo presenetil naš Durs. Prejšnji teden dobim pošto, da mi vračajo akontacijo dohodnine, ta teden pa spet....pol pa le malo razmislim....halo...kako pa men 2x? A sem spet kaj posebnega? x:Dx ...Potem pa poštekam, da je prvo vračilo še za leto 2000 :wOOt:, ma samo da dajo :palec: da meni ni treba njim nakazovat.

Zdele me je kar srh spreletel, novica o kitajskih piščancih, uvoženih pod postavko česen :xx!: :xx!: še dobro, da ne hodim v kitajske :vragec: Bog, ve kaj vse tkole požremo, brez da bi vedeli.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

??

----------

Zdele me je kar srh spreletel, novica o kitajskih piščancih, uvoženih pod postavko česen  :xx!:  :xx!:  še dobro, da ne hodim v kitajske  :vragec: Bog, ve kaj vse tkole požremo, brez da bi vedeli.

Kakih piscancih s cesnom? :eek:

joooj, cosma, fishfood... ja, saj vem, saj bom.. itak mas zdajle verjetn dost pomembnejsih stvari za pocet xsrcx Je pa Felix cist zdrav in dobre volje, tolk v vednost x:o)x Pa barabica mala zna tko grdo pogledat, da ni sans, da ga z rokami dam ven iz akvarija.. k mala piranha... :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Cosmica xsrcx

jst bi tud dohodnino mela nazaj, pa ponavadi tole dobim med zadnjimi... a čem v ribico zajadrat ;)

tkole, službenega tedna konec, razmišljam da bi šla pod tuš pa spat... ker tkole ne gre več naprej

Free - naj bi odkrili nekaj kontejnerjev zmrzjenih piščancev iz Kitajske, od koder se naj jih ne bi uvažal (prepoved)... ker so pakirani kot za domačo uporabo, sumijo, da so namenjeni za Kitajske restavracije v Europi - tko nekak, če se ne motim. okrili so jih med drugim tud v Kopru.

V luki Koper odkrili 16 ton zmrznjenih piščancev, ki so bili skriti v škatlah in navedeni, kot česen. Za kamuflažo je bil spredaj česen. Uvoz perutnine iz Kitajske je prepovedan iz znanih vzrokov. Ptičja gripa....

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jao xrolleyesx pa glih dons mi je en vizitko od Kitajske restavracije v roko porinu in sem ze planirala, da bi sla spet mal za premebno.. pa te pol vse mine :xx!: Bomo kar na makaronih...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja saj, makaron je makaron, čeprav mogoče en dan tudi ne bo več makaron :vragec:

Fishfood čaka Aliana nate, samo, da je ne boš potem, ti pojedla x:Dx

Selene x:Xx a veš kako je z davčno, enkrat da enkrat ne. So me pa presenetili, ker se mi za 2000 res ne sanja, kaj je takrat dogajalo. Saj niso miljoni, ampak vseeno, presenečenje. Za na kak sladoled pa bo x:px Probi z zlato ribo, mogoče pa rata.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Jutro

Aakhut, vem za listo, bil pr hause frau, utaplju njeno diplomo do zgodnjih ur, x:o) x , se zmer mi ostane globoki LSD, on tud dons rola.

Itak pa delam do enih, house wife pa rola do pol enih, prav ni mi usojeno slišat kaj in kako :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

no kaj sem rekla!!! služba je moja :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: me je klicala in rekla da so se vsi takoj zame odločil!!!! lalalalala... aiwa je zakon :hepko: :hepko: :hepko:
spet se mi je na bolš poslabšal

Dbest, bravo Aiwa!!!! xokx

cestitke!!! :palec: :palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aiwa :palec: x:Xx x:Xx :onfire: xsuperx :detelca:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hudo... še včeri sem mislnla da bom vsaj še kšn mesec delala nč... in potem dobesedno čez noč dobim tralallalallalaalaa... pa zmer sem si želela v zdravstvu delat x:px :onfire: :onfire: :onfire:
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Jutro

Aakhut, vem za listo, bil pr hause frau, utaplju njeno diplomo do zgodnjih ur, x:o) x , se zmer mi ostane globoki LSD, on tud dons rola.

Itak pa delam do enih, house wife pa rola do pol enih, prav ni mi usojeno slišat kaj in kako :vragec:

:vragec:

stari.....ni blema za slishat....mam dva njena promo CD-ja x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>no kaj sem rekla!!! služba je moja :onfire:  :onfire:  :onfire:  :onfire: me je klicala in rekla da so se vsi takoj zame odločil!!!! lalalalala... aiwa je zakon :hepko:  :hepko:  :hepko:

:vragec:

:wOOt: :wOOt: :wOOt:

ldje se VESELIJO delat :xx!: :xx!: :xx!:

( :palec: x;)x )

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

10.junij 2005

dnevnik nekega dne

se vedno ima rjave oci. ko se vcasih pogleda v ogledalo se ji zazdi, da bi bile lahko svetlo modre.ta trenutek.kot soca.

nekako v tisini je.tako tiho topla je tisina.srecna je ker jo lahko spet greje.v tem norem svetu pozablja nanjo.na to kako topla je. tisina.

nic vec vprasanj ta trenutek. samo ona. ne v prostem padu ne na zemlji ne nikjer.obstaja brez obstoja.

ne srecna ne nesrecna ne jokajoca ne smejoca ne vpijoca ne prekleta ne zakleta ne zaljubljena ne obljubljena ne ... samo tiha.

no mogoce tiho nesrecno srecna.

mogoce bo danes koncno spet napisala pesem.

velike sanje malega vesolcka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...