Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

x:Dx saj jaz si se tud ne.. x:o)x

ampak tale bi pa bla po moje ze tud za moj tolerancni prag cist tumac..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  saj jaz si se tud ne..  x:o)x

ampak tale bi pa bla po moje ze tud za moj tolerancni prag cist tumac..

me zanima kje se kej moj tolerančni prag konča :o|o: si tud mislim tkole, ja zarad tega pa tega pa tega bi pa definitivno popizdla totalno, pol k se pa nardi pa kar nekak na izi prenesem x:Dx sam tole je pa taka stvar k je definitivno ne morš predvidet, v življenju nism pomisla da je kej takega možno x:Dx :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Aiwa :palec: , prav ne dajo ti frej, mal se pozanimaš, ena šansa in prec služba. Ni ti daljši dopust usojen, dobre stvari so itak al prepovedane, al škodijo zdravju al pa prekratko trajajo x:Dx

Todika x:Dx x:Dx x:Dx taki od mene kar pobegnejo. Vem pa za primere iz LJ, ko so pred semaforjem torbico ukradl z desnega sedeža, skozi desna (odklenjena) vrata. :xx!:

Drgač pa: dan bil je enkraten! x:)x Z žura na žur do jutranjih ur :vio: še v službi naletu na žur :mex: xcheersx :mex: ( :hapyb: NN z gerbičeve), mal na Metelkovo in tam (v družbi LNF) tud ostat do mal prej x:o)x

Zdaj pa spančkat :sleeping: pa dobro jutro ostalim

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

aiwa :palec: itak obvladaš x8Dx :palec:

todika, ti tk fajn napišeš, da si lahko v živo prestavljam kako je zgledalo :palec: , sem se tudi nasmejala, čeprav bi se sama verjetno posr... x:Dx

Pikica, ja štajerci so nori, pa tak fajni so-sem bila celo srednjo šolo v MB in tam preživela svega i svašta x:o)x x8Dx . si pa zgodnja.prava borka :palec: x;)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

dan....mraz je....študiram, da bi si pulover navlekla :o|o: ...pa eno divjo muzko na cd, ker tile oblaki mi niso glih navdihujoči danes....nimam namena makaronov delat danes :vragec: .....

navdih zgleda pa takole: xpolzx ...pa po tleh se plazi :xx!: ...... x:Dx x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Joj kok mam za komentirat... se 'Cosmo' eno od bogve kje zadaj...

Tkole uspust ko kdo komentira, tud vidim, kwa je enim dogajal..

Ker vmes je pol parkrat po par strani kakih dialogov pa tak, se ti pa ne da tolk nazaj pol iskat, + izgubi se v vsej solati, zadnjic sem nekaj 'pomembnega' zato prezrla. prezrla. :D

To sva se z mamo hecali, ko je bila ena oddaja 'Ne prezrite' in sva midve vedno rekli ne prezhrite. :)

Uh sem mal zblojena... kaksen odstekan vecer na metelkovi...

Vse se je zgodil, srecala 100 folka, ki jih ze leta nisem videla, recimo enga svojga frenda (sco), ki sva bila clo mal skregana zarad enih bedastih knjigic, ko sem tolk zatrmarila... no in sva nad zhurala, pa se dam sem ga peljala, ker je bil se 5x bolj off kot Ich.

Pa vse zive srecala.

Ful lunatkov blo xsrcx x;)x, spoznala Bast - lustna punca, posebna, prijetna. :vio:

Je rekla, da si me je bolj mocno pa tako predstavljala (najbrz kao bolj udarno pa tko, ovnovsko kao, da mal po miz udarim pa tko x;)x xDDx).

Joj eno sem srecala, ki jo poznam s fitnesa, na wc-ju v gromki, pa pravi aja saj res, s fitnesa, pol pa mal pricava, me vprasa kok sem stara, povem, je bila cist rpesenecena in da je mislila, da sem kakih 30. x^x :onfire: x;)x

Ena je pa ful skritizirala lunin net. Totalno. :P

Da cist mim, prav ono: :xx!:

Da cist nic, niti grafika se ne izrise, skratka, cist zhejne peljemo folk cez vodo.

men se pa ni dal nic pregovarjat in sem se sam smejala, v bistvu mi je bilo res hecno. :D

Joj, sklofal so se, dva!

Ej kar v momentu sta se zacela prbijat dva...

Pol je pa ze grozno zgledal, pa eni so kar gledal (vkljucno z mano), pol pa le zavpijem proti njima EJJ!! :att: EJJJJJJJJJ!! - pa sta se res nehala klofat. :)

Sam... oni je imel cist krvavo UHO! :OO!:

v bistvu smo buxlni.. lohk bi ga vprasala, ce rabi pomoc, ce ga je treba kam peljat... :sori:

Aja saj sem ga (vprasala ce je vse ok), pa je rekel da je ok. no ja...

Ne vem ce sem ze dozivela, da bi se sklofal na metelkovi.

Zaspala v trenirki, jopi s kapuco in s stumfi. :D

Tolk me je zeblo.

Zdaj sem pa prilicno off. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

YES!!! :onfire: kok mam jaz sreco v lajfu x:Dx Preko nekih tretjih ljudi zdajle koncno prisla do zapiskov za ponedeljkov izpit x:)x In to doma, na Brezovci..

Kamor se zdajle itak odpravljam x:)x Heee, kok kul,no..

Prejle se spomnila, da moram do Ziri mimo Brezovice, pa sem se kar domov na kosilo povabla x:o)x Tko da zdajle jest, pol pa zurat.. pa delat kao..

Ni mi sicer cist jasno kako bom celo noc prezivela.. Ej, Marsa, te prav obcudujem.. Jaz sem ob 3h ze usla, pa mam posledice dons.. Vsa neki utrujena, pa glava me hoce bolet.. Je blo pa res fajn vceri x8Dx se lahko pohvalim, da se par novega LNfolka poznam x:o)x a ste kej plesal pol x;)x

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}> a ste kej plesal pol  x;)x

heej, a ne ves, a TOLK prej si sla?

Jaz sem CIST plesala se pol. Valjda, ker me je zeblo, pol sem pa mal zamigala, naslednji hip sem pa ze ultra plesala. :P :P

Ej aliana, a mislis da jaz nism sesuta? :D

Cist, pa gubasta pa grozna.

Sam cez par ur bom ze SPET x:px kot rozca. x:Dx x;)x :madpro:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, sam ce bi jaz prisla takrat domov, kot ti.. pa ce se mal leta upostevamo.. ne bi dans sploh iz postelje vstala x:o)x

Evo, grem spalko poiskat, pa se dve dekci bom vzela... pa volnene zabe, ker bom zmrznla ponoc.. jao, zurerka jaz... xrolleyesx x:o)x

loesje

Spet nazaj -

aja, joj, to pa res poskrbi, vsega boga imej s sabo, rajs da ti pol v avtu visi.

Super se imej! :palec:

pejt pol mal pocivat cez dan... jaz sem se 'naucila', da grem lohk tud sam za pol ure al pa clo sam za 15 minut, pa se zlo spocijem.

Leta?

ja, to ze, sam to so tud leta, ki smo razvijali zurersko kondicijo mdr. :D

*

Vceraj koncno spacala gomasio. No sprazila sezam in sol, zdajle pa Mitja drobi. x^x

jes, kwa je dobr!! x8Dx x8Dx

Picasso

Jutro :xx!: spet hladno

Še dobr da mi v glavi ropota, pa ni cajta se z mrazom ukvarjat :vragec:

Za na morje me zebe x:Dx bom kakšno toplejšo zabavo poiskal x:o)x

Aliana, zamudila si cel plesni spektakel, mal pretepaška koreografija, sam Marsa shendla z levo roko in odpleše naprej. :palec: Tko se dela

Bast, super družba, par minut spoznavanja in debata ko da se celo življenje poznava :palec:

Drgač pa večer idealen za spoznavanje novih ljudi, še ženski (dekliški bolj) parček, ki se je izogibal moške družbe, se mi je nalepu, pa kontrola popkov ob 5 zjutri lahko prinese zanimive rezultate x:Ix

Lep, vsaj notranje topel dan vsem x:)x

Nejc Zaplotnik

Všeč so mi taki dnevi, mal dizzy obarvani x8Dx .. če ni nč resnega za počet, kot danes…

Fajn je blo včeri… prvič v živo vidla lunatka, in to kr štiri naenkrat. Mal sem se zmedla, ko sem jih prepoznala, pa nisem vedla, a nej se grem predstavit, al rajš ne morim, ma sem dobila tak občutek kot kadar berem tle kakšno temo, pa pol hočem komentirat, pa vidim, da sem neprijavljena… občutek, kot da se skrivam (najbrž zarad imena skriti član…).. Skratka, z vsakim več al manj poklepetala, vsi… zanimivi :palec: x:)x !

Marsa xredx x;)x x:Xx mela kr mal treme pred tabo, ti si se mi pa tud zdela mal v zadregi… sej si predstavljam, mal mora bit pa tud zoprno, da te povsod prepoznajo… ku kkšn rockstar x;)x

Onix, tud men je blo fajn :palec:

x^x

ah kje, si zelo prijetnA, sam da jaz ko 'zhuram', se mi ne da kaj dost pogovarjat.

Treme mal? xDDx

hehe, ves kok folka to rece.

V resnici sem pa cist krotka pa neskodljiva, a ne? x:px xDDx

Aja, z Onixom sva se clo do Kodeljevega zarolala.

Sva hotla (ob 3h al kdaj) na 1 karto not (ze to bi blo cist tumach, ker nisva mislila kaj zlo opletat not, bolj sam mal uch vrzt)... sva rekla, a ni boljs, da vsaj eno prodate zdajle ob 3h, pa se kaksen pircek bova not spila..

In ne. Se ni dal.

Pol pa nic - pa sva sla nazaj na metelkovo. :)

"Plesni spektakel", "pretepaska koreografija" - x:Dx x:o)x - kok mas ti dobre, Onix. x8Dx

Picasso

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

neki mene hoche klele glava bolt.....kdo bi vedu zakwa.... xnckrivx :inocent:

o nochi nimam vech kej dodat...ste itaq zhe vse povedal.....blo kulsko x:)x x:)x x:)x

tak nenapovedanonezmenjen LNF zhur...... x:)x x:o)x x8Dx

hehe....ma ste lushtni.... x:)x x:)x x:)x ....(pa lushtne x:)x x;)x )

kwa pa dons????

hmm

bo zhe kej se izcimilo.... :vio:

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

"Plesni spektakel", "pretepaska koreografija" - x:Dx x:o)x - kok mas ti dobre, Onix. x8Dx

Povem tko k je blo x:)x pač ulični teater, trening za Ano Desetnico x:o)x sej so bli stalno kakšni "perfomanci" dons ponoč x:Dx važn da je žur

Zlomkov :vragec: če ne druzga od Jalla Jalle do Gromke je prijeten sprehod, pa zgodi se ti tolk k če bi par 1000 km prepotoval, da bližine doma sploh ne omenjam x:Dx

Nejc Zaplotnik

zna se marsikaj zgodit....sploh ko te sred dopoldneva zachne nekaj rukat in suvat z izgovorom da hoche domou in da te ima chist zadost, in da preklet kurc zmigi svojo rit in mi odklen.......no takrat ugotovish, da nisi sam popotoval x:px x:Dx

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ponavad me kaj tazga prej zbudi kot kava al pa čaj :vragec: Ko pa oči odprem, ... mi je včasih žal x:Dx (da sem se streznu)

Nejc Zaplotnik

no...sej....no....jst se dopoldan she nism....tko da spljoh ne vem, kera je bla x:Dx x:Dx x:Dx

chesar se pa ne spomnim, tega pa itaq ni

lwa pol....a se ga gremo usut x:Dx

zlomk :vio:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...