Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>ah kje, si zelo prijetnA, sam da jaz ko 'zhuram', se mi ne da kaj dost pogovarjat.

Treme mal? xDDx

hehe, ves kok folka to rece.

V resnici sem pa cist krotka pa neskodljiva, a ne? x:px xDDx

ma luštna si, zanimiva, vsekakor za se še kej poment! :palec:

glede žuranja, sm ista kot ti. najraj grem sama. in to sam zato, da grem lahko vsak trenutek kamor hočem, brez kakšnega dogovarjanja. itak vedno koga znanega srečaš, če ne, koga novega spoznaš, če ne, pa lih tko ok. x:)x x^x

se bomo že še srečali, bohve kolkokrat smo se že... lj je tko majhna, takoj izpadlo, da mamo lunatki skupne frende/znance xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Se slišmo kasnej popoldan, zdaj morm pod tuš, pa na obisk x:px (french house connection iz 4ke) x:Ix x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>

glede žuranja, sm ista kot ti. najraj grem sama. in to sam zato, da grem lahko vsak trenutek kamor hočem, brez kakšnega dogovarjanja.

x^x :palec: natancno tko. x8Dx

ja, saj ti pravim... to se je skoz ful za zmenit...

Saj mal je mroda res tegale... jaz sem zdaj marsa pac in kao... kaj jaz vem... da moram pac nekaj 'bit'. v tem smislu... al pa me kaj vprasajo oz. zaslisujejo sredi nabitega mercatorja, ko me predtem na ves glas poklicejo, oooo, maaaarsa... :o|o: x:Ix

ampak to je cist nekaj druzga - ze to, da se na metelkovi cist spontano srecamo in si imamo ful za povedat, je dbest.

recimo ne bi rabila z lunatki viset, ker mam sto frendov po metelkovi, pa sem, ker smo se imeli ful lustno. xsrcx tko kot pravi aakhut - nezmenjen LNF zhurchek. :vio:

Mi je vsec, ker si rekla, da sem 'drobckana' al 'drobizek' al nekaj tacga. x:Xx

To zato, ker imam zdaj tko majhno glavo, ko sem se tolk postrigla. :)

Skratka, res je bil blazno prijeten vecer. x:Xx :palec:

No, bolj noc. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx ja ne, sam zdaj pac pride bolj do izraza.

glavo imam pa res majhno, se pravi ni res, da kao.. velikost mozhganov pa tko...

jaz mam sicer majhno glavo, sam gre ful not. xDDx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja sam to ne pomeni da gre tud iz glave isti hip ko napisem. x:Dx x:o)x

se vedno je not. xDDx x8Dx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ja sam to ne pomeni da gre tud iz glave isti hip ko napisem. x:Dx x:o)x

se vedno je not. xDDx x8Dx

:vragec:

to je pa zhe zaskrbljujoche..... x:o)x x:Dx x;)x

pr takih velikostih se ni za igrat z napihovanjem...(basen o zhabi in volu)

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

HahAHa!! x:Dx x:Dx x:o)x

Kaksna primerjava! :xx!: x:o)x x:px x:Dx

*

Prisla glihkar dam.

Ta vikend je pa lunatkov vikend zame - vceraj ene 5 na kupu, dons pa se Stane. x:Xx

Zdajle sva se dobila, me je klical, ko je bil v LJ, pa sem bila cist v offu, gube, pa iritirano kozho, se vsa 'pizhamska'...

No, pa bi bilo grdo, da si nikol ne bi casa vzela, ce ima on nekaj zame, halo, tko da sem sla, pa mi ni zal, ker sva bila kaki dve uri skupaj in sva pila viljamovko. :vio:

pa vse zivo sva se zmenila. x^x

Pa se sol pa knjigce mam, yes, kok dobr filing, da je na enem izdelku tvoja slikca. x8Dx

Zdaj pa cunje obesit, pol pa kuhcat (sele).

aja, vmes srecala frenda, ki ga 15 let ali vec nisem videla x:Xx (pa dbest x!x frendi smo bli vcasih, prezhurali se pa jos, vse zivo skup skoz dali, sicer tehtnica, sam pa luno v sco pa se venero mensezdi) in je rekel da kok dobr zgledam. x8Dx

Picasso

Bila zdejle na dveurni turci, hoja, tek, ful pasalo, zdejle pa limonado pijem... škoda ker se mi je mudilo domov, če en bi tole midve raztegnili... se smejeva vmes, ker sploh ne rabiva več besed za sporazumevanje...

tko mala že dva dni potepuška, pri moji sestri uživa pa njenem tipčku, moj dela (zato se mi je tud mudil domov, da ne bi bil pred menoj doma pa brez jest ostal ;)), jaz že danes vse zlikala, pomila, pospravila, jutri me še nekaj malega čaka, gledala en dober film, mal zapadla v en svoj film, pa ga s tem pohodom pregnala, aja pa skoraj spet kačo pohodila, pestro dogajanje torej...

Upam, da sta Cosma, pa Matejina mami ok, pa še kdo drug tud

lep večer želim xsrcx

Sam pofočkam se, pa drvim dalje... x:px

Noč je bila doooolga, končala v KGB-ju, fajn muzka, sem se ful naplesala... :palec: ...ja, tut jaz se sama rolam naokoli...pa srečala frende, ki jih sam 7 let nisem videla... x:Dx

ufff, kolk mi venera v raku paše... x;)x sami komplimentki povsod x:Ix

zdajle pa na en piknik, ma društvo popotnikov zaključek, pa me eno priznanje za delo čaka... :palec: ..potem pa zmenjena za en drinkec, se mi zdi, da spet dolga noč pred menoj... x:Dx

tale teden si bom pa v okvirček dala.. :palec:

Mejte se skrajno fajn

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>no kaj sem rekla!!! služba je moja :onfire:  :onfire:  :onfire:  :onfire: me je klicala in rekla da so se vsi takoj zame odločil!!!! lalalalala... aiwa je zakon :hepko:  :hepko:  :hepko:

Aiwa, čestitke tudi z moje strani.... :palec: Res ti privoščimmmm x:Dx xDDx :palec:

Smisel življenja je največja sreča

a ne, Astra, men tud sede, presenetljivo, ker luna v raku mi ne.

pa res, jaz tud same komplimente. :eek: x:Xx

x8Dx

Dobr zhurchkaj! x:Xx

*

Jaz bom po mojem kar doma dons, prvic zato ker sem sesuta se mal, drugic zato, ker se nic kaj tacga ne dogaja, tretjic pa zato, ker je tolk mraz... not se mi ne da nikjer povisevat, zunaj mi je bilo pa vceraj cist dovolj.

Itak pa se 'kuham'.

Zdaj Mitja formulo gleda, tima ni, jaz pa se okol prckam raznoraznosti.

Ful dobrih 24 ur je blo dons. x^x

Picasso

En pofock.

Sem bila cel popoldne pri meni s prijateljico, sva se skupi ucile, pa spoznala sem jo z lunin.netom x:)x xDDx

PMS MAM HUUUUD xrolleyesx :eek: :sori: Zato ne bom prevec tecnarila.

No ja...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

pametna poteza Michelle. x^x x;)x x:Dx

a tk0?

jah no se dobr da mamo temo s stevilnimi nasveti... :) ;)

Picasso

dons sm pa podrla vse rekorde: 1 ura in 7 min iz btc-ja do domačga dvorišča x:Dx x^x dons bi mogla una babnca bit zravin, bi vidla hudiča :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hoj :U: xzzzx

kolk sem zaspana in zmahana, pa mi ne uspe, da bi se naspala... danes sem dobila eno tono zeliscnih cajev za ledvica... ena velika vreca je mesanica, ki mi jo je skupaj namesala tista zeliscarka na trgu, g. Majes pa mi je poslal zenikelj. se nikoli slisala za to zelisce, menda je pa celo prepovedano ga prodajati ali kaj :huh: xnckrivx ... bom se malo pocakala z njim in najprej spila hektolitre one mesanice ...

tale zadnji teden nas je vse doma precej spremenil... nekako zalostna sem, ko pomislim, da smo za to potrebovali tako tezko izkusnjo (kar ni nic v primerjavi s tem, skoz kar je sla mama)... ocitno smo bili trd oreh, buxlni, kot pravi marsa, ali kaj... mama bi se od te agonije, ki jo je pet dni prezivljala, lahko se bolj zgrbila vase, bila se bolj prestrasena... pa se je cisto zmehcala in odprla... vsa mirna in spokojna je, ves cas obiskov nas drzi za roko, se smehlja in celo prav uzivala je, ko sem ji zmasirala stopala ... precej se je prevetrilo v nasi hisi, najprej je bilo napeto med ocetom, bratom, sestro in menoj - jeza in strah in zalost in obup in vse zivo, je kar svigalo sem in tja... veliko smo razcistili, izpovedali, se odprli, zjokali, kar glasni smo bili... zdaj pa, kot bi na novo prisli zares skupaj, prevec hudo je bilo, da bi se sli kaksne cicimici, prelaganje odgovornosti, bezanje pred obcutki in custvi... in cutit toliko podpore vse naokoli ... ekstremno tezka izkusnja, ki je prinesla tudi zelo veliko lepega in dragocenega ... xpresentx xpresentx xpresentx

eno mirno in prijetno nocko vsem x:Xx :palec:

Končno doma x:o)x Ful prijetna noč (spet), nč plesal(nikjer ni nč dogajal) zato pa tolk bolj pogovarjal. xcheersx :mex: xsmokex xcheersx

Childy, sej bo kul tvoj xsrcx ma slab dan, take zadeve so (žal) del odnosa :xx!:

Jaz sm mel obraten problem, bejba norela, ker nisem bil ljubosumen xnckrivx , kao da je ne maram, ker ni zaslišanja kaj je počela, če je šla na drink s frendicami.

Sto ljudi - sto ćudi

Zdaj pa lahko jutro meni in dobro jutro ostalim, pa lep dan čist vsem x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Zbudila sem se ob 7h, vzela košaro, sedla na kolo in šla natrgat češnje za zajtrk, potem sem zamesila testo za zeliščne kruhke, zdaj na obroke likam in pečem kruh in sem morala malo na lf x:)x . Vreme je dolgočasno, za bit doma in uživat x^x
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>hoj  :U:  xzzzx

kolk sem zaspana in zmahana, pa mi ne uspe, da bi se naspala... danes sem dobila eno tono zeliscnih cajev za ledvica... ena velika vreca je mesanica, ki mi jo je skupaj namesala tista zeliscarka na trgu, g. Majes pa mi je poslal zenikelj. se nikoli slisala za to zelisce, menda je pa celo prepovedano ga prodajati ali kaj  :huh:  xnckrivx ... bom se malo pocakala z njim in najprej spila hektolitre one mesanice ...

tale zadnji teden nas je vse doma precej spremenil... nekako zalostna sem, ko pomislim, da smo  za to potrebovali tako tezko izkusnjo (kar ni nic v primerjavi s tem, skoz kar je sla mama)... ocitno smo bili trd oreh, buxlni, kot pravi marsa, ali kaj... mama bi se od te agonije, ki jo je pet dni prezivljala, lahko se bolj zgrbila vase, bila se bolj prestrasena... pa se je cisto zmehcala in odprla... vsa mirna in spokojna je, ves cas obiskov nas drzi za roko, se smehlja in celo prav uzivala je, ko sem ji zmasirala stopala ... precej se je prevetrilo v nasi hisi, najprej je bilo napeto med ocetom, bratom, sestro in menoj - jeza in strah in zalost in obup in vse zivo, je kar svigalo sem in tja...  veliko smo razcistili, izpovedali, se odprli, zjokali, kar glasni smo bili...  zdaj pa, kot bi na novo prisli zares skupaj, prevec hudo je bilo, da bi se sli kaksne cicimici, prelaganje odgovornosti, bezanje pred obcutki in custvi... in cutit toliko podpore vse naokoli ... ekstremno tezka izkusnja, ki je prinesla tudi zelo veliko lepega in dragocenega ... xpresentx  xpresentx  xpresentx

eno mirno in prijetno nocko vsem  x:Xx  :palec:

x:Xx xsrcx :palec:

(*tako je prav, fajn da pises, dajes ven)

*Nisem vedela, da je tko z zhenikljem. Upam da ti bodo rozce fajn naredile.

*

Onix, fajn ko ste se mel tud vceraj kul :palec:, men se je pa prav pasal mal spocit. :vio:

*

helou evribadi in lepo nedeljo vsem! x:Xx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...