Guest sstane 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Dotikal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Res se nekam medlo sliši... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Sploh za enega Štajerca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 za une k traumirate - bols bo!! za une k se veselite - slabs bo, zato se se bolj veselite! za une vmes pa sam free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ...... jutrooooo...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ja, čestitke za 632 sočasnih obiskovalcev! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 morgen odkar sem službo dubla... sam še spim očitno se prpravljam in kr vnaprej not prnašam no grem za čajčk prstavt, pol pa tibetančki... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 aha...zbujeni.... a ti nimaš nič fraj danes, mystica? po vseh predpisih bi morala še spat pa mački bi ti morali družbo delat aiwa, kdaj pa ti začneš? domnevam, da kmalu.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jutro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 No, pa je mimo ponedeljek, 13.06.2005. Ob 13. uri sem bil naročen pri dohtarju. Je to slabo? Natanko 21 let, tri sedemletke so minile od moje travmatične kolesarske nesreče na 13.6.1984, tudi ob 13. uri (po spominu je bila sreda). Sploh ne morem reči, da je 13 moja nesrečna številka. Trinastega je dan, ko postanem malo bolj pozoren, saj se lahko zgodi kaj nepričakovanega in fino je, če ob tem nisem preveč presenečen. Da se mi zgodi kakšna nenavadna priložnost. Tako sem premišljeval popoldan, potem pa sem v slaščičarni, kamor sem šel na 2 tortici, nepričakovano v dar dobil še dve tudi zelo zelo dobri tortici. V bistvu so mi ponedeljki vedno simpatični, navihani, ta je mogoče minil malo bolj umirjeno kot ponavadi. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 Ojla vsem! Sem bila ze pri mehaniku, avto pustila tam. Vceraj pa sem se ven odrolala in par opravkov spedenala in sla pol se na en obisk. Koncno mal bolj toplo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 višek nesramnosti!!!!! zdej bi ti morali dat do konc tedna fraj! banda!no, da bo vsaj mal bl na izi....bolje išta nego ništa ...če že ne gre drgač.......mene pa slaba volja mineva...in zdej ne vem al je to dobro al slabo....hm....pol mi grejo pa neumnosti po glavi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse dopoldne sem mislila nate (pa na frendo, ki je prvi dan joba bila, ima ful povezav s 13.ico, btw je rojena 1.12. in ko sem jo spoznala je zivela na xx 113 in tel. st. je imela - xxx 113 ).da kako pa kaj. No vidis, itak. me res zelo veseli, ker... sem se pikrich celo *vpletla* - mi je se tolk bolj bilo pomembno.teb se pa mesha zdajle. fora tole jst pa rojena na 12.1. pa tud velikrat mam s trinajstko fajn izkušnje! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 hecno... pol si ti tud mal trinajstice Mushi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Misti... si full nekak v takem čudnem stanju zdej, a ne? Ko ne morš dojet v bistvu da je zdej konc... sam je pa full fajn, priznaj... Marsa mal manjkalo pa bi na trinajstga rojena bla.. hehe.. :OO!: sam veš kaj je probljem... oni ki so rojeni 29.2. pol pa daril vsake kvatre dobijo za rd.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 hehe...pa živijo 4 krat dlje k jim samo vsako četrto leto šteje... cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa mal manjkalo pa bi na trinajstga rojena bla.. hehe..men pa pol ure do sobote 14. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe...pa živijo 4 krat dlje k jim samo vsako četrto leto šteje... Se tudi gube samo na 4 leta malo poglobijo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>bo že bolš,sj veš čas celi rane Ostal mi je prazn akumulator za spomin Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Kva j dej, ldje? Sm v službici...''delam''. Včer je blo prov čudn spat, k me ni nben objemu... :xx!: prov bedno...pa postla mi je bla prevelka... :xx!: A še kšni bejbi tle gor? Dons se mi tok ne da nč delat :xx!: ...sm sanjarla, kok bi blo fajn, če bi jst tole sedmico pokasirala, k je bla v nedeljo na lotu...sploh ne vem, če je bla? Še nism svojga listka pogledala...mastne pare sm zadela, čutm na vodi...al me pa sam lulat? Me prov zanima, če bo žurka čez vikend...zna bit fajn, čeprov bo nekdo manjkal... Zdele bi bla ob eni vodiki, na brisači, v kopalkah, pa da bi sončk name siju, pa en fajn tipčk bi me masiru... jao, kok si ti nerealna... Sej, ena masaža mi je bla obljubljena, pa ne vem čist točn, če bom doživela tole? No, lep dan vsem, se še kej beremo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se tudi ne da nč delat. aja, pa sedmice ni blo!!! dejmo igrat, ljudje jst bom šla tudi jutri kej vplačat. Lotka tudi ni blo. Ma, klinc...pol pa sploh nom listka pogledala....šestica mi ni zadost! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 jz bi lotko kok je fajn met prjatle mehanike. sem mu avto pelala. dala ključe in dnar, ga bo pelu na tehničnega in če kej ne bo kul, ga bo poštimu a je lahk še bl simpl? no zdej grem pa laufat. pol se morm pa mal angleščino učit (sem pisala 10, zdej bi rada pa še na ustnem ), pa eno seminarsko morm DO JUTR narest. in jo bom!!! zato, da ta mesc zaključim finito s tem letnikom. tko da bo zelo delaven dan dones. jutr pa izpit, pa seminarsko oddat. pa avto registrirat. aja dons bi me mogl iz službe klicat pa še ni ne duha ne sluha... grem.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Pridn moj aiwek...sm ponosn nate...stisn zobke, da bo jutr konc z vsem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok je fajn met prjatle mehanike. sem mu avto pelala. dala ključe in dnar, ga bo pelu na tehničnega in če kej ne bo kul, ga bo poštimu a je lahk še bl simpl? no to je pa res hecno - NATANCNO TO sem dons naredila tud Ich. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts