Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jaz sem pa dons dobila hud sms, rad te mam pa taksno, pa ni zame! :(

Mislim, sklepam da ni. x:o)x

Nepoznana cifra. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>SAM NAJ MI KDO DANES TROBI, MATR MED VOŽNJO SKOZ OKNO ZLEZEM V NJEGOV AVTO IN GA ZA VRAT POTEGNEM VEN, SKOS KLIMO!!!! :!!:  :angry2:  :angry2:

Joj kolk sm fouš unim, ki so dons na cesti z avtom! Ti povem, da bi danes celo pot trobil vsaki, ki bi jo videl! Aja, saj si z litijskega konca al že od kje. Škoda. Bi šel še nekaj krogov po Ljubljani kar z avtom in trobil pupam za vsak slučaj... x:Ix x:Ix x:Ix

No dobro da sem se domislil. Popraviti moram še bicikel. Danes sem hotel postaviti hitrostni rekord na vožnji v službo in sem za verodostojnost podatka vklopil celo štoparico. Hja. Zarožlja inpade dol ketna. Prvič sploh še nisem zelo napacal prstov, to se je zgodilo v drugo, ker je ketna padla dol po nekaj novih metrih. Pol sem se domislil, da sem še dvakrat brcnil v zadnje kolo, da se naravnalo in kot po jajcih peljal na prej. Ampak še na drugem merjenju vmesnega časa sem bil zelo dober! x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

:vio: :!!: :sniky: :vragec: :O:

Ravnokar napisala pol strani dolg post, poimensko verbalno pocrkljala

Marso, Cosmico Čobanico, Pikeljna, Astro, Selenko, Amisko in Freeja-

xsrcx xsrcx xsrcx

Pa se mi je vse izbrisalo :o|o: :vragec:

V glavnem, stvari se rešujejo in kristalizirajo.:fiju: :switz:

Običajno me moja Deviška luna dotolče, tokrat pa mi je zbistrila misli, potegnila iz totalno zblojenih lastnih vodnih sfer, praktično in realno naravnala, vse to z eno pošteno streznitveno brco v rit :eek: :palec:

Tako da sem danes navsezgodaj jokala samo še od olajšanja, malo besa, sprostitve in občutka, da sem včasih totalni bebec, pa me nevidne sile (o)čuvajo pred lastno neumnostjo :eek: :o|o: :fiju: x:o)x x^x

ves kok sem se res dobr. x^x xDDx

Se 'dostavo na dom' ubodem lepo.

Torej peljala avto zjutraj, dobim ga pa sam nazaj s spedenanim tehnicnim. :palec: xsuperx

(*ker gre mitja svojega peljat, pa bo sam mojga pobral, pa ga dam pripeljal x8Dx)...

Jutri pa registracija.

mater sem klela - namest da bi blo vsakl let cenejs, je drazje letos, caplji!!!!

Tisti bonusi, ki koncno bi mi zacel laufat mal, ful manj pridejo kot je celotna neka podrazitev al kaj, tko da bodo na vsak nacin govedarji not pac dobil, jaz pa kao mam pac un bonus. x:o)x

Govedarsko, nisem mogla verjet, ko je izracun na amzs prisel visji kot lani!!! :eek:

Cez 90 jurjev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za fiestico!

Prasci.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a res (dez), saj tle bo pa glihkar, ni konca tejle tmurnosti. :|||

A ni sranje no? tolk casha.... :V:

(tud zato sem se pa tolk cajta 'borila' proti. Sam zdaj ga mam in ga pac hocem met, klinc!)

*

Ruby, mas eno cudno obdobje al kaj, kot Moi...

xcrossfingx xsrcx

Picasso

jz sem dala okol 95 jurjov... plus cestnina pa zelena karta, pa kaj jz vem kaj še... sem na 4 obroke vzela. še 3 so ostal, k prvega prec plačaš. jz mam še +20% za mladega voznika :inocent:

ewo sem se napokala s kosilom. zdej pa počivat za par minut, pol pa nadaljujem s seminarsko.

spet se mi je na bolš poslabšal

[

*

Ruby, mas eno cudno obdobje al kaj, kot Moi...

xcrossfingx xsrcx

Ja mam. Že večkrat sem opazila, da se nama pravzaprav istočasno dogajajo ne rečem iste stvari, no, na isto temo pa! :eek:

xsrcx xsrcx xsrcx Zelo občutila tvojo ljubečo energijo, tnx xsrcx

saj se stekamo, Ruby, glih zato ne napisem vsega vedno. xsrcx

*

aiwa, sam ti nimas nic bonusa, pa si voznik zacetnik, kar so dodatne pike.

jaz mam pa ze 5 let tele cifre svinjske. :|||

Picasso

To! Primorska poje al kako se že imenuje ena kakcija. x:Dx

Ali: Primorska gre v ofenzivo! TIGR se ne da kar tako, a ne Ruby! x:o)x :palec:

A ni hecno. Več ko napišem, manj se s nekaterimi štekam :vragec:

(jasno - prisotni so izvzeti. Ops, saj si še gor, na forumu? :eek: )

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

<{POST_SNAPBACK}>To! Primorska poje al kako se že imenuje ena kakcijax:Dx 

Ali: Primorska gre v ofenzivo! TIGR se ne da kar tako, a ne Ruby! x:o)x  :palec:

A ni hecno. Več ko napišem, manj se s nekaterimi štekam :vragec:

(jasno - prisotni so izvzeti. Ops, saj si še gor, na forumu? :eek: )

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

:vragec: :vragec: :vragec:

Pri nas tudi dežuje, jaz sem pa po pms-u, padla v peko-pečem kruh, pa kruhce, pa kruhke x:Dx , pa torto brez jajc-treniram, da bom do hčerkinega roj. dneva obvladala x8Dx (ga ima 8.9 x:Ix )..pa mislim, da bo dovolj x;)x ...se fajn počutim, ko kot strela švigam po kuhinji in (kao) obvladam x:Dx xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

O, gres nekam, Pomlad?

Fajn se imej! :palec: x:Xx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>delč delč,

Hvala, se bom probala met maksimalno dobro.  x:Dx

Mal me skrbi, kako bom brez luninga... :o|o:

mah mal si bos oddahnila pred tecno babo marso. :P

in ostalimi zgagami. :D ;)

Imej se skrajno dbest! ce pa kaksen sajbercek ubodes, se pa jasno javi. xyesx x^x

<{POST_SNAPBACK}>glej plan-ti prideš v Izolo-maš blizu trst..pa praznujemo s kapljico rujnega in pogledom na morje(bi ga že našli kje x:Dx )

Dvomim, da se bo kaj tacga zgodil, bova midve se sli morda to kdaj v svoji rezhiji raje... :palec:

druzinske zadeve pa bomo pustili ob strani se dalje. :)

sam 'zanimivost' pac, glede na to, da imava nekaj podobnosti tud sicer. :vio:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>astra, marsa, cosma, selene - fock, fock, se ena klelele  :o|o:  xrolleyesx ...  x;)x

drz se, Ruby

xcrossfingx  xupx

o glej jo bejbo! x:Xx

Glih prejle sem nate mislila! xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...