Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Dvomim, da se bo kaj tacga zgodil, bova midve se sli morda to kdaj v svoji rezhiji raje... :palec:

druzinske zadeve pa bomo pustili ob strani se dalje. :)

sam 'zanimivost' pac, glede na to, da imava nekaj podobnosti tud sicer. :vio:

Zmenjeno :palec: xDDx

fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:o|o: Vreme za pop**, ampak bil vseen ful lustkan dan.. Zabluzen u nulo x:o)x Sle s frendico v Beljak, na moto shoping.. Nic se kupla, ker sem premajhna in mi morjo vse narocit, ampak drug teden dobim ful hude usnjene hlace in jakno, tako za sminkirat mal x8Dx Pol pa se v H&M.. hudo!!! kako lustno kiklo kupla! Ma nisem se mogla upret, pac, parkrat ne bom sla na kavo... Pa se tri majcke, vse skup za 8000 :palec: Ful vesela x:)x

Pol pa se na Bled na kremsnite, pa domov.. Zdaj moram pa eno sosolko klicat, naj bi se se dobile danes za neko razstavo delat... se mi sicer ne da kaj prevec.. ampak OK, da bo vsaj kaj pametnega dans x:o)x

Lupcke vsem makaronckom x:Xx x;)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ojla, ruby72...sam, da je bolš x:Xx :palec: ...pa še cosmi, pa selene, mateji in mal marsi, da ne bo prehuda x:Xx x;)x

tolk sem se smejala...tele najbolj zoprne zgage kar jih je, so u bistvu nardile eno hudo dobro delo danes...in sem se jim u mislih že tud zahvalila. najprej so mi sprauli pritisk na normalo in lažje prenašam tole vreme trapasto, pa še u čist bojevniško energijo sem padla in mela doma napad pospravljanja x:Dx ...jp, tud od zoprnega folka zna bit dost koristnega.....pravi čudež u bistvu.... x^x

(piko, men je pa še zmer fajn brat tvoje poste....)

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Hehehee, mogoče sn biu jaz ko sn glih f takem razpoloženju x:o)x  x:Dx  x:px  xokkx

evo vazhi. mogoce si pa bil. x:o)x

cist kul... x:px x8Dx xcivx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sory, Mystica - za to slisat... :sori:

xcrossfingx

... Pa ker zaklepam temo.

sem se ze namenila... ker smo v tem obdobju 'ze vse zakljucili'.

Vesoljni dnevnik LNF 18. :palec:

*

Komot navezete v novi dnevnik kaj od tu.

ne pomeni da smo odrezali z dogajanjem, pac pa da gremo naprej. xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...