Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

xDDx Thanx ker ti pomeni. x:Xx

ampak kot da drugace sem pa vedno slabe al kaj... tko si povedal, kot da bi skoz sam kenjala. x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

kenjoslava! xzobkox

me neeee, sam dans se vit, das bl dobre. :palec:

-------------

xDDx Thanx ker ti pomeni. x:Xx

ampak kot da drugace sem pa vedno slabe al kaj... tko si povedal, kot da bi skoz sam kenjala. x:Dx x;)x

Kenjoslava. x:Dx

sam nisem, ves - nc bl... nc poseby, hocem rect... kot vedno...

Vcasih kje reagiram, pa kdo misli da sem slabe - pa je mroda ravno nasprotno - sem dobre in se mi sploh da. :)

Ko pa sem slabe, pa rajs pr mir pustim, recimo. ;)

Pri meni tezko ves, kaksne volje sem, pa ceprav se zdi, da je vse na dlani pri meni. :vio:

razposajen pa ni nujno tud dobre volje, a ves. :)

Jaz imam to vse tko... v nulo, izrazi predstavljajo tocno nekaj - to, cemur sluzijo pac. :D ;) :palec:

V bistvu sem lohk tud slabe; moram pisat napoved (tecno spet), vceraj mi je precej zatezil tip s takimi forami, da nisem mogla verjet, izpred 15 let, da sem mislila da to je ze zdavnaj mimo in pozabljeno, pa nekaj mi manjka.

Pa mal sem zgazhena, ce tko pogledam. Pa mal mam alergije pa tko.

V bistvu si (se mas), kakor se odlocis. Tko je s tem. Lohk sem tale moment cist down. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

he, v MB prideš, pajade, cvikalica x:o)x

kao neka pot pa to, do Maribora, hahaha, cela polna ura vožnje (po avtocesti samo ravno, morš mislit x:o)x  xDDx )

x:Dx x:Ix :inocent:

xcivx xcivx xcivx (ribja posla xDDx x;)x)

*

a tko pol pravs... (boji se torej se obetajo)... x:Dx x:Xx x;)x

**

kok je fajn tale tvoja ikonca bobi, od 'tujih' (ne z LNF izbora) mi je med najboljsimi, poleg Micheline.

Picasso

ma sej vem.

sej jst tut nekak podobn. lahk sm uibr razposajen, v sebi pa cist slabe, al pa zapiram tist kar me tezi, pa tko... :o|o: sam se pa ponavadi zavedam tega, ker sem bil dolgo caa sam in sem lahko ozavescal in se veliko ukvarjal s seboj. tko, da sm ugotovil, da ribe nekako rabmo bit s a m e tudi, imet cas zase, da se najdemo, ker nas folk okoli potegne... seveda odvisno od posameznika itak, ... sam tko okvirno pravim za ribe, pomoje to drzi nekak.

------------

...sam nisem, ves - nc bl... nc poseby, hocem rect... kot vedno...

tud to je res.. da je to tud nekak znacilno za ribe...

no jaz sem itak rada sama, ze od malega, sem skoz kaj prckala pa se s cim ukvarjala po svoje.. v bistvu rabim ful miru. pa tko...

Ker to kar imam jaz v glavi nima zveze s tem, kar preberem v enem komentarju na forumu, kjer se pac smejim ali komentiram tako ali pa drugace.

Picasso

ja, jst pa sm ugotovu da sm full rad z ljudmi... v povezavi, komunikaciji.. sodelovanju in tko... (pac moje sonce v 7 hisi in asc lev). sam rabim bit bolj sam tudi zato da ksep pridem, se umirim, se scentriram, k zgleda ne znam odnosov primerno zivet, me odnese ker mi manka meditacije, ipd... pomoje :inocent: :o|o:

tko mi je recimo forum lih fajn, da mam se poterbno distanco ko mi pac tako odgovarja.

hrati pa itak dovolj moznosti za osebna srecanja, ko to zelim. verjetno nas je takih veliko tule. in menim, da imam-o veliko dela prav v kontaktu na fizicnem nivoju :inocent: xrolleyesx

JAAAAOOOO, kak lep dan v Mariboru bil danes!!! :wOOt: :wOOt: :wOOt: :wOOt: Kok mate lepo....... :2src: Mi je blo praw bad it nazaj v LJ.... :o|o:

Meli srečanje Honda kluba Slovenije..... xDDx Vidla ful ljudi, ki jih že doooooolgooo nisem, ful je blo fino, smo se peljali iz Lj v koloni kakih 20-25 Hondic, pa praw presenečena sem bla, da smo šli v takem lepem tempu 140 km/h (ponavadi se komu utrga in pelje tko hitro, da nismo več v koloni... :o|o: :xx!: )..... v glavnem, bli pri Habakuku x:Dx pod vzpenjačo, fajn vreme, fajn družba..... seveda brez zapletov ni šlo..... en !!!&/#)#%$/!!! je moral med parkiranimi avtomobili žgat gume in obračat z ročno v folk x:Ox :sick: :!!: :!!: :!!: da smo mogli bežat, da nas ni zbil kot keglje...... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: drugače pa blo nekaj čez 100 avtomobilov na parkirišču. x^x

Aja, pa uradno sem postala članica Bad Girls.... :vragec: x:Dx x:Dx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}> in menim, da imam-o veliko dela prav v kontaktu na fizicnem nivoju  :inocent:  xrolleyesx

tega pa sem jaz oddelala po dolgem, pocez in diagonalno.

Picasso

Heeej, hecno Ribca, jaz pa v sredo v MB! A tko da je dbest! fajn! x8Dx

Picasso

Prežvel zlo pestr vikend x:px x:Dx velik smo namakal, pa savnal smo se, pa maseral,dobr, da ns je blo dost, smo si lahk kr protiusluge nudl. Mal težav pr hoji mam, pa ne zarad ravnotežja x:px :fiju: xg:Dx Heh, da ne govorim o bejbah! :2src: :palec: x:px Jutr pa spet šiht! xrolleyesx :o|o:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Vsi neki v MB... ka to dogaja :inocent: Bo treba res it pogledat, ce je kaj zanimivga tam...

Evo, dost mam za danes... se enga cajcka si skuham, pa par zlic medu.. pa kar en lekadol bom po moje.. pa spat se spravim.. v upanju, da bo zjutraj boljs, ne slabs... :xx!:

Nocko... x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Torej prihajaš v štajerski konec x;)x x;)x :palec:

Krasna nedelja bila, kosilce skuhala še za moja starša..nekaj klepetali potem, razglabljali..mama šla delat red v klet x:Dx x:Dx (ugotovila, da ni kandidata pri naši hiši, ki bi prebral krompir - mislim...kdo pa še prebira krompir..ampak ona naj kar uživa, ji čisto nihče nič ne brani x:Dx )

Oče se razkomotil pred tv..in užival pred neko streljačino..jaz pa se s starejšo učila slovenščino. x:Dx

V glavnem..uživam v drobnih rečeh. x:px

Mickeni x;)x strelčki kaj x?x x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O Kwa dogaja x:Dx

Matejčeslava x:Xx

Vidim, da Astra tala nagrade za vse, ki se prigrizejo čez Trojane. No jaz sem v soboto v MB x:px

Danes en tak lenoritisni dan, vse bolj na izi pa na počas, čeprav se je celo nekaj stvari opedenalo sproti ala pranje in sušenje pa kosilo se je skuhalo....

Me želodec boli, pa sem študirala a me od one kangle sladoleda, ki sem jo pojedla včeraj in danes x:px nisem ga mogla nehati jesti ali me je pa bolel že pred tem in nima zveze s sladoledom. Popoldne šla še k sestri na palačinke, tak all sweet inclusive weekend. Svaka danes skoraj oropalo ene 10 otrok, tak čopor v Romuniji, so ga kar napadli še dobro, da obvlada karate, če nič drugega hitro laufa :huh: . Pa še dobro, da jaz nisem šla :O:

Danes malce študirala, kje dobiti toliko fraj časa, da prepotujem vse kar rabim + najti spnzorja za vse željene destinacije. Je kar hudo, vrvi od idej. Po eni strani se mi pa zapečkarsko ne da nikamor riti premakniti. Ni mi več za sedeti v avtu 10+ ur :xx!:

Jutri pa spet v nov dan in nove delovne zmage xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>O Nat, sta kul zdaj s hcerko? :vio:

Ne. Še vedno me daje jezica(to je tudi napredek) zaradi njenega špricanja in ukora, ki ga bo zdaj prinesla domov - neopravičene se seštejejo in jih je že za obe roki. :vragec:

Če pa lahko pomagam, ji pomagam. Samo ne mislim se cela štiri leta z njo učit.

Mater ji manjkajo ognji(nobenega ognja nima v karti - samo vodo, zrak in zemljo..ok..mars v biku je počasen toda vztrajen...pa cel stelij v kozorogu..pa vodnarju..sonce pa v ribah :vragec: :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

hm... zoprno.... no hvalabogu za zemljo pol vsaj... :palec:

no saj to ni nek podatek vedno - jaz imam recimo sam en ogenj - ali bi kdo to verjel? x:o)x

morda ima konjunkcije, ce je stelij, tud tu se lohk mal 'skompenzira' ogenj...

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...