ribica Katja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 En je ptička zbil..... http://www.mobisux.com/album/data/500/23564Foto_534_-med.jpg What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 O, triangelce na broju,vidim pa toti konec je ful postal aktualen Jaz pa tako bolj na easy... jutri bo treba spet v službo ... pa ravno vreme se je malo porihtalo Drugače pa je pri meni neko čudno zatišje... nič posebnega se ne dogaja, tako da v bistvu nimam kaj pametnega napisati... verjetno bom imela kmalu za pokazati nekaj svojih haig (ilustriranih haikujev), boste pravočasno izvedeli... Nič, imejte se, pa lep začetek tedna vsem ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Pa smo se res pofočkale Coccinelle, zdaj pa čakamo, da izvemo Grem v horizontalo, k se želodček, počuti, spljoh ne Nočka in lep začetek tedna vsem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Haige?? Ja..nekaj smo o pomanjkanju elementa že v astro forumu rekli..me je že takoj zaskrbelo tole. Saj stelij v kozorogu, ki ga pa premore celotna generacija tale - uran, saturn in neptunVodnarska venara in merkur ji pa tudi nista v neko korist. Opažam, da se ful obdaja z ognji(starša strelca, best frendica strelka, druga frendica ovnica..itd..ena sicer tehtnica.) No, še vedno se zanašam na marsa - ker kadar pa koončno nekaj hoče tisto tudi doseže..samo ne vem, kdaj ji bo kooončooo sinilo, da bi le bilo pametno se sproti učiti.Saj..če rečem učenje..mi je jasno, da se ji svet obrne za nekaj stopinj...pa kaj če sama prav uživa na kavču pred tv..ali pa leži na tleh in posluša muzika..če bi sobo pospravila bi pa itak bil že višek radosti.Včeraj kuhala - me kliče v službo..koliko soli na solato? Koliko kisa?? pa olja? Na koncu ji je ta mala vse gor namešala..eh..Ziher bo mogla najti tipa, ki bo kuhal, pa pospravljal in jo nosil po rokah..ne vem, če obstajajo takšni...ok. sem se razpisala. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haige?? Saj bo bolj jasno, ko bom prilepila link.Drugače je pa to umetniška oblika, ki izvira iz Japonske... haiku je kratka pesniška oblika, sestavljena praviloma iz treh vrstic, ki v glavnem opisuje naravo... je kot miniaturna slika z besedami...Haiga pa je ilustriran haiku... torej kombinacija haikuja in ustrezne slike, ki se vsebinsko dopolnjujeta. No, in umetnik iz Japonske je prebral nekaj mojih haikujev in se ponudil, da jih ilustrira in objavi na spletni strani... kot zdaj kaže, bo projekt kmalu uresničen ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, in umetnik iz Japonske je prebral nekaj mojih haikujev in se ponudil, da jih ilustrira in objavi na spletni strani... kot zdaj kaže, bo projekt kmalu uresničen Hudo!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Wau..res. Čestitam Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Oooo, to sm pa promašu , coccinelle, kul Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Hvala... Nat , Mick , Marsa ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Bravo, Cocci ....sem brala tvoje hm, kako naj to napišem...haiku(je?)...odlično... Triangelci, Cosma...i ti sine... "prebije čez Trojane"... Pomest okol bajte očitno ne bo dovolj... zdaj zgleda, da bom morala še prah po bajti pobrisat... Cosma, tavžentroža, si pozabila Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Thx, astra malo hitro dogaja tole, saj sem še čisto začetnik... Veš kaj, glede na "visok" obisk bi morala vsaj generalno udariti... Tavžentroža... nič, lahko noč... moram biti ob 7h že v službi, pa še kar tu okoli bluzim... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 ja saj jaz grem tud pocas v horizont.moram ob sedmih vstati.pa se mal tamle pred tv, da se odpocijem od napovedi, zdajle nisem namrec niti mal zaspana, sam ful zeham. Prijeten teden zelim vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 in Coccinelle praviš da nič posebnega ne dogaja.... super....me zanima kateri Slovenec je tako daleč na vzhod segel hja, jst morm tud nehat bluzit...pa mal prah pobrisat...najprej grem s postelje uživajte v teh predpoletnih nočeh...prihaja tropska vročina ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...prihaja tropska vročina mene je ze vnaprej groza poletja natancno samo zaradi tegale dejavnika.Blazota!!! ne prenasam vrocine! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 jaz tut ne :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 a ne no, tumach?Vse je kul, minice, vse.. da mas japanke sam pa tko... superca.sam ne pa da je TOOOOOOOOLK vroce. da ne mores zivet. eno poletje me bo pa kar kap zadela... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Cocci, wow!!! ....no, men pa paše, da me vsaj v enem letnem času ne zebe.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 pizdaaaaaa.........ulomil so mi v klubu zadnja vrata.... :xx!: :xx!: zej morm pa kle hishnika chakat... :xx!: zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, in umetnik iz Japonske je prebral nekaj mojih haikujev in se ponudil, da jih ilustrira in objavi na spletni strani... kot zdaj kaže, bo projekt kmalu uresničen vauu, cocci, čestitam <{POST_SNAPBACK}>mene je ze vnaprej groza poletja natancno samo zaradi tegale dejavnika. Blazota!!! ne prenasam vrocine! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 super vikend...tko na izi, malo to malo ono.....lepo sma se mela zdejle pa čakam našo mami, grema neki zrihtat pa tko mal okol pol, že ful dolgo nisma šle tkole mal...fajn, sam upam se bo v enem cajtu spravla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 br jutro. ewo mam gužvo že na vse zgodi. super biu d best vikend. dogajal od a do ž. sm postavl prikolco. zdej bi staradva rada šla daol nasledn tedn pa so cepci kr neki zakompliciral. ewo plačal smo u soboto za celo leto pavšal, ampak velja šele od 1.MAJA... se pravi pred prvim majem se plača polna cena!!! cepci. in to valda zdej k ma večina slovencec frej pa tko. no ja. jz mam ta teden ful gužvo. 3x mam šolo popoldne, enkrat delam... pol je pa že petek. lep pondelčk vsem skupi spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 jutro pa kakšna finta je zdaj to Sin se redno šola, zdaj je moral na ŠOLSKI zdravniški pregled, pa so pojasnili, da ga ne morejo pregledati, ker nima veljavnega zdravstvenega zavarovanja ..da mu je poteklo, ko je napolnil 18 let... Zaenkrat nimam pojma, kaj moram nardit...sem pa besna, ker če gre to avtomatsko, potem naj tudi avtomatsko obvestijo...da je to treba urediti drugače... Ne pa da zveš, ko prideš k dohtarju... :xx!: Aja, pa lep začetek tedna vsem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Astra, potrdilo o šolanju neseš na ZZZS in to je vse izdajo novo kartico. A drugače pa velja za soboto za habakuk? ....zaradi mene res ni treba praha brisat, k itaq bolj slabo vidim, pa če bodo prašni delci v zraku, bom začela pa kihat, me draži. Tko da prah, raje pusti tam kjer je. Coccinelle Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutro pa kakšna finta je zdaj to Sin se redno šola, zdaj je moral na ŠOLSKI zdravniški pregled, pa so pojasnili, da ga ne morejo pregledati, ker nima veljavnega zdravstvenega zavarovanja ..da mu je poteklo, ko je napolnil 18 let... Zaenkrat nimam pojma, kaj moram nardit...sem pa besna, ker če gre to avtomatsko, potem naj tudi avtomatsko obvestijo...da je to treba urediti drugače... Ne pa da zveš, ko prideš k dohtarju... :xx!: Aja, pa lep začetek tedna vsem... AstraTi je že cosma odgovorila...če se otroci šolajo po 18.letu, moraš VSAKO leto septembra dostavit na ZZZS novo potrdilo o šolanju....sama ga vedno kar faksiram. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Dobro jutro, DOBER dan! En fantastičnokrasen teden VSEM! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts