Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

sej te nea strašim x:o)x sam povem, da rolat ni težko x:Dx sam je treba tui bremzat znat x;)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

a se da taprvo bremzat naučit :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

aiwa to se pa nč ne sekiri...sam gasa...da b vidli kaka vraga sm jz na smučih zganjala....me ja parkrat tk ubrisalo da sm mogla fajn študirat kk bom ustala....če sm smučarijo preživela bom tud rolanje.......slabš kt je blo tist itak ne more bit... x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ma dej ne ser. so mene enkrat spravl smučat... hehehehehe... živa sem pa le ostala... čeprov je blo vse ostalo ... ne lih v takem stanju k sem dubla :fiju: xredx x:Dx x:Dx x:Dx skratka ne smučam. x:o)x
spet se mi je na bolš poslabšal

jaz pa ž razturam....tomba lih nikol ne bom(verjetno) sam je pa zakooon! mal pa bregu dol pa na kuhano vino, pa spet mal.....sam gužve ne sme bit, pol podiram vse po spisku x:Dx x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent: posluša kdo nočni program radia Celje, da te dol buje...

razlagajo da so jih vanzemaljci za poskusne zajčke mel x8Dx to smo včasih po skritih kanalih dobival pa bral...pa nč o tem na glas govorili, ker so te kuj za premalo pečenga mel...

no Vojko, ki si zdaj....prav je mel možakar, ko je rekel okrog novega leta , da bojo letos čudne stvari prhajale na dan :eek: x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Se mi zdi, da imam sodelavca psihopata. Na predvajanje videospota Fredija Millerja, je odreagiral, kot da bi mu nekdo preklel vso družino, pismu saj ne morš tako odreagirat, saj ni normalen.
Ja sam ka mali pao s lipe

Nocko!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

waw! x8Dx do zdej sm spala. noro... x:Dx križ me boli. grem prec tibetance narest. :^:

mami že pomiva in pospravla flet. jz bi pa mal drugačn vreme, da bi šla lahk ven se šetkat... si bo treba kej druzga omislit. xrosex

Dober dan! :vio:

Vceraj sem sla 'mal ven' zvecer, k frendici na gorenjsko, no pa je izpadlo, da sem spet ob 7h dam prisla dons... x:Dx x:o)x

Cist nora baba. x:o)x

Je rekla vceraj ena, ki smo se ze v petek videli, da sem 'neunicljiva'. x;)x

Spet sem plesala vso noc, dons me pa vse boli, vkljucno z jajcniki... :||

Se dobr, da mam tavzentrozo.

Blazno fajn je bilo. Najboljs je takrat, ko je cist spontano. Ko je rekel frend popoldne, ce grem, sem bila prepricana, da se mi ne bo dal, no pol me je pa kar potegnilo ven, pa ko sem sla od frendice, sem pa kar produzila...

Joj danes pa napoved po dveh zurerskih noceh.

Mal sem zgazena, a sam mal, sem spet manj kot 5 ur spala, ker sem ze ob pol dvanajstih vstala.

Grem mal prckat, lepo nedeljo zelim vsem! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>o šit. jz bi si tud mogla rolerje ubost. sam me je tud kr panika kašne bom zganjala po cest. x:Dx  x:Dx  x:Dx bedno je k vsi že rolajo... jz pa sploh še ne... se je treba še naučit... :sori:  xwizardx no tkole zdej grem pa spančkat. sm tko zmatrana.... zih bom jutr spet ob 6ih rogovilila okol... xrolleyesx baba sploh ne more več velik spat :OoO: kar je u bistvu čist kul.

Jaz sem se rolanja zelo hitro naucila, pa nisem nic talentirana. Samo je pa super! Priporocam. Znorela se bos, uzitek je, kalorije bos zgubljala in celulit x;)x Jaz jih poleti nosim povsod. Komaj cakam na rolanje od Portoroza do Pirana in tam okoli :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

kuuul kr prid u lj z rolerji... bova rolale... hehe... eh... najprej si jih morm ubost, pol se morm naučit rolat... pol se še parkrat polomt... hehe... pa je... pol bom pa itak obvladala...

pojedla kosilo. zdej sem k en zavalen pujsek. nč se mi ne da... pa mam ful stvari za narest. sem kolegici oblubla da ji pridem diplomsko zrihtat... pa se mi tok nč ne da. no najbolš da kr grem...

:inocent: pa ti boš vse življenje prespal eno črno dvojno brez izvoli....

kdor ne skače ni Slovenc x:Dx x:o)x

:inocent: ne boš ga imel, če boš ravnal preudarno...kuj k prideš dam se flikni v bano....v full vročo vodo enih 15 min, pa kako pest soli not al pa jabolčni kis..se mravljična kislina kuj razgradi pa transportira ven iz mišic....

x;)x x:)x

<{POST_SNAPBACK}>kuuul kr prid u lj z rolerji... bova rolale... hehe... eh... najprej si jih morm ubost, pol se morm naučit rolat... pol se še parkrat polomt... hehe... pa je... pol bom pa itak obvladala...

...

Itak da bom. Lahko te tudi naucim x:Dx Samo neprometno stezo bo treba najti.

Drugace sem pa tecna ( sadni dan+PMS+sneg xrolleyesx ).

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Itak da bom. Lahko te tudi naucim  x:Dx Samo neprometno stezo bo treba najti.

Drugace sem pa tecna ( sadni dan+PMS+sneg  xrolleyesx ).

eno tako k ni nobenga nkjer da se mi naujo smejal... hehehe x:Dx x:Dx

Jaz sem pa vceraj spoznala eno fajn zensko - takoj sva si bili vsec, se zapricali kot da se ze dolg poznava in vse, ful mi je bila vsec njena energy.

Potem pa se izkaze, da je ona lastnica onega jackija, ki sem ga zadnjic dobila! xsrcx Glih ona, jes! In ona je bila tud navdusena, da ga mam glih jaz.

Jaz sem pa se vidla, kdo ga je nosil, superca. :palec:

Pa tko redko kake stike tkole navezujem al spoznavam nove ljudi.

Vceraj je bilo sploh fajn, bolj v izi, ne take guzve, bolj klubska scena nekak... ampak dobra muzka, super, skratka. x8Dx

Se clo rocni fuzbalcek sem prvic v lajfu igrala! In se ful zabavala zraven, se smejala, krohotala in cepetala in vse! xDDx

jasno sem bila ful slaba, ampak saj ni vazno.

*aja, Michelle, jaz imam pa MS. :D

Sneg pismu! !!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx 1x je en frend rekel, da zenske so skoz cist hormonske, sam en teden se pravi cetrtino lajfa so kul - sicer imajo pa najprej ovulacijo, potem PMS, potem pa se menstruacijo - skratka, redko so 'cist pr seb'. xDDx x:px

Pa vse na kupu je vedno... norela dve noci, malo jedla, pa se mrk in dez in vse, da si pol cist off...

Ejj tolk se mi ne da napovedi pisat.. mam pa ze en stavek in sicer: ceprav je mrk bil ze prejsnji teden, bomo se vedno.... x:Dx xrolleyesx

Picasso

:vragec:

bemti....spet morm it zhurat u sluzhbo x:o)x x:Dx

dons zna bit spet hec x:)x :vio: :inocent:

mamo kokr nek after pol...nekje pr kamniku... xrolleyesx x:o)x x8Dx

pa she rolat bom moral tam...pa vlacht spet celo kishto plat okol x:)x

se tipkamo enkrat proti vecher....jutri....pojutrishnjem..... xnckrivx xnckrivx

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

o, fino aakhut, fajn se imej! :palec: x8Dx

A je bilo fajn vceri v stirki?

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...