Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aiwa, direkt na to sem se spomnila..... na tiste bedne slamce pa bedne tetrapake.... na konc, k se je špica že itak obrabla, so nam ga okrog obrnili in zapičli slamco v dno tetrapaka... x:o)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

cosmica.. bom jst nehala pisat take stvari gor.. ko pol napišeš da se mi meni sam šit dogaja x:o)x , sej včasih res, ja valda da sem kozlala kdaj v življenju kot dete.. po pingotu sem, po fruktalovih gostih sokovih mi ni blo pa nikol slabo.. x;)x x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

zdej ko pijem vodo al pa pir al pa vino pa tud ne.. :2src:

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>Aiwa, direkt na to sem se spomnila..... na tiste bedne slamce pa bedne tetrapake.... na konc, k se je špica že itak obrabla, so nam ga okrog obrnili in zapičli slamco v dno tetrapaka... x:o)x

:wOOt: JA! :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

okol so jih obrnil... hehehe... in pol si mogu ceuga spit k ga nisi mogu nikamor postaut x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Mushi no hard filings, ti kar piši kar ti paše, pingo dol ali pa gor x:Dx . Fructalovi sokovi so se mi včasih zdeli boljši kot zdaj. Mogoče so bili pa bolj naravni. Kot dete sem oboževala breskov, mareličen ali pa jagodni s smetano x:px x:px

Bog ne daj zdajle bruhat od vina pa piva, škoda x:o)x

Ej ja pa slamce, te so bile tudi nekaj boljšega, jaz sem ga tudi ponavadi okoli obrnila pa v šusu špiknila, da je slamca prebila folijo x:Dx si moral znati z andahtjo tak zahteven tehnološki postopek narest, če ne se je slamca polomila.

Meni je bila pa Cocacola preostra sem imela raje kokto x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

men je pa še zmeraj najboljši pingo-zdaj ga najdem samo v sirupu....

pa kokakolo mam na seznamu pred pepsijem in definitivno pred kokto...

zabavno ne, kako bi vsak nekaj drugega raje pil... ;)

<{POST_SNAPBACK}>Mushi no hard filings, ti kar  piši kar ti paše, pingo dol ali pa gor  x:Dx . Fructalovi sokovi so se mi včasih zdeli boljši kot zdaj. Mogoče so bili pa bolj naravni. Kot dete sem oboževala breskov, mareličen ali pa jagodni s smetano  x:px   x:px

Bog ne daj zdajle bruhat od vina pa piva, škoda  x:o)x

Ej ja pa slamce, te so bile tudi nekaj boljšega, jaz sem ga tudi ponavadi okoli obrnila pa v šusu špiknila, da je slamca prebila folijo  x:Dx  si moral znati z andahtjo tak zahteven tehnološki postopek narest, če ne se je slamca polomila.

Meni je bila pa Cocacola preostra sem imela raje kokto  x:Dx

ehh.. nč hard feelings.. sam hecn blo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ja men tud boljši včasih fructal sokovi kot zdej, sirupov ne pijem, frucov tud ne.. teh raznih baz in tega brezveznost..

drgač pa na kokto prisegam kar je rjavega pa ni črn per.. :palec: Tudi. Včasih bla pa na coca colo.. čist slinava..

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>Se pripravljaš na randi?  x;)x

Astra

Ma ne, samo nikol ne veš x:)x

Frizer - blo nujno

solarij - pravijo, da je tud za hrbtenico dobro (toplota) xnckrivx

Fitnes - ker sem že pravi pujček

It's better be dead and cool than alive and uncool

Ja, Milf, fajn mal toplotke, kako kaj s hrbtenico?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hm...dragi dnevnik....

Sm na faksu in čakam kolegico, da greva na kosilo, pol mam pa predavanje, pol pa kolokvij iz vejice...matr....držte pesti zame.....sej mamo sam 90% kriterij...kaj pa je to zame, pametnjakovičko... x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Milf, fajn mal toplotke, kako kaj s hrbtenico?

malo je boljše - sicer boli, ampak ne tolko, da bi moral pit tablete al pa rit injekcijam nastavlat. Z vajo naj bi bolečine postopoma izginile - upam. hvala na vprašanju x:)x x:Xx

Js si kupla pa belo poletno jaknco/plascek... sem morala že zdaj, potem kr vse prodajo, pa moram u MB laufat, da še kaj lepega kje staknem. :2src:

Nabavla si bom tudi (končno) eno komodo! Oblubim! Jo že dva - tri mesece samo gledat hodim. To je verjetno znak, da sva si namenjeni. x:)x

Pa na torbice in čevlje zadnje čase padam. Kakor izgleda sva si namenjeni tudi z eno torbico, ki mi je včeraj v uč padla. x:px

Blazno dobre volje sem (vreme definitivno odvisno od mojega počutja, jeah!). Nekaj je v zraku, če pa ni, pa še bo. x:px x;)x x:Dx

Ja, pa v solarij se spravljam že vsaj dve leti... letos bo gvišno moje leto! x;)x x:Xx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

<{POST_SNAPBACK}>malo je boljše - sicer boli, ampak ne tolko, da bi moral pit tablete al pa rit injekcijam nastavlat. Z vajo naj bi bolečine postopoma izginile - upam. hvala na vprašanju  x:)x  x:Xx

kar skoz te mal boli? :sori:

Fajn da ne zres onega, ipak, sam si pa pol kar jack, ce te boli, pa noces onega jemati, to mi je pa svec! :vtz:

Aha, postopoma, no saj tako je edino prav za tele hrbtenicne, drzim pesti da bo dbest, da bos cimprej lohk sel h kakemu kirotu, pa zasledila sem, da si bil na fitnesu - :palec: :palec: :palec:

Pri nas ful 'hrbtenicarjev' hodi, po nasvetih svojih zdravnikov.

Sam ne pretiravat, a ti bo ziher bolje. xyesx :palec: :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Nekaj je v zraku, če pa ni, pa še bo.  x:px  x;)x  x:Dx
x8Dx :palec: :palec: x:o)x

Razturas dons, no kot vedno, pravzaprav, ves kok s ti fajn, Dandica. x;)x xDDx x:Xx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ti, milf, a se motim, da si ti nekje iz mb? Al bližine?  :inocent: Ker zdej k bo lepo vreme bi pa lahko šla na kak pir, dva x;)x ......da mal lunatke  :2src: pokomentirava  :vragec:  x:Dx  x:Dx

Ja, jaz sm iz Ruš, tak da to nebi bil problem, pa da malo pošimfama, pa malo to vreme skup spravima, ker mislim, da se launatke preveč skup držijo x:Dx x:)x

Conti, tale nova ikonca je... :wOOt: xsuperx :palec: :palec: Ne menjat x:)x

Komi se pokonc drzim, bla na faksu dve uri, pa pol eno nadstropje po stopnicah dol sla in bla cist zadihana.. Sem si zdaj nabavla sadja na kilograme, vitaminske bombe.. pa cez pol urce grem nazaj na faks.. kaj cem, brezveze doma viset, ker zgleda, da itak moram cez dat in se ne bom resla...

Da ne omenjam, da moram jutr dopoldne motor do Domzal nekako spravit.. Bom probala bratca shecat, drugac pa se oblecem ko medvedek, pa grem, kaj pa cmo.. xnckrivx

Mogoce Bosna za prvomajske.. pa rabim servis, preventivno...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...