astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 a tak je to zdaj Mick Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Da ne omenjam, da moram jutr dopoldne motor do Domzal nekako spravit.. ...hehe, plani, kaj, a prtljago pa sendvice mas ze prpravljene? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 fora je v tem, da bo dez, pa da sem prehlajena, pa da bo mraz... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 ja saj, pac tkole mal planchkov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 To je ziher bolj komplicirano kot do Maribora prit K moram se nekak skombinirat.. motor moram tam pustit, pol sm brez avta, ker bo na Brezovci ostal.. Ma kr neki no.. Ja, plancki... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je ziher bolj komplicirano kot do Maribora prit ja saj ves kako je...saj tam smo se v glavnem hecal, nalasc tko spotenciral, ravno zato kao, ker sem jaz tak bk. (vcasih ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 kdo se je hecal Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 O Aliana - hvala za drugi vidik Saj v bistvu(kadar odmaknem vlogo mame) razmišljam takole. In tudi jaz v njenih letih nisem bila prida gospodinja..kuhati učila po korakih drugje..ampak...kaj ko se moj otrok spravi k učenju šele zadnji teden. Ko teće krop v grlo ne le voda..in potem pišejo več stvari, pa spraševanje...pa je problem. No,upam, da bo po ribje splavala. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 a ja, no, jaz - a nisi vesela, da nom s kufri uletela? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Razturas dons, no kot vedno, pravzaprav, ves kok s ti fajn, Dandica. Hvala. Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Aliana - hvala za drugi vidik Saj v bistvu(kadar odmaknem vlogo mame) razmišljam takole. In tudi jaz v njenih letih nisem bila prida gospodinja..kuhati učila po korakih drugje..ampak...kaj ko se moj otrok spravi k učenju šele zadnji teden. Ko teće krop v grlo ne le voda..in potem pišejo več stvari, pa spraševanje...pa je problem. No,upam, da bo po ribje splavala. No to je pa dbest, Nat.ja, je treba vcasih mal v 'Obesenca' (drugi vidik, obratna perspektiva)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No,upam, da bo po ribje splavala. Itak da bo WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Nat, smo ravno meli malo šolo odnosov z najstniki.. Mesec dni sem govorila, kako se je treba učiti matematiko, da ni dovolj, da zadnje tri dni predelaš snov, če nisi ravno posebej nadarjen za to...mala je jezikala in govorila, ja mama No, danes pride domov takoj po pouku... aha, sem vedela, da neka narobe.. grem k njej, kaj je mala, pravi, matematiko sem šus pisala... :xx!: ..in potem jaz njo tolažim, da to ni tolk hudo, da je mogoče sam lekcija zanjo, kako je vendarle treba nekaj spremeniti...da mora na lastni koži izkusiti, drugače ne pomaga očitno... niti na misel mi ni prišlo, da bi izgovorila tisti znameniti sem ti rekla... Kot da smo bili mi kaj drugačni... vsako drugo kontrolko pri ma sem pisala šus...in če nas kaj moti, nas motijo naše navade, ki jih vidimo pri otrocih... Aliana, v Domžale ...pa si upaš tako daleč Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aliana, v Domžale ...pa si upaš tako daleč Astra ** jooooj, res, ko bi vi videl mojo mat! Pa to ne mors verjet, no!!!V stotinki sekunde je iz take face: imela tako: (pa ful hujso, no, kar sivkasto in cist... sploh ne znam povedat)...In bognedaj da poslusa kak radio jutri pa o kaki nesreci izve na 'onem koncu'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ej za ka pa uro narobe kaže??? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Pri prvem šusu sem tudi jaz takole reagirala. Pri enajstem pa ne več. Sploh če ti razrednik na vsakem sestanku pove, da nima ravno prave družbe(trava.....and co)..torej...čeprav ji čisto verjamem, da še ona ni in noče kaditi..trave.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej za ka pa uro narobe kaže??? TO je pa naša ura.že ves čas je tako fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 aja to je treba v vsaki temi 5x razlagat... :||| zato mushi, ker si to vsak sam nastavi, ker nismo vsi iz hercegovscaka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ta ura je res vedno atraktivna fora nikol ne zastara! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 zaka pa nismo kr vsi iz hercegovska, pa bi eden nastavu pa vsi mel pru? tko ko v službil... 5* razlagat, hehehehehehhehehe.. men pa zdle pade v oči...sorči.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 aja aiwa, ko smo pa ze pri tem, a ves da je spet se vedno 18. april? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 Sam smo skoraj osladni, madonca... kot ena druzinca, imamo skupne neke fore ze pa taksno... a ni hec? Npr. ene izraze, ki smo jih tu pogruntal, pa kake izpeljanke iz kakih tem, ki se tkole mal prepleta vse...Pa tko... zdajle me je namrec 'zbodel v oci' tale hercegovscak in je cist jasno, za kaj gre, kao - al kaj... Po mojem kdo ki prvic pride, pa vidi schtraufenpacht pa supy pa hercegovcsak pa poboz pa pofock pa lunatk pa tak... , misli, tile so pa cist odblojeni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 pa res! sm prec laufala pogledat. kaj je pa zdaj zaštekalo? a zato se dons počutm tko nekak k včeri? hwala k si mi pojasnla.no tkole zdej se grem pa mal excel učit spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 aja pa res, ker kao zacetek tedna je sam kul. (*napoved pa to) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehehe... pol pa kr ostanmo na pondelku. hihihisam men so pa takele fore skupne ful tko res domače je. hehe... sam k bi najraj pol kr še v RL uporablu smeške... pa uporablu vse te fore pa bi folk mislu ta je pa hehe spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts