Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 Kaksen mail sem zdajle od frendice dobila, da sem rekla, ga moram dat prav v dnevnik. (sem jo vprasala jasno, ce lohk). "Hojla!Me zanima, kako kaj napoved? ;-)ker te mislm danes v kino odvlect!!!!Tko da se rajs spravi, pa vsaj okostje nared, sej pol mas hitr koncano! Please!!! Da greva (k te od 30. 9. ganjam!!!)!" Pol jo pa klicem zdajle nazaj, pa vprasam, ti a dam lohk v dnevnik na forumu tole, ko se mi je zdel tolk hecno, ko vsi ze z mano 'rojevajo' tele napovedi. No pa pravi, ma ja lohk, na koncu pa pristavi: "ob dvajset cez sest bom pri tebi." Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kolk cool! ja, men tut manka kdaj take bl odlocne energije pravijo, da je hitrost nase akcije odvisna od odvezanosti od nase osebnosti - ega. no, kokrkol, je vseen cool! pac, nekdo gre pocasi, nekdo pac hitreje, saj ni vazno kako hitro, temvec kako. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 gut dej evribadi. kwa je srčkan dan nbenga sončka... ampak zih bo prlezu. jz pa že ful aktivna. zdele si bom počas šla kosilo skup spacat... sam še ne vem kaj... bomo že neki... da bo dobr. <{POST_SNAPBACK}>lublancanke pa so itak fajne!! --------- valda da so khm smo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolk cool! ja, men tut manka kdaj take bl odlocne energije pravijo, da je hitrost nase akcije odvisna od odvezanosti od nase osebnosti - ega. no, kokrkol, je vseen cool! pac, nekdo gre pocasi, nekdo pac hitreje, saj ni vazno kako hitro, temvec kako. odvisno za kaj, free - jaz mam ze akcije dovolj. se pravi je odvisno v veliki meri od zanimanja...jaz se rajs tamle valjam pa buljim tv, kot pa da se odpravim nekam pa tam gledam. ker mi je vseen, kdaj kak pis gledam. Nikakor me ne bos videl na prvih predstavah, po tem, ko bi se recimo drenjala v kaki jari kachi za vstopnice. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 tek! ja, sej si res!! ----------gut dej evribadi. kwa je srčkan dan nbenga sončka... ampak zih bo prlezu. jz pa že ful aktivna. zdele si bom počas šla kosilo skup spacat... sam še ne vem kaj... bomo že neki... da bo dobr. valda da so khm smo free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kakopak spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ja to ja!, to stekam, kaj misls. sam govorim pa o tem, da ti nekaj pride da nardis, pa zacne clovk razmislat prevec in potem ne stori 0, ali pa sele cez dolgo casa, ko ze vsa energija gre... ali pa jo je manj, ipd...---------odvisno za kaj, free - jaz mam ze akcije dovolj. se pravi je odvisno v veliki meri od zanimanja...jaz se rajs tamle valjam pa buljim tv, kot pa da se odpravim nekam pa tam gledam. ker mi je vseen, kdaj kak pis gledam. Nikakor me ne bos videl na prvih predstavah, po tem, ko bi se recimo drenjala v kaki jari kachi za vstopnice. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 a ti tut to besedo uporablas, papiga navadna sredozemska!!! kok je fajn ta beseda iiiiiiiiiiiiiiiiiiii jst se jo prvic slisal od pisateljice Marjetke Jersek, ki sem ravno v petek videl ----------- kakopak free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kwaaaa jz papiga!!!! tim dala... ponavlanka sestavlanka skuhala krompirjevo juhco pa solatko nardila.... mmmm spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kwa, zdej pa se jst 'lakom lacn' ratu neki gulufivka. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 solato sem že zmazala... juhce je pa dost za 2 prideš? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ammmm raj ne. zezoslava free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 škoda k ni tazga k jezik kaže spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ce bi bil tak, bi mogu bit se tak, k kej druzga... no, sej je pravzaprav free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 hihihi kej druzga a? jz sm pa misnva da mi boš pomagu hujšat tko da mi boš pomagu jest... eh... sm dala juhco u hladilnik... pridna aiwa spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 pridna! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 morm se pocas spokat. prijeten dan zelim vsem!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 morgen... kava....pa naprej.....zhuratdelat peklenski mesec tole..... bo treba mal upochasnit....al pa neki ukint....zhur al delo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 :switz: Glihkar na roke stepla beljak v sneg... blo precej neumno tole, po moje, jutr roke ne bom mogla premaknit OK, zdaj pa naprej... rizev narastek delam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 že prejšnjo nedeljo je nekdo pisal o riževem narastku.....tako so se mi pocedile sline, da sem ga hotela sama tudi naredit- pa ni bilo riža doma...danes pa je ...aliana, drugič dodaj beljaku čisto malo sladkorja...za ščepec...takoj boš dobila beljakov sneg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 O, a res? Fino, bom vedla za drugic Stos je v tem, da si se vedno nisem mikserja uspela kupit, pol se pa vedno nekje na sredi dela spomnim, da nimam in moram na roke miksat.. Se ze pece... Pa z rizevim mlekom je skuhan WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen... kava....pa naprej.....zhuratdelat peklenski mesec tole..... bo treba mal upochasnit....al pa neki ukint....zhur al delo zlomk Kaj ti bo pa ostalo?! To potuje skupi v tem poslu.Pa se odpovej zabavi če lahko...Zamudu si na trenutke zadost trd in hiter event, vse kar je dobr je kratko, škodljivo al' pa prepovedano! Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>.Pa se odpovej zabavi če lahko...Zamudu si na trenutke zadost trd in hiter event, vse kar je dobr je kratko, škodljivo al' pa prepovedano! kdo pa prau, de se bom zabavi.... za ucheri pa ne skrbi....sm poslushu doma....mam lepo link potegnjen.... http://www.livesets.com/ zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ni ga čez komot, pa pr teh letih se to spodobi, če pomislim na včeri so mi to probal parkrat dopovedat. Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 pridejo trenutki.....ko obchutish popolno zadovoljstvo.....ko nekomu unichish najlepshe.....pa cheprau samo z woodoo-jem zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts