Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ja no če hočeš it vn morš lampo sabo vzet, k je noč. x:Dx x:Dx

luna u škorpjonu... ja... mhm... mi je vse jasno zdej.. zakaj je blo vse tko k je blo... x:Dx x:Dx x:Dx

morm drugič jz mal prej na to mislt. da se prpravm x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

bohdej..... x:)x x:)x

zdele so me dostavli iz afterja..... x:)x x:)x x:o)x

prou sexi vecher biu tole....no pa jutro....pa dan.... :inocent: x:Dx :vio:

na afterju se jasno spet z orgijami zakljuchlo... :inocent: x:px x:o)x

kerih ni blo....jih pach ni blo....mene pa itaq drug teden she bohinj chaka x:px x:px x:px

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>pridejo trenutki......ko mi mal postaja dolgčas spet ugotavljati kaki bebo je......  x;)x  xcivx  x:Dx Pa mu sploh ne rabm pomagat pr tem.... x;)x  x8Dx

Kiss my us..... x:px  :vragec:  x:Dx

ne shtekash x:o)x

zadeva se vleche she od prejshnjega vechera, ko sem shel v 4ko delat....pa zagledam pjanca v grmovju, ki spushcha zelo simptomatichne zvoke za drisko in se hudo napenja....pa mi :vragec: ni dal, da ne bi pomislil: "Bemu....bi blo fletno, che bi se miku tole zgodil!"

pa se ti je....hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Štekam, štekam. x;)x x:o)x Da nis sebe vidu? :vragec: x:Dx Delirium tremens pa to.... x;)x x:Dx No, k sem že ok, boš morau počas spet v akcijo x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Štekam, štekam.  x;)x  x:o)x Da nis sebe vidu?  :vragec:  x:Dx Delirium tremens pa to.... x;)x  x:Dx No, k sem že ok, boš morau počas spet v akcijo  x;)x

bom mal pochaku....k bl zalezhe che si mal oddahnesh

zlomk

<{POST_SNAPBACK}>Ne zgubljaj časa  x;)x Sem si zagodu zadnjič sam  x;)x Lahko pa ga jst teb zagodem tko, da boš vedu da sm jaz, pa še hiter me ne boš pozabu.... :vragec:  x;)x  x:px

che se te resno lotim; pa se te ne bom ker si premickeni; te ne bo bolela samo rit.... :xx!: :xx!: :xx!:

marsh nazaj na ignor

zlomk

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Vedno sem ti na razpolago aakhut  x;)x Sam računaj na posledice. Boleče in neprijetne predvsem zate :vragec: . Sicer pa tko k si reku, daj me na ignore in uživaj.  x;)x

Jaz sem ga morala dati na ignore, ker me njegov avatar dela živčno!

tole pa jutr...de se vam mal sline pocedijo x:px x:px :

Torek / 26.april 2005 / 19.00

ASTRODISCO

~večer diskodeličnega eklektra

Astro room:

UMEK (Astrodisco, Consumer Recreation) - SOLO!

Videology room:

DEKAOS (K4) & Neja+Aka

Moisty room:

Miss Housewife

Tha Disko Don (scienceofuse)

Info:

Ob koncu Vinilne in začetku Silikonske dobe ponudi AstroDisco soroden ritmični ekalator kot Disco 70ih. Zlato pozlato disco baroka je zamenjala genetska modificiranost Diskodeličnega Eklektra.

Če je Disco ponujal Raj na Zemlji, ponuja AstroDisco Nebesno Kraljestvo. Kaj imate raje?

Disco je svojo kulminiacijo dosegel s Punkom. Kakšna je skrivna namera AstroDisca?

Iz Pandorine škatle je ušla Prihodnost. Ste jo že videli?

BEATCODE:129

Vstop:

500 SIT (konzumacija)

......................................................

<{POST_SNAPBACK}>the best matejček!  :palec:  x:)x Full full dober!  x^x by the way.. brala Ono.. tud če je star članek, še vedno je gnilo stanje v državi tej..  :sori: joj kaki glupani..  xrolleyesx
o, hvala Mushi x:)x xsrcx

... ja, je kar aktualno še tole, kar sem takrat pisala... kar nekaj žensk me je klicalo... ena iz MS mi je na dolgo in široko razlagala svoj primer (menda je dala že čez 300.000 za to, da bi uredila za državno preživnino in dokazala, da ne prejema preživnine od otrokovega očeta, pa se ni še nikamor premaknilo) in želela, da kar jaz za njo še napišem :o|o: xrolleyesx ... saj zato pa je tko, kot je... veliko jih najbrž sploh ne pošteka (druge ne upajo pisat, ne vejo kam,...), da jih je sistem nekako 'žrtvoval', ker država ne zna/ne želi/se jim ne da/??? najti drugačnega varovala, da ne bi kakšna zgoljufala s to preživnino ... :xx!:

uf hud vikend...dans sm pa vsa pajsja....skor hudobna :sniky: ni pametno prevč v mene bezat te dni, k mam strupen jezik ko kača....bogi moji soprebivalci :o|o: bo jutr mogoč bolš k bom prespale vse te življenske krivice, neresnice, tegobe.... :xx!:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

pizda....pa sva bla zmenena de jo prpeljesh.... x:px  x:px

xNNx Ni blo busa, pa sm moru prespat x:)x :vragec: velik sva si mela za povedat :fiju:

Naslednjo nedeljo, mogoče xDDx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Da se pofočkam x;)x

Zadnje dni imam eno vroče-hladno obdobje, me premetava med evforijo in bluzom...

V soboto smo imeli zabavo ob zaključku turnirja... najprej zamorjena, potem sem se pa spravila plesat (jaz!), pa se je tudi razpoloženje popravilo... na koncu je bilo kar fino.

Včerajšnja nedelja je kljub mrku in kilavemu vremenu minila kar prijetno, danes pa me spet drži neka melanholija... pa še dosti dela v službi...

Objavljeno imam še eno haigo - ta je menda zadnja :vio:

Imejte se :palec:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...