Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 že cev vikend je grozno vreme, tako totalno depresivno, vsi so čist fertik, mene pa kar razganja od energije in dobre volje....se mi že vsi čudjo pa pravjo da z men neki ni vredu mogoč pa res.....mogoč me pa kaka duševna bolezen zahrbtno napada res ne vem kaj je vzrok, sam fajn je pa....naj kr tk ostane še naprej KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja ja duševna bolezen! sej jz sem tud ful fajn že cel vikend. sicer mal bl zmatrana pa tko... sam drugač je blo pa luštno. glede na to da so bli vsi nekaj razdraženi je šlo men kr dobro... uh misti... dobr da se nis polomila.jz sem včeri letela po štengah. ma sej je moglo ful dobr izpadt. pa tko fajn sem padla, da me nč ne boli. mi je spodrsnel sem prou u luft poletela pa pol par šteg... dojng, dojng... vse mi je odletel... od natikačev, pa vse kar sem mela u rokah... ampak me h sreči čist nč ne boli...(sam kšno modrico bom zih kje najdla) spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 dobro jutro.mi je burja ponoči prevrnila rože in "odpeljala" hčerkino kolo .Mi prav paše tako vreme-se moram učit, samo začet se mi ne da.bi kar brala kaj bolj zanimivega in se prestavila za trenutek kam drugam.Lep dan vsem fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zjahan...gnilo vreme...ta tedn morm še eno drevo posadit.......pa Queen na Dunaj gledat to je zih življensko darilo, cel lajf sn čakal... he, pa glih na 13-ega (čao Marsa), pa še merkur se bo streznil lutki mejte se Hehehehe,stari mal počivi, da novš pregoru! Queene greš gledat uauuu,vse morš povedat pol! Uživi še zame! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 marija sveta u sredo morm u lublano it na en razgovor........glede na to da sm se čist brez orientacije rodila najbolš da jo kr dons mahnem tja da bom ja najdla ž tak čist zgublena lutam po svetu, nikol si ne zapomnem kje je kej pa kam je treba zavit pa take stvari...za vse točn vem kje je...sam kk do tja prideš..to me mal matra....ja eni se rodijo brez roke, drugi brez kajvemčega, jaz sem se pa brez orientacije bohpomagej KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kje pa maš? kdaj pa maš? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kotnikova nevemkok ob pol 11....grem kr pol pa mogoč domov nam najdla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>marija sveta u sredo morm u lublano it na en razgovor........glede na to da sm se čist brez orientacije rodila najbolš da jo kr dons mahnem tja da bom ja najdla ž tak čist zgublena lutam po svetu, nikol si ne zapomnem kje je kej pa kam je treba zavit pa take stvari...za vse točn vem kje je...sam kk do tja prideš..to me mal matra....ja eni se rodijo brez roke, drugi brez kajvemčega, jaz sem se pa brez orientacije bohpomagej Verjetno naju bo božja roka narazen držala, da se kdaj ne odpraviva skupaj kam, ker dve taki na kupu bi blo pa tumač .Če se bova pa kdaj hotli zgubit se pa zmeniva, a prav? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 zmeneno! men zmeri rata zgubit se, tud naprimer če poznam, če sem bla že nevemkolkrat tam k zalutam....lublane pa itak ne poznam glih...tak da bo fešta tole...bom enga mogla nasrat da bo z men šov KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 bi šla jz... če mi ne bi blo treba bit v službi... bi te tja pelala. jz pa en mau mam za orientacijo... sam ponavad mam ta problem, da si niti ne trudim zapomnit, kje sem šla kam... aja pa da se pohvalim. prvi del izpita sem opravla. tistga k sem ga mela v pondelk sem nardila, zdej pa še praktičen del... mala malca spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 čestitam no sej bom že enga nasrala, k nima smisla da sama hodim KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bi šla jz... če mi ne bi blo treba bit v službi... bi te tja pelala. jz pa en mau mam za orientacijo... sam ponavad mam ta problem, da si niti ne trudim zapomnit, kje sem šla kam... aja pa da se pohvalim. prvi del izpita sem opravla. tistga k sem ga mela v pondelk sem nardila, zdej pa še praktičen del... mala malca Super! Čestitke! Jaz sem se pa danes odjavla za en izpit fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jz mam pa sam še enga pa pol za ta let... yesss.... sam ne vem a pri tem predmetu mamo seminarsko al ne... noben ni nč reku. sej tud prov. k bo itak pr angleščini zih ful težka... fak... kuko se bom tiste lotla... eh bomo že raztural... še zmer smo spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Dan! Joj ajvek, tako pridno in hitro in na easy delas izpite, da se kar zamislim nad sabo Pridna ful Jaz pa nic. Zdele mal delo, pol ucenje, pa neki se moram spomnit, da si skuham. Lep dan! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 he he -----------..aja pa da se pohvalim. prvi del izpita sem opravla. tistga k sem ga mela v pondelk sem nardila, zdej pa še praktičen del... mala malca free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. april 2005 Avtor Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zmeneno! men zmeri rata zgubit se, tud naprimer če poznam, če sem bla že nevemkolkrat tam k zalutam....lublane pa itak ne poznam glih...tak da bo fešta tole...bom enga mogla nasrat da bo z men šov Kje je stacjon najbrz ves...Peljes mimo staciona (po Massarykovi) in eno ulico pred sklopom Metelkove (zdravstveni dom itd.) zavijes desno. Peljes naravnost, parkiras. TO je Kotnikova. Morda bos morala naredit kaksen krog, a kar dobis parking, v glavnem. Sicer je pa desno, kakih 20m po tem, ko bos zavila not v ulico, tudi parkirna hisa.Ulica, ki vanjo zavijes, pa je sicer za enim gradbiscem oz. enimi planki. Na levi bos videla nove bajte, tak sklop, na desni gradbisce, peljes oz. gres pa naravnost, pa si ogledujes, kje je cifra 11. Mora bit na desni strani, ce prides s te strani, ki sem ti rekla, pa mal bolj 'notri' v ulico - ne cist na zacetku...Ne vem, ce je ze od zacetka kotnikova, vendar je to ta ulica in tko je najbolj simple najti. Sicer je pa to prva ulica desno, kamor lohk zavijes, po drugem glavnem stacionskem kriziscu (torej po tem na koncu staciona, tam kjer precka Resljevo). p.s. lohk gres pa celo pes s stacjona, po mojem ti vzame 10 minut hoje.Po isti poti, ki sem jo opisala, sam da rges pes (in po plocniku ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 uuuu marsa u nulo razložila! obvladaš! ja ledina center je na kotnikovi...pa svašta enih stvari je tam. tm v ledini je dost teh poslovnih zadev. ja mišelkec... izpiti k po tekočem traku se rolajo noro! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 aiwa: ti si pa res pridna študentka ... ko bi jaz bla tk pridna v mojih študenstkih časih bi mela že doktorat danes ... tako, da ko tole končaš, se kar loti še česa (kar ti bo všeč in če ti bo; samo zaradi nazivov ti pa ne bi priporočala)! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hvala... sej če bi bla jz tko pridna... svoje cajte... bi mela tud zdej že vse končan... tko smo se ga pa znorel pa zdivjal... zdje pa ob delu uživamo še ob delanju šole... sej prov paše... seveda grem še naprej... stopnjo po stopnjo... zdej 6 pol naprej na 7... če bo cajt pa volja... pa kaj jz vem kaj še vse nardim spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa kaj jz vem kaj še vse nardim Sam ne kake tumarije! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 koga? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 tumarije = neumnosti Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 noooo... to pa tud more bit. kam pa pridemo brez neumnosti. blo bi skrajno dolgočasno.. neumnosti morjo bit vsak dan mejhne... pa sem ter tja kšna velka, da si jo zapomnemo. uh kwa sem zmatrana ratala... upam, da bo unga predavanja hitr konc... pa da bo zanimiu, in da se bom ful nouga naučila. sej po moje da bo... je o posilstvu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je stacjon najbrz ves...Peljes mimo staciona (po Massarykovi) in eno ulico pred sklopom Metelkove (zdravstveni dom itd.) zavijes desno. Peljes naravnost, parkiras. TO je Kotnikova. Morda bos morala naredit kaksen krog, a kar dobis parking, v glavnem. Sicer je pa desno, kakih 20m po tem, ko bos zavila not v ulico, tudi parkirna hisa.Ulica, ki vanjo zavijes, pa je sicer za enim gradbiscem oz. enimi planki. Na levi bos videla nove bajte, tak sklop, na desni gradbisce, peljes oz. gres pa naravnost, pa si ogledujes, kje je cifra 11. Mora bit na desni strani, ce prides s te strani, ki sem ti rekla, pa mal bolj 'notri' v ulico - ne cist na zacetku...Ne vem, ce je ze od zacetka kotnikova, vendar je to ta ulica in tko je najbolj simple najti. Sicer je pa to prva ulica desno, kamor lohk zavijes, po drugem glavnem stacionskem kriziscu (torej po tem na koncu staciona, tam kjer precka Resljevo). p.s. lohk gres pa celo pes s stacjona, po mojem ti vzame 10 minut hoje.Po isti poti, ki sem jo opisala, sam da rges pes (in po plocniku ). joj marsa tenks, ful si se potrudla, takle mi vse jasno zgleda, sam ko bom tam bom zihr zabluzla sej če nimaš takih težav je verjetn težk zastopit....jaz sm pa že navajena da zmeri neki bluzim po svetu pa išem neki... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 sprinti si tole pa pejd lepo počas spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts