Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 Kok mi je to kul, si me tolk pozitivno presenetila, sploh ker si mi zadnjic mal zamerila, ker sem bila za odtenek ( ) pregroba s tabo tamle nekje... No in to je pa res kul, mi je vsec tud zato, ker nimas problemov s tem - in tako dela bojevnik. Gre dalje. Tko da - dvakrat Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 kok me prav boli! Ne sam pece, zhari mi vrat... ko se premaknem, me kar... zaskeli skoraj.... in zdaj naj se s kakimi jogurti packam al kaj? :||||Mislim ker nisem pusy no!!! da bom sla mal posedet na sonce aprila, pa se bom z ne vem kaksnimi faktorji zdaj mazala, haloo!! ampak gladk... bi se morala al kaj, al pa da bi vsaj mela olivca s sabo...Mah... in pol mam pege, vec peg... po ramah... na faci sem k sreci imela ocalcka. pa lase pa tko tud mal pomagajo... Vidla vsaj dve shoji... sem pa tja sta letali s slamicami. Kok sem skodozeljna... Je frendici tolkrat ( ) odneslo vse v faco (total je pihalo), plasticne kroznike z ajvarjem pA majonezo pa tem.... In jaz sem cist vsakic padla v tak strahoten smeh, da se mi je enkrat kar skor zaletelo mal. Vsakic.Pol sem se pa se bolj smejala, ko sem rekla, me zanima, ce bi jaz v ksiht tole skoz dobivala, ce bi se tud tolk smejala!! x:Dx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 kwa smejes!?? ce sm pa heartbreak smrc smrc... kwa pa cm, vse pa tut ne morm met ane zgleda ------------- free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 bla bla bla.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 no, naj ti angelcek da kazga lupcka namest mene. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 dons bla na drinkcu v mestu z ribico katjo, srčico. sva se napričale. prov luštno je blo. zdele čakam na en klic... upam, da ga dočakam... če ne grem pa mau ven.... aja pa s pikico... hihihihi kwa je kulska... jutr se vidva... upam. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 KUL! jst bom pa kr doma kwa sm smotoslav neki... :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ja si en velik smotoslav. rabš mal sončka u lajf. pa enga da te mal... nam rekla kaj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 aneno... priznam free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 zih more bit kšn "recept" kako te h seb spraut. sam najdt ga je treba. a kej meditiraš? takrat ponavad pridejo kr dobri odgovori na naša vprašanja spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 ne lih no. bom pa zacel, ker vidm, da bo res treba free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 :xx!: -> leti na post od Micka. Tudi meni gre tak folk na zivce, samo sama pa nisem na nobenega taksnega naletela. Ce bi, bi najbrz siknila. Se pa spomnim enega koncerta, ki ja je mel Alice Cooper ( mislim, da v Londonu), ko je namesto karte hotel vrece smeti; kao akcija ocistimo London ( al pa NY...)...se mi je zdela taka fajn ideja Moji spodaj se vedno "piknikarijo". Nenormalno glasno je, pa mislim, da bodo do devetih ze vsi malce Sem ze zjutri laufala, premislujem, da bi sla spet... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne lih no. bom pa zacel, ker vidm, da bo res treba boš vidu kok je dobr. sej lahk ti kšn cd za pomoč zrihtam. pa ti ga POŠLJEM. mam ful različnih, pa lahko presnamem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 kumot. jst pa tep energijski ojacevalnik posodm, pa tut kako musko. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 kul sam ne vem tvojga točnga naslova. ulco sem si zapomnla sam številke ne vem. vse ostalo vem. pa bom poslala... paketek... hehehe... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 - 6 - hvala! grem delat zdej naprej papa cist rolaaaaaaaaaaaa free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 jz pa mal vn glavo preluftat. ti pošljem. drž se. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok me prav boli! Ne sam pece, zhari mi vrat... ko se premaknem, me kar... zaskeli skoraj.... in zdaj naj se s kakimi jogurti packam al kaj? :||||Šentjanževka namočena v olivnem olju(jo imam doma, kar pa najbrž tebi ne pomaga )....ali pač? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 aja saj res, trapasto, saj jo imam!!!!! nekak mi ni bilo do oljnatih scen, sem bolj na jogurte pa na take hladilne, alojaste pa netreskaste zadeve pomislila najprej...Hvala!!! Bom namazala, pa se super barvo bom mela, lohk se tud po nogah namazem... sam... na zivce mi gre, ce sem mastna... po eni strani se rada mazilim pa taksno, po drugi pa me moti to na sebi... kaksni problemi, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 A kdo ve, ce si gres v Lj zobe slikat...samo slikat, a se je treba prej narocit? Ker eni pravijo, da to takoj naredijo ( ce sam placas)? Bi jutri mimogrede se to opravila...? Pa kje majo to kej? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kdo ve, ce si gres v Lj zobe slikat...samo slikat, a se je treba prej narocit? Ker eni pravijo, da to takoj naredijo ( ce sam placas)? Bi jutri mimogrede se to opravila...? Pa kje majo to kej?Nekje v Šiški je samoplačniški rentgen... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Avtor Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako sem se danes čudoviro naplavala voda me je čisto izčrpala,ampak prijetno in nepozabno! Dan je bil kot naročen za uživanje in oddih in lahko rečem, da sem ga maksimalno izkoristila! joj ce bi bilo se to, bi bilo pa prakticno idealno dons. Blagorcek! *Enja, pol se namazem, ko se skenslam z racunala. ne ljubi se mi s kakimi mastnimi prsti po tipkovnicah in miskah. Pa 'porocam'.Ej in po faci sem tud!!! mal rdeckasta, po celu pa po nosu... svasta...pa nekaj me zasrbi po roki, ko se peljemo dam, mal iritirana kozha... skoraj kot lishajcek..In se spomnim na svoje slavno mnenje o alergijah na sonce. sam je ne sljivim, ne pustim da se razbohoti, al smo al nismo! ej sam tole sem napisala, me je zacela roka srbet in sem se morala popraskat.Joj kok so... klever tele bolezni razne... & staf. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 Evo prav fotkala sem, ne mroem verjet, da se mi ni umirilo.Sem si namazala s sentjanzevkinim oljem, vseen pa dons se vedno zgleda takole: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nekje v Šiški je samoplačniški rentgen...ja, lohk vprasam frendico, kje je to tocno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts