Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Evo prav fotkala sem, ne mroem verjet, da se mi ni umirilo.

Sem si namazala s sentjanzevkinim oljem, vseen pa dons se vedno zgleda takole:

Ajsa, tak sem bil jaz lani maja. Jaz nisem mazal z nobenim posebnim oljem, potem sem se pa olupal, kr v enem.

Bomo malo pihali Marsa :fiju:

It's better be dead and cool than alive and uncool
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Joj, thanx, super, bo pomagal. x:Xx

Sam premaknem glavo, pa me vse zapece. :sori:

Ne morem verjet, da se dons tkole, navadno se pol naslednji dan skor cist umiri. :|||

Fak. Kot bi bila kak pusy. Kot one dame z belo poltjo, ko morajo klobuke nosit pa cist sam nos lohk ven gleda... :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sem se namazala s karitejevim maslom in se nisem niti olupila!  x8Dx  Marsa naj se ti čimpreje pozdravi! :palec:

Thanx Contesa! x:Xx :vio:

a ves da sem tud sama pomislila na karitejevo maslo, pa me je bilo kar groza se namazat, ko je tako gosto pa zbito, ne prevec mazljivo, se mi je zdel, da bi morala pol ful drgnit po kozhi.. :sori:

Ja, prav pece in clo boli me, kar mal me clo zmrazi, ce stisnem skup rame, da se naredi guba zadaj...

... ej tud pomislila nisem, da bi me lohk opeklo, sem si se mislila o fino mal soncka.

Sam zakaj mam pa pol noge se vedno bele? :o|o: xrolleyesx a ni bedast! :xx!:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Thanx Contesa! x:Xx :vio:

a ves da sem tud sama pomislila na karitejevo maslo, pa me je bilo kar groza se namazat, ko je tako gosto pa zbito, ne rpevec mazljivo, se mi je zdel, da bi morala pol ful drgnit po kozhi.. :sori:

Ja, prav pece in clo boli me, kar mal me clo zmrazi, ce stisnem skup rame, da se naredi guba zadaj... ej tud pomislila nisem, da bi me lohk opeklo, sem si se mislila o fino mal soncka.

Sam zakaj mam pa pol noge se vedno bele?  :o|o:  xrolleyesx  a ni bedast!  :xx!:

To še ni tako, če imaš cele noge bele, kaj če bi imela kratke hlače gor, pa nogavice??? Tisto pa je smešno x:Dx x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

uuu hudo marsa!!! aprila boš že vsa rjava!! hudooo! nč jasn. :wOOt: upam, da se umirilo in ne peče več. se je treba kšn dan izogibat sonca.

no jz sem na lovu za službo. urejam misli u glavi. xrolleyesx zadnje par dni sem čist out... eh...sam še zmer mi je vsaj jasno kaj hočem. x^x x:o)x

morm it telovadt, dons sem bl mal in pol mi misli uhajajo h traparijam. xwizardx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>To še ni tako, če imaš cele noge bele, kaj če bi imela kratke hlače gor, pa nogavice??? Tisto pa je smešno x:Dx  x:Dx

Haha, to je pa res!!!! sam nogavic nisem imela... :D

<{POST_SNAPBACK}>uuu hudo marsa!!! aprila boš že vsa rjava!!

saj ne maram bit prevec rjava, sam kaj naj se namazem vsakic ko grem ven! :|||

Ja, saj bo, sam bom kot sezonc, s tisto majico. x:o)x

Picasso

Jst sm se pa včer na šmarni mačkn martinčkala...nism se čist izpostavla, k me hit opeče...pa sm zdej po faci rjava...sestrco pa kolegico je pa opekl.. x:Dx Sej jima ne prvoščm, no...sam tko...kva sta se pa nastavlale... x;)x

Pol je pa še en fejst mal pecu...kok to paše x:px ...joj, moški, če bi vedl kok, bi nas skos osvajal... x;)x

...en pofočk...

...sicer pa srbeče in pekoče izpuščaje po dlaneh in podlakti...od sonca....tako da, marsa, moje sožalje...zoprna stvar....naj se ti/mi čimprej pozdravi in umiri... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>A kdo ve, ce si gres v Lj zobe slikat...samo slikat, a se je treba prej narocit? Ker eni pravijo, da to takoj naredijo ( ce sam placas)?  Bi jutri mimogrede se to opravila...? Pa kje majo to kej?

xNNx Dežurni zobar, Kotnikova 36 al pa Ledina center, ista ulca. Pr obeh je brez naročila, pa takoj je fertik. Lani je stalo okol 5000 sitnih (ortopan - celo zobovje).

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

danes naredila pa eno neumnost, se mi zdi pa fajn, da si nisem zaprla vrat... samo sem povedala kar me muči pa basta, gremo dalje...

sedajle jemo pa pravi moj, ej šit pozabil sem ti nekaj iz avta prinest...

hehe, že diši stanovanje po boru, hvala Marsa x:Xx

upam, da te bo tole čimprej prenehalo pečt. čimvečkrat se namaži, da ti ne bo skupaj kože vleklo... xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>

hehe, že diši stanovanje po boru, hvala Marsa x:Xx

:palec: x8Dx me vesely, k sreci nas avto ne ... disi x:Dx po bucnem olju... :P :P

je tolk grdo vozil Mitja, da sem skoz sitnarila, drzala ono flaso kot bi imela v rokah flaso Plutonija, ki shtala totalna, ce se kaj pretresa itd. :D :D :D

** namazhem? :sori: ah kje, se ne morem niti dotikat, se modrc sem si komaj dala gor, me vse vezhe in boli in tisci in pece in skeli... in vse taksno... :D

***evo, skodozeljnost se mascuje... tolk sem se rezhala oni, ki je ajvar v faco skoz dobivala (x:Dx x:Dx x:o)x x:px), evo ga, haha, so mi rekli zgoraj, zdej mas pa opekline sestinosemdesete stopnje. x:o)x x:Dx :xx!: xrolleyesx

xcivx xcivx xcivx

Picasso

uf, štala :sori: ne za avto x:Dx za opekline... ampak mislim, da koža vseeno potrebuje vlago... ne vem laično tole ne, kakorkoli že, upam, da bo kmalu ok :palec:

kolk me tale muzika spravi v en poseben filing... xsrcx

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

tole nau vech tko shlo

al deu al pa zhur

dva dneva, trije zaporedni zhuri...ufffff

pol pa she ucheri 80eta...jao jao....

mam sicer vajenca....tko de sm lohk mal odspanchku umes :vio:

dons pa pauza....jutr pa z vsem gasom dalje

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

mama doma tisto ammmmm... kako se ze rece ... :inocent: pozabu no... :xx!:

k je prou za opekline. aja, ognjic la kwa ze. naravno no! :palec:

lahk ti dam neki!??? a? a se rabs?? :inocent:

------------

Thanx Contesa! x:Xx :vio:

a ves da sem tud sama pomislila na karitejevo maslo, pa me je bilo kar groza se namazat, ko je tako gosto pa zbito, ne prevec mazljivo, se mi je zdel, da bi morala pol ful drgnit po kozhi.. :sori:

Ja, prav pece in clo boli me, kar mal me clo zmrazi, ce stisnem skup rame, da se naredi guba zadaj...

... ej tud pomislila nisem, da bi me lohk opeklo, sem si se mislila o fino mal soncka.

Sam zakaj mam pa pol noge se vedno bele?  :o|o:  xrolleyesx  a ni bedast!  :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>O, shit, Marsa, moje sožalje za opečeno kožo! Sama nimam problemov s tem, ker sem že itak fajn temna skozi celo leto.
x:Xx Hvala macona. Ja, blagorcek, ti ki si temnejsa... Trapasto, da bom morala bit pusy zdaj. :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>mama doma tisto ammmmm... kako se ze rece ...  :inocent:  pozabu no...  :xx!: 

k je prou za opekline. aja, ognjic la kwa ze. naravno no!  :palec:

lahk ti dam neki!??? a?  a se rabs??  :inocent:

------------

Thanx Free x:Xx, zlo lepo od tebe, a saj imam vsega boga doma, bo ze zaleglo. Itak pa nic ne more pomagat, ce si ne das gor. :P

Ravno prisla z Gorenjske, mi je pasal bit na zraku, sam majico sem imela pa kar s kratkimi rokavi (in ne z naramnicami) xDDx, sem si pa kratke hlace oblekla, tako da sem dons ze drugic mal soncila noge. x8Dx

Picasso

Helou,

ful dolg dan danes. Samo mi je bilo vsec, sem prvic iz Crnuc do Centra prisla v manj kot 15 minutah v "rush hour" x;)x Si je folk uzel dopust, pa je velik lazje funkcionirat, pa neverjetno veliko park placov je frej x;)x

Spoznala sem eno nadvse simpaticno osebico, s katero sva se zagovorile za nekaj uric, opravila slikanje, obiskala sorodnike, sla na faks. Z mami sva sle na trg, sva nakuple ful zelenjave ( redkvice!!! mislim, da jih jutri ze ne bo vec :) ) pa kajmak :yumy: :yumy:

Glede opeklin, je pa mene babica z jogurtom mazala? Ne spomnim se vec, ali to pomaga, al je samo njena fora? Kakorkoli ze, me kar zaboli, ko vidim tisto sliko x:o)x

Lep vecer xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Evo prav fotkala sem, ne mroem verjet, da se mi ni umirilo.

Sem si namazala s sentjanzevkinim oljem, vseen pa dons se vedno zgleda takole:

Do piknika boš že vsa bleda x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Bemu, ti fraj dnevi minevajo hiter k blisk  :sori: Čakam, da mi končno javijo iz banke al je bankomat zadržal mojo kartico, al pa kdo veselo nakupuje z njo  :xx!:  :xx!: Pa mal sm smotan (nič novega, ne  x:o)x ), me meče levo pa desno pa gor in dol........do določenih stvari se bom zgleda morau mal distancirat, da jih bom lažje objektivno ocenil in temu ustrezno reagiral. Bemu, a bojo poklical že?  :o|o: Mam še kup opravkov dans, pa babici sm obljubu, da jo pelam na sprehod. Hm....pa mal sm živčn.  :o|o:

aHAM MAM JEST TVOJO KARTICO....ma ti rečem....heheheh mislim da se sam še sitno gor pustila...kam ti jo pošljem?

Aja...za nagrado dobiš en pogled na nove tangice in tist kar bo prščipnjeno v njih...heheheheheehe

x:px x:px x:px x:Dx

P.s. pa nč babici povedat!:)))))

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

darilo počasi odvijaš s tapravim prijemom ................... xsurprisex xpresentx :onfire: xflirtx xflirtx

To mam :vragec: x:Dx Pravi prijem x;)x Hočeš povedat, da je darilo lohk veliko več kot zgleda na prvi pogled, sam lotit se ga morš znat.....mislim odvijat x:o)x x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

točno,pod mašnico in papirjem se skriva marsikaj lahko.......

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>To mam  :vragec:  x:Dx Pravi prijem  x;)x Hočeš povedat, da je darilo lohk veliko več kot zgleda na prvi pogled, sam lotit se ga morš znat.....mislim odvijat  x:o)x  x:px  x:Dx

Micki, si se že čekiral za piknik :8):

dej noooo,bova skup gulila krompir....))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...