Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Bil ful lep dan. x:)x Zjutraj me je zbudil poštar, še dobro, sicer bi najbrž spet prespala dopoldne... :o|o: In tudi danes moram prej spat. Sem se opoldne učila na balkonu, malo opazovala dva mačkona pod oknom na zelenici... :2src: ....po kosilu sem šla z mojim xsrcx na Rožnik, sonček je sijal :2src: .....od mojega mačkon je pa bogi.... oz. en dan boljše, drug dan ne... in se bo treba odločit.... :sori: :V: .....zvečer postala mal otožna... pa saj bo... xcrossfingx

...upam, da mi bo zneslo it prej spat. x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Nope.  x^x Bo se že našel še kak za žulit.....khm....gulit  x;)x  x:Dx

aha...no prav pa neč....... sej vem....... :vio:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

x:Dx xflirtx x;)x

jah, vidiš, to je pa tako, ko stres mal popusti....pol pa nimam mere... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dobro jutro... men se da nič, še kave ne pit... neki čudna noč za menoj, ačih xrolleyesx komaj čakam da bo 12, da zaključim do torka. Vilince imam s seboj, da me obvarujejo dolgega jezika ;)

pozdravček ačih

dan se je začel super delovno, po 2 urah pa me že grabi lenoba.se bo treba zbrcat, pa kaj naredit.vreme je tako žalostno.Razmišljam a bi kavo al ne... xsrcx

Selene x:Xx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

selene..... xwizardx

julijana, mene tud...ne glih lenoba...sam mal bi se dala na off kar se službe tiče...drugač pa cel kup dobrih idej za ponucat cajt...sam ta realizacija bo še mal počakala.... x:Dx

Oj vsem,

Kwa dogaja, že prve opekline tukaj :O: Marsa x:Xx

Pa d*rdan vsem al pa dr*jutr. Včeraj bil zeloooooo lep dan, sonček in vse kar spada zraven. Spet sem se igrala Feng shui in zmetala ven 5 vreč oblek, ampak....da človek ne verjame svojim očem, omara še vedno zgleda nabutano polna :vragec:

Malce sem se šla posončit v solarij in sem bila vsa **rdeča** v faco. Od mene se sončni žarki odbijajo. Zelo svetla polt, kot bi bila z Irske.

Ampak baje je tale solarij, veliko boljši, kot ergoline. Bomo videli :vio:

Po 2 letih iskanja, končno našla ena sončna očala, ki so mi bila všeč. Take bi si izbrala tudi Pika Nogavička x:Dx . Cena pa :V: :vragec: No, sem vesela, po tolikem času iskanja vse odtehta x^x

Danes me čaka še par podvigov. Se grem kar prvega lotiti, mogoč mi pa rata x:px

Selene, pobožajlo. Amis x:Xx , Boris x:Xx . Julijana upam, da si že spila kavo. jaz imam že drugo x:Dx , Lia x:Xx , Kroko x:Xx ....& da ne dužim...vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>...en pofočk...

...sicer pa srbeče in pekoče izpuščaje po dlaneh in podlakti...od sonca....tako da, marsa, moje sožalje...zoprna stvar....naj se ti/mi čimprej pozdravi in umiri... :palec:

amis, sory, sem cez letela in ne opazila... Fak, ti tud al kaj, hvala - enako! :palec: :detelca:

<{POST_SNAPBACK}>

Glede opeklin, je pa mene babica z jogurtom mazala? Ne spomnim se vec, ali to pomaga, al je samo njena fora? Kakorkoli ze, me kar zaboli, ko vidim tisto sliko  x:o)x 

Oj, Michelle, hvala ti, ja z jogurtom tud, pametna babica! x^x x;)x

Zaboli, a ne? mene tud, ko zagledam v speglu, kaj sele ce se dotaknem.

<{POST_SNAPBACK}>.....od mojega mačkon je pa bogi.... oz. en dan boljše, drug dan ne... in se bo treba odločit.... :sori:
:V: si ze mislim, kaj odlocit. Skoda.

Sicer pa sta koncno mal boljs, a ne? x8Dx :palec:

<{POST_SNAPBACK}>dobro jutro... men se da nič, še kave ne pit... neki čudna noč za menoj, ačih xrolleyesx komaj čakam da bo 12, da zaključim do torka. Vilince imam s seboj, da me obvarujejo dolgega jezika ;)

pozdravček ačih

Selene, meni nobeni Vilinci ne pomagajo. x:o)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Oj vsem,

Kwa dogaja, že prve opekline tukaj  :O:  Marsa  x:Xx

Feng shui, pametna! xyesx

Solarij? Joooj, sam pomislim, pa mi vroce rata... :D

Ma jaz pa nisem bila tolk obcutljiva, zato mi je to podatek za se zamislit, da sem jaz tkole fasala, saj grem kdaj v lajfu spomladi na piknik, madonca, nikol se ne mazem... smo 3 tedne v dalmaciji, pa porabimo eno kremo za soncenje... ostalo pa olivc pa zvecer sentj.

Zdaj pa tkole! :eek: Tko da letos bo zgleda sonce se bolj ubitacno, groza!! :sori:

*Vceraj sem se po vsem telesu bogato napackarila s sentjanzevkinim oljem, no pa je boljs, sam dalec od tega, da bi blo OK, se vedno je rdece in se vedno me pece in mal boli, sam me pa tud ze srbi.

Prejle sem si pa ta najbolj rdece predele se z alojo namazala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, men je zanimivo, da se mi tole nardi pretežno sam spomladi...poleti na morju pa ne vedno...pa še to sam zadnja leta....heh, mogoče sem alergijo na tipe šele pol dobila.... x:Dx :vragec: x:o)x

sicer pa danes bistveno bolj suliran dan...pa nekako se da s folkom vse zmenit...popoldan bo treba še nekaj za službo nardit, pa jutri tud par ur....sam je to že tista znosna varianta....bomo končali do roka in to zlo u redu....

cosma, če maš viška feng shui motivacije...se priporočam x^x x;)x

no....mejte...

...madonca, sem vseeno vesela, da je danes petek.... x:px

men tud danes niso vilinčki pomagali, ups x:o)x mah včasih je bolje tako...

konec, kok sem hepi.... sedaj pa jest, potem pa zabušavat,pošta, še do dveh strank, pa tečt, pa.... - zabušavanje tole...

mejte se, pa pobož za vse, ki imate alergijo na sončka...

upam, da vreme danes zdrži, mejte se xsrcx

:vragec:

morgen.... x:)x

zdele se pa zachenja peklenski vikend :vragec: x:o)x :vragec: x:o)x :vragec:

dons elektronka do jutranjih ur, pol after, zvecher jutr PENTA (trance) po njej pa BOHINJzhur....jao jao jao

aj aj aj....bogi zlomkc :vio: :vio: :vio:

che samo ena celica prezhvi bo porochilo vc tork.....k se zbudim

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xNNx Če se zbudiš v torek, men manka včeri :xx!: :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

No takole....kot prvo sem zaspala službo jao jao:(( sram me je....kot drugo me močno boli grlo,pa kar po oblakih hodimda o glavi niti ne debatiramo..boliiiiiii...au..

skratka ...pili bomo čajčke,crkljala se bom sama.....upam da mi to rata....hja pa taki prazniki a ne?

nadalje ;služba je minila oki...doživela v njej en neprijete šok....se zamislila,a ni bilo treba to delat dolgo,saj sem saa doživela marsikaj...še zdaj razmišljam,ma bi pomagala,vsaj da ta duša v mr oštima stvari,ki so težke in boleče....

jej jej..kam gre ta svet.....in ne več o ljubezni prosi debatirat..Ljubezni že dog ni več......preprosto izrodila se je......

In zdaj doma,glodam buhteljček z marmelado,pijem kavico...gledam na svojega sončka,ki tako lepo spokojno spi......zunaj se pripravlja na nevihto( temni oblaki se zgrinjajo)

in pričakujem obisk... x:)x

pa tako se mi spi :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

tole je pa dons:

AIWA posebej vabljena x:Dx

.............................................................

Petek / 29.april 2005 / 22.00

Sintetika presents PLAY!

~večer nepričakovanega!

Sintetika room:

Plasty (Sintetika)

Wupe (Sintetika)

Knez (Sintetika)

Vizualije:

Neja+Aka

Allstyle allnite with

DJ FASTFOOD

Info:

Znana po raznovrstnih elektronsko plesnih zvokih ter nekaj šokantnih zabavah v Klubu K4, Sintetika zaključuje sezono z domačimi didžeji. Poleg stalnih članov ekipe prihaja posebni gostujoči DJ Fastfood.

..............................

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jutrishnjega bom pa tut kar dons dal gor....kdo bi vedel, kaj bo jutri z mano

marsa zate tole speshl....

.......

Sobota / 30.april 2005 / 22.00

AUDIODEVLISH: The PENTAFILES

~večer hitropokajočih psytrance ritmov

Devilish people::

Live Act: PENTA (Auraquake rec./ RUS)

Cu (AudioDevlish/ Lj.)

Naveen & Zvuk presents Togetherness (A.D.&L.o.P/ Kr)

Vizualije#1:

DEKAOS (K4)

Dekoracija:

AD crew + DEKAOS

Pro-grass productions:

Krizs

Ille Gal

Mike Carismo

Umax

Bandel

Vizualije#2:

Rasta on the mouse

Info:

V goste tokrat prihaja eden izmed najbolj udarnih artistov psy scene, sicer prvotno iz Rusije, sedaj živeči med San Franciscom in Portugalsko, PENTA! Live act se bo pričel okoli 1:30 AM.

Z devilizacijo K4 bo pričel Cu z bolj globoko progresivno masažo naših src... Sledi glavni gost Penta, ki bo tako ogreta telesa zavrtel do stanja dišečih palčk((((o_v))))... Vortex pa zaključi duo Togetherness, »all your souls belongs to us«!!

Torej, zopet se obeta peklenska psihadelija na velikem floru »omiljene« K4. Na malem floru tokrat zasedba ekipe Pro-Grass-Crew. Ekipa mladih ustvarjalcev se predstavlja s svojo produkcijo. Pro-Grass-Crew bo letos praznoval svojo tretjo obletnico delovanja. Za sabo imajo že kar nekaj kvalitetnih eventov, kjer ste imeli priložnost slišati celotno ekipo z različnimi gosti. Tokrat pa malce drugače... Fantje ves čas pridno ustvarjajo in v tem času se jim je nabralo obilo lastnega materiala, ki ga bodo delili z vami. Za zvočno podobo bodo skrbeli Krizs, Ille Gal, Mike Carismo, Umax in Bandel, vizualni del pa bo zapolnil Vj Rasta on the mouse.

Penta: Prihaja Nikita Tselovalnikov aka Penta!! Ruski »psy-trance killer« je odrastel v Leningradu (danes St. Petersburg), kjer je igral v številnih rock, punk in industrial bendih, danes pozabljenih nekje v zgodovini... Nori ruski duh in odtrgan smisel za glasbo, sta ga odnesla preko luže - le kam drugam, kot pa v San Francisko, orto-liberalno mesto odtrgancev.

Projekt Penta je začel delovati nekje proti koncu 2000. leta, sprva namenjeno le za užitke prijateljem, kasneje pa je Penta postal nuja, osebna izpoved Nikite. Zaradi inovativnega pristopa, novih motivov psihadelije preko močnega intenzivnega ritma, je Penta kmalu postal resen projekt na San-Fran dance sceni, od koder ga je po izdaji prvenca »Pentafiles« izstrelilo v globalno ožilje psy-trensa. Album je definitivno eden od mejnikov Psytrance glasbe. Mediji njegov ''sound'' opisujejo kot Melodic Dark Psychedelic Trance – žlehtnobe poln psy z dovolj ekstenzivnimi melodijami, ki pustijo vdih potreben na ponovno explozijo ritma... Njegovi komadi se nujno pojavljajo v setih top psy DJ-ev, kot tudi v setih kar najbolj underground tribeov... Po svetovni turneji, se je vrnil domov v studio, kjer procesira novi album, ki izide nekje spomladi na njegovi lastni založbi »Auraquake«... Na večeru Audiodevlish se bo Penta seveda predstavil kot Live Act, v vsem sijaju..

Web:

www.pentafiles.com

www.auraquake.com

.........................................

mushnice so zhe prpravljene..... x:)x

<{POST_SNAPBACK}>marsa zate tole speshl....

O, hvala Aakhut, me pa kar stekas in moj okus za muzko, sem namrec glih hotla prejle napisat, da mi ni tolk do elektronike in da skratka jutri se bolj obetavno slisi. xDDx :palec:

Ti kaj pa tale rus, a je kul?

Hocem rect, a si ga ze slisal?

Ti pa ful zuras, te komajda kaj 'vidim' tule. :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Ti kaj pa tale rus, a je kul?

Hocem rect, a si ga ze slisal?

tole prouzaprou najvechji dogodek letoshnje sezone.....

che tole zamudish...te sploh nkol do zdej ni blo u 4ki x:Dx

xokx no fino, me veseli, pol se pa najbrz vidmo. x8Dx :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...