aakhut 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> no fino, me veseli, pol se pa najbrz vidmo. no fino.....pol te dam pa na gesto....de naush plachvala zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no fino.....pol te dam pa na gesto....de naush plachvala to je pa zlo lepo od tebe, res nisem zlo pri cashu v tem trenutku!!! Thanx!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> to je pa zlo lepo od tebe, res nisem zlo pri cashu v tem trenutku!!! Thanx!!! bemu....zlomk poosebljena dobrota zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 haha, ocitno.. a pol velja definitivno? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, ocitno.. a pol velja definitivno? itaQ zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 superca, no saj nisem dvomila, ampak saj ves kako je... se pol vidmo. Aja, pa fajn zuraj dons! Saj sem mal mislila dons it nekam, pa ocitno ne bo nic, mi je pa tko se boljse pol. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, pa fajn zuraj dons! jap.... grem zhurat.....ups....bemu.....u sluzhbo nj nj nj zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Vsem skupaj zelim prav lepe praznike in upam, da si boste vsaj malo oddahnili! Tisti, ki si pa ne boste,......pa drugic! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Muceka ni več... ...upam, da mu je boljše, kjer je... RIP.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Thanks Mysti... ....me je moj klical, če grem lahko z njim... sva šla skupaj na kliniko, sem celo šla v ambulanto z njima.... ko sem že prej rekla, da ne morem gledat.... pa me je potem zvilo, doktor je šel pripravit potrebno... jaz pa sem se poslovila od mucka.... in šla v avto jokat... in čez kake pol ure je prišel moj ven.... rekel, da so mu najprej dali pomirjevalo, pa da je blo že to skoraj dovolj.... da ga je potem takoj po pravi inekciji.... ...sam... je bil star... je rekla zdravnica, da je še dolgo zdržal.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Muceka ni več... ...upam, da mu je boljše, kjer je... RIP.... sožalje ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Muceka ni več... ... meni je pred leti na rokah umirala naša psička, ker so ji sosedje podtaknili tisti strup, pri katerem se znaki nekaj dni ne pokažejo, potem je pa že prepozno ... ahhh, tele živalce, kako postanejo del našega življenja, naši družinski člani... pobož, Katja funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Katja, pobožko zate Danes minil lep dan. Ponosna nase, ker mi je uspel veeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiik preskok huh se mi fajn zdi. Tak osebni dosežek, se moram mal považičkat, pa čeprav ne veste za kaj gre Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 To, Cosma, to je novica ... čestitam funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 eni čudni dnevi so....tok je vsega, skoz dogaja, ne folgam dojemat lepe stvari, pa manj lepe pa slabe...svega i svašta te dni, če bo šlo tk naprej bom še jaz pregorela...... uglavnem sem pa zadovolna, tko srečna, lušno mi je.. čist hepi, pa ne vem glih zaka, sam tko fajn se mi vse zdi........ mogoč je pa kej narobe z mano KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 vesela zate, cosma, čeprav ne vem zakaj gre pa vsem veliko sončka v srcih ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Pa veliko kresanja vam želim lunatki. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ja, da razmislas, namest da se prepustis fajnim obcutkom se naprej!!! ------------eni čudni dnevi so....tok je vsega, skoz dogaja, ne folgam dojemat lepe stvari, pa manj lepe pa slabe...svega i svašta te dni, če bo šlo tk naprej bom še jaz pregorela...... uglavnem sem pa zadovolna, tko srečna, lušno mi je.. čist hepi, pa ne vem glih zaka, sam tko fajn se mi vse zdi........ mogoč je pa kej narobe z mano free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa veliko kresanja vam želim lunatki. Volk, pridi do Izole na party Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Uff ma kje, ni cajta. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uff ma kje, ni cajta.Ne mi rečt Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Uf, končno enkrat malo prej vstala... napisala sporočilo za danes. Nad oknom imam dve ogroooooomni pajčevini :OO!: pajek pa tudi ni mali... Sej načeloma me sploh ne moti, samo če si pa misli delat nov zarod tule.... ....malo še pokukam LNF, pa se grem učit. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Juhu spet doma http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Ahoj, Tina!!! *** katja, *** cosma, *** duh, helou!! Tud tebi lepe praznike, preostanek... In tud vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Katja, upam, da si uspesna. Jaz danes nisem Sem pomagala zdele ena drevesca sadit fotru ( ali grmicevje, karkoli je pac pripeljal), mami tudi vrticka, jaz se pa pocasi pripravljam, da grem spet k knjigam. No ja, ob ene 17.15 Lepo se mejte! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts