Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

no fino.....pol te dam pa na gesto....de naush plachvala x;)x

:hepko: to je pa zlo lepo od tebe, res nisem zlo pri cashu v tem trenutku!!! x:Xx x8Dx

Thanx!!! :palec: :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

haha, ocitno.. x;)x x:px

a pol velja definitivno? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

superca, no saj nisem dvomila, ampak saj ves kako je... x:Xx

se pol vidmo. :palec:

Aja, pa fajn zuraj dons! x8Dx :palec:

Saj sem mal mislila dons it nekam, pa ocitno ne bo nic, mi je pa tko se boljse pol. xyesx

Picasso

Thanks Mysti... x:Xx :V: ....me je moj klical, če grem lahko z njim... sva šla skupaj na kliniko, sem celo šla v ambulanto z njima.... ko sem že prej rekla, da ne morem gledat.... pa me je potem zvilo, doktor je šel pripravit potrebno... jaz pa sem se poslovila od mucka.... in šla v avto jokat... in čez kake pol ure je prišel moj ven.... rekel, da so mu najprej dali pomirjevalo, pa da je blo že to skoraj dovolj.... da ga je potem takoj po pravi inekciji.... :V: :V: :V: ...sam... je bil star... je rekla zdravnica, da je še dolgo zdržal.... :vio:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Muceka ni več... :V: 
:C: :C: :C: ... meni je pred leti na rokah umirala naša psička, ker so ji sosedje podtaknili tisti strup, pri katerem se znaki nekaj dni ne pokažejo, potem je pa že prepozno :V: ... ahhh, tele živalce, kako postanejo del našega življenja, naši družinski člani...

pobož, Katja xsrcx :palec:

Katja, pobožko zate :V: :palec:

Danes minil lep dan. Ponosna nase, ker mi je uspel veeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiik preskok huh se mi fajn zdi. Tak osebni dosežek, se moram mal považičkat, pa čeprav ne veste za kaj gre x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

eni čudni dnevi so....tok je vsega, skoz dogaja, ne folgam dojemat :inocent: lepe stvari, pa manj lepe pa slabe...svega i svašta te dni, če bo šlo tk naprej bom še jaz pregorela...... :o|o:

uglavnem sem pa zadovolna, tko srečna, lušno mi je.. x^x čist hepi, pa ne vem glih zaka, sam tko fajn se mi vse zdi........ mogoč je pa kej narobe z mano :eek:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja, da razmislas, namest da se prepustis fajnim obcutkom se naprej!!! :palec: :palec:

------------

eni čudni dnevi so....tok je vsega, skoz dogaja, ne folgam dojemat :inocent:  lepe stvari, pa manj lepe pa slabe...svega i svašta te dni, če bo šlo tk naprej bom še jaz pregorela...... :o|o:

uglavnem sem pa zadovolna, tko srečna, lušno mi je.. x^x čist hepi, pa ne vem glih zaka, sam tko fajn se mi vse zdi........ mogoč je pa kej narobe z mano :eek:

Uf, končno enkrat malo prej vstala... napisala sporočilo za danes. x:)x Nad oknom imam dve ogroooooomni pajčevini :OO!: pajek pa tudi ni mali... :eekblue: Sej načeloma me sploh ne moti, samo če si pa misli delat nov zarod tule.... :icon16: ....malo še pokukam LNF, pa se grem učit. x^x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ahoj, Tina!!! :palec: x:Xx

katja, :V:

cosma, :vtz: :palec:

duh, helou!! :palec: x:)x

Tud tebi lepe praznike, preostanek...

In tud vsem! :palec: x:Xx

Picasso

Katja, upam, da si uspesna. Jaz danes nisem x:Ix

Sem pomagala zdele ena drevesca sadit fotru ( ali grmicevje, karkoli je pac pripeljal), mami tudi vrticka, jaz se pa pocasi pripravljam, da grem spet k knjigam. No ja, ob ene 17.15 x;)x

Lepo se mejte!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...