El Nino 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Uh... so mi dali včeraj policaji za pihat... jbebm jim... kakšna žalitev... meni dat pihat, hjaja no ajd vsaj 0.0 sem napihal ane ;) hjaja Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... saj veš, da ni "naključij" ... vse se zgodi z namenom.... Dobrodošla.....MAKSIMA DAMARI Lepo soboto VSEM.... xrosex FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Jesss, koga vidim tule spet med nami hojla dečva tko, danes nič telovadbe, ne teka, ker imam hudo m. na ramenih imam neko čudno stvar, prvič v lajfu se mi je od sonca tkole spustilo - ma ne lepo se jaz levim kot kača, spodaj pa hrapava trda skoraj krastava koža - halo??? tu mač, kako sonce je kej tole, ok, res je bio višinsko ampak? Jaz vedno pocrnim a ne izgorim... bemu no :xx!: sedajle gremo na finalne tekme mlajših deklic - kakšna želja po naslovu, upam, da se jim uresniči, drugače pa - 4 v Sloveniji so že tko da tam ob 10 malce mislite na mojo Tami in njeno ekipo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 oooo, sanjalica mick se ma spet fajn cosma-cica vsa nobel ratala haha, nino, pihat si moral in to TI (jest pa še nisem pihala, ne vem, kako to sploh gre, ... 0,0 je dobra cifra za te reči in jest tud prisegam nanjo ) selene, držimo pesti za tami in njeno ekipco ... mi imamo danes (spet) družinsko praznovanje ... tale maj, sami rojstni dnevi ... pa polno enih mrkov in praznih lun in tega... kakšne kombinacije funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 In danes je zopet en tak naporen dan zame.....veliko pripravljanja,pospravljanja,peke...nakupovanja.....V pečici se peče že 4 pecivo....da bi bil da daljši,da bi bilo vse ti top pripravljeno za jutri...no to so že žele,pod ribico bi mogla pisat..mah sej šteje tudi to.....letimmmm papa Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zato, da pride čimmanj študentov na izpit, da ma člouk čim manj za popravlat a tako? <{POST_SNAPBACK}>Pa še za v petkov najtlajf si oblečen, se na času pršpara no ful mi je šlo dobr. u tork bojo rezultati. zdej mi je sam še angleščina ostala (to pa itak obvladamo)... ja zgleda da je res cajt da eno službo najdem, k če en se me bo kšna depresija lotila... tkole cele dneve doma... dobr ajd sej se zmer neki najde za delat, ni nikol dolgčas... sam jz rabim DELAT, pa dnar pa tko... u pondelk grem u oreng akcijo. no sej do pondelka sem še tko na "dopustu"... hihihhi lep sončen sobotni dan... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še dve urci in odrinemo proti morčitu! Melissa je že na morju in nas čaka! Baje je dol čudovito vreme! Žal naj bo tistim, ki jih ne bo! evo dve určici sta tlele... grem js še poberem kitaro pa v avto... swosh, vreme je pa božansko... (sej bomo meli marso zraven če bo kaj sreče) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 ma ja vi le uživejte..nekdo pa le mora tuka odtat n branit utrdbo..hahahaah obljubmo,da bomo se vedli lepo in dostojno,ko vas ne bo.. Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... je rekel danes nekdo, ooooo, Marsa, joj, kolk se je spomnim, Marse in njenih marsovčkov... ...pa, a je Mitja še vedno tolk fejst ...no, vsaj temu sem lahko pritrdila... saj tistmu ne rabis pritrjevat.... A tko?Jaz pa vceraj enga srecam na metelkovi po 20 letih.... padem v gromkija, sam tko usput, 'za ogrevanje' ( ), in en zavpije Maaaaaarsaaaaaaa!!! In jaz, zadrzano prijazno, mal vzviseno: a se poznava? (haha!!! ) In oni pravi - ta pa ta sem (*me je pa res nekaj *gnjavil* po telefonu pred kakim letom, da naj se nujno vidimo, da je na tabletih in vse.... uh... mu je mat dala telefonsko, pol je pa parkrat klical, pa se Mitji enkrat total nalozil pa mami pa vsem. ).... skratka, 'da sem ga cist zjebala'... in tko... sem rekla, sam kaj si pa ves tak zblojen, je rekel ce so me zjebal, sem rekla, ja kaj si se pa pustil.... in da je se vedno zaljubljen vame! <{POST_SNAPBACK}>tko da tam ob 10 malce mislite na mojo Tami in njeno ekipo jaz lohk sam zdaj mislim. <{POST_SNAPBACK}> ... pa polno enih mrkov in praznih lun in tega... <{POST_SNAPBACK}>Še dve urci in odrinemo proti morčitu! Melissa je že na morju in nas čaka! Baje je dol čudovito vreme! Žal naj bo tistim, ki jih ne bo! Superca, fajn se mejte!!! Jaz sem vstala ob 13h s kantasto glavo.Drugic. Upam da boste revezi zdrzali brez mene. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Kok sem se pa vcer zabavala na metelkovi, to je pa blo! Cist noro!!No saj itak se vedno, sam vcer je blo pa res ono..... se MS me ni zj*. In dons sem pa kot rozca! Sem mislila se kam odrolat, ko se vse zivo dogaja, lohk bi sla pa tud spat, sem mal zblojena in taka, sam se mi butast zdi da bi sla spat zdajle. Halo. Ko pa se zbudim, pa vstanem... mi ni filing cez 12. uro se valjat po postli, to da sem danes do 13. spala, je kar odstekan, ponavad se zbudim okol pol dvanajstih, ce pridem dam ob recimo 7h.Vceraj nisem imela ure, pol grem pa enkrat na wc, pa total sonce zunaj! Pol sem se pa sam dam odrolala, v skrbeh, da sem cisti zomby, razmazana do kolen in to, no pol ugotovim, da sem cist OK. pa spegelcke gor, da bolj resna zgledam in gospa, pa gremo... tule ob 7h bocno parkiram, se pletem med avti in vse.... obvlade' v glavnem. Aja, in z aakhutom smo tud mal zural. Nekam se oblaci.... upam da ne bodo imeli mokrega in cist zalitega tistga marsha in 'nasi' partyja. aja in seveda - kwA cem kuhat!! Vem pa kaj mi disi. (ribetkice) sam ni sans - haha, ni sans, kot da se lohk kaj zmisljujem zdajle, kaj bi pa kaj ne bi. ajd, mejte se! **hehe, blagor men, mal napovedi sem ze vcer napisala, YES!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh... so mi dali včeraj policaji za pihat... jbebm jim... kakšna žalitev... meni dat pihat, hjaja no ajd vsaj 0.0 sem napihal ane ;) hjaja Enkrat sem se ob treh zjutraj peljala po Dolenjki in hops- me ustavijo policaji, če sem kaj pila...Sem rekla, da nič, pa niso verjel. Policaj mi reče,naj izstopim iz avta, odprem vrata in z visokimi petami stopim v eno luknjo od asvalta in se komaj ujamem za vrata od avta. Policaja pa un zadovoljen fris, v stilu- matr je pijana in mi dasta za pihat. jaz napiham 0.00 in onadva buljita z dolgim ksihtom...Se mi je ful dobr zdel, hehe! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kok sem se pa vcer zabavala na metelkovi, to je pa blo! Cist noro!! **hehe, blagor men, mal napovedi sem ze vcer napisala, YES!!!!! za tako dober žur......Lahko glede napovedi daš vsaj kak namig?(če ta mlaj preživim, bom pa še marsikaj...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enkrat sem se ob treh zjutraj peljala po Dolenjki in hops- me ustavijo policaji, če sem kaj pila...Sem rekla, da nič, pa niso verjel. Policaj mi reče,naj izstopim iz avta, odprem vrata in z visokimi petami stopim v eno luknjo od asvalta in se komaj ujamem za vrata od avta. Policaja pa un zadovoljen fris, v stilu- matr je pijana in mi dasta za pihat. jaz napiham 0.00 in onadva buljita z dolgim ksihtom...Se mi je ful dobr zdel, hehe!verjamem, men bi se tud! tko kot v oni reklami, moc kina al kaj je, ko se onadva rezhita total, v avto usedata, pa kapsi, kao pihat, in onadva cist v smeh in pol 0.0. joj, lohk bi ta moment dol padla, mam svinceno glavo mal, po drugi me pa kar nekaj razganja in bi kar bluzila se kaj kam. Tim se zdajle tam total rezhi in crkava od smeha, pa pravim kaj dogaja, pa bere jadrana krta. :D In prej je rekel - mimi si nohte grize. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> za tako dober žur......Lahko glede napovedi daš vsaj kak namig?(če ta mlaj preživim, bom pa še marsikaj...) thanx za privosc! ja lahko, sem hotla ze kar gor jo dat zato (sam se mi ne da polovicne gor dajat) - ker namrec bo 1. polovica tedna ok, druga pa ne, in ce se kaj organizira tacga, pomembnega, si je treba do vkljucno srede. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> thanx za privosc! ja lahko, sem hotla ze kar gor jo dat zato (sam se mi ne da polovicne gor dajat) - ker namrec bo 1. polovica tedna ok, druga pa ne, in ce se kaj organizira tacga, pomembnega, si je treba do vkljucno srede. Oh, hvala...do srede so bile tri pomembne stvari v načrtu...... , kakšno olajšanje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Marsa tud tu......hm, škoda k nis tu nek bliz, bi te pelal na pir..... Da še izkoristim priliko, ko si mi ful fajn Saj ti bom drugic tud - sploh ce bova sla na pir. <{POST_SNAPBACK}>Oh, hvala...do srede so bile tri pomembne stvari v načrtu...... , kakšno olajšanjeNo vidis, kako itak ze vse vemo. V bistvu sploh ne rabimo raznih napovedi in tega.... sam po drugi strani je pa fajn, sploh ce dobimo nekaksno potrditev, al da smo ok ravnali, al pa da, ce nismo, nismo mi krivi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Saj ti bom drugic tud - sploh ce bova sla na pir. No vidis, kako itak ze vse vemo. V bistvu sploh ne rabimo raznih napovedi in tega...Rabima, rabimo..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 hej, hej.... lep pozdrav moji dragi..... čist malo se oglašam... se mi mudi... morm napisat nekaj o mariboru... v torek namreč peljemo 20 slovencev in 20 švedov na tour of maribor... pa ... se je treba malo pripravit... lupčka.... kris Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 enja, ja, saj... fajn, v bistvu, thanx, no saj zato jo pa tud pisem. kaksen smisel bi bil, ce ne bi nihce rabil tega? jaz bi se nekaj brez veze v prazno matrala. Mick, saj tud do pira se prideva... saj ves kako je z nami ta potrpezljivimi. jaz pa cist zblojena se vedno... me je ze klical Stane, pa mal silil, ces pa daj no, pa to... pol pa jaz vedno najprej se izmotavam, pol se me ze skor preprica, pol pa popizdim da kaj se me sili. In basta. Al pa tko kot je rekla moja mat in to je bilo NEIZPODBITNO (sem se lohk cez okn metala, kar sem tud se, iz 7. stuka dol bingljala z nogam [boga mat, ce se zdajle spomnim se mi zacnejo kar roke in noge potit, zdaj ni sans, da bi se sla kaj tacga ], da ce ne smem ven, grem pa cez okn. )..No, rekla je (s takim ostrim glasom in pogledom z mal dvignjenimi obrvmi): 'NI GOVORA!' In to je blo konc.Ampak - dela. Jaz sem ene parkrat (pravzaprav skoraj zarad stosa, da 'probam') rekla NI GOVORA! - pa je delal. (sam jaz nisem tak clovek, meni je brez veze necesa ne dovolit, ce ni nic takega)... Kristalchy!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 ... zakaj mene tko privlaci sneg, mraz, belina? Zdajle cez ramo pogledam, pa na tv vidim en snezni prizor, hladovino, pingvine, pa prec, kar avtomaticno, globoko zadiham.Tolk me pomirja tole.No saj je logicno, haha, ce mi gre na zivce vrocina, pol se skor nekak pricakuje, da pa maram hlad.Ker, neki mors marat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Enkrat sem se ob treh zjutraj peljala po Dolenjki in hops- me ustavijo policaji, če sem kaj pila...Sem rekla, da nič, pa niso verjel. Policaj mi reče,naj izstopim iz avta, odprem vrata in z visokimi petami stopim v eno luknjo od asvalta in se komaj ujamem za vrata od avta. Policaja pa un zadovoljen fris, v stilu- matr je pijana in mi dasta za pihat. jaz napiham 0.00 in onadva buljita z dolgim ksihtom...Se mi je ful dobr zdel, hehe! tole sem se pa nasmejala!!! x!x super. jz pa zdele spet mal na sončka šibnem. sem že itak bla... pa zdele mal doma... pa je tko fino zunej da kr šibam spet. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Ze cel dan me nekdo klice iz skrite cife. Najprej se nisem javila, ker se iz principa ne javljam na skrite, samo je klical/a sestkrat, potem sem se javila; samo dihanje zadaj. Sem se javila se dvakrat, nic. Potem sem sla laufat in spet 12 neodgovorjenih. Pismu ma folk prevec casa Danes imam se posebaj nizek pritisk, neki se mi spet vrti pa zaspana sem.... Sem pa pospravila mojo kopalnico, premaknila omaro in videla kako si je en pajkec tam ustvaril prijeten domek Spet imamo ene obiske, ki jih lahko poslusam kako uro, potem se pa vedno izgovorim na ucenje Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ker se iz principa ne javljam na skritejaz tud ne. Sam ves kaj je lohk recimo - pri kom imajo v sluzbi tkole, po defoltu, da ne pise.... ker drugac pa jaz tud pop*.Klices me in jaz ne smeem vedet, kdo si? idiotsko, pa saj te bom slisala cez cetrtinko sekunde!! Tole je pa tud men nekdo delal, pa se clo sms-e posiljal 'skrivnostne' (ces, evo me, sem ze na poti iz Ce, hitim k tebi - al nekaj tacga! no po tem zadnjem sem postekala, da je nekdo revez meni posiljal namest kaki svoji izbranki, ker si je mroda napak cifro zapomnil al kaj tacga in mi je veckrat telefoniral (jaz pa ne klicem nazaj ce ne poznam cifre, me bo ze dobil)... no pol sem pa postekala. Sam mi ni pa dihal not... to so pa tud ze kdaj, sam se ne vznemirjam. Da se mu da! aja, al pa ne odlozim. kar pustim, pa naj mu laufa kartica v prazno. samo mobi dam dol u usesa, polozim na mizo... pa naj oni diha, lapa kar ce. *** ... nisem se mogla spravit na obalo... prevec sesuta... ne tolk za voznjo samo in to, pac pa za vse, se pogovarjat se mi ni dal, kaj sele da bi zhurala ali kake 'spoznavne zadeve'.sem sla pa sam do frendice na gorenjsko na caj (saj to je cist bliz, na gorenjsko recem zato, ker grem pac na tisti konec in grem po avtocesti ).Mi je pa tolk slabo ratal, 1x ze pri njej, 1x pa na avtocesti.Pa se krc me je zagrabil, ampak na sreco sam mal oz. se je rpec sprostil..Sem pomislila, pismu, recimo, tkole ti slabo rata lohk, pa pol pise: iz neznanega razloga je zavil... itd.No ampak meni se to ne more zgoditi (no razen ce bi me kap al kaj tacga) - ker se ne dam. tud tedaj sem s krchem vozila po nabiti celovski, ko bi najrajs iz avta stopila pa rekla ej jaz se ne morem it vec.Ko mi je kar nogo gor zvijalo, za znort, pa se ustrasis se, ker brez sklopke ne mors vozit, pa tud, nekam mors dat nogo.Joj sploh ne vem kaj cem.... lohk bi sla po mojem tud kar spat in ne mroem verjet, da razmisljam o tem, da bi pa ipak... sla morda mal v mest. A ni tumach? cist boga, kako lohk sploh POMISLIM na kaj tacga. Kok smo dvojni. No jaz sem ze... V bistvu sem izrazito druzabna, lohk pa tud izrazito nedruzabna. hecno, navadno si pac ali druzaben ali pa ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 no saj pri tebi je to bolj normalno, z dvema ognjenima polozajema, halo!jaz bi bila lohk cist mevzasta. No sem spet pri vodnarju nekak... se mi zdi vodnar tak oz. da bi to bila se najbolj vodnarjeva lastnost. lohk total folka, z vsemi vse, ok, dbest, najrajs je pa sam. tko kot sco. ampak tko bolj uzivas polnost kontaktov...vcasih, ko si se druzil zgolj zarad... kaj jaz vem, druzenja, dogodivscin, novih kontaktiv, je bilo drugac... 1000x vec balasta...Zdaj si pa sam IZBERES, kar ti pase. Nic se ti ni treba dokazovat, ne potrebujes si pridobit naklonjenosti, nekega statusa itd.. Sam si.tedaj pa je bilo vse tolk pomembno...in pol poznas petsto milijonov ljudi, za vecino ti je vseen... Pa vcas me utruja tolk govort. kar se slisi odstekano, ker prav RADA govorim (poudarjam in tko, sem mal dramaticna tud v govoru - no saj vidte ).. no in ravno zato, ker vse pocnem tko intenzivno, me tud odnosi utrujajo vcasih. mater sem jaz naporen clowk, v bistvu.. tumach... vcasih sploh ne stekam, kako me lohk kdo sploh prenasa... mislim najblizji... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 saj je (astrologija)... zato pa me se vedno privlaci, ker se po 25 letih me ni razocarala.ce ne bi delala, bi mi dol padla. No saj tko grozna spet nisem oz. se jim ocitno ne zdim, saj to jaz ugotavljam, ne oni... pol ne bi me klicali skoz pa k meni hodili, ce bi bila tok grozna.Ocitno imam druge kvalitete poleg tazoprnih, da pac to odtehta.saj vedno kaj odtehta.recimo pri meni pa je skrtost veckrat ta, ki odtehta (v negativno smer).ne zarad kakega casha, ampak ker menim, da ce je clovek skrt, je skrt tud srca. ker preprosto ni tak clovek, da bi dajal.No in to mi odtehta.in ce je kdo prehrupen in prenaporen (ker taka sem konc koncev ze sama).Samo da znam razumet pa velik prenesem. Nisem cist brezobzirni egoist, ne teptam po drugih, sam preprosto imam s sabo najvec oprpavit, in zato sem pac skoz jaz... drugac nisem tak egoist spet, sem bila prehitra oz. mal ipak prekriticna. tko drugac sem egoist, aja recimo da sem egocentricna. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts