nataly 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Pa res - Astre tudi ni kaj dosti videt(kaj se jaz oglašam - še vedno nisem prišla do lunatika )Ugotavljam, da nimam kaj dosti za povedat. Pa ne da se mi ne bi nič dogajalo. Se. Dnevi mi bežijo kot šus in včasih se mi zgodi, da zaspim še preden se uspem pokriti z odejo. Tako je menda prav. Lahko sicer omenim,da imam hecno mačko(ki je maščevalne sorte - pa ziher ni škorpija..me je tipica včeraj kar ugriznit hotela - sem jo malo preveč temperamento pocatljala zadnjič pa prav premeteno s taco segla za očala in me hotela popraskati po očeh )Drevesa so pričela z brstjo..lepo je res. Sem na dobri poti, da se zacementiram. nobene potrebe po svetu nimam(čudno za strelko vem ) Pač svet pride k meni Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ja, pa res, Astra.. upam, da si je kaksne pocitnice privoscila.. Ah ja.. tako lena pa ze dolgo nisem bila.. Sem bila ze na poti na faks, pa nisem parkinga dobila in me je vse minilo.. pa sem spet nazaj za racunalnikom.. kar ždim tukaj... Yes, mam pa cas, da si kej bolj konkretnega skuham.. sem mal brskala tule po forumu, pa bom poskusla un Marsin recept za ajdovo kaso.. zimproviziran sicer, ker mi pol sestavin manjka, pa kaj dodatno bom not vrgla.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. april 2005 Avtor Prijavi Deli 12. april 2005 pa glih TEGA si nasla ob milijardah dbesticnih receptov tule! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Vpisala sem ajdova kaša v iskalnik, pa mi je GLIH TEGA ven vrglo... itak se nikol ajdove kase od blizu vidla ne pripravljene ze... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 sej k ga bo posvoje spacala bo zsih ful dober. kašica spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 morgen..... sej vem.....neki zgodnja ura tole...... sam kaj k me nek kolegij chaka popoldne... :xx!: zvecher pa UMEK spet po dolgmu cajtu mal folk videt.....tko neobvezno, saam za zhur zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 No, tako pa je, ko te nekdo prikliče... Pred petimi minutami poklicala Marso...ker mava neki za zrihtat...pa pravi, a si vidla v dnevniku... Ne, nisem, ker me kakšnih 14 dni ni bilo gor... zdaj pa berem tule..in kaj čem reč, fajn se zdi, da takole čutim energy...in se pojavim... Moram dan vzet, da preberem, kaj vse ste tule nakvačkali... Ne znam povedati, kako sem...mal sem se z enigmami ukvarjala zadnje čase...v smislu, kaj je pesnik s tem hotel povedati... ..drugače pa vse nekak normalno...če so vsi up & down normalni, pa zame pravzaprav so... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Astra jaz tud zdajle, gor pogledam, pa vidim Astra.. Ja, hudo... smo te priklicali WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa res, Astra.. upam, da si je kaksne pocitnice privoscila.. Ah ja.. tako lena pa ze dolgo nisem bila.. Sem bila ze na poti na faks, pa nisem parkinga dobila in me je vse minilo.. pa sem spet nazaj za racunalnikom.. kar ždim tukaj... Yes, mam pa cas, da si kej bolj konkretnega skuham.. sem mal brskala tule po forumu, pa bom poskusla un Marsin recept za ajdovo kaso.. zimproviziran sicer, ker mi pol sestavin manjka, pa kaj dodatno bom not vrgla.. pa na machko ne pozab...de se ti kasha prej shladi zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Macko? don't get it... Upam, da ne mislis kot dodatek... :!!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Macko? don't get it... Upam, da ne mislis kot dodatek... :!!: jah....de se bo okol vrele kashe sprehajala.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 pod tole rdeco barvo sem blond... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pod tole rdeco barvo sem blond... jah no....che se machka sprehaja okol vrele kashe zadost hitr, pol veter dela....in tako se kasha hitreje hladi.....kapish?jao blonde (pa ostale tut niso v kej bl zavidljivem polozhaju) zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 ja, no, sej pol sem dojela, ko si vrelo kaso omenil... itak pa... asociacije, da dol pades... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> jao blonde (pa ostale tut niso v kej bl zavidljivem polozhaju) zlomk kok ne sama inteligenca nas je KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok ne sama inteligenca nas je ja....kadar ste za PC-om umetne.... druga mozhnost pa, k ste polne sperme zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, no, sej pol sem dojela, ko si vrelo kaso omenil... itak pa... asociacije, da dol pades... malo pozno.....ampak....od srca zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja....kadar ste za PC-om umetne.... druga mozhnost pa, k ste polne sperme zlomk zato se js tko rada na inteligenco prklapljam KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> malo pozno.....ampak....od srca zlomk WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zato se js tko rada na inteligenco prklapljam hmm....USB al JOYSTICK zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hmm....USB al JOYSTICK zlomk kr joystick....je več dela z njemu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr joystick....je več dela z njemu heheprogramska oprema pa she v DOS-u zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 no tkole....kava mem....zej pa veselo na delo (zhur) zvecher pa UMEKker pride, pride....kerga pa ne bo....pa ga naumo nch pogreshal zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Bok. Bemu, ne dajo mi časa za vas, grrrrrrrrrr .....kak me to jezi. Torej frka, da je pa še stvar hujša sem prisiljen branit oz. zastopat neko stališče, ki ni tudi moje. :xx!: Da je stvar hujša sem še začel pokašljavat in neki vročičen postajam...... :xx!: Tak, mejte se, mujceki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Kašljaš pa zato, ker delaš stvari, ki so proti tvoji etiki.Telo se nehote odzove. jbg... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts