Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Pa res - Astre tudi ni kaj dosti videt(kaj se jaz oglašam - še vedno nisem prišla do lunatika x:Dx )

Ugotavljam, da nimam kaj dosti za povedat. Pa ne da se mi ne bi nič dogajalo. Se. Dnevi mi bežijo kot šus in včasih se mi zgodi, da zaspim še preden se uspem pokriti z odejo.

Tako je menda prav.

Lahko sicer omenim,da imam hecno mačko(ki je maščevalne sorte - pa ziher ni škorpija..me je tipica včeraj kar ugriznit hotela - sem jo malo preveč temperamento pocatljala x;)x zadnjič pa prav premeteno s taco segla za očala in me hotela popraskati po očeh x;)x )

Drevesa so pričela z brstjo..lepo je res. Sem na dobri poti, da se zacementiram. nobene potrebe po svetu nimam(čudno za strelko vem x;)x ) Pač svet pride k meni x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, pa res, Astra.. upam, da si je kaksne pocitnice privoscila..

Ah ja.. tako lena pa ze dolgo nisem bila.. Sem bila ze na poti na faks, pa nisem parkinga dobila in me je vse minilo.. pa sem spet nazaj za racunalnikom.. kar ždim tukaj... :o|o:

Yes, mam pa cas, da si kej bolj konkretnega skuham.. sem mal brskala tule po forumu, pa bom poskusla un Marsin recept za ajdovo kaso.. zimproviziran sicer, ker mi pol sestavin manjka, pa kaj dodatno bom not vrgla..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:eek: xDDx pa glih TEGA si nasla ob milijardah dbesticnih receptov tule! x:Ix :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vpisala sem ajdova kaša v iskalnik, pa mi je GLIH TEGA ven vrglo... :vragec: x:o)x x;)x

itak se nikol ajdove kase od blizu vidla ne pripravljene ze...

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

morgen..... x:)x

sej vem.....neki zgodnja ura tole...... :vio: :inocent:

sam kaj k me nek kolegij chaka popoldne... :xx!:

zvecher pa UMEK x:)x x:)x x:)x

spet po dolgmu cajtu mal folk videt.....tko neobvezno, saam za zhur x:o)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

No, tako pa je, ko te nekdo prikliče... :eek: x?x :palec:

Pred petimi minutami poklicala Marso...ker mava neki za zrihtat...pa pravi, a si vidla v dnevniku... :eek:

Ne, nisem, ker me kakšnih 14 dni ni bilo gor...

zdaj pa berem tule..in kaj čem reč, fajn se zdi, da takole čutim energy...in se pojavim... x^x

Moram dan vzet, da preberem, kaj vse ste tule nakvačkali... x;)x

Ne znam povedati, kako sem...mal sem se z enigmami ukvarjala zadnje čase...v smislu, kaj je pesnik s tem hotel povedati... xrolleyesx ..drugače pa vse nekak normalno...če so vsi up & down normalni, pa zame pravzaprav so...

Astra

Per aspera ad astra

Astra x:)x :palec:

jaz tud zdajle, gor pogledam, pa vidim Astra.. Ja, hudo...

smo te priklicali x:)x

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Ja, pa res, Astra.. upam, da si je kaksne pocitnice privoscila..

Ah ja.. tako lena pa ze dolgo nisem bila.. Sem bila ze na poti na faks, pa nisem parkinga dobila in me je vse minilo.. pa sem spet nazaj za racunalnikom.. kar ždim tukaj...  :o|o:

Yes, mam pa cas, da si kej bolj konkretnega skuham.. sem mal brskala tule po forumu, pa bom poskusla un Marsin recept za ajdovo kaso.. zimproviziran sicer, ker mi pol sestavin manjka, pa kaj dodatno bom not vrgla..

pa na machko ne pozab...de se ti kasha prej shladi x:Dx x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

pod tole rdeco barvo sem blond...

jah no....che se machka sprehaja okol vrele kashe zadost hitr, pol veter dela....in tako se kasha hitreje hladi.....kapish?

jao blonde xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx (pa ostale tut niso v kej bl zavidljivem polozhaju)

ja, no, sej pol sem dojela, ko si vrelo kaso omenil...

itak pa... asociacije, da dol pades... xrolleyesx

x;)x

loesje

Spet nazaj -

no tkole....kava mem....zej pa veselo na delo (zhur) x:o)x x:px x:Dx :vio:

zvecher pa UMEK

ker pride, pride....kerga pa ne bo....pa ga naumo nch pogreshal x:Dx

Bok. x:)x Bemu, ne dajo mi časa za vas, grrrrrrrrrr :o|o: xrolleyesx xcivx x:o)x.....kak me to jezi. x;)x :o|o: Torej frka, da je pa še stvar hujša sem prisiljen branit oz. zastopat neko stališče, ki ni tudi moje. :xx!: Da je stvar hujša sem še začel pokašljavat in neki vročičen postajam...... :ill: :xx!: Tak, mejte se, mujceki x:Xx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kašljaš pa zato, ker delaš stvari, ki so proti tvoji etiki.

Telo se nehote odzove. jbg...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...