Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 ja saj zatro pa riba fashe kakega sco (asc itd.), lev pa kako devico.Da se mal uravnotezi.kaksne imam jaz blazote, da sem 5 rib fasala za protiutez!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja saj zatro pa riba fashe kakega sco (asc itd.), lev pa kako devico.Da se mal uravnotezi.kaksne imam jaz blazote, da sem 5 rib fasala za protiutez!!! Kaj pa jaz, bik v podznaku oven fašem duplega ovna? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 a to leti name fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 ja saj da nous tok trda. *pa nalasc recem 5, da vec zgleda. - drugac je pa eden od petih kiron, ki ga ne upostevam tolk (ampak sam mal ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz pa vem, kako zelo je pomemben moj Kiron in ga kar upoštevam, z vozlm vred. V 7. bajti, saj sem že razlagala nekaj o tem.Saj jaz ga tud se kar... sam.... v naslednji..... hm... plasti... recimo...Iz principa sem ga 'odrezala' iz stelija, da se mi ne guzva se kiron tam not.vem pa natancno, kaj mi prinasa oz. kaj je z njim in to, sam sem nekak prelena al kaj, da bi sla spesl v kiron 'porocat'. Hotla sem v bistvu rect, da ravno ne sodi k osebnim, sonce luna merkur mars pa... tko da so zato oz. tako sam 4. + kiron pac. <{POST_SNAPBACK}>Waw, danes sem najbolj aktivni član. Čez 40 objav. Fajn... ce ne bi bila morda jaz. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Evo mene, sem oblubla, da se javim, ko pridem.. Premocena, zmrznjena.. po avtocesti sem sibala, me je namocilo ko macka... Ampak tokrat je blo vredno dat tistega jurja za cestnino.. da bi se zdajle po ta stari cesti cjazla.. Pol pa se na cestninski.. mela cist zmrznjene prste, pa preden zvlecem listek ven in denarnico iz druzga zepa.. zenska pa: ''kr pocas, se nic ne mudi.. ste dobri, da se sploh vozte v takem'' Ja, kaj pa naj bi... Drugac pa... kogar ni bilo, mu je lahko zal Smo preziveli super krasen dan na Obali... Folk, super ste, res! (saj verjetno se zurajo...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo mene, sem oblubla, da se javim, ko pridem.. Premocena, zmrznjena.. po avtocesti sem sibala, me je namocilo ko macka... Ampak tokrat je blo vredno dat tistega jurja za cestnino.. da bi se zdajle po ta stari cesti cjazla.. Pol pa se na cestninski.. mela cist zmrznjene prste, pa preden zvlecem listek ven in denarnico iz druzga zepa.. zenska pa: ''kr pocas, se nic ne mudi.. ste dobri, da se sploh vozte v takem'' Ja, kaj pa naj bi... Drugac pa... kogar ni bilo, mu je lahko zal Smo preziveli super krasen dan na Obali... Folk, super ste, res! (saj verjetno se zurajo...) A ti je gretje crknilo, al zakaj si čist zmrznena pa premočena? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 K sm bla z motorjem pa mu je gretje crknu, ja pa streha puscala... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Jaz pa danes spet dopoldan vtepala nemščino v glavo eni gimnazijki , ki ji grozi popravc, 3x peljala psa na sprehod (bila skoraj 3 ure v gozdu -ful lepo, vse zeleno), šla v LJ na en metin čaj, ker druzga ne smem , šla še na Plečnikove Žale (pravi spomenik za pokopališče), prebrala vse časopise , danes zapravila le 160 SIT na telefonu . Aja pa pokosila travo okoli hiše, zdaj lahko organiziram turnir v golfu, tako je upedenano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 ....he,he, upam, da ste se res lepo imeli! Vam pa nisem nic foush. Ste pa se mal zural zame, he, he,... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 jutro. brat uletu z nočne ves naspidiran in me zbudu. tko da se zdele sestavm pol grem pa nazaj u kičn ga poslušat. dons gre na une šaoline, po moje da bo ful zanimiu. kašn je pa vreme kr neki vse mokro pa nikakvo. upam, da se bo sončk naredu... sm misnla it na izlet dons. no bomo razmislil kwa bomo počel tko greu u kopalnco pa tibetance izvest, da lahk začnem živet. xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Dobro jutro.Obala je oblačna.Jaz sem pa jasno pripravljena na dan z učenjem fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 klele pa že lepo sonček pregnal oblake stran. in lepo sije... tko da čez par urc bo že lih fajn toplo za it vn skakljat... letos mam pa ful ene energije pa skoz bi bla u naravi.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Oj mladinci! Včeraj zmagala in prehodila 35km okrog bodeče žice. Baje nas je bilo okoli 1000 tistih, ki smo se šli celi krog.Tam nekje okrog 10km me je zvil en žulj :xx!: kr neki, mislim, toliko sem po hribih preplazila brez žuljev, pol me pa na PST zvije (PST-pot spominov in tovarištva) Se vsedemo v en bife pogledam stanje še 25km ne bo šlo takole....pokličem prijateljico in prileti čez 20 min z nekimi spešl flajštri in extra mehkimi nogavicami.Za povrh, mi je prinesla pa še uro. Kao k sem se tok zmišljevala, flajštre pa štumfe z rožcam, pa povrh še zlato uro z vodometom No vsekakor sem zmagala in prišla do konca, čeprav dehidrirana....zdele sem pa že pri sebi, tko gremo v nove delovne zmage Sem pa mislila na vse, ki ste bili na partyu. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 piha burja in je prav hladno-čisto nasprotje včerajšnjega dne-no sonček sije-to je enako fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj mladinci!Včeraj zmagala in prehodila 35km okrog bodeče žice.Lepo, lepo... A je bilo to v stilu druga Tita: "Vani je bilo minus tridesetak stupnjeva, a mi gazili blatom do koljena". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Jutro...Naporen vikend se nadaljuje... spet sm neki začel, pa verjetno nikol ne bom dokončal Zlomk:k Marihuana march-u sodi Kraljevina NL ne pa Tea for two mel prijeten sprehod, dons pa... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 hehe onix...kraljevina holandija sedi klele pa ti vracha lubchke chist u redu de se je tko iztekl dons pa naprej.....v spoznavanju dezhel in njihovoh narodou pestro zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Lubchka nazaj ma pa hudo simpatično nemščino nizozemsko mehka Itak se vedno izteče prav, je blo prepozno ze čaj kaj tršega ob taki uri bolj paše Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 pa je shla.... zej mam pa dve uri sam zase....pol pa na jurish zadnja ROZA nedelja vergi rola house.... dons bo hec.... pol pa jasno after na zhe znani lokaciji....pa DJ AAKHUT zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Kvalitetno porabi čas za sebe, tega je najmanj(po mojih izkušnjah) A rab DJ še eno levo roko na aftru? K mam glih čas do srede pol morm pa RES začet avto rihtat Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> A rab DJ še eno levo roko na aftru? K mam glih čas do srede leva roka zmeri prou pride after je sicer privat ampak....vprashat se da zmeri zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 drgach pa chez par minut....LIVE ....stef Vrolijkhttp://www.puredj.com/ se vam splacha zvochnike prklopit zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 No, saj ne da sem se nekaj strasno ucila danes.. Sem pa namesto tega cel popoldne pospravljala.. kr neki me je zagrablo In je ful fajn obcutek, vse disi in se sveti Sem kar porabla kalorij... ugotavljam, da me kar se noga boli od tistega padca zadnjic.. verjetno tud to krivo, da nisem nic kaj dost pocivala in je pazla... zdajle mi kar kljuva not.. bom glino zvecer gor dala.. grem si se enkrat koledar sprintat in urnik ucenja spremenit.. en izpit bom na september prestavla, pa se mi bo vse lepo izslo drugace bi pa vse bolj na pol... zdaj bo pa cist dost casa ej, kok sem bla pa pridna dons, prav pohvalt se moram se prevajala sem neki... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 br jutro. tkole zdele sm bla skor eno uro na luni. zdej pa tibetance narest. pa kopalnca je verjetno frej. tko da se grem zrihtat in potem laufat po vseh možnih uradih. pol pa misti vidmo, popoldne pa še sos supervizija.tko da bo kr kul dan. lepo preživite tale ponedeljek spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts