Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nekdo mi mal grozi!  :vtz:  :sniky: Nihče iz lnf, da neu pomote.  x:Dx No, saj ni prvič.... :o|o: Verjetn tud zadnjič ne.  :xx!:

:wOOt: za zmlatit. ti kr pikico posluš... pa še jz pridm pomagat. :palec:

za mamice xwizardx da čimprej ozdravijo. xcrossfingx

naš ata je že kar v redu. še h seb prhajajo zarad vsega kar se je zgodil. samo je najhujše že za nami... xsrcx

šončk.... x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen..... :o|o:

machek she vedno po malem prisoten.... :o|o: :o|o:

glavn, de se ga do sobote znebim.... :vio:

pol pa nanovo..... xcheersx .... x:Dx

cheprou zhe jutr psitranceparty u mizart-u..... :vio: :inocent: x8Dx x:o)x

no ja.....bo zhe.... xrolleyesx

zlomk x:)x

ps: mickovemu grozilniku pa nasvet: od besed k dejanjem x:Dx x:Dx x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:onfire: Kulare!!! xokx

In dbest ker mam se 6x!!!!! :palec:

Kok je pa kul tole!!! :palec: :palec: :palec: x8Dx

*je taka zadeva, ki zgleda kot tehtnica, ki nanjo stopis, recimo... in pol ti najjprej cez stopala spona, pol se usedes in ti cez... hm, pac, rit..., pol pa se roke tko postavis.

Total dobr se pocutim, polna energije. se zmer mi mal prijetno gomazi v rokah, pa fajn mi je, ker sem lohk ZACUTLA direkt potek in pretok meridianov... da zdaj vem, kam naj kaj usmerjam, ko bom sama se kaj sla in tko...

Tko da sem navdusena! x^x xcivx x8Dx :palec:

eni baje sploh ne cutijo 'do gor' energy, men so pa lica utripala clo, pa oci. x8Dx

Hudo v glavnem debst da mam se kdaj, bi mi bilo kar zal, ce zdaj sam tkole 1x, glih tolk da se navdusim... pa tud, boljs dela, ce je parkrat ponavljajoce - tko kot vse.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hej pa to je masaza na masaznem aparatu, ki ti kri desno sucno zavrti, pa cisti zile ... a je to to?

dbest zadeva, bi si kar kupila za domov, da zjutraj stopim gor, pa mal usedem, pa rokce gor ... baje deluje tako koker da bo nevem kolk km pretekel x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>:onfire: Kulare!!! xokx

*je taka zadeva, ki zgleda kot tehtnica, ki nanjo stopis, recimo... in pol ti najjprej cez stopala spona, pol se usedes in ti cez... hm, pac, rit..., pol pa se roke tko postavis.

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

to je to ja, desno krozenje nekaj...

Sam men ni zmerla (sem mislila da zato, ker je ob stisku roke ugotovila, da mam dobro prekrvavitev), pa sem rekla, men pa niste zmeril tega, no pol je pa se men.

Nisem mogla verjet, da pri enih je kar mirovalo ono, mal je migalo zgoraj in spodaj, pri meni pa je bila totalna rolada, crni rdeci, vsi so s totalno naglico sibali!!! x^x

mislim saj vem, da imam dobro prekrvavitev, a vseeno...

navdusena, jaz tud hocem doma met to...

evo... zato nocem vsega tega...

zakon, cist shizim

(*moram se kaj prisparat za temo magnetna resonanca xDDx)

ja, kao 8 km in da te lohk glava pol boli, mishice in vse.. jaz pa ful dbest!!! xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pišuka ej...to se pa ful dobro sliši x:px . hm...en tak spodbujevalec...sam kakšna je pa cena tega štosa, če ga hočeš met doma?.....zihr te od tega najprej na rit posede :inocent:

hehe...zgleda da je vseeno včasih koristno kej novga sprobat, marsa x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>

hehe...zgleda da je vseeno včasih koristno kej novga sprobat, marsa  x:o)x  x;)x

xDDx x;)x

pa kok se tale kokos (ich) upira vcas!!! xrolleyesx x:Ix x:o)x x:px

Kao - 'jaz nisem za to' - ali - 'to ni zame'

(najbolj zaprisezen nevoznik sem bila, zdaj pa cist shizim!!! :2src: x:Dx)...

Tko da... x:Dx x:px

Butast, kaksni smo vcasih... :8): xDDx

Picasso

Joj marsa kul da si zacela to temo :palec:

ne vem kaj je to sibalo?? mogoce pa ne misliva isto ? ker na tistih kjer sem bila jaz (en center na litijski) se postavis na "tehtnico" pa stojis, pa tisto drma, pol pa se usedes .... pa lahk te mal srbi vse skupaj ... pa sedem terapij mas zastonj x;)x

ja pa ta aparat ni tako drag, tko da ne vem ce ne bom sla v akcijo. baje da je super za zjutraj, te totalka presejka in zbudi x:Dx x;)x x:px

No ena moja kolegica je hodila z mano, je pa mal bolj mocna, in je ful hujsat zacela, noro res! Pol pa ko sva od tam sle, sva bile tako lacne, da se nisva mogle najest, in sve jedle kot nore, ona pa je sam hujsala x;)x jst pa tud pa mi ni blo bas kul :o|o:

No jst sem si pa kupila tisti pas, ki tud nekak tako deluje. Ga das okrog pasu, na boke ali prsa in ti baje 8 cm globoko deluje.

<{POST_SNAPBACK}>to je to ja, desno krozenje nekaj...

Nisem mogla verjet, da pri enih je kar mirovalo ono, mal je migalo zgoraj in spodaj, pri meni pa je bila totalna rolada, crni rdeci, vsi so s totalno naglico sibali!!! x^x

xDDx

Neresnično ne obstaja.

kako 7 terapij zastonj??? kaj pa pol?

a o cenah terapij in aparata se pa ne sme nč govort....sej loh tud na os napišeta, tai-chi in marsa

marsa, smo res hecni...tko k js z mojim odporom do računalnikov x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

nic pac hodis da vidis ucinek, ce ti je fajn pa bi to mel si pa kupis. Nihce te nic ne sili

Neresnično ne obstaja.

jaz grem pa danes na Koncert Dona Conreauxa, mojstra zdravilnega zvoka in kundalini krija joge - pesem mnogih planetarnih gongov :2src:

sva se s prijateljico kar na hitro odločili in očitno ni velikega zanimanja, sva lahko še sedeže izbirali, zanimivo vedno sem nekje zadaj, danes pa sem izbrala 3. vrsto ;) vem, da bo fajn...

a dej mene tud to zanima, kje se dogaja?

<{POST_SNAPBACK}>jaz grem pa danes na  Koncert  Dona Conreauxa, mojstra zdravilnega zvoka in kundalini krija joge - pesem mnogih planetarnih gongov :2src:

sva se s prijateljico kar na hitro odločili in očitno ni velikega zanimanja, sva lahko še sedeže izbirali, zanimivo vedno sem nekje zadaj, danes pa sem izbrala 3. vrsto ;) vem, da bo fajn...

Neresnično ne obstaja.

<{POST_SNAPBACK}>Nekdo mi mal grozi!  :vtz:  :sniky: Nihče iz lnf, da neu pomote.  x:Dx No, saj ni prvič.... :o|o: Verjetn tud zadnjič ne.  :xx!:

povej ti unmu k ti grozi,da poznash ciganchico x^x in da mu ne bo lahka predla,che se misl s tabo zezat. :blackeye:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

grem jst zdej pocasi xpolzx proti domu

pol pa na golovc se mal sprehajat pa soncne zarke lovit.

Jutr pa na en tecaj na morje x8Dx fajn, fajn, sam da dogaja x:Dx

Neresnično ne obstaja.

Če me čut ne vara, govoriš o CHI FOR LIFE, Marsa? Ja, res je 7 terapij zastonj, ker sem delala v enem takem centru, mam še polno takih kartic za zastonj terapije potalat...je ful fajn ta mašina, sm vsak dan pol ure gor visela...je pa velik različnih položajev za vse dele telesa in seka...stane pa 144.000 se da pa na kredit dobit...eno ali dve leti! Če koga zanima, kaj vse ta aparat dela, nej pove, pa bom napisala...se mi ne da brez spodbude! x;)x

Jao, kok sem brez energije danes.. xrolleyesx Pa tko.. polomljeno se pocutim.. Ce mal vec hodim, me se vedno noga boli, pa kolena mam itak vsa potolcena, kot kaksen froc, zdaj mi je pa se misica v roki odpovedala.. Sem nekam cudno spala zgleda.. se mi je to ze enkrat zgodilo, ko ti dejansko cist odpove in pol ne morem nicesar dvignit v doloceni smeri.. Heh, saj prav smesno zgleda, drzim kozarc, ga hocem dvignit naravnost gor, pa ne gre. Sploh x:Dx OK, po izkusnjah od zadnjic, bo to kaksen mesec trajalo :xx!: Saj bi verjetno morala it kam vprasat kaj to je, ker ni cist normalno po moje, sam.. ma ne da se mi letat okrog zdravnikov :xx!:

Drugac bla na enem ful dobrem predavanju o prevajalstvu.. Hudo.. kolk je dejansko enega dela zadaj, pol pa dobis knjigo v roke, jo preberes in odlozis...

Sem se domov povabla na kosilo, pa spotoma se nardila tehnicnega in registrirala motor x^x

Grem poskusit mal studirat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Mick kupu karte za Joe Cockerja :onfire: Pa dobu karte za Josipo Lisac :onfire: Pa povabljen v teater na Grka Zorbo :onfire: Pa na Nick Cavea gre :onfire: Pa fajta se k se spodob, hehe :palec: Pa pomaga frendici po najboljših močeh :palec: Pa pogosto kaj nardi in dela v dobro ljudi x:)x Trudi se bit fer in pošten kolk se le da in to ni mal x;)x . Pa uživa v družbi prijateljev x:o)x Pa srček mu mal hitrej utripa, ker ima nekoga zelo rad in ga osrečuje njen smeh xsrcx xsrcbumx Pa kljub težavam je velik pozitivne energije v njem x:o)x Pa čeprav ne ve točn kaj bi rad, ve kaj več noče.......životarit :xx!: ....hoče žiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeeeet xsrcx x:o)x x:Dx

Hihi....smotko pač xnckrivx :hepko:

Trililitralala x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa sem se odločla, da bom šla na Balaševića. x^x Naj bi bil samo še naslednje leto.... x?x :sori: ...anyway, moram še po karte, upam, da so še... xcrossfingx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Mick kupu karte za Joe Cockerja  :onfire: Pa dobu karte za Josipo Lisac :onfire: Pa povabljen v teater na Grka Zorbo  :onfire: Pa na Nick Cavea gre  :onfire: Pa fajta se k se spodob, hehe  :palec: Pa pomaga frendici po najboljših močeh  :palec: Pa pogosto kaj nardi in dela v dobro ljudi  x:)x Trudi se bit fer in  pošten kolk se le da in to ni mal x;)x . Pa uživa v družbi prijateljev  x:o)x Pa srček mu mal hitrej utripa, ker ima nekoga zelo rad in ga osrečuje njen smeh  xsrcx  xsrcbumx Pa kljub težavam je velik pozitivne energije v njem  x:o)x  Pa čeprav ne ve točn kaj bi rad, ve kaj več noče.......životarit  :xx!: ....hoče žiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeeeet  xsrcx  x:o)x  x:Dx

Hihi....smotko pač  xnckrivx  :hepko:

Trililitralala  x:o)x

mater si šmotko na kubik:))))))))) x:Xx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

sm si eno pivo odprla pa mal tule gor brodim, da vidim kaj vam kej dogaja x:Dx

pol mam pa filmski večer...conan barbar, pol še pa conan distrojer x:px

to sta edina filma k sta mi od arnija zakon :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Hihi, končno nekdo k tud tak misli x;)x  :palec: ......sm tud Conana dost gledal, ga mam ful rad  x:o)x  :palec:

ja je zakon...sm si ga z neta snela in ga bom po ful letih spet gledala....si bom kokice spekla pa še kakšn pir odprla...ornk dogodek bo x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

no pipl. biu je lep dan. zdej gremo pa počas spat.

klele doma pakirajo k zmešani.

mami gre s kolesom na morje. očim pa po službi z avtom.

jz pa ŽUUUURRRR xsuperx

tko da grem kr spat, da bo čimprej jutr.

nočko :inocent:

spet se mi je na bolš poslabšal

Dogaja,dogaja folk, men tud! x:Dx x;)x Sn meu že vse tak lepo splaniran za vikend, pa bom mogu sodelavca nadomeščat! xrolleyesx Fuck, je pa res, da bo ta nova sestra tud dežurna,pa bova lahk kero rekla! x:px x:Dx :vragec:

Mick, vidm da maš pestro, pa muc se je tud zlizu :palec: uživi kokr se da! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...