Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Uh, ura je polnoč in meni se spi..... xcivx x^x

Sem se zjutraj dobila z mojim xsrcx , sva šla na sprehod na Urh.... :wub: ...kok je blo lepo.... xloveyx ...sva okupirala eno klopco pod jablano, pa nama je sinička pela nad glavama.... :2src: xsrcbumx xhypnox xinnox ..pa skoraj sama sva bla gor, ena gospa je pršla nabrat travniške rožice, en gospod pa psa sprehajal... ampak daleč stran. x:)x Ko sva šla proti avtu, sva srečala (kot že velikokrat do zdaj, ampak nikoli se niso dali motit :D ) štiri mucke.... :2src: :inlove: xsrcx ...tri črne in eno tigrasto mucko, čist drobno... joj kok pogrešam mačke.... :V:

Čez dan sem bla doma, pa sem se učila, pa z mami sem se pogovarjala... je šla dol ene deset kil od operacije :eek: .... kok dobr izgleda! :2src: x^x :palec:

...mal prej me je moj klical... x:)x ...je bil en mačkon pri njih v stanovanju (en ki ga je avto zbil kak mesec nazaj, pa ga je ena soseda potem vzela k sebi).... ta maček je tut tko lep.... :vio: xsrcx Pa FUL na glas prede.... me je dal na speaker, da sem ga slišala... jooooooooooooooooooj...... mjav. xloveyx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Toti Urh... js sem vido pa eno srnco gor... amazing... ... hja pa danes je petek 13. sploh nisem vedu, dokler ni en model na radiu povedal, pol sem si pa že mislil, uh fak včeraj je bil.. hehe ;) zdej pa vidim da ga le nisem zamudil... hm hm :) torej bomo meli nedeljo 15. bo treba žurat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zdaj grem na fitnes, potem po papirje na davčno za firmo registrirat, potem grem na OŠ, da se zmenim, kaj mora en mulo znat pri angleščini, potem še malo delat, danes mi je padlo na glavo, da bi podiplomca vpisal, v glavnem It's lot of stuff going on my mind lately x:Dx x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>

Mick, vidm da maš pestro, pa muc se je tud zlizu :palec: uživi kokr se da! x8Dx

Jp, dogaja. x:)x :palec: Muc je pa car.....zdrav car x:o)x x:Dx :palec:

Danes je en zlo poseben dan. x:)x xsrcx :palec: Kocka je padla..... xcivx

Wibica x:)x xsrcx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>matr... vse me je minil :o|o:

kaj se je pa zgodilo? evo enga tebi sestrca x:Xx

selene, milf, mick...jutrček.... x:Xx

pa uspešno kockanje x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Amis x:Dx x:o)x x:Xx

Kak naj mojim v službi povem, da dans niti mal nism razpoložen za (tovrtstno :vragec: ) je.anje..... :o|o: :xx!: Ja nič, mal sm se razpenu.... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

tud razpenit se je treba...koristno za zdravje....

....men se pa ne da delat danes niti pod točko raznoooooo xcivx ....hočem dopust, pa pohajanje, pa kr tko mal neobvezno bluzit....

Vsem en xsrcx , posebej Surangeni in ribici za njuni mami... :detelca:

Sta me spomnili, da moram na kontrolno mamografijo... :o|o: ...pred tremi meseci jim nekaj ni bilo všeč... :xx!:

danes, petek 13....in meni je črna mačka prekrižala pot... x:Dx ...s tem se uroki izničijo, ne? x;)x

lep dan je.. x^x , jaz pa sem šofer očitno... xrolleyesx ..ob 5h peljala Jana na prakso, potem tamalo v šolo, vmes so že klicali iz šole, naj pridem po Jana, ker je zbolel... :V: ...zdaj pa še tamala, da je nekaj doma pozabila, naj ji nujno v šolo prinesem...

Sezona špargljev je na vrhuncu, jih kaj jeste? V mb jih vsak petek prodajajo na eko tržnici, kolk so dobri...in samo 19 kalorij ima 100 g...idealno za čiščenje telesa...

Letos nisem nabrala čemaža za zimo, ne vem, kam mi čas tako beži, mal se obrnem, pa je mesec mimo... :eek:

Astra

Per aspera ad astra

danes, petek 13....in meni je črna mačka prekrižala pot... x:Dx ...s tem se uroki izničijo, ne?  x;)x

Kako ze gre tisto ?

Ali je res, da ce ti crna macka prekriza pot, da to prinasa nesreco ?

Odvisno.

Odvisno od tega, ali si mis, ali si clovek. :eek: x:Dx

Nič, grem jaz zdaj na fitnes....., uf aja, pa za šalterjem raketa pa pol, včeraj sva malo čvekala, mmm pa še sorodnike ma čisto blizu mene x:px x:Dx Držite pesti, da mi je ne zapeca kaki Schwarzzenegger wanna be x:Dx x:)x Danes me nebo več menda gor x:Dx Ajd x;)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Oj!

Za en klinc dan, trenutno. Pa me ne gane ta petek 13.

Jutr grem v Gorico na majske igre...vsaj to! xrolleyesx

Ma, tečna sm zdele...

Pa zebe me spet in sam čakam, da šef pride v pisarno, pa kej zasika in ga bom nazjala k norca! Jebemo! :vragec:

Aiwk...kaj je narobe? x:Ix x:Xx

Ene par folka bi mogla na gobc in jih poslat v k.....pa zjutri sm bla čist kul...pol pa kr neki! Joj! Kera luna je dons? :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Mick kupu karte za Joe Cockerja  :onfire: Pa dobu karte za Josipo Lisac :onfire: Pa povabljen v teater na Grka Zorbo  :onfire: Pa na Nick Cavea gre  :onfire: Pa fajta se k se spodob, hehe  :palec: Pa pomaga frendici po najboljših močeh  :palec: Pa pogosto kaj nardi in dela v dobro ljudi  x:)x Trudi se bit fer in  pošten kolk se le da in to ni mal x;)x . Pa uživa v družbi prijateljev  x:o)x Pa srček mu mal hitrej utripa, ker ima nekoga zelo rad in ga osrečuje njen smeh  xsrcx  xsrcbumx Pa kljub težavam je velik pozitivne energije v njem  x:o)x  Pa čeprav ne ve točn kaj bi rad, ve kaj več noče.......životarit  :xx!: ....hoče žiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeeeet  xsrcx  x:o)x  x:Dx

Hihi....smotko pač  xnckrivx  :hepko:

Trililitralala  x:o)x

Joj kolk ti privoščim x:Xx :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest mačona
Evo, zdaj pa grem v Interspar, ker delijo neke paketke Wiskas za mujcice. Bosta naša dva vesela, ko bom prinesla domov! TEGA pa SE VESELIM! xDDx xsrcx

Br' jutr ta zgodnjim.

Petek 13 x:Dx

Mickeni xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Valjda ne boš pustila, da ti drugi (povsem) krojijo razpoloženje.... x;)x  x:)x Pa še to, kot sklepam, taki, ki jih sploh ne poznaš.... x;)x Bejba, uživaj, pa se rajš na kazga fajnega osredotoč.... :vragec:  x:)x  :palec:

Ja, sej vem, da maš prov...sam me razpizdi, k mi eni pametujejo, k me sploh ne poznajo...ma, na kerga fajnega že? xrolleyesx x;)x x:Xx

Dobro jutro vsem in lep petek 13.! :palec: x8Dx

Pridivjala s fitnesa, bila predtem ze s tamalim v knjiznici, tamal je zbolel (nic tacga, prehlad), zdaj pa cakam frendico, da greva na tole resonanco. x^x

Fajn bodte! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...tko...dost mam...zdej grem kar domov...no, pa mi bo uspelo vsaj par ur izkoristit....mejte se....pa naj vam max dobro uspejo vsi današnji plani x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>No, to, da se tega ne morš spomnit, pa te bi pa res moglo zaskrbet..... :vragec:  x;)x  x:Dx

Sej mam ene dva v mislih, sam en je predaaaaaaaaaaaaleč, ta drug pa....ne da se skos men matrat....klinc, dopust bom vzela od vseh čustvenih zadev, se zaprla vase in postala bitch! :vragec: x:Dx

Helou xsrcx

Kak je bil vcer en simpaticen dan :2src: ( ce odstejem zenski pregled).

Najprej so bili z mojim delom zelo zadovoljni, prej sem ze ful bala, da ne bodo, ampak zgleda, da je to meni na kozo pisano :palec: Potem sem sla na lov za hlace in ponosno ugotovila, da rabim manjse :2src: ( kupila jih vseeno nisem, ker sem se pocutila skrto x:o)x ), potem sem pa se prijeten vecer prezivela z osebico, ki mi postaja vedno bolj vsec x:Ix :2src:

Danes pa spet xbookx

Micki, lepo se mej na Cockerju ( sej ne vem, kdaj je, samo jaz nisem kupila karte in ne morem it :sori: ).

Cau

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...