Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ja, kdaj tocno pa je? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja,, normaln pikica, bitch so tko al tko tako al drugače frigidne.... Mich, saj karte pa še majo, vsaj v MB, no Kaj pol ni jasn kle? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>22.5. Mmm, interesantno. Se vidiva? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če si res to želiš, pikica.... Kaj še preostane velikim? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ne, sej je kul, ce bos s ne bom motila Ni dvakrat za rect, da ne bom jaz tud Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ob mickenem -u bl mal ...... Mali! Po riti te bom. Spet. hihi Sej drgač me ful v dobro voljo spravlaš....hvala za tud! Znaš me ti, puško moja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 morgen..... dobu zlomk ponudbo..... vas bom mal zapustu.....koncem oktobra.....tralala mislm tko, fizichno...hehek konchno internet je tut u australiji..... eno leto...... klub....elektronka....luchke....zhur..... hehe...(mogoche mi pa rata emigrantsko vizo dobit )...hehe zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pa to sam za to k vem, da nisi bitch Se bom potrudla, pa te presenetla! A mislš, da se ne morm tok spremenit? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... dobu zlomk ponudbo..... vas bom mal zapustu.....koncem oktobra.....tralala mislm tko, fizichno...hehek konchno internet je tut u australiji..... eno leto...... klub....elektronka....luchke....zhur..... hehe...(mogoche mi pa rata emigrantsko vizo dobit )...hehe zlomk Bravo naši...joj sam čudm se kolk nekateri znanja posedujete, tko vse sorte. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne da se ne morš, smisla nima nbenga, da bi se, na slabše. Sej, glih zato, k zdej, k sm kul, ni kul in po logiki bi mogla bit bitch, pa bi mela vse in vsazga, kar bi hotla...kdo pa še cen nebitch-ke? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Evo, ena wiba dobila novo lastnico - mene Upam, da bo prezivela.. Grem takoj jutri v lov za novim akvarijem, vazo bom pa za roze obdrzala Aakhut, yes, ful dobr!!! Te pridemo kej obiskat Soncek je Sibam do garaze in na faks, popoldne pa kaksno mal bolj zaresno furco udarmo... nekam na sladoled.. Mejte se naj, naj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo, ena wiba dobila novo lastnico - mene Upam, da bo prezivela.. moji sosedi so se je moral znebithudich ribji skos chvekal (odpiral usta), pa je niso mogl vech poslushat zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 No ja, bo vsaj ena cveka pri bajti WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Pičim jaz zdaj delat, ajde dedi roka , punce lupčka It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigumigu .....zgleda, da ga bo tipson naj..... ja vejsh de ga bo nasanku...bemu...kaj se pa gre....mater <{POST_SNAPBACK}>Mick kupu karte za Joe Cockerja Pa dobu karte za Josipo Lisac Pa povabljen v teater na Grka Zorbo Pa na Nick Cavea gre Pa fajta se k se spodob, hehe Pa pomaga frendici po najboljših močeh Pa pogosto kaj nardi in dela v dobro ljudi Trudi se bit fer in pošten kolk se le da in to ni mal . Pa uživa v družbi prijateljev Pa srček mu mal hitrej utripa, ker ima nekoga zelo rad in ga osrečuje njen smeh Pa kljub težavam je velik pozitivne energije v njem Pa čeprav ne ve točn kaj bi rad, ve kaj več noče.......životarit :xx!: ....hoče žiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeeeet Hihi....smotko pač Trililitralala mislim,teb pa dogaja na fula...ah dej jst tud bi josipo spet sla gledat...... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> morgen..... dobu zlomk ponudbo..... vas bom mal zapustu.....koncem oktobra.....tralala mislm tko, fizichno...hehek konchno internet je tut u australiji..... eno leto...... klub....elektronka....luchke....zhur..... hehe...(mogoche mi pa rata emigrantsko vizo dobit )...hehe zlomk a ti mislis ,da te bojo pustl cez mejo al kaj?nj..nj.nj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 jaz grem pa zdaj na Golico med narcise............... vsem en lep petek 13. http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 huda ideja! Se nikol bla tam.. mogoce se pa tud jaz se gor znajdem dons... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz grem pa zdaj na Golico med narcise............... vsem en lep petek 13. namig:Do Pustega Rovta se zapelta...pa čez Javorniški Rovt pejta, ne čez Jeseniškega Jaz grem mogoče jutr Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Faaaaaaaaaaaaaak Pismu, k se ti mudi gre vse narobe . Na službeni aktovki je odpadel del zaponke, seveda sm ha gepan dal vanjo in aktovko zaprl :xx!: :xx!: Zdej pa je ne morm odpret, mam pa not neki za nekoga , grrrrr......sm se pršu mal oladit , zdej pa brglerske sposobnosti grem sprobavat..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Mick, ne skrbi, saj boš še najmanj 2x zgubil ključe, sedel na očala, izgubil kartico za bankomat....itd, itd... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Jp.Vse lahko zgubis veckrat. nedolznostsamoenkrat.press Nic, grem na picikl.Da zgubim malo svica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 jaz mam pa tAAAAcga srsena not v kuhinji! :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 čaw spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 no to je pa lepo slisat - enako! * Aakhut - wow!!! Hudo!! avstralijo sem si pa vedno zelela videt, dozivet... Blagorcek... * jaz sem vam pa pozabila povedat, da sva ta teden zakupila domeno marsa.si. da se koncno spravim svoj sajt spedenat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts