Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

Aakhut, kul! xDDx :palec: :palec: x:)x

Joj pri meni pa že cel dan en v bloku ropota, jaaaaaaaooooooo jz bom znorela!!! TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOKTOKTOKTOKTOKTOKTOKTOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOKTOKTOKTOKTOKTOKTOK TOK TOK TOK TOK TOK TOKTOKTOKTOKTOK :!!: :!!: http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_censored.gif :88: :bomb: :mad2: :wacko: :xx!:

Najboljš, da se čimprej poberem ven.... xsrcbumx x:px x:px :wub: xloveyx xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ouki, sibckam, sam ne v avstralijo (hehehe, se me nouste se tolk hitr zlosal :vragec: x;)x)...

au revoir... ;) :palec:

drzte pesti da mi ne bo rit zmrznila, ker mam minico, ker zdajle vidim da je 11 stopinj... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>O , Milfi 1 Kaj pa ti strašiš tu gor? kako pa da nisi na randiju s tisto "iz davčne"? :8):

Koje bre davčne??? Na fitnesu sm reko, da je ena dobra(ampak res je dobra, pa še pametna coj, SLO študira). Ja, če bi pa tak hitro to šlo, potem pa bi mi res nič ne falilo :inocent: x:Dx :vragec: x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

x:Dx Aja, pol pa fitnes...slovenščino študira? Huh, slavistke so pri nas na faksu vedno veljale za najbolj aseksualne ženske- zgleda, da je v MB kaj boljša scena. Zakaj pa nebi šlo tak hitro? tako kot moja kolegica, ki je 2 leti ogledovala enega tipa na aerobiki (kaj hudiča pa dober tipo dela na aerobiki?!)pol se je pa baje odselil v ZDA.... Akcija, torej, Milf! prideš-pogledaš -ogovoriš-pol te en čas ni, da mal živčki delajo-pol pa itak : položiš...to strategijo mi je zadnjič razložil en tip, ki niza uspehe pri ženskah.Sem skoraj počila od smeha! x:Dx x:Dx :O:

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx Aja, pol pa fitnes...slovenščino študira? Huh, slavistke so pri nas na faksu vedno veljale za najbolj aseksualne ženske- zgleda, da je v MB kaj boljša scena. Zakaj pa nebi šlo tak hitro? tako kot moja kolegica, ki je 2 leti ogledovala enega tipa na aerobiki (kaj hudiča pa dober tipo dela na aerobiki?!)pol se je pa baje odselil v ZDA.... Akcija, torej, Milf! prideš-pogledaš -ogovoriš-pol te en čas ni, da mal živčki delajo-pol pa itak : položiš...to strategijo mi je zadnjič razložil en tip, ki niza uspehe pri ženskah.Sem skoraj počila od smeha! x:Dx  x:Dx  :O:

Ta tip ga ma že dolgo na suhem x:Dx Drugače bi bil tiho x;)x x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

dobro jutro. Včerajšnji večer je baje uspel, iza odra se bolj švoh vidi, upam, da so obiskovalci bolj uživali kot jaz. En glasbenik me je totalno očaral. Zdej bom pa videla v ponedeljek, če sem ga kaj usračkala... malčke sem od dolgočasja cvičkala ups... dons me pa noge bolijo, dva ful velika žula imam, tko da še razmišljam bi tekla nebi tekla... tamala ima pa spet rokometni dan, se borijo za 5.mesto... nič grem jaz naprej potelovadit, pa kavico spit, pa malo zbudit, pa mujceka mam mal :xx!:

xrolleyesx Jao, sobota ob 8h vstajanje.. Cist odstekano... :o|o:

Ajd, hitr zajtrk pojest, pa na vajo...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

takole potelovadl smo... zdele še neki spijem... pol pa vn. sm si spet en kup opravkov naložila. enepar prov simpatičnih.
spet se mi je na bolš poslabšal

Jutro x!x

Zbudila se zgodaj od skrbi... xrolleyesx ..pa se mal vtaknila tja, kamor ni treba... :o|o:

Od 7h zjutraj mi pod oknom ruži traktor... :eek: ...sosedje rihtajo okolico...bemti, sem zavistna, ko imajo tako veliko parcelo, da jo morajo s traktorjem rihtat... :xx!:

Drugače pa, en lep dan vsem... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

x;)x Lep dan še z mojih vetrov.

Ja, mi tudi rihtamo okolico. Samo brez traktorja x:Dx Smo pa imeli bagerja, če to kaj pomeni x:Dx x:Dx nasul zemljo v vrtek(ga že v glavnem zasadila) poravnal zemeljske ovire s prodcem(kuglami po domače x:Dx )..in uničil travo. Kul pridobitev xcivx

Imela dopust prejšnji teden in vstajala okrog šestih zjutraj :O: in to jaz...ki sem bila ziher, kako zelo se bom naspala te dneve...moj otrok ima še vedno gipseka...starejši se ocene po malem zaključujejo...meni so ponudili drugo delo..pri konkurenci..en dan bila v oblakih ...drugi dan padla na realna tla...ker še vedno vse v zraku...in bo vse šlo kao po uradni poti..razpis in to...itak..je pa tole dobro...lahko bom lobirala za večjo plačo tule x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

oh,jst se pa tko lepo danes pocutim-mamin rojstni dan......podarila cigancica bon za terme catez v kopru....ja ja masazice,pa savne pa anticelulitne kure,kozmeticni saloni.....pridna cigichka bila danes x^x podarila mami balzam za dushco x:Ix

in meni je ona podarila balzam za dushco,ko je videla kaj je dobila...bila je tako vesela in tisti njen izraz zadovoljstva je zame zmeraj balzam za duso. :2src: in tako sem srecna,ko vidim kako je ona.moja mama je zakon x^x

:love:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Danes me je fotr zjutraj zbudil, da moram it z njem tect ( in mu pokazat "mojo" pot, kjer laufam), namrec sel je na vago in ima 99kg ( na 2 metra sicer...). Ne vem, kaj ga je piclo, samo se vidi, da se zadnje case ne pocuti najboljs. Tako, da sva odtekla svoje, mene je pa ravno sosed poklical, ce grem zdaj rolat. Pa grem x:o)x Popoldne me caka pospravljanje podstresja :xx!: pa mal nastavljanje soncku s knjigam.

Lepo se mejte x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Akcija, torej, Milf! prideš-pogledaš -ogovoriš-pol te en čas ni, da mal živčki delajo-pol pa itak : položiš...to strategijo mi je zadnjič razložil en tip, ki niza uspehe pri ženskah.Sem skoraj počila od smeha! x:Dx  x:Dx  :O:

Sam, da se slučajno ni to tebi zgodl x?x

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pismo, me nespečnost daje :inocent: Insomnia x:o)x Škoda, da nism tud Al Pacino.... x;)x :vragec: x:Dx

Milijontristopetdesetisočpetsosedemindvajset vtisov, spoznanj, vprašanj.....pa ljudi, ovo je ludnica x:o)x x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>V kateri vlogi ti to misliš? x:Dx

Boge bejbike, pa tipčki, ki nasedejo,....

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...