ribica Katja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Aakhut, kul! Joj pri meni pa že cel dan en v bloku ropota, jaaaaaaaooooooo jz bom znorela!!! TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOKTOKTOKTOKTOKTOKTOKTOK TOK TOK TOK TOK TOK TOK TOKTOKTOKTOKTOKTOKTOK TOK TOK TOK TOK TOK TOKTOKTOKTOKTOK :!!: :!!: http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/icon_censored.gif :xx!: Najboljš, da se čimprej poberem ven.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 A ste vi Ljubljancani eni cudaki... Ce pri nas kdo trka TOK-TOK, mu odpres vrata, pa ga povabis naprej, a ne... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem vam pa pozabila povedat, da sva ta teden zakupila domeno marsa.si. da se koncno spravim svoj sajt spedenat. aakhut, wow, kr u avstralijo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Jebeš Avstralijo, če mamo Avstrijo čist blizu It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2005 ouki, sibckam, sam ne v avstralijo (hehehe, se me nouste se tolk hitr zlosal )... au revoir... drzte pesti da mi ne bo rit zmrznila, ker mam minico, ker zdajle vidim da je 11 stopinj... :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ti greš zdaj vun? he he, malo pa boš zmrznčkala It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Marsa, a greš na Metelkovo? Sem se prej mim peljala, pa je bilo kar živo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti greš zdaj vun? he he, malo pa boš zmrznčkala O , Milfi 1 Kaj pa ti strašiš tu gor? kako pa da nisi na randiju s tisto "iz davčne"? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>O , Milfi 1 Kaj pa ti strašiš tu gor? kako pa da nisi na randiju s tisto "iz davčne"? Koje bre davčne??? Na fitnesu sm reko, da je ena dobra(ampak res je dobra, pa še pametna coj, SLO študira). Ja, če bi pa tak hitro to šlo, potem pa bi mi res nič ne falilo It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Aja, pol pa fitnes...slovenščino študira? Huh, slavistke so pri nas na faksu vedno veljale za najbolj aseksualne ženske- zgleda, da je v MB kaj boljša scena. Zakaj pa nebi šlo tak hitro? tako kot moja kolegica, ki je 2 leti ogledovala enega tipa na aerobiki (kaj hudiča pa dober tipo dela na aerobiki?!)pol se je pa baje odselil v ZDA.... Akcija, torej, Milf! prideš-pogledaš -ogovoriš-pol te en čas ni, da mal živčki delajo-pol pa itak : položiš...to strategijo mi je zadnjič razložil en tip, ki niza uspehe pri ženskah.Sem skoraj počila od smeha! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aja, pol pa fitnes...slovenščino študira? Huh, slavistke so pri nas na faksu vedno veljale za najbolj aseksualne ženske- zgleda, da je v MB kaj boljša scena. Zakaj pa nebi šlo tak hitro? tako kot moja kolegica, ki je 2 leti ogledovala enega tipa na aerobiki (kaj hudiča pa dober tipo dela na aerobiki?!)pol se je pa baje odselil v ZDA.... Akcija, torej, Milf! prideš-pogledaš -ogovoriš-pol te en čas ni, da mal živčki delajo-pol pa itak : položiš...to strategijo mi je zadnjič razložil en tip, ki niza uspehe pri ženskah.Sem skoraj počila od smeha! Ta tip ga ma že dolgo na suhem Drugače bi bil tiho It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta tip ga ma že dolgo na suhem Drugače bi bil tiho Pravzaprav ...niti ne... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 dobro jutro. Včerajšnji večer je baje uspel, iza odra se bolj švoh vidi, upam, da so obiskovalci bolj uživali kot jaz. En glasbenik me je totalno očaral. Zdej bom pa videla v ponedeljek, če sem ga kaj usračkala... malčke sem od dolgočasja cvičkala ups... dons me pa noge bolijo, dva ful velika žula imam, tko da še razmišljam bi tekla nebi tekla... tamala ima pa spet rokometni dan, se borijo za 5.mesto... nič grem jaz naprej potelovadit, pa kavico spit, pa malo zbudit, pa mujceka mam mal :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 br dan. no grem moje jutranje "obveznosti" narest.da se zbudim, prbližn tko k je treba. xrosex spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jao, sobota ob 8h vstajanje.. Cist odstekano... Ajd, hitr zajtrk pojest, pa na vajo... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 takole potelovadl smo... zdele še neki spijem... pol pa vn. sm si spet en kup opravkov naložila. enepar prov simpatičnih. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Jutro x!x Zbudila se zgodaj od skrbi... ..pa se mal vtaknila tja, kamor ni treba... Od 7h zjutraj mi pod oknom ruži traktor... ...sosedje rihtajo okolico...bemti, sem zavistna, ko imajo tako veliko parcelo, da jo morajo s traktorjem rihtat... :xx!: Drugače pa, en lep dan vsem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Lep dan še z mojih vetrov.Ja, mi tudi rihtamo okolico. Samo brez traktorja Smo pa imeli bagerja, če to kaj pomeni nasul zemljo v vrtek(ga že v glavnem zasadila) poravnal zemeljske ovire s prodcem(kuglami po domače )..in uničil travo. Kul pridobitev Imela dopust prejšnji teden in vstajala okrog šestih zjutraj in to jaz...ki sem bila ziher, kako zelo se bom naspala te dneve...moj otrok ima še vedno gipseka...starejši se ocene po malem zaključujejo...meni so ponudili drugo delo..pri konkurenci..en dan bila v oblakih ...drugi dan padla na realna tla...ker še vedno vse v zraku...in bo vse šlo kao po uradni poti..razpis in to...itak..je pa tole dobro...lahko bom lobirala za večjo plačo tule Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 oh,jst se pa tko lepo danes pocutim-mamin rojstni dan......podarila cigancica bon za terme catez v kopru....ja ja masazice,pa savne pa anticelulitne kure,kozmeticni saloni.....pridna cigichka bila danes podarila mami balzam za dushco in meni je ona podarila balzam za dushco,ko je videla kaj je dobila...bila je tako vesela in tisti njen izraz zadovoljstva je zame zmeraj balzam za duso. in tako sem srecna,ko vidim kako je ona.moja mama je zakon vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Danes me je fotr zjutraj zbudil, da moram it z njem tect ( in mu pokazat "mojo" pot, kjer laufam), namrec sel je na vago in ima 99kg ( na 2 metra sicer...). Ne vem, kaj ga je piclo, samo se vidi, da se zadnje case ne pocuti najboljs. Tako, da sva odtekla svoje, mene je pa ravno sosed poklical, ce grem zdaj rolat. Pa grem Popoldne me caka pospravljanje podstresja :xx!: pa mal nastavljanje soncku s knjigam.Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Akcija, torej, Milf! prideš-pogledaš -ogovoriš-pol te en čas ni, da mal živčki delajo-pol pa itak : položiš...to strategijo mi je zadnjič razložil en tip, ki niza uspehe pri ženskah.Sem skoraj počila od smeha! Sam, da se slučajno ni to tebi zgodl Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Pismo, me nespečnost daje Insomnia Škoda, da nism tud Al Pacino.... Milijontristopetdesetisočpetsosedemindvajset vtisov, spoznanj, vprašanj.....pa ljudi, ovo je ludnica Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam, da se slučajno ni to tebi zgodl V kateri vlogi ti to misliš? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V kateri vlogi ti to misliš? Boge bejbike, pa tipčki, ki nasedejo,.... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Saj nisem, hehe! No, popravljam se glede slavistk...To je veljalo za moje čase na faksu (9 let nazaj). Zdaj vidim, da že ve z LNF dvigujete povprečje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts