Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

xrolleyesx Ko clovk nima nic cokolade pri hisi, ker mi naceloma sladko sploh ne pase... Zdajle sem si pa tko zazelela nekaj.. sladkega.. tko, pretirano sladkega x:Dx in sem si namesala v posodico suhe slive, potresla s sladkorjem, dala sladoled povrh in 5 zlic kakava, zmesala vse skupaj... Zgleda :xx!: ampak je pa fajn x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

The Best!!! To ti pa FULL prvoscm!!!! :palec: :palec: :palec: :palec:

kwa si jack!!! :palec: x8Dx x8Dx KUL, stari no!!! :palec: :palec:

------------

:vragec:

morgen..... x:)x

dobu zlomk ponudbo..... :hepko:

vas bom mal zapustu.....koncem oktobra.....tralala :hepko:  :hepko:

mislm tko, fizichno...hehe

k konchno internet je tut u australiji..... :vio:  x:)x  x8Dx

eno leto...... x:)x  x:)x

klub....elektronka....luchke....zhur..... x:px  x:)x  x:o)x

hehe...(mogoche mi pa rata emigrantsko vizo dobit x;)x  :shsh: )...hehe

zlomk x:)x

morgen.... :o|o:

vcherajshnji dan.....WAW....najprej lokomotion v zheleznicharskem muzeju.....(no ja, muska kul, luch itaq x:Dx , lasershow...tko tko.....folka pa 40 x:Dx x:Dx x:Dx )

pol pa jasn metelkova....Ch0 (chanel zero za nepismene x:Dx )....kulsko....trance party

model iz bohinja (GETTEC) rolu en tak rokersko-metal-techno-psi-trance.... x:px :vio: x:o)x x8Dx

hudooo dobr..... x:)x x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

morgen.... :o|o:

vcherajshnji dan.....WAW....najprej lokomotion v zheleznicharskem muzeju.....(no ja, muska kul, luch itaq x:Dx , lasershow...tko tko.....folka pa 40 x:Dx  x:Dx  x:Dx )

Pol si moral bit pa zlo zgoden, in pol je tud jasno zakaj je blo sam 40 folka.

ker sem prisla okol polnoci, pa je bilo recimo kakih 150 folka, pol pa recimo kakih 200 - tezko presodit, ker je zgledal res se kar prazno, to pa zato, ker je ogromen plac.

Primavera, ne, nisem sla na metelkovo, pac pa v zel. muzej - ker so moji frendi organiziral (najprej pa tega nisem vedla in sem hotla it v MB), pa sem bila povabljena in na gest listi....

Sem sla pa dam ze ob 4:30 in mislila se na metelkovo zavit, ker sem se spomnila, da si napisala, da si se mim peljala in da je blo zivahno (sam sem samo v stoje preletela, se nisem niti usedla za rac., da bi kaj komentirala), pol sem si pa premislila, ker sem bila od 8h na nogah in to zlo intenzivno (najprej fitnes, pol magnetna resonanca, pol ves dan tekanja okol, 5x gor pa dol po stengah, 4. stuk brez lifta, pol pa se densanje do pol petih)... tko da sem bila v bistvu pa totalno zmatrana.

In se dons me noge bolijo.

Skoda, ker ni bilo velik folka, ker so ornk zastavil, je mroala bit tud draga karta, pol pa jasno ni blo tolk velik folka. mal premal je blo reklame, ful folka sploh vedelo ni...

ampak sem se kar zabavala, ful plesala (ceprav nisem bila tolk sproscena, ker je tolk ogromen plejs), pa se srecala sem staro frendico, ki se ze 10 let nismo videli, pa enga frenda, ex soseda, ki se tud redko vidimo...

ja, metelkova mi je bolj domaca sicer... sploh pa nisem vedla, da se je kaj dogajal tacga na metelkovi, aakhut, ker je slo ful folka v MB, 4 avti.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no...full folka je blo tut u mediaparku....biu drumbas tam

pr ajznponarjih pa mal hudo draga karta za tist kr so ponudl.....che neb meu zram pr lampah kej, me itaq neb blo ke :xx!:

pa jasn tut UNA ni umanjkala :xx!:

verjetn de je to she edin plac u Lj k jo not spustijo... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz pa potem na rojstni dan. Svak celih 42 že..mu Š. kupi frakeljce(in bil problem, kaj vliti not...)pismo...čez nekaj ur meni porajta, da imamo čisto - dve leti staro slivovko doma..pa nekak miks iz koruznih kalčkov... x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

no...full folka je blo tut u mediaparku....biu drumbas tam

skoda ker velik tega naknadno poves... zadnjic nisi nic tega omenjal, pa tud CH0 ne, sam mizzart, kjer pa ni nic bilo. :)

Kdaj bo pa Gaby, ki bi morala bit zdaj 1x?

Kje pa je sploh to, valjda nekje v btc-ju?

*ajznponarji. :D

Pa ni blo slabo, imajo ocitno hc korenine al podobne, pa je bilo kar zhestoko, v enih delih kar po mojem okusu, no eden je mal zatezhil....

laser je bil dober.

Imel so go go plesalke.

ne aakhut, motis se, ni bila draga vstopnina, ker je bilo 7 dj-ev, in ker MORA bit vse v paketu (recimo k4, metelkova itd. imajo svoje modele, varnostnike, wcje in vse, po defoltu, tule je blo treba vse najet, ker vse po predpisih MORA bit):

wc-ji (enih 5,6,7)

varnostniki

cuvaji parking plejsa (jasno zastonjskega, a cuvaj pa je bil vso noc tam in cuval moj avtek)

resilc z vso potrebno opremo (za morebitne slucaje overdosov, dehidracij in podobnega)

garderoba

7 (!) dj-ev

laser show

GO GO plesalke, kake 4 v FLIKCAH, napol nage!!!

Skratka, kar ornk zalogaj - in ce to organiziras, moras vse to... in pol je jasno, da je draga karta... saj je v k4 vcas taka vstopnina, pa sta 2 dja al pa trije...

No, ja, na vse so mislil, skratka,. razen na reklamo... bi bila nujna (na naju so se pa prepozno obrnili, to sem zvedla v sredo al kdaj)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa sej kr se raznih napovedi tiche sm ti zhe zadnjich reku, de sm prpravljen furat nekak podforum klele....kao "GREMO NA PARTY" al pa kej slichnga....to itaq ni blem...k vchasih mam obchutek, kokr de ti ni prou blo glih, k sm v vesoljnem dnevniku furu ono za k4....kokr lej spet plac jemlje....whatever....

z obiskom raznih technopartyjev je pa tko....ldje majo pochas dost tega, de prouzaprou ne vejo na kaj grejo pa kaj bojo dobil....tko de vstopnina je pach mal velka bla za to, de ne vesh kaj dobish...se ti ne zdi? x:o)x ...

ok...par "domachih" DJ-ev....che zram she RYDEL-a shtejemo, k je itaq skos kle...drgach pa nikjer ni bo nbenga linka na kak download....de si sej mal odposlushash na kaj sploh gresh....to mamo recimo na pageju od k4 lepo porihtan :vio:

mediapark (VPK) je pa itaq smetano pobral.....brez vstopnine...kao....festival pomladi...

Zakaj podforum, a ni dovolj, da se odpre tema z ustreznim naslovom, potem pač vsak, ki ga to zanima...prečekira...

En lenoben dan... x:Ix ...dopoldan preživela na gradbišču.

pa mal lačna danes, stikam po kuhinji, pa kr nekaj bi... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj podforum, a ni dovolj, da se odpre tema z ustreznim naslovom, potem pač vsak, ki ga to zanima...prečekira...

Astra

precej enostavno zakaj

ker

pach ne bodo objavljena samo vabila na elektroniko, pach pa VSE dogajanje

pa ne bi da bi chlovek meshal neke rokerje z progresivo

sploh pa zraven pashejo she linki za download....de sej vesh na kaj gresh, pa verjetno tut kaki pdf-i s flajerji...pa tko

to je res Aakhut, sem tud jaz pogresala kak info v obliki zvoka (fajn, ja, ko si da(ja)l).

Glede tega imas pa prav - da glede na to, da ne ves, kaj bos dobil...

Ja, K4 ima res lepo sajtek in kar dost infota, torej kar pohvalno.

sem pa na forum kuknila, tam se pa ni razvilo, je prevec specificno - kaj cjo tam sodelovat, to so najbrz pac vsi na drugih forumih, o posameznih eventih pa se tud niso prevec razvile debate. Ima cist mal forumov in en scepec temck.

ves kako - to bomo pri nas prek LNM sfural (itak je povezano - z varianto, ali zelis da se odpre tud tema... pa mas v obliki zgolj obvestil (za one ki se jim ne da prebijat skozi solate dialogov), pa se na forumu debate - iz iste povezave. ker je v bistvu LNM (LN magazin napovednik dogodkov... pa bo rubrika Zabava al kaj tacga, glasba, kaj jaz vem, en skupni naslov, ki bo najboljs zaobjel to, kar bomo hotl povedat, nudit).

jasno da sem za, ce mamo lohk svasta!

Sam nisem tko ambiciozno zastavljala, da bi mel zdaj pa se to, nenazadnje ker ne morem tega furat, jaz pa furam sam tist, kar lohk, ce se je pa kdorkoli za kaj javil, pokazal interes, je pa vedno imel tule moznost in jo ima se.

Ce je vsaj priblizno v zvezi z LN.

No in zabava jo ima. :vio:

*a ne, Astra, kok se dobr slis - marsa si (:eek: :OO!: x:px)

A ves mojo prekletev: pazi da te nom narisala! x:Dx x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

A ves mojo prekletev: pazi da te nom narisala! x:Dx x:px

x:Dx saj si me že, no , v bistvu me pravzaprav nisi, čeprav jaz mislim, da sem to jaz, čeprav je logično, da to ne morem biti jaz....

x:Dx ...tole sem pa zdaj v tvojem stilu napisala.... x:px x;)x

Astra

Per aspera ad astra

po ribje kao... x:px

lohk pa tud po sco - kaksna klobasa? x:px x:Dx x;)x

*ob cemer se spomnim... x:Dx 1x sem bila pri frendici, pa mi je dala eno salamo za mimi, pa da je ne pozabim, je na obesalnik pri moji jakni nalepila pildek in gor napisala SALAMA! - da ne pozabim, ko se spokam.

Nakar grem jaz dam in ze proti avtu (jasno brez salame xDDx) in se frendica ful rezhi zadaj, ker sem imela cez hrbet napis SALAMA! :P :P :P (*se je nekak na jakno mojo tist pildek pol pripopal pa nisem opazila)..

ce ni bla clo klobasa... :D ampak mensezdi je bla salama. :D

Picasso

x?x

kako to mislis, za zracno nevarnost, si tolk seznanjena s posameznimi temi zvoki siren?

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kaj te pa buba?  :V:

srčk

bedno je k kr neki brezveze upam... mogoče bo pa telefon pozvonu :o|o: kr neki... kok sm trapasta. pa naivna. :o|o: jutr bo bolš... sam ne tist trenutek k se zbudim... takrat bi najraj umrla... :V: sam pol grem pa vn pa je prec bolš. xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal

Vauuuuuuuuu, mislim, kakšna predstava, bi reku, da me je ganila in dokrajčila x:o)x Grk Zorba, namreč. Bemu, če boste imeli možnost si to oglejte, fenomenalno.....ples, mjuza, strast, silina čustev, razposajenost, radoživost.....ma ima vsega, prav ganila me je. Ful sm not padu, pa tolk aplavza tud že dolg nisem slišal, tud ostal folk je zlo not padu.

Kdor ne pozna zgodbe.....američan pride na Kreto, kjer ga domačini ne sprejmejo. Spoprijatelji se le z Zorbo, uživačem. Američan se zaljubi v vdovo domačinko, že obljubljeno domačinu. Umetnica Hortense pa se zaljubi v Zorbo, ki pa preveč ljubi svobodo, da bi se resno vezal. Tudi vdova se zaljubi v američana, Hortense pa sanjari o poroki z Zorbo. Vaščani toliko nasprotujejo vdovini ljubezni z američanom, da jo ubijejo, Hortense pa zaradi neuslišane ljubezni do Zorbe zboli in umre. Zorba in američan žalujeta, v finalu zaplešeta sirtaki, ples veselja do življenja. Tko nekak......total šus, vam rečem, srh me je spreleteval, prav ganili so me. Odlično :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jutro x!x

Mick, to predstavo sem tudi jaz videla pred časom, res je :palec: ...samo v meni je ostalo dejstvo, da pri vsej tej strasti...dva umreta... :xx!:

Torej, bolj na izi, če hočemo ostati živi.. x;)x

heh, kolk sem bila jaz včearaj sitna :o|o: ...upam, da bo danes boljše...sicer pa ne vem, zakaj nisem uporabila starega recepta proti sitnobi....mal švicanja ob rekreaciji.Bom danes to naredila....gledam Pohorje skozi okno, pa sem lena, sam bo verjetno treba... :o|o:

Nemir, nemir, nimam obstanka... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...