Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 17

Marsa

Recommended Posts

jutrooo xrosex

ewo nas. kwa sm pa dons dobre volje. ful dobr sem spala. sploh k sem se zbudila in ugotovila da mi sploh še ni treba ustat in lahko naprej spim. :palec:

potem sn nardila tibetančke, spila čajček, glavo sn oprala. x^x tko da sn redi za ekšn. dons grem prvič zvečer na sos telefon xcivx bomo vidli kako bo.

popoldne mam še par opravkcev. upam, da mi znese vse naresti in nam u poslo padla... hehehe x:o)x

en prekrasn dančič vsem skupaj! x:)x xsrcx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

takule....jo bom mahnla v lj, noben nima cajta da bi šov z mano, tak da sm sama seb prepuščena x:Dx se že kr vidim kake fuke bom špilala po svetu, tk da se že zdej sama seb smejim x:Dx uglavnem, če bo gdo vidu u lj eno totalno zgubleno bitje ki luta pojmanimakje, pol sm to zihr jaz x:Dx x:Dx mejte se

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

hehehe.... :fiju: a maš navodila od marse? k je tko fajn napisala. no le po njih se drž... in v ene 2 urah boš najdla x:Dx x:Dx polej se pa popoldne kelele dobimo x;)x da poveš kje vse si bla... če se boš spomnla x:o)x

ja mam ja pa moj mi je enih pet zemljevidov sprintov iz etis-a vn,tok da mam čist u nulo in mi je vse jasn ko to gledam, sam vseen, sm jaz majstr za zgubit se.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Drdan  x:o)x No, sm zmagau, sam je smešen občutek k se zmage ne veseliš nekak.  :o|o: No, zdej pa grem damu, k sem koma.....brehuntam, vročine mam mal, glava me boli........pa v bolniško ne morm  x8Dx Heh......grem spat.  x^x

vseeno čestitke :palec:

pa dobr se naspančki... mogoče bo pomagal xsrcx x:Xx

kdor prvi pride, se pod mizo valja. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj zato se pa na konc pod mizo valja, ker je cist zgazhen pa ker je prvi recimo tud pil in vse. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kdor visoko leta, ne pade dalec od drevesa. x:o)x

Picasso

Neumen kmet naj ne je! x:o)x x:Dx x:Dx (x:Ix sam hec :inocent:)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...