aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jutrooo xrosex ewo nas. kwa sm pa dons dobre volje. ful dobr sem spala. sploh k sem se zbudila in ugotovila da mi sploh še ni treba ustat in lahko naprej spim. potem sn nardila tibetančke, spila čajček, glavo sn oprala. tko da sn redi za ekšn. dons grem prvič zvečer na sos telefon bomo vidli kako bo.popoldne mam še par opravkcev. upam, da mi znese vse naresti in nam u poslo padla... hehehe en prekrasn dančič vsem skupaj! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 takule....jo bom mahnla v lj, noben nima cajta da bi šov z mano, tak da sm sama seb prepuščena se že kr vidim kake fuke bom špilala po svetu, tk da se že zdej sama seb smejim uglavnem, če bo gdo vidu u lj eno totalno zgubleno bitje ki luta pojmanimakje, pol sm to zihr jaz mejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 poročej pol! me bo razgnal od skrbi zate spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jaaaa...če se tam do popoldan nekje nam nč javla, pol veš da sm totalno zabluzla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 hehehe.... a maš navodila od marse? k je tko fajn napisala. no le po njih se drž... in v ene 2 urah boš najdla polej se pa popoldne kelele dobimo da poveš kje vse si bla... če se boš spomnla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ja mam ja pa moj mi je enih pet zemljevidov sprintov iz etis-a vn,tok da mam čist u nulo in mi je vse jasn ko to gledam, sam vseen, sm jaz majstr za zgubit se..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 tko. pa ma da pomaga. za vsak slučaj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 upam da bo tak de pa pičim tule dol, morm še fasado gor dat pa na en čik ovezno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Prelepo jutro. Pred oknom cveti češnja, sonček se je prikazal, burja je razpihala oblake... fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 ufff, kak problem imam... ..eden me je povabil na kavo....jaz pa ne pijem kave.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 fajn...nočko ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Drdan No, sm zmagau, sam je smešen občutek k se zmage ne veseliš nekak. No, zdej pa grem damu, k sem koma.....brehuntam, vročine mam mal, glava me boli........pa v bolniško ne morm Heh......grem spat. vseeno čestitke pa dobr se naspančki... mogoče bo pomagal spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Mick, pobož What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 čestitke, mick.... haj, ribica you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor prvi pride lopata ---------- Kdor visoko leta ima lepši razgled free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 kdor prvi pride, se pod mizo valja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor prej pride je prezgoden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 saj zato se pa na konc pod mizo valja, ker je cist zgazhen pa ker je prvi recimo tud pil in vse. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 he heheh ee cool! kdor 1 pride pogaca.----------kdor prvi pride, se pod mizo valja. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor 1 pride ni nobena! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 kdor visoko leta, ne pade dalec od drevesa. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 dobra tut! kdor 1 pride se zadnji smeje.----------kdor visoko leta, ne pade dalec od drevesa. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 Neumen kmet naj ne je! x:Dx ( sam hec ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 kdor visoko leta je pilot Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts